Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarrr

Nena, Plojo, Sweat ve Amaya hepinizi alıntılamıştım ama nereye gittiler bilmiyorum

sabahları kalkıp işe gelmek işkence oldu benim için neyseki yarın son günüm.
artık bu dallas gibi iş yerinden kurtuluyorum.
inşallah yine 8-6 çalışacağım cumartesi tatil olan ve çokta yoğun olmayan bir iş bulurum.
aslında çalışma şartları iyiydi aldığım maaş ve verilen değer hariç

en çokta bebiş planlarının ertelenecek olmasına üzülüyorum şimdi yeni bir işe girersem bebekte otomatik olarak 1 sene sonraya kalacak

off iki haftadan beri hep böyle kafamda bir sürü şeyler kuruyorum tatile gidip bir an önce rahatlamak istiyorum.

Gnunuz aydin olsuun,guzel haberlerle dolsun topigimizz

günaydın gelincikleeerrrrr

kırkından sonra huy değiştirir derler doğru muymuş kiii:26::26::26: yiyince durcaaksa hemen başlıyalımmmmm hep beraberrrr

ASOŞcummm benim hem annem hem kv her haftasonu kendilerine gitmemi bekliyolardı önceleri, kv yürüme mesafesinde annemde köyde dolmuşla gidilcek.... her ikisinde de aynı çözüm cumartesi birine pazar birine gitcekmişim... daha ikinci haftadan isyan ettim tabi, benim evimi kim temizliycek ütümü kim yapcak hepsini geçtim belki gezesim tozasım var diye anneme açıkladım, kocam da kv ye açıkladı iş tatlıya bağlanadı.... kocan devreye girsin, yarın gelirsiniz yine gelin falan dendiğinde kocan "sık boğaz etme anne koca koca insanlarız, işimizi de biliriz" desin yeterli olun gibi bu arada ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum seni de çok iyi anlıyorummmm...

PRENSES reglini merak ettim sadece,

son gün demek, yaşasınnnn.... sonra tatilde dinlen bi güzel bakalım da bebiş geleceği zamanı bizlerden iyi biliyo merak etme

özledm cok merak edıyorum kokusunu gözlernı elelrnı ayaklarnı her seyını merak edıyorum en onemlısı saglgnı merak edyrm ona sarılmak ıstıyorum kokusunu doya doya cekmek ıstıyorum onu cok sevyrm
günaydın bacılar,ne güzel burda da bebiş muhabbetleri olması,Rabbim isteyen herkese nasip etsin..nena canım,ilerleyen zamanlarda daha da sabırsızlanıyo insan....söylediklerine dürtüklemelerine tepki alınca sen de benim gibi ağlarsın bence,iyice bi duygusallaştık beyaa,odürtüyo ben dürtüyom

Sezen'den sevgilerle
Kime hangi sozler esliginde gondermek isterseniz artik

ohh yesıntetası onu ellerını ayy plojo ısır bnm ıcın nolur ısır hatta totosunuda ısır sonra bakalım bıdaha oyle yapıomu yerım nasıl yerım hemde bılıomusun hamhum hamhum dıe masallah pis cimcime boklu şey...o elleri ne guzel onun yavrum yaaa

amaaayaaa gunaydın kızcem napıon bakım sen daha sık grmen dılegıyleee

perdurable valla cok duygusalalstırıo bu hamılelık ınsanı sen yakında melegnı kucgna alcaksn ozlem gderıceksn belkıde karsılıklı aglasıcaksnz ama bnm daha cok var daha durtukte yok kendı kendıme eglenıom barı o durtse bnde onu durtsem dogsa koklasam yoksa bu hamılelık benı mahvedıcek herseye aglıyorum

kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn

Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...

Eklentiler

• $1404373872732.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 42

Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...

aman allahım cıkolata masallah supanallahmasallah 40 bin kere hos gelmıs sefa getrmıs pasamız kurban olurum ben ona ne tatlı bır sey cıktı bu bıdık yaaaa süperrrrrr sen nasılsn sezeryan olmussun agrın varmı tatlım

hoşbuldummmmm teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…