Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Cok guzelmis nenaa izninle annelerle paylasacam..

Ozlemez misinn kiyamammm..
Gormeden ozlemek insana neler ogretiyor bak bu minikler..

özledm cok merak edıyorum kokusunu gözlernı elelrnı ayaklarnı her seyını merak edıyorum en onemlısı saglgnı merak edyrm ona sarılmak ıstıyorum kokusunu doya doya cekmek ıstıyorum onu cok sevyrm :KK43::KK43:

özledm cok merak edıyorum kokusunu gözlernı elelrnı ayaklarnı her seyını merak edıyorum en onemlısı saglgnı merak edyrm ona sarılmak ıstıyorum kokusunu doya doya cekmek ıstıyorum onu cok sevyrm :KK43::KK43:

Oyy :KK70:
Allahin izniyle iyidir kizcem..Biraz sabredecen gelecek minicik ayaklar evinize,kokusu sariverecek evi..
Sonra da uyurken ozleyecen :)

cnm sen bi balkona pencereye fln cık belli ki cok daralmışsın bunalmışsın....
düşünme herşeyii

hg sanada hyrlı ramazanlar bebişin gelmek uzereymıs saglıkla dunyaya gelsn ınsallah cınsıyetı nedir?

:nazar:inşallah bir zilli bekliyoz bacım,şu an ,hani mens dönemi gibi bi an önce olsa rahatlasam dersin ya biraz o moddayım,eminim o da sıkıldı,gece wc mesaisi

valla iş öğretip duruyorum 10 günden beri bir şeyden değil yani pc'de hiç yalnız kalamadığımdan yazamadım :KK50:
zaten geçen hafta genel müdür asistanının yerine birini geçirdiler onunlaydım hep bu haftada kendi işlerimi devrediyorum.
çok bunalıyorum ya mutsuzum gerçekten.
umarım hemen yeni bir iş bulurum yoksa evde kafayı yerim :KK50:

kızlaaarrr
eşimin tatili %50 belli olduuuuu
ya bayramla birleşip 2 hafta olucak ya da bayramdan 1 hafta sonra 11 agustostaa....:KK76::KK76:
bu hafta sonu belli olucak:21::KK76::KK66:

cnm sen bi balkona pencereye fln cık belli ki cok daralmışsın bunalmışsın....
düşünme herşeyii
suan bıraz toparlandım:KK9:ıyı sayılırım
:nazar:inşallah bir zilli bekliyoz bacım,şu an ,hani mens dönemi gibi bi an önce olsa rahatlasam dersin ya biraz o moddayım,eminim o da sıkıldı,gece wc mesaisi

masallah hyrlısıyla kucgna al zillini az kaldı bsycık yok surda 2-3 haftacık wc mesaılerı bndede basladı gece 3-4 posta gıdıom valla:KK9:
valla iş öğretip duruyorum 10 günden beri bir şeyden değil yani pc'de hiç yalnız kalamadığımdan yazamadım :KK50:
zaten geçen hafta genel müdür asistanının yerine birini geçirdiler onunlaydım hep bu haftada kendi işlerimi devrediyorum.
ayy kıyamam majorcummm nese az dınlenr raharlarsn hey allam ıyıce bunaltmıslar senı son dkka

kızlaaarrr
ya bayramla birleşip 2 hafta olucak ya da bayramdan 1 hafta sonra 11 agustostaa....:KK76::KK76:

ohh masallah 15 gun kocısınle bol bol koklasrsnz :KK9:

çook işim olmasına rağmennn iş bekler kk beklemez diye düşünüp geldim sizeee :KK52:
tombalak müdür görse de yine kavga etsek :KK9:
adamın kavga etmediği bayan personel kalmadı yazık eşine :KK31:

bu akşam iftar sonrası liseden 2 arkadaşımla buluşucam...
biri çok değişti bi sosyetik olucam diye çatladı :KK9:
diğerinin hatrına buluşucam şehir dışından geliyor..
ama valla onlar yerine keşke sizle buluşuyor olsaydım yaa ben sizi istiyorumm :KK16:

kuzuumm kıyamam sanaa..
kavuşucaz meleklerimize..
bi de hamilelikte insan daha duygusal oluyor ben de anneme çok düşkün oldum kadın bi çalışta telefonu açmazsa Allah korusun senaryolara başlıyorum..
değişik psikolojideyiz..
kızlaaarrr

gözünüz aydın canım...
inşallah gönlünüze göre bir tatil yeri bulursunuz..

benim istifa eden arkadaşlarım son 1 hafta hep senin gibiydiler dayanamıyoruz dediler...
ah ben istifa etmiş olsam güle oynaya çalışırmışım gibi geliyor
so 3 gün diren major..
tatil dönüşü de bol bol annene git...ya da kv gitsin arkadaşlarına sen yemekleri yap :KK52:

Hosgeldiiinn..
Hayirli evlat olsunn miniginiizz:KK16:
Zaman cabuk geciyor son son tadini cikar :)

Amaninn annende gecir zamanini doya doya :KK16:

kızlaaarrr

Hadi gozunaydin kizcee:KK52:
Tatiller kesinlesiyor,biz ne yapacağuk :KK9:

çook işim olmasına rağmennn iş bekler kk beklemez diye düşünüp geldim sizeee :KK52:

ama valla onlar yerine keşke sizle buluşuyor olsaydım yaa ben sizi istiyorumm :KK16:

Ne guzel olurduuuuu..

Biz nasipse 20sinde mayis annelerinden arkadasla gorusecegiz sapancaya dusuyormus yollari..

Keske sizin su kuzen cabuk evlensede sizde gelseniz :)

Arkadasin icinde dua et Allah akil fikir versin diye :)

suan bıraz toparlandım:KK9:ıyı sayılırım

masallah hyrlısıyla kucgna al zillini az kaldı bsycık yok surda 2-3 haftacık wc mesaılerı bndede basladı gece 3-4 posta gıdıom valla:KK9:

ayy kıyamam majorcummm nese az dınlenr raharlarsn hey allam ıyıce bunaltmıslar senı son dkka

ohh masallah 15 gun kocısınle bol bol koklasrsnz :KK9:

tam 15 gün olmayabilir arda bi hafta ewde olabiliriz

kuzuumm kıyamam sanaa..
kavuşucaz meleklerimize..
bi de hamilelikte insan daha duygusal oluyor ben de anneme çok düşkün oldum kadın bi çalışta telefonu açmazsa Allah korusun senaryolara başlıyorum..
değişik psikolojideyiz..

gözünüz aydın canım...
inşallah gönlünüze göre bir tatil yeri bulursunuz..

benim istifa eden arkadaşlarım son 1 hafta hep senin gibiydiler dayanamıyoruz dediler...
ah ben istifa etmiş olsam güle oynaya çalışırmışım gibi geliyor
so 3 gün diren major..
tatil dönüşü de bol bol annene git...ya da kv gitsin arkadaşlarına sen yemekleri yap :KK52:

müdürün eşine üzülme cnm bence o eşine diş geçiremediği için size sarıyorr:KK1:
bnimde öyle bi arkdasm var sonradan sosyetik olan..ve diğer arkdasın hatrına buluştuğum...ama mumkün oldugunca bahane üretiyordm artık ewliyim derim:KK9:

tatil işi zor yaaa
uygun fiyetlı olanları eşim beğenmiyor..bi apartmanın önüne havuzu koymuşlar diyor:KK53:
biz bayramda bulgaristana ordan tatile gitmek istiyoruz ama sarm bulg.a gitmicezz:KK50:

Hosgeldiiinn..
Hayirli evlat olsunn miniginiizz:KK16:
Zaman cabuk geciyor son son tadini cikar :)

Amaninn annende gecir zamanini doya doya :KK16:

Hadi gozunaydin kizcee:KK52:
Tatiller kesinlesiyor,biz ne yapacağuk :KK9:

Ne guzel olurduuuuu..

Biz nasipse 20sinde mayis annelerinden arkadasla gorusecegiz sapancaya dusuyormus yollari..

Keske sizin su kuzen cabuk evlensede sizde gelseniz :)

Arkadasin icinde dua et Allah akil fikir versin diye :)

inş. iyi bi yer bulabilirzzz

kızlar bu yıl tataile gidenler yazabilirlermiii hotellerin isimleriniiiii:26:

ayyyy bisürü konuşmuşunuzzzz bitirdim sonundaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

aklımda kalanlar...

tabi ki nena ve duygusallığı ve bebek günlüğü hikayeleri :KK1: süperdi.... memişler için de bence kocan senin kadar takılmıyodur canım yaaa.... sor rahatla :KK19::KK19::KK54::KK54:

major... şükür kavuşturanaaaaa:KK19::KK19::KK19: çok merak ettik ayol, neyse az daha sık da dişini sonra özgürsünnn....

plojoooo... ben de kızlardan kalan kısmını yerim takviminin :KK1::KK1::KK1::KK1: sezoşu da yerim, göbişine yatıp totişini dikmesini de yerim... herşeyi yerim; ama iftardan sonra:KK9::KK9::KK9: ayyyyy ramazan bana pek iyi gelmedi galiba bu ne soğuk espri ayol:120::120:

başkaaaa svitiiiii, sosyete arkadaşlarınla buluş sen zaten, bizlen buluşmaaa:KK19::KK19::KK19:... gel kız gel öpiyim, özleştim ayol:KK54::KK54:

asoooşşşşşş akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoşşşşşş:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: yaşasın tatil, tadını çıkarrr....

