Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:nazar::nazar::nazar:aman allahım cıkolata masallah supanallah:emir_bebek::nazar::nazar:masallah 40 bin kere hos gelmıs sefa getrmıs pasamız kurban olurum ben ona ne tatlı bır sey cıktı bu bıdık yaaaa süperrrrrr sen nasılsn sezeryan olmussun agrın varmı tatlım

:KK54::nazar:yooooo kaçmam buradayım keyifkli bir yere benziyor ben mecbur 8 .30 da iş başı: ) bende akşam erkenden uyuyorum

:KK54::nazar:yooooo kaçmam buradayım keyifkli bir yere benziyor ben mecbur 8 .30 da iş başı: ) bende akşam erkenden uyuyorum

sende bndensın bnd esabah 8.30 işbaşı aksamlarıda erkencıkten uyuorum ustune bıde sabah zor uyanyrm ama pazar gunlerı sankı ısım varmıs gbı 8 de ayaktyım bnm uyku bıraz degısık:KK52:

:nazar::nazar::nazar:aman allahım cıkolata masallah supanallah:emir_bebek::nazar::nazar:masallah 40 bin kere hos gelmıs sefa getrmıs pasamız kurban olurum ben ona ne tatlı bır sey cıktı bu bıdık yaaaa süperrrrrr sen nasılsn sezeryan olmussun agrın varmı tatlım

Cok sukur nenosum az bi agrim oluyor illaki oglusumun cani sagolsun..hamileykn annelik hissediyoruz kadin hissiyati olarak ama kucagina aldigin an bambaska dunya duruyor:KK66: darisi saglikla size insallh canim.

dilercanmın hoşgördük,nasılsın bakalım toparlanıyon inşallah,çirkin böcük napıooo :nazar::KK16:

Dun aksmdan beri evdeyiz toplaniyorm cnm ogluma kendim bakiyrm enazindn az agrim var o da yarin bi gun gecer ins. Hadiiii. Doguruver ay sende su zilliyi:)

Oy oy oyy kurban olurum onu yaratana. Ay nasil da tatli maşallah:nazar::nazar::nazar:
Ona bakarken gözlerim yaşardı Rabbim hayirli bir ömür nasib etsin
Sanada geçmiş olsun canim tez zamanda toparlarsin İnşallah :nazar::KK1:

Saol canim benim amin butun dualarina agzina saglik..

Cok sukur nenosum az bi agrim oluyor illaki oglusumun cani sagolsun..hamileykn annelik hissediyoruz kadin hissiyati olarak ama kucagina aldigin an bambaska dunya duruyor:KK66: darisi saglikla size insallh canim.

Dun aksmdan beri evdeyiz toplaniyorm cnm ogluma kendim bakiyrm enazindn az agrim var o da yarin bi gun gecer ins. Hadiiii. Doguruver ay sende su zilliyi:)

Saol canim benim amin butun dualarina agzina saglik..
inşallah canm sağlıcakla,salı işte son zaten izne ayrılcam bakalım,ben de istiyom :emir_bebek::nazar: zaten her gece uyanıyom bakıyom etrafa doğmuş mu diye

sende bndensın bnd esabah 8.30 işbaşı aksamlarıda erkencıkten uyuorum ustune bıde sabah zor uyanyrm ama pazar gunlerı sankı ısım varmıs gbı 8 de ayaktyım bnm uyku bıraz degısık:KK52:
:KK70: birde kilo alıyorum ki bu ara anlatamam :KK70: bir de diyet öblümüne yazayım arada cok sevdim ben kadınlar kulübün daha önce keşfetseydim hayatımda zorlanmazdım belki aranızda olmaktan mutluyum inşallah dertlerimize mutltlukularımıza ortak olup herşeyei el birliğiyle birbiribrni görmeyen ama birbirbirnini kahramanları ola:nazar:n kişiler oluruz:nazar:

ohh yesıntetası onu ellerını ayy plojo ısır bnm ıcın nolur ısır hatta totosunuda ısır sonra bakalım bıdaha oyle yapıomu yerım nasıl yerım hemde bılıomusun hamhum hamhum dıe masallah pis cimcime boklu şey...:KK9::KK9::KK9:o elleri ne guzel onun yavrum yaaa

amaaayaaa gunaydın kızcem napıon bakım sen daha sık grmen dılegıyleee:KK53:

perdurable valla cok duygusalalstırıo bu hamılelık ınsanı sen yakında melegnı kucgna alcaksn ozlem gderıceksn belkıde karsılıklı aglasıcaksnz ama bnm daha cok var daha durtukte yok kendı kendıme eglenıom barı o durtse bnde onu durtsem dogsa koklasam yoksa bu hamılelık benı mahvedıcek herseye aglıyorum
:KK14:

Isiracaam senin icin :KK9:
Zaten zir zir durmuyor,illa minciklanacak muhabbet edilecek :KK9:
Fazla konusmayin hamileyken bak basima gelene:KK9::KK9:

kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn:KK52::KK52:

Haftasonu yapaydin bari mahrum birakmasaydin topigi nur cemalinden hos sohbetinden :KK9::KK9:

Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...

