- 1 Temmuz 2014
- 22
- 1
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.021
aman allahım cıkolata masallah supanallah masallah 40 bin kere hos gelmıs sefa getrmıs pasamız kurban olurum ben ona ne tatlı bır sey cıktı bu bıdık yaaaa süperrrrrr sen nasılsn sezeryan olmussun agrın varmı tatlım
yooooo kaçmam buradayım keyifkli bir yere benziyor ben mecbur 8 .30 da iş başı: ) bende akşam erkenden uyuyorum
Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...
aman allahım cıkolata masallah supanallah masallah 40 bin kere hos gelmıs sefa getrmıs pasamız kurban olurum ben ona ne tatlı bır sey cıktı bu bıdık yaaaa süperrrrrr sen nasılsn sezeryan olmussun agrın varmı tatlım
dilercanmın hoşgördük,nasılsın bakalım toparlanıyon inşallah,çirkin böcük napıooo
Oy oy oyy kurban olurum onu yaratana. Ay nasil da tatli maşallah
Ona bakarken gözlerim yaşardı Rabbim hayirli bir ömür nasib etsin
Sanada geçmiş olsun canim tez zamanda toparlarsin İnşallah
inşallah canm sağlıcakla,salı işte son zaten izne ayrılcam bakalım,ben de istiyomCok sukur nenosum az bi agrim oluyor illaki oglusumun cani sagolsun..hamileykn annelik hissediyoruz kadin hissiyati olarak ama kucagina aldigin an bambaska dunya duruyordarisi saglikla size insallh canim.
Dun aksmdan beri evdeyiz toplaniyorm cnm ogluma kendim bakiyrm enazindn az agrim var o da yarin bi gun gecer ins. Hadiiii. Doguruver ay sende su zilliyi:)
Saol canim benim amin butun dualarina agzina saglik..
sende bndensın bnd esabah 8.30 işbaşı aksamlarıda erkencıkten uyuorum ustune bıde sabah zor uyanyrm ama pazar gunlerı sankı ısım varmıs gbı 8 de ayaktyım bnm uyku bıraz degısık
inşallah canm sağlıcakla,salı işte son zaten izne ayrılcam bakalım,ben de istiyomzaten her gece uyanıyom bakıyom etrafa doğmuş mu diye
ohh yesıntetası onu ellerını ayy plojo ısır bnm ıcın nolur ısır hatta totosunuda ısır sonra bakalım bıdaha oyle yapıomu yerım nasıl yerım hemde bılıomusun hamhum hamhum dıe masallah pis cimcime boklu şey...o elleri ne guzel onun yavrum yaaa
amaaayaaa gunaydın kızcem napıon bakım sen daha sık grmen dılegıyleee
perdurable valla cok duygusalalstırıo bu hamılelık ınsanı sen yakında melegnı kucgna alcaksn ozlem gderıceksn belkıde karsılıklı aglasıcaksnz ama bnm daha cok var daha durtukte yok kendı kendıme eglenıom barı o durtse bnde onu durtsem dogsa koklasam yoksa bu hamılelık benı mahvedıcek herseye aglıyorum
kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn
27 yaşındayım, bir kamu kurumunda çalışıyorum ,evliyim ,
Isiracaam senin icin
Zaten zir zir durmuyor,illa minciklanacak muhabbet edilecek
Fazla konusmayin hamileyken bak basima gelene
Haftasonu yapaydin bari mahrum birakmasaydin topigi nur cemalinden hos sohbetinden
Masallahh masallaaahhh
Temmuz anneleri topiginde gormustum canim,ordan shrmirac baska topikte arkadasim..
Rabbim saglikli sihhatli omur nasip etsin,mahrum etmesin hic birbirinizden
Nasil farkli di mi kucaga alinca :)
Sende iyisindir insallah,yuruyus yaptikca daha da aciliyor insan..
Kabul edildin gecebilirsin :)))))
Bir Sakaryali gelmedi ya suraya pff yani..Ne cok isi varmis memleketim insaninin..
ayyyyy zilli ya bak sennnn....Sezen'den sevgilerle
Kime hangi sozler esliginde gondermek isterseniz artik
inşallah canm sağlıcakla,salı işte son zaten izne ayrılcam bakalım,ben de istiyomzaten her gece uyanıyom bakıyom etrafa doğmuş mu diye
sakarya dedgn kucuk sehır koskoca ıstanbullu yok pıyasada bı ben bıde atlastı sanrm o da bı gelıo bı kayboluo
plojo hemserm sezosun fotosunu cektım aksam kocıse gosterıcem tepksnı merak edıyrmbak dıcem bu benım bosnak mantım
Dogru dedin istanbullu yok sakaryali mi olacak
bende size yeni foto ekleyim buyuduu buyuduuu
Dogru dedin istanbullu yok sakaryali mi olacak
bende size yeni foto ekleyim buyuduu buyuduuu
istanbullu yok ama bosnak var ben asıl hemserımı buldum kiiiiiiiiiiiiiiekle foto ekle bak cıkolata sendnonce davrandı
oyy tesekkur ederiiizzzzz
yok ben albume eklerim..
sorma canm ya diyom gece uyansam sabah kalksam aaaa bebişim olmuş ne iyi olurAahah oyle bi anda doguverse keske yatagin ucunda soyle ne guzel olur demi...:)
hamdolsun bu günümüze,ben biraz çirkin oldumayyyyy zilli ya bak sennnn....
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım, geçmiş olsun sana daaa... pek şeker maşallahhh
aman dikkat et da işte falan gelmesin o zaman... kolay geçti galiba gebelik sürecinnnn