Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Rabbim sana en kısa zamanda sağlıkla nasp etsin canm,sezene gelince kız insan duygusallaşıyo beee,hele de balık burcuysa benim gibi,hemen fırrt fırt burnumu çekmeye başlıoyom,eşimin papucunu dama atmak istiyom inşallah

ahaahahahaahaaahahahahhahahhahaahahahahahahaahahahahahhaahahhahaah
ahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

bildiğin şirkette kahkaha attım millet etrafıma doluştu ekranı kapadm alel acele amayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mudure verdgn cevpla gülmeye basladm en son plojojyla ılgılı yazdgn seyde bom dıe gülmekten patladım allah canını almasn kızıyla aglamıs uyuyamamış ama plojo dertlestk koklastk dıe anltıo aynen oyleeeee ayyy hangnz alemsnz bılemedm karnm kasıldı gülmekten tukuruk sactımmasama bıldgn uyuz yaaaa

aminnnn tatlım inşallahhhh hem ben kısa sürede gebiş olıyım hem de kocişinin pabucu damı boynasınnnn

yalanım varsa nağmerdimmmm

kafam patladı 12den beri hotel bakmaktannn
arda size bakıyorum yine dönüyorum hotellere....

kızllaaarrrrrrrr yeğenim hamileeeeeeee

bugün yine arayıp test yap test yap test yap dedim dedim veeee sonundaaaa rüyamın ilk bölümü çıktığına sevincimden yerimde duramıyorummmmm....

şappi şappi oh oh ohhhhhh :118::118::118::118::118::118:

Dur derim ogretmenine soralim asen teyzene
Atarim size topu
Teyzeler bol..

Erkenmis daha..insallah gonlune gore olur..Ben cok istiyordum normal kursa flnda gitmistim ki oncesinden egzersizlere baslamistim kegel vs..
Doktor ters donmus dediginde aklimdaki hersey silindi iyi ki dedim daha kotu birsey demedi ve saglikli olalim yeter :)

Esinede ayrica gulesim geldi :) sanki 3 cocuk dogurmus normalindende :)))))
Destegi ayri tabii cok guzel..

Ebeler yonlendiriyor dogum esnasinda kasilmalarina gore ve o kadar duzenli bi hal ki dogum eminim ustesinden gelirsin hatta annemin deyimiyle isin ucunda cocugun oldugu icin panter kesilirsin

Ben basak burcuyum :)
Valla burc murc hak getire butun burclari toplasan dayanilmaz bi hale gelince koyveriyorsun gidiyor gozyaslari :)
Uykusuzluk gerginlik onun caresizligi dayanamiyorsun zaten birsuru sey degismis kokten afallamissin :))
Dertlestik iste amayaa dogru diyor kizim icti icti durdu cok dertli

hepimiz alemizz

kafam patladı 12den beri hotel bakmaktannn
arda size bakıyorum yine dönüyorum hotellere....

Cok bakmayacan kizce ayiklaya ayiklaya ilerleyecen yoksa kafan daha cok karisir..
Once nereye gitmek istedigine,merkeze ne kadar uzak olmak istedigine vs vs karar ver..

bir baby daha geliyooooooo
Hayirlisiyla saglikla kavussun derken icimden kizina demek geldi :))))
Darisi basina canim benim,arkadas olur minikler :)

Biiissssssüüürü fotograf yuklediiiimmm
Sacimi kestirdigimidee,dugun fotomuzdanda,Sezeniskoyla hallerimizdende

isim fali diye birseye baktim bu cikti
Icguduselmis istee

Karakterinin en belirgin özelliği iyimserlik. Lakabın "polyanna". Hayata pembe gözlüklerle bakıyorsun. Yaşadığın kötü olaylardan etkilensen de umudunu yitirmiyorsun. Herşeyin yoluna gireceğine dair inancın sağlam. Olaylara olumlu açıdan bakmasını biliyorsun. Çevrendekiler bu yönünü çok seviyorlar. Çünkü kendine olduğu kadar, çevrendekilere de umut aşılıyorsun. En kötü anlarda bile insanları güldürmeyi başarıyorsun. İyimserliğinin yanı sıra güçlü espri yeteneğin de buna yardımcı oluyor. Sakin ve huzurlu işlerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Rekabet sana göre değil. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve iyi niyet.

Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin

Minnosda ceneli olacak desene
Hele bi 2 yasina gelsin bicir bicir konusur

iyiyim bende canim cok sukur gerci sanirum hasta olnaya basliyorum amaa

Hayırlı olsun amaya ilk denemede mi oldu

telden yazıyorum....

