Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba bende 1 senelik evliyim esimle severek evlendim sukurler olsun askere yolladım simdi onu bekliyorum sizinle sorunlar sıkıntılar hakkında hemde evlilik adına sohbet etmek isterim herkese mutlu omur gecirmek diliyorum sevdiceginizle

Allah kavuştursun canım..

bu gün pek kimse yazmamış
nenaa napıyorsun canımdevam mı rejime?ben de 1 kg verebildim su içmeye başladım..normalde koca gün 1 bardak anca içerim ama zorla 1,5 lt falan içiyorum ..gerçi wc nin önünde otursam hiç fena olmaz

ayprenses sen nasılsın?inşallah düzelmiştir eşinle aranız...barışmaların çoğu gece olur

alah kavustursun,bende nısanlıyken bekledım cok zorlandım senı dusunemıyorum

sweatoş nbr kuşum nasılsın? valla verdimmi bilmyrm aksamları asure tırtıklıyorum maşallah karavana yapmısım bıtmıobnde ortalama 1-1.5 lt arası ıcıyorum yazın cok ıcerdmde havalar soguyunca zor ıcıyorum onumde koca bı bardak duruo sabahtn berı anca yarıladm çay falan ıcmemeye gayret gössterıorm cay ıcınce hıc su ıcemıorum cunku...

bıde ısyernde etek bayan bnm tuvaetm gelınce rahat gremıorum catlayana kadar tutuorum dayanamck gıbı olunca grıorum ama hafta cıkıorm ısten spora verıcem kendımı sabah sporu yapıcam 1 saat sonra eve gdıp dus sonra evı temzlıcem yemek falan yapıcm kalan vaktmd ebıraz evde egzersz yapıcam arada bır bısıklet kullanıcam dısarda vermem lazm fıstık olmam lazımbıde regl mi olcm ne karnım bıldgn davul dün eşim dıo bu ne hal napıosun kendıne dedm o şiş şiş ne hep şiş zaten dıo bı ınık goremedm dıo

sagolasın aminnn canım insallah
sende fazlalıklarından kurtulursun ins tez zamanda rejimdesin herhalde :26:

cokkk zor gercektende senin gibi nişanlı beklemek en dogrusuymus ama nasip kader saglıkla gelsinde hepsi gececek insallah evliyken tabi kat be kat artıyor hasret sıkıntı

Ah sorma canım yaa geçen gün de eşim tutmuş benim göbeği-evet tutulabiliyor artık burda bişey buldummm diye bağrıyor
hemen içime çekmeye çalıştım yok orda bişey dedim

oh ne güzel sen işten çıkınca hayat sana güzel.hem kendine hem eve bakabilicen...benm yerime de yap sporu belki iyi gelir bana

heheh bnmkide tutuo bu ne ne bu askım dıo eski nena nerde dıo bana amannn vermemız lazm goruntude hos degıl gencecık kadnlarız ye ye nereye kadar valla

heheh bnmkide tutuo bu ne ne bu askım dıo eski nena nerde dıo bana amannn vermemız lazm goruntude hos degıl gencecık kadnlarız ye ye nereye kadar valla

aynen nenacımm bi de hamile kalsam...yokk sonrasını düşünmiyim bi de benim boyum da uzun iyice katana gibi olurum...

diğer kızlar nerde acabaa?ben gitmeden gelin de iki lafın belini kıralım

aynen nenacımm bi de hamile kalsam...yokk sonrasını düşünmiyim bi de benim boyum da uzun iyice katana gibi olurum...

diğer kızlar nerde acabaa?ben gitmeden gelin de iki lafın belini kıralım

bnmde boyum miniş bende iice topitop gibi olurumgöçmen olmama ragmen kısayım bızde nadırdır kısa boy

eşimle severek isteyerek evlendik 4 ay oldu.. 4 aya okadar gereksiz tartışamalar ve üzücü şeyler yaşadıkki sayısı yok eşimin sakin efendi bir kişiliği var fakat benim olan ilgimin saygımın biraz altında..yapısı çok zor kavga anında bile sessiz kalır cevap vermez aynı evin içerisinde 10 gün konumadığımızı biliyorum..kurtarmak içn çok konuşuyorum sabırla ama bana daha seni seviyorum karım bile demedi ağır abiyi oynamakla meşgul çünkü ve ona açıkca diyorum bana sevgini belli et ama ben senin gibi olamıyorum yapı meselesi deyip işin içinden çıkıyor..geçen gün tanışma yıl dönümümüzdü ve ona şahane süprizler yaptım o ona rağmen oyun oynamakla meşguldü..ve en son tartışmamız kayıt olduğum twitter fousqure hesabı bunun için bana surat asıyor küsme hayatım diyorum silerim senden önemli değil dememe rağmen ve 5 gündür konuşmuyoruz annemde kaldım 2 gün aramadı bile ama busefer bende ters etki yarattı soğudum bilmiyorum neolucak benim gibi bir insnaı tüketti 3 gündür sesini bile duymadım

merhaba 2,5 aylık evliyim.Bu ay adetım 4 gün gecıktı, hapla korunuyordum halbuki.Korkuyorum test için erkenmiş sanırım.allahım günahyazmasın elbettekı bende ıstıyorum ama çok erken hiç hazır değilim ben napcam daha kesin değil ama içim içimi yiyor hem o kadar cok borcumuz var ki

Canim 4gun gecikmeyle varsa hamilelik cikar testte. Allah hakkinda hayrlisini versin. Gelen bereketiyle gelir.

canım benim kahverengi akıntım geldi adetime 8 gün var bugun kan testi yapsam eğer bebk varsa çıkarmı?

Sana daha oncede soyledm canim gununun gecmesini bekle bu kadar dusunursen adetin stresten gecikir hamile degilsen bