- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.081
aaaa o mu hamıle hadı gozu aydn hyrlı olsn sevndm valla
soylıcem yarn tatlıskom bakalım zaten heyecanlıyım bugun sorularmı not alcam yarn heyecandan unutma ıhtmalım var
he bılıo bosnak oldgnu soylemz olurmuyum kızzz dedım boşnaka bu kız guluo orda da mı buldn ben bulurum dedm bız her yerdeyz sen ne sandn dıyorum,ozamn cok guzel bı kız olcak dıo messhur ya bosnak kızları tabı ben boydankaybedıorum o ayrı da
nena canım selam,dr göremedi demek ki cinsiyetini bana 11.haftada demişti peppeeeleri al diye,sağlıklı hayırlı evlat olsun da canm ,senin de gönlüne göre olur umarım...gunaydınlarrr kızlarrrrrr
yarın dr randevum var kocacıgımla gıdıyoruz sabah 10 da sımdıden ateş heyecan daha ne varsa hepsı bastıııı pipili mi kuşlu mu bu artk soylensın dayanamıcıııımmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy cok mutlu bır haberrr darısı basına guzellık
az kaldı ıyı dayanıyorsn o sıcaalrda hala ıse gdyrsn valal bnde heralde son 10 gune kadr calıscam bebegm erken gelmzse , ıstanbulda okadr sıcakkı nem de fazla durulmuo resmen ben yanmısım eylule kadar ılk defa kıs gelsn ıstyrm kı ben yaz hastasym ama hamılelık cekılmıomus yazın onu anladım.
bende bazen çişimi tutuorum snra gıdıp yapıorm sancı gırıo aslnda tutmamak lazım yaaa senı anlıorm
ya bıde kızlar dun kasıgımda bır agrı sag tarafta acaba bebekmı dondu noldu neden oyle agrı grmıs olablr bılmyrmmm baya baya bsy hısssettrdı kendını
bence de plojo canm gideyim artık ayaklar davul oldu zaten 41 numara anane ayakkabısı buldum geçende onu giyiyom,eşim de gitme artık diyo,o da haklı,31.haftada belim fıtık oldu,34 te grip oldum,artık da sıcağa dayanamıyom gelmiyim diyom napimm 3 gün için gerek yok de miPes derim..Bence bi an once gitmemeye karar ver ve dinlen..
Ruyalar ruyalar :) son zamanda artik hep dogum :) ilk zamanlardada sacma sapan olurlardi :)
Bu kadar zorlamasan kendini,cunku gercekten dinlenmelisin enerji depola :))
Tabii deseydin cunku nena teyzesi gb bosnak
Sagolsun eniste Sezen ellerinden oper
Agrin icinde doktora soylemeyi unutma,unutmazsin tabii ama normal bile olsa doktora her zaman soyle..
Normal diyecek ki normal buyudukce yerlestikce :)
Nenaaa kacinci hafta olduu yakinda hissedersin ufak ufak ?
amayaa tatlım ben de 82 doğumluyum,yani tertip sayılırız,geç evlendik,kısmet işte,Allah seni evlattan yana yormasın tez zamanda sen de güzel hayırlı haberler verirsin inşşalahaynen şekerim 31 yaşında evlenince bizde hiç beklemeyelim dedik ama nasip, tedavi görüyorum; hatta bugün itibariyle yeni tedavi öncesi takviye ilaçlarıma başlayıp startı verdim gibi bi şey... tahminen 18 temmuzda regl olup tüp bebek tedavisi kısmına geçecem bacımmmo yüzden her dua çok önemli... isteyen herkesle birlikte Rabbim bana da nasip ederse hayatıma daha mutlu devam edicem; olmazsa da biliyorum ki Rabbim benim için böyle bi sınav tayin etmiştir... sonuçta dünyada ki tek varoluş sebebim anne olmak değil...
tatlışkoooo sağolll; hani senden yıldönümleri için tarif istemiştim ya, işte o hamileeee... çok çağırıyorum buraya ama pc leri yok, işyerinde de net sınırlıymış
Hahaha
Sezende de oyle bir ihtimal var ben cok minyonum cocuk yasta anne olmus gb duruyor Sezenle cikinca
28im buarada..
Babasida zaten minyon ama bacak boyu uzun yine de farkediyor bi bosnaklik oldugu
O da ayri bir kucuk duruyor 33 olmasina ragmen
Nenaa teyzesi gb tatli dilli olur ne yapalim
Ya da bize yukardan bakar
Yaz valla sorularini en iyi yontem hatta :)
nena canım selam,dr göremedi demek ki cinsiyetini bana 11.haftada demişti peppeeeleri al diye,sağlıklı hayırlı evlat olsun da canm ,senin de gönlüne göre olur umarım...
bence de plojo canm gideyim artık ayaklar davul oldu zaten 41 numara anane ayakkabısı buldum geçende onu giyiyom,eşim de gitme artık diyo,o da haklı,31.haftada belim fıtık oldu,34 te grip oldum,artık da sıcağa dayanamıyom gelmiyim diyom napimm 3 gün için gerek yok de mi
amayaa tatlım ben de 82 doğumluyum,yani tertip sayılırız,geç evlendik,kısmet işte,Allah seni evlattan yana yormasın tez zamanda sen de güzel hayırlı haberler verirsin inşşalah
nena canım selam,dr göremedi demek ki cinsiyetini bana 11.haftada demişti peppeeeleri al diye,sağlıklı hayırlı evlat olsun da canm ,senin de gönlüne göre olur umarım...
bence de plojo canm gideyim artık ayaklar davul oldu zaten 41 numara anane ayakkabısı buldum geçende onu giyiyom,eşim de gitme artık diyo,o da haklı,31.haftada belim fıtık oldu,34 te grip oldum,artık da sıcağa dayanamıyom gelmiyim diyom napimm 3 gün için gerek yok de mi
amayaa tatlım ben de 82 doğumluyum,yani tertip sayılırız,geç evlendik,kısmet işte,Allah seni evlattan yana yormasın tez zamanda sen de güzel hayırlı haberler verirsin inşşalah
Gunaydin kizcelerim tum dualarimizin kabul oldugu bir cuma olsun ins.
Okuyamiyorm pek sizleri lakin aklimdasinz artik duzenimiz bi otursa diye bekliyorm ama anacim hic gitmese..
Herkescikler iyi saniyorm sezosun pamaklara bayildim tonbis tonbisss:) kagan pasa da iyi yiyip icip altini kirletip uyuyor teyzeleride opuyorrr
Gunaydin kizcelerim tum dualarimizin kabul oldugu bir cuma olsun ins.
Okuyamiyorm pek sizleri lakin aklimdasinz artik duzenimiz bi otursa diye bekliyorm ama anacim hic gitmese..
Herkescikler iyi saniyorm sezosun pamaklara bayildim tonbis tonbisss:) kagan pasa da iyi yiyip icip altini kirletip uyuyor teyzeleride opuyorrr
canımmmm hg sende bzm aklımzdasn sen fırsat buldkca gr telas yapma bızhep burdayz sen pasayla ılgılen ac kalmasn anasıyesın teyzelrı onukiiiiiiii
bıde hep merak ettgm sey gunde kac bez degstrıosun
plojo sende soyle ortalamasnı cıakrcamda
Amiinn Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin..
Sende aklimizdasin,Allah yardimcin olsun ilk gunler garip hep diyorum kendi kendime ne yapiyor acaba diye..
Sezos buyuyor teyzesi o da seni oper..
Kaganin keyfine masallah aman icsin ee yapsin uyusun masallah
Ahh annelerr..
Daha cok erken ama annen donmeden once arada yalniz biraksin sizi alis ara ara..
Sen nasilsin?
Bide duzen konusunda cok beklentiye girme herseyi kabullenince daha cabuk alisirsin :)
Her hafta 1 paket aliyoruz kizce ilk zamanlar daha cok yapiyor kakasini sonra yavas yavas azaliyor ama cis her daim fışş masallah :))
Ben prima 1 kullandim simdi 2 keredir 2 aliyoruz beyaz paket..memnun kaldim..Ama altini ilik su pamukla sildim disari gittigimizde islak mendil kullandim ilk unibaby yenidogan vardi ama prima beyaz paketi daha cok begendim..
Hep kenari atin alin derler ama Islak mendil atabilirsin kampanyalara fln denk geldiginde o da cabuk tukeniyor ama bez sakin atma derim cunku bebisle alakali tontini olursa 1 olmaz cok 1 alirsan elinde kalabilir..
Amaan cok stres yapmayada gerek yok ben hicbisy atmadim kenari :)))
Bi pırttt nasil degerli anlatamam :))
ya ben bez falan atmıcam kenara evet kıloyla orantılı olması lazmelımde patlamasn bezler ... bn bıde evde bez ve ılık suyla temzlıcem o mendıllere cok cok ıhtyc duyarsam ne bılym gezmeye gttgmde falan kullanıcam ama evde bı kovann ıcıne ılık su bez yada pamuk olablr ole daha hıjyen oldgnı dusunuorm bıde o bebekler ıcın ıslak mendıller bılmıorm kımyasalı ne kdr az olsa yakar gbıme gelıo yakmasada kakayla o bezın kokusu karsrsa kusarmheralde kokulara karsı alerjm var asetonumubıle kokusz alırım ben ıslak mendılle el sılemem mecbur kalmadkca falan yanı
Bu sayili mendiller sadece sulu tabii icinde bisyler vardir ama dokundukca kullandikca anliyorsun sadece sulu olanlar dokunduktan sonra parmaklarin yapisiyor gb olmuyor anlayacaksin kullandikca..Ve kokmuyor bunlar..
Tabii ozelliklede ilk zamanlar pamuk ve ilik su iyi..Ben goz makyajini silmek icin olan pamuklardan aldim normal bebek alti temizlemek icinde var eczanede,kaynamis iliklasmis su hep oluyor elimin altinda oyle siliyorum..
Mendillere hic guvenmiyorsan begenmezsen onlarida suda kaynatip kapakli bisye koyup kullanabilirsin
O koku miss gb geliyor valla :) Ama hassasiyet derecesindeyse rahatsiz olabilirsin tabi..
canımmmm hg sende bzm aklımzdasn sen fırsat buldkca gr telas yapma bızhep burdayz sen pasayla ılgılen ac kalmasn anasıyesın teyzelrı onukiiiiiiii
bıde hep merak ettgm sey gunde kac bez degstrıosun
plojo sende soyle ortalamasnı cıakrcamda
Amiinn Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin..
Sende aklimizdasin,Allah yardimcin olsun ilk gunler garip hep diyorum kendi kendime ne yapiyor acaba diye..
Sezos buyuyor teyzesi o da seni oper..
Kaganin keyfine masallah aman icsin ee yapsin uyusun masallah
Ahh annelerr..
Daha cok erken ama annen donmeden once arada yalniz biraksin sizi alis ara ara..
Sen nasilsin?
Bide duzen konusunda cok beklentiye girme herseyi kabullenince daha cabuk alisirsin :)
Her hafta 1 paket aliyoruz kizce ilk zamanlar daha cok yapiyor kakasini sonra yavas yavas azaliyor ama cis her daim fışş masallah :))
Ben prima 1 kullandim simdi 2 keredir 2 aliyoruz beyaz paket..memnun kaldim..Ama altini ilik su pamukla sildim disari gittigimizde islak mendil kullandim ilk unibaby yenidogan vardi ama prima beyaz paketi daha cok begendim..
Hep kenari atin alin derler ama Islak mendil atabilirsin kampanyalara fln denk geldiginde o da cabuk tukeniyor ama bez sakin atma derim cunku bebisle alakali tontini olursa 1 olmaz cok 1 alirsan elinde kalabilir..
Amaan cok stres yapmayada gerek yok ben hicbisy atmadim kenari :)))
Bi pırttt nasil degerli anlatamam :))
bak sende bnm gıbı dusunuosn sevndm o mendıllerı kaynatmakta mantıklı olablr ıyı fıkır canımcım....,
yok ben bebegn kokusundan rahatsz olmam daha neler ben kakayla o kokulu mendılllern bırbırıne karısması benım mıdemı bulandrır yanı sey gıbı dusun ter kokan bı kadnn parfum sıkması oyle seyler benm cok mıdemı bulnadrr koku hassasıyetm var mesela o 5-10 tllık parfumler aman allahm duymayım normalde de olsa ogururum yanı
Canim su an gunde 5-6 civari degisiyoruz bezini..
Saol canim. Annen ara ara markete falan gidip birakii bizi azcik tirsiyorum bakamazsam falan diye cok minikcik insallah becerebilirim...plojocum bide sen kac gun sonra banyo yaptin?? Sutum tam gelmio benim banyo yapmadin sanirim ondn dimi
Tek kokanin paefum sikmasi pfff nenaabu kadinlar erkeklerden daha pis bazilari
Saka bir yana..
Ayarlarsin alistikca..Br de primanin beyaz paketi kremli kokulu ondada karisiyor koku,dedigim gb islak mendillerde digerleri gb degil kokusuz..
Hersey hikaye her anne bebek degisik canim..
Birbirinize ogreteceksiniz..
Saglikla gelsinde minik..
Kacinci haftaaa?
Biz 19. haftada ogrenebilmistik hep farkli duruyordu en son gittigimizde alin gorun der gb cinsiyetini belli edip bu seferde yuzunu saklamisti Sezen utaniyormus gb :)))
Benim bugun cok cenem dusuk sanki..
hmm olablr bebekler ıcın o mendıllern nasıl odlgnu bılmıorm bızım bu normal ıslak mendıller gbı bsy zannetgmden ıstemem dıorumda senn gbı yapıskanlı ve kokusuz degılse kullanlır arada denerm ozamn zaten dısardayken ıllakı kullanıcam sekerım....
17. haftam 17+3 canım yarnda cınsıyetı %99 soyleıcektr dıe dusunyrm cok heyecanlym yaaa
cenen dusuk olsn arada ıyıdr canım
Masallahh miniseee kocaman olmusss
Meraktayizz
asen gunaydınnnn ıstanbul da aksam oldu
bu oruc yaramadı sana senıbızden kopardı tatlişşş
Huhuuu canlarrrr geldimm ama heran geri da la bilirimm
Kuzummm nasilda gordun beniicaktirma day sn okuyup kacacaktim burds daja olmamis sabahh
Ben azcik daha kestireyimm yarim saate gelicimmm
evet buyudu kocaman oldu valla babasınınyuzu guluo bu arada ben o goguslerle ılgımerak ettgm seyı esıme sordum
dedım bende bıdegısıklık varmı evet dedı ne dıe sordum cok cokguzel bıkadn oldun dıo gayet cıddı bsekılde oylemı baska dedm baska fızıgın hıc bozulmadı masallah dıo yanı guzel bı fzgm yok kılodan oturu ama onun bekledgnden dahaıyı gdıohamılelıgım deformasyn henuz yok ınsallahılerde de olmaz baska dıe sordum baska bsy yok pekı gogusler dıe sordum ne varmıs dedıcırkınler dedım basladm aglamaya sınırlerm bozuldu aldı benı kucagna neden agladgmı sordu cvp veremedm sen dedı anne olcaksın dunyann en kutsal varlgı olcaaksn ayrıca hıcte kotu durmuyorlardedi öptü aglamsn melegım dedı,sonra ısı mzuurluga vurdu benım ısıme geldı daha da cok begenıorum hep boyle kalsalar dedı ama dalga mı gectı bana moral olsun dıe cıddı mı cozemedm
Huhuuu canlarrrr geldimm ama heran geri da la bilirimm
Kuzummm nasilda gordun beniicaktirma day sn okuyup kacacaktim burds daja olmamis sabahh
Ben azcik daha kestireyimm yarim saate gelicimmm