Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba bende 1 senelik evliyim esimle severek evlendim sukurler olsun askere yolladım simdi onu bekliyorum sizinle sorunlar sıkıntılar hakkında hemde evlilik adına sohbet etmek isterim herkese mutlu omur gecirmek diliyorum sevdiceginizle:nazar:

aramıza hoşgeldn canım Allah kavuştursun sevdiceğine :KK16:

eşimle severek isteyerek evlendik 4 ay oldu.. 4 aya okadar gereksiz tartışamalar ve üzücü şeyler yaşadıkki sayısı yok eşimin sakin efendi bir kişiliği var fakat benim olan ilgimin saygımın biraz altında..yapısı çok zor kavga anında bile sessiz kalır cevap vermez aynı evin içerisinde 10 gün konumadığımızı biliyorum..kurtarmak içn çok konuşuyorum sabırla ama bana daha seni seviyorum karım bile demedi ağır abiyi oynamakla meşgul çünkü ve ona açıkca diyorum bana sevgini belli et ama ben senin gibi olamıyorum yapı meselesi deyip işin içinden çıkıyor..geçen gün tanışma yıl dönümümüzdü ve ona şahane süprizler yaptım o ona rağmen oyun oynamakla meşguldü..ve en son tartışmamız kayıt olduğum twitter fousqure hesabı bunun için bana surat asıyor küsme hayatım diyorum silerim senden önemli değil dememe rağmen ve 5 gündür konuşmuyoruz annemde kaldım 2 gün aramadı bile ama busefer bende ters etki yarattı soğudum bilmiyorum neolucak benim gibi bir insnaı tüketti 3 gündür sesini bile duymadım

erkekler illa biraz daha çocuk kalıyor büyüyemiyorlar.... bu hareketleri sencede biraz ergenlik hareketleri gibi değilmii... hemen en kötüyü düşünme.... evliliğine sahip çık...dön evine bence...

kızlar kirada oturan varmı? ev almaı düşünüomusnz düşünüosanız planalrınız neler bnm kafam karısıo ya 10 yıl kendımı bı kredıye baglamak ıstemıorum kredı ekmeden de almam mumkun degıl siz neler yapmaı dusunuosunz

S.a arkadaşlar.. ben geldim.. 2,5 aylık evliyim bende.. sevgiler hepinize :KK16:
hoşgeldin tatlımm :)
kızlar merhaba bende 1 senelik evliyim esimle severek evlendim sukurler olsun askere yolladım simdi onu bekliyorum sizinle sorunlar sıkıntılar hakkında hemde evlilik adına sohbet etmek isterim herkese mutlu omur gecirmek diliyorum sevdiceginizle:nazar:
ayy asker beklemek çok zor :KK43: allah sabır versin tatlımm bende nişanlıyken bekledim:18:
hello hello nenanızzz geldi kuşlarımmmm nasılsınız genç bayanlar:KK9:bugun cok enerjiğim sabah kocişimi öptüm naşnaş işe gtti sonra ben işime geldim ohhhh yandan yandan iice uçtum kusura bakmayın kızlarr

asennn allah iyiliğini versin ne zevkli kadınsın öncelikle genel olarak güzel bir evin var beğendim ama en en begndıklerımı söylim

bi defa evin başlı başına kocamn ve ferah çok doldurmamıssın bnm gözüme ınanılmaz hitap etti...

sonra yatak odan güzel ama stor sevmedgm halde storuna bayıldım çok özenle seçilmiş belli

salona gelınce mobılyaların harıka koca koca ferah süper ötesi

mutfakta cok cici onada dicek lafım yok bide banyonu görelim bi ara bnm en merak ettgm yerdir banyo:KK9:

sevmedgm 1 detay vardı onuda soylemıcem:KK9: sen tahmın et 3 hakkın var:KK9:

nenacannn yorumların için çookk teşekkür ederimm gayet detaylı yazmışsınnn:KK16: banyoyuda bi ara çekeyim senin içinnn:KK52:
allah olmayan herkese nasip etsin inşallaahh:nazar:
sevmediğin detay ne kiii:44::44: holdeki halılarım? tv nin duvara asılı olmaması? :44::44: salon perdelerim ???:44::44: heen söyle neymişşşşşş:KK53::KK52::KK52::KK52:

erkekler illa biraz daha çocuk kalıyor büyüyemiyorlar.... bu hareketleri sencede biraz ergenlik hareketleri gibi değilmii... hemen en kötüyü düşünme.... evliliğine sahip çık...dön evine bence...

annemde kalma sebbeimiz küslüğümüz değildi abim şehırdışından geldiği için kaldım oda geldiğinde kalacağımı biliyordu küslüğümüze denk geldi buakşam gidicem inat bi yapıya sahip değilim..

ayy asker beklemek çok zor :KK43: allah sabır versin tatlımm bende nişanlıyken bekledim:18:

nenacannn yorumların için çookk teşekkür ederimm gayet detaylı yazmışsınnn:KK16: banyoyuda bi ara çekeyim senin içinnn:KK52:
sevmediğin detay ne kiii:44::44: holdeki halılarım? tv nin duvara asılı olmaması? :44::44: salon perdelerim ???:44::44: heen söyle neymişşşşşş:KK53::KK52::KK52::KK52:

holdekı halılarına bıttım cok ozenle secılmıs bellı renk tonuda muhtesem,tv üniten cok modern onuda begendm salon perdelerın desensz olsaydı dıe dusundum yanı begenmedgmden deılde salonun modernlıgıne hafıf klasık kactı gıbı geldı rengı bıraz daha acık ve duz mu olsaydı sanki ama bu bnm terchm sen oyle begenmıssın begenmemek bana dusmez bnmkı sadece fıkırdı kuşummmmm ama allah hepımıze nasıp etsın masallah evın ayrı bı guzel sen apayrı guzel dosemıssın tebrık ederım cok sık tütütütüttü:nazar:

aramıza hoşgeldn canım Allah kavuştursun sevdiceğine :KK16:
amin hosbuldum canım insallah sag saglim kavurum:nazar:

hımm evet cok zor sen yine nisanlıyken ben evliyim üstelik allah yardım ediyo işte bi sekilde canım amin sagolasın boll sabır versin ins:nazar:

holdekı halılarına bıttım cok ozenle secılmıs bellı renk tonuda muhtesem,tv üniten cok modern onuda begendm salon perdelerın desensz olsaydı dıe dusundum yanı begenmedgmden deılde salonun modernlıgıne hafıf klasık kactı gıbı geldı rengı bıraz daha acık ve duz mu olsaydı sanki ama bu bnm terchm sen oyle begenmıssın begenmemek bana dusmez bnmkı sadece fıkırdı kuşummmmm ama allah hepımıze nasıp etsın masallah evın ayrı bı guzel sen apayrı guzel dosemıssın tebrık ederım cok sık tütütütüttü:nazar:

çok teşekkür ederim tatlışkommm:KK1: bu arada bende salondaki fonlarımı çok sevmiyorum hatta ilk takıldığında şoka girmiştim eşimlede baya üzüldük niye böyle aldık diye :KK1: ama şimdi gözümüz alıştı. param olsa ilk işim fonları değiştirmek olur zaten :KK53: aynı fikirdeyiz senle tatlım zevklerimiz benziyo sanırım :KK1::nazar:

çok teşekkür ederim tatlışkommm:KK1: bu arada bende salondaki fonlarımı çok sevmiyorum hatta ilk takıldığında şoka girmiştim eşimlede baya üzüldük niye böyle aldık diye :KK1: ama şimdi gözümüz alıştı. param olsa ilk işim fonları değiştirmek olur zaten :KK53: aynı fikirdeyiz senle tatlım zevklerimiz benziyo sanırım :KK1::nazar:

değiştirme gerek yok salonla cok kombın sırıtmıo ama daha farklı olsa ıı olurdu

anlıyorum senı sen şimdi perdelere karteladan baktn ayy ne kadar uyuo salonuma dedn şık durur dedn ama ölçüsünde gelınc easılınca şok oldun dımı bu kadar desenlı bsy belkıde hayalınde yoktu yada hayalınde yakıstrdgnı gercek hayatta yakıstıramadn dımı bnde aynı seyı koltuklarmda yasadm illede acık renk olsun evım ferah olsun die hep hayalmde canlandrdm koltukları krem sectım ama hata ettm cok toz bellı edıo hop oturup hop kalkıoz bsy olck dıe ama nasıpse kendı evıme gectgmde ılk ısım kılıflarnı degstrmek olck

ayy kızlar aşkolsunn ben operdelere bittim bikeree harika desenii :21: :KK53: ayıp olmazsa markasını bile sorucamm nedirr ? :)

ayy kızlar aşkolsunn ben operdelere bittim bikeree harika desenii :21: :KK53: ayıp olmazsa markasını bile sorucamm nedirr ? :)