Masallahh masallaaahhh:nazar:
Temmuz anneleri topiginde gormustum canim,ordan shrmirac baska topikte arkadasim..
Rabbim saglikli sihhatli omur nasip etsin,mahrum etmesin hic birbirinizden:nazar:
Nasil farkli di mi kucaga alinca :)
Sende iyisindir insallah,yuruyus yaptikca daha da aciliyor insan..

Son düzenleme:
Isiracaam senin icin :KK9:
Zaten zir zir durmuyor,illa minciklanacak muhabbet edilecek :KK9:
Fazla konusmayin hamileyken bak basima gelene:KK9::KK9:

Haftasonu yapaydin bari mahrum birakmasaydin topigi nur cemalinden hos sohbetinden :KK9::KK9:

Masallahh masallaaahhh:nazar:
Temmuz anneleri topiginde gormustum canim,ordan shrmirac baska topikte arkadasim..
Rabbim saglikli sihhatli omur nasip etsin,mahrum etmesin hic birbirinizden:nazar:
Nasil farkli di mi kucaga alinca :)
Sende iyisindir insallah,yuruyus yaptikca daha da aciliyor insan..

oy kurban olurum ben ona zırlasın be ana olmak kolaymı bıde buyuduklernde asıl zırlamayı gör ıstedklerı olmaynca:KK52:bı bakmsz plojo cıldırmıs her dkka bagıran bı kadn olmus:KK52:

az özletim kendmi dedim 1 guncuk ara vercem hem szn yazdkalrnz bırıkır okumak keyflı olur daha guzel:KK33:

Sezen'den sevgilerle :KK9::KK9:
Kime hangi sozler esliginde gondermek isterseniz artik :KK9:
ayyyyy zilli ya bak sennnn.... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım, geçmiş olsun sana daaa... pek şeker maşallahhh
inşallah canm sağlıcakla,salı işte son zaten izne ayrılcam bakalım,ben de istiyom :emir_bebek::nazar: zaten her gece uyanıyom bakıyom etrafa doğmuş mu diye
:KK1: aman dikkat et da işte falan gelmesin o zaman... kolay geçti galiba gebelik sürecinnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:

plojo hemserm sezosun fotosunu cektım aksam kocıse gosterıcem tepksnı merak edıyrm :KK52::KK52:bak dıcem bu benım bosnak mantım :KK56:

sakarya dedgn kucuk sehır koskoca ıstanbullu yok pıyasada bı ben bıde atlastı sanrm o da bı gelıo bı kayboluo:KK52:

Dogru dedin istanbullu yok sakaryali mi olacak:KK9:

plojo hemserm sezosun fotosunu cektım aksam kocıse gosterıcem tepksnı merak edıyrm :KK52::KK52:bak dıcem bu benım bosnak mantım :KK56:

:KK9::KK16: bende size yeni foto ekleyim buyuduu buyuduuu :KK52:

tünaydn kızlarrr......

maşallah çikolata..:nazar: allah nazarlardan korusun...analı babalı büyüsün:nazar::nazar:
mayalı pğaça gibi maşallah :nazar: ama merk etme şişlikleri geçer.:KK16:
sen tekmisin kiii kv nerdee..yardım etmiyormu? eğilirken fln dikkat et.

major
bebek konusunda plan yapma derim...eşin ve sen hazırsan manevi olarak yapın..ne zmn geleceği belli olmazz:KK52:

yeni gelen ardaslar hoşgeldiniz umarım ceee-e deyip kaçanlardan olmazsınız

Aahah oyle bi anda doguverse keske yatagin ucunda soyle ne guzel olur demi...:)
sorma canm ya diyom gece uyansam sabah kalksam aaaa bebişim olmuş ne iyi olur:KK16::KK54:
ayyyyy zilli ya bak sennnn.... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım, geçmiş olsun sana daaa... pek şeker maşallahhh
:KK1: aman dikkat et da işte falan gelmesin o zaman... kolay geçti galiba gebelik sürecinnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:
hamdolsun bu günümüze,ben biraz çirkin oldum :KK37: benim 10.haftada burnum yüzüm şişti,dışardan duyduklarımı tahmin edersin çok çirkin oldun diyenler,kız bebek annenin güzelliğini alır diyenler,alyansımı takamadım o zamandan beridir,bıyığını almayı beceremeyip bana laf söleyen iş arkadaşlarım...yok şimdide böle şiştiysen 9.ay nasıl olursun kimbilir...e yaradana sığınıp atlayacam da üstüne neyse...o sebepten diyim tatlım herkesin gebeliği birbirinden farklı inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız sonrasında zamanla eski halimize döneriz :nazar::emir_bebek:

X