prensesssss seninde tatilin belli gibiymiş ne güzellll:KK16::KK16::KK16: hepiniz teker teker gidin ben arkanızdan bakıyımmmm:KK59::KK59::KK59::KK59: keşke önce gitmeseydim demek isterdim ama mecburen izin almak gerekiyordu ki, şu an işlerim çok yoğunnnn... neyse sen zaman belli olduğuna göre uygun yerler bakma takvimini ayarlaaaa.......

yeni gelen arkadaş, hani şu 37. haftasında olup da zilli bekleyennn :KK1: senin de yanaklarını sıkıyım hoşgeldin şekerimmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

aklımda kalanlar...

tabi ki nena ve duygusallığı ve bebek günlüğü hikayeleri :KK1: süperdi.... memişler için de bence kocan senin kadar takılmıyodur canım yaaa.... sor rahatla :KK19::KK19::KK54::KK54:

major... şükür kavuşturanaaaaa:KK19::KK19::KK19: çok merak ettik ayol, neyse az daha sık da dişini sonra özgürsünnn....

plojoooo... ben de kızlardan kalan kısmını yerim takviminin :KK1::KK1::KK1::KK1: sezoşu da yerim, göbişine yatıp totişini dikmesini de yerim... herşeyi yerim; ama iftardan sonra:KK9::KK9::KK9: ayyyyy ramazan bana pek iyi gelmedi galiba bu ne soğuk espri ayol:120::120:

başkaaaa svitiiiii, sosyete arkadaşlarınla buluş sen zaten, bizlen buluşmaaa:KK19::KK19::KK19:... gel kız gel öpiyim, özleştim ayol:KK54::KK54:

asoooşşşşşş akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoşşşşşş:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: yaşasın tatil, tadını çıkarrr....

prensesssss seninde tatilin belli gibiymiş ne güzellll:KK16::KK16::KK16: hepiniz teker teker gidin ben arkanızdan bakıyımmmm:KK59::KK59::KK59::KK59: keşke önce gitmeseydim demek isterdim ama mecburen izin almak gerekiyordu ki, şu an işlerim çok yoğunnnn... neyse sen zaman belli olduğuna göre uygun yerler bakma takvimini ayarlaaaa.......

yeni gelen arkadaş, hani şu 37. haftasında olup da zilli bekleyennn :KK1: senin de yanaklarını sıkıyım hoşgeldin şekerimmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

ne güzel özetlemişsinn amayaaa...
erken gitmek hem güzel hem de kötüü..hep tatil olsa dimi...aklma cocuklar duymasında ki mustafa ali geldi bn çalışmaya karşıyım derdii:KK9:
sen nereye gitmiştin amayacımm....
çikolata doğum yaptı kağan geldi biliyorsun dimi :44::KK17:

ne güzel özetlemişsinn amayaaa...
erken gitmek hem güzel hem de kötüü..hep tatil olsa dimi...aklma cocuklar duymasında ki mustafa ali geldi bn çalışmaya karşıyım derdii:KK9:
sen nereye gitmiştin amayacımm....
çikolata doğum yaptı kağan geldi biliyorsun dimi :44::KK17:

Antalyadaydim canim ben, crystal admiral resortta :) :KK1:

Cikolatayi biliyorum sabah tebrik ettim... Vusat vaktiiiii, ne guzel dimi? Senin regl ne zamannn?

Canlaarrr ben geldiiiiiimmmm:KK53:
Kv nin arkadadi iftara csgirmisti sagolsun ordaydik :KK56:yine sinir olmaya basladim kv ye hadi hayirlisi:KK31:
tam 15 gün olmayabilir arda bi hafta ewde olabiliriz

müdürün eşine üzülme cnm bence o eşine diş geçiremediği için size sarıyorr:KK1:
bnimde öyle bi arkdasm var sonradan sosyetik olan..ve diğer arkdasın hatrına buluştuğum...ama mumkün oldugunca bahane üretiyordm artık ewliyim derim:KK9:

tatil işi zor yaaa
uygun fiyetlı olanları eşim beğenmiyor..bi apartmanın önüne havuzu koymuşlar diyor:KK53:
biz bayramda bulgaristana ordan tatile gitmek istiyoruz ama sarm bulg.a gitmicezz:KK50:

inş. iyi bi yer bulabilirzzz

kızlar bu yıl tataile gidenler yazabilirlermiii hotellerin isimleriniiiii:26:
Canimmm bizdr crystal sunset luxutry ye gidiyoeuz daha oncede soylemistim galibaa

aklımda kalanlar...