şekerim perdelere çirkin demedim bu kadar zevkle döşenmiş bi evin perdesi çirkin olmaz da ben salonun konseptine uygun bulmadm :KK9: yoksa perdeler klasık bır evın salonnda haıka durur

beğenmiyorsan bana yollasana şekerim ben desenine bayıldım hehe markası ne acaba :KK23: :KK17:

değiştirme gerek yok salonla cok kombın sırıtmıo ama daha farklı olsa ıı olurdu

anlıyorum senı sen şimdi perdelere karteladan baktn ayy ne kadar uyuo salonuma dedn şık durur dedn ama ölçüsünde gelınc easılınca şok oldun dımı bu kadar desenlı bsy belkıde hayalınde yoktu yada hayalınde yakıstrdgnı gercek hayatta yakıstıramadn dımı bnde aynı seyı koltuklarmda yasadm illede acık renk olsun evım ferah olsun die hep hayalmde canlandrdm koltukları krem sectım ama hata ettm cok toz bellı edıo hop oturup hop kalkıoz bsy olck dıe ama nasıpse kendı evıme gectgmde ılk ısım kılıflarnı degstrmek olck
aynen tatlım insan böyle hatalar yapabiliyo bi anda herşey üstüne geliyo :KK70: eşya halı perde zorlanıyosun artık olsun onlarda nazar boncuğu olsun dimi tatlım :KK16: sende üstüne aynnı renkle polar ört istersen :18: belli olmayacak şekilde :18:
tatlım tabiki güzeel benm evim klasik değil ya yani tarzları uyuşmuyo ondan yanii :KK52: brilliant olabilir yada taç :44: tam hatrlayamadım :18:
beğenmiyorsan bana yollasana şekerim ben desenine bayıldım hehe markası ne acaba :KK23: :KK17:

ay yollayım tatlım :KK52: benim için de bi bahane olur değiştirmek için :KK9::KK9:

amin hosbuldum canım insallah sag saglim kavurum:nazar:

hımm evet cok zor sen yine nisanlıyken ben evliyim üstelik allah yardım ediyo işte bi sekilde canım amin sagolasın boll sabır versin ins:nazar:

evet tatlım senin için çok daha zor :2: allah sabır versinnn sende burda bizimle sohbet edersinnn vakit çabuk geçer belki:KK16:

aynen tatlım insan böyle hatalar yapabiliyo bi anda herşey üstüne geliyo :KK70: eşya halı perde zorlanıyosun artık olsun onlarda nazar boncuğu olsun dimi tatlım :KK16: sende üstüne aynnı renkle polar ört istersen :18: belli olmayacak şekilde :18:

tatlım tabiki güzeel benm evim klasik değil ya yani tarzları uyuşmuyo ondan yanii :KK52: brilliant olabilir yada taç :44: tam hatrlayamadım :18:

ay yollayım tatlım :KK52: benim için de bi bahane olur değiştirmek için :KK9::KK9:

anladım canım evin geneline göre uymadı diyorsun ama inan çok şık deseni. zevk demek ki, ben çokk zor beğenen biri olarak çok beğendim o dantel gibi duruşunu.. güle güle kullan canım. hatta o perde zevkiyle yatak odasınınkileri hiç bağdaştıramadım. keşke o kadar renkli ve katlamalı olmasaydı.. değişmesi gereken onlar bence :KK17:

ya ya aynen oyle bende bır cok seyde cok zorlandım nasıl durucak nasıl olcak kafam şişmişti küçük odama bir şey alamadm en sonunda bunaldm yani tuttuk kocamn bekarken kulandgı yatagı getrdk maksat doldurana kadr bos kalmasn kv ustune ortu almıs zevkm dil ama saolsun dusunmus baktı ben almıyorum :KK9:

kocişinle resimlerni yenı gördüm masallah:nazar:çok yakışmışsınız begendim... sen nerede yasıyordn manzara süperrr görünüo

X