aminnnn tatlım inşallahhhh hem ben kısa sürede gebiş olıyım hem de kocişinin pabucu damı boynasınnnn

cümleten hayırlı cumalar...günaydın bacılar,akşamları pc elime geçmiyo,koca başından kalkmadığı için,artık izne ayrılınca da ben başından kalkmam amayaa canm Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah,bizim yaş da baya var da evlenir evlenmez istedik,geriye dönük bi beraberlik vardı,hani biraz zaman geçsin demedik,nasip işallah gönlüne göre ollur senin de,
plojovic canm bu gece yine doğurdum rüyamda,uyku arası her fırsatta anla işte,gece idrar sıkıştırıyo e normal zamandaki gibi bir sıkışma değil acıyla kalkıyom aha geliyo diyom,meğerse yanlış alarmmış,eşim de gitme artık diyo işe,normalde salı başlıycak iznim de .ıçından nefes alıyon gitme diyo,antepte yaşıyorum,burda güneş 38 derceyle doğuyo çok beter sıcakkk,ne dersin

Son düzenleme:
gunaydınlarrr kızlarrrrrr

yarın dr randevum var kocacıgımla gıdıyoruz sabah 10 da sımdıden ateş heyecan daha ne varsa hepsı bastıııı pipili mi kuşlu mu bu artk soylensın dayanamıcıııımmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy cok mutlu bır haberrr darısı basına guzellık

Biiissssssüüürü fotograf yuklediiiimmm
Sacimi kestirdigimidee,dugun fotomuzdanda,Sezeniskoyla hallerimizdende

az kaldı ıyı dayanıyorsn o sıcaalrda hala ıse gdyrsn valal bnde heralde son 10 gune kadr calıscam bebegm erken gelmzse , ıstanbulda okadr sıcakkı nem de fazla durulmuo resmen ben yanmısım eylule kadar ılk defa kıs gelsn ıstyrm kı ben yaz hastasym ama hamılelık cekılmıomus yazın onu anladım.

bende bazen çişimi tutuorum snra gıdıp yapıorm sancı gırıo aslnda tutmamak lazım yaaa senı anlıorm

ya bıde kızlar dun kasıgımda bır agrı sag tarafta acaba bebekmı dondu noldu neden oyle agrı grmıs olablr bılmyrmmm baya baya bsy hısssettrdı kendını

plojo senıde alıntıladm ama arada kaynamıs emınım saclarn cok guzel oldu bakıcam resımlerıne bırde sezosu esıme gosterdm masallah dıo ellerını begendı fotorfada kahkalarla guldu bak dedım mınık ama marıfetı cok

aynen şekerim 31 yaşında evlenince bizde hiç beklemeyelim dedik ama nasip, tedavi görüyorum; hatta bugün itibariyle yeni tedavi öncesi takviye ilaçlarıma başlayıp startı verdim gibi bi şey... tahminen 18 temmuzda regl olup tüp bebek tedavisi kısmına geçecem bacımmm o yüzden her dua çok önemli... isteyen herkesle birlikte Rabbim bana da nasip ederse hayatıma daha mutlu devam edicem; olmazsa da biliyorum ki Rabbim benim için böyle bi sınav tayin etmiştir... sonuçta dünyada ki tek varoluş sebebim anne olmak değil...

tatlışkoooo sağolll; hani senden yıldönümleri için tarif istemiştim ya, işte o hamileeee... çok çağırıyorum buraya ama pc leri yok, işyerinde de net sınırlıymış

Pes derim..Bence bi an once gitmemeye karar ver ve dinlen..
Ruyalar ruyalar :) son zamanda artik hep dogum :) ilk zamanlardada sacma sapan olurlardi :)
Bu kadar zorlamasan kendini,cunku gercekten dinlenmelisin enerji depola :))

Tabii deseydin cunku nena teyzesi gb bosnak
Sagolsun eniste Sezen ellerinden oper
Agrin icinde doktora soylemeyi unutma,unutmazsin tabii ama normal bile olsa doktora her zaman soyle..
Normal diyecek ki normal buyudukce yerlestikce :)
Nenaaa kacinci hafta olduu yakinda hissedersin ufak ufak ?

aaaa o mu hamıle hadı gozu aydn hyrlı olsn sevndm valla

soylıcem yarn tatlıskom bakalım zaten heyecanlıyım bugun sorularmı not alcam yarn heyecandan unutma ıhtmalım var

he bılıo bosnak oldgnu soylemz olurmuyum kızzz dedım boşnaka bu kız guluo orda da mı buldn ben bulurum dedm bız her yerdeyz sen ne sandn dıyorum,ozamn cok guzel bı kız olcak dıo messhur ya bosnak kızları tabı ben boydankaybedıorum o ayrı da

Gunaydiiiinnnn

Amayaaaa
Dört gozle bekliyorum 18ini :103:
Dualarimdasin cancagizim..
Rabbim 'ol' demis olsun insallah..

sweeetttttttttttttttttt geldgnde ses ver sana altn hesabıyla ılgılı sorum varrrrrrrr hatta sorım sende cvpla işin ne işin o yani ruh ıkızım

simdi ayıptr solemesı bankada altnlarm var kasada duruo 10 ay da hıc degerlenmedı malesef sen bana altn hesabı onerıomusun avantjm varmdr yıllık faız verıomu yad altnları bozdurup tl yaptrıp faızlı hesaba yatırım azcık bılgı verrmsn anlıcgm dılden oyle ksada durmasn ben faıze bıncek dıe beklerken bıde yıllık kasa masrafı yatırıorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…