Ahaha amayaa cok hossun kuzum sen:KK9:
Annem derdi bunu banaa:KK53:

Bu arada nenoooooooos payladtigin yazi cok komik:KK9::KK9:duygusallasmanda hamilelikten heralde:KK9:

Sivitosssss bende oyle havali tiplerle gorusmek istemiyorum ama insan bazen gorusmekbzorunda kaliyo:KK31::KK31:

Veee majorr kuzumm hakiinda hayirlisi olsumn sen kendine oyalanacak bisiler bulll:KK16:

tatlıı kriziiiiimmm....
kocacım saolsun bu saatte üşenmedi gitti marketi getirdiii:KK56::KK56:

Antalyadaydim canim ben, crystal admiral resortta :) :KK1:

Cikolatayi biliyorum sabah tebrik ettim... Vusat vaktiiiii, ne guzel dimi? Senin regl ne zamannn?

kavusmak cok güzel tabikiii...:KK16:
onlara geçen yıl bakmıştım yine bakayımm.....
5 temmuz cnm.. noldu kiii

Canlaarrr ben geldiiiiiimmmm:KK53:
Kv nin arkadadi iftara csgirmisti sagolsun ordaydik :KK56:yine sinir olmaya basladim kv ye hadi hayirlisi:KK31:

Canimmm bizdr crystal sunset luxutry ye gidiyoeuz daha oncede soylemistim galibaa

Ahaha amayaa cok hossun kuzum sen:KK9:
Annem derdi bunu banaa:KK53:

Bu arada nenoooooooos payladtigin yazi cok komik:KK9::KK9:duygusallasmanda hamilelikten heralde:KK9:

Sivitosssss bende oyle havali tiplerle gorusmek istemiyorum ama insan bazen gorusmekbzorunda kaliyo:KK31::KK31:

Veee majorr kuzumm hakiinda hayirlisi olsumn sen kendine oyalanacak bisiler bulll:KK16:

ne oldu asoşşş ne dedi kv bekiiimm:KK20:
sizdemi crystal a gitceksnizz ben bakcm bakalmmm:KK37:

Annemlere gectik bu aksam kizlar..
Sezenle ben tabii ki,esim evde kaldi uyuyacak bi gececik :) Sezen buara huysuz..
Bugun dukkanda yalnizken ici gecmiste ki normalde 2 kisiden az durmazlar bile :)
Baktik ki cok tehlikeli sularda yuzuyoruz dedik dinlendirelim,baba yorgun :KK9:

COk degisik oldu..2ye bölünmüs gbyim..

AMAYAAA
Gel ye sezosuu dursun birazcik :KK9:

ASEENN
Aman takma kv bosver insan oyle bakmaya baslayinca bi daha duzelmiyor..

Son düzenleme:
tatlıı kriziiiiimmm....
kocacım saolsun bu saatte üşenmedi gitti marketi getirdiii:KK56::KK56:

kavusmak cok güzel tabikiii...:KK16:
onlara geçen yıl bakmıştım yine bakayımm.....
5 temmuz cnm.. noldu kiii

ne oldu asoşşş ne dedi kv bekiiimm:KK20:
sizdemi crystal a gitceksnizz ben bakcm bakalmmm:KK37:
amannn bize gelin allah bize gelin yarın gelmicez dedim arabaya bidenrken yarın gelirsiniz dedi kafam attı:KK53::KK53: bakalım dedim ya dedim duruma göre:KK31::KK31:
ya ben kendim karar vermek ,st,yorum canım ne zaman ısterse gelcem sık boğaz etme insanı dimi yani:KK30::KK30:

Annemlere gectik bu aksam kizlar..
Sezenle ben tabii ki,esim evde kaldi uyuyacak bi gececik :) Sezen buara huysuz..
Bugun dukkanda yalnizken ici gecmiste ki normalde 2 kisiden az durmazlar bile :)
Baktik ki cok tehlikeli sularda yuzuyoruz dedik dinlendirelim,baba yorgun :KK9:

COk degisik oldu..2ye bölünmüs gbyim..

AMAYAAA
Gel ye sezosuu dursun birazcik :KK9:

ASEENN
Aman takma kv bosver insan oyle bakmaya baslayinca bi daha duzelmiyor..

valla öyle canım :KK31: bazen bu yüzden geldiğim yeri daha çok seviyorum:KK30::KK30::KK30:

amannn bize gelin allah bize gelin yarın gelmicez dedim arabaya bidenrken yarın gelirsiniz dedi kafam attı:KK53::KK53: bakalım dedim ya dedim duruma göre:KK31::KK31:
ya ben kendim karar vermek ,st,yorum canım ne zaman ısterse gelcem sık boğaz etme insanı dimi yani:KK30::KK30:

valla öyle canım :KK31: bazen bu yüzden geldiğim yeri daha çok seviyorum:KK30::KK30::KK30:

amaaannn boşver kv.lere kalsa yanlarına alcaklar hiç bırakmıcaklar aman oğluşları gitmesinn :KK53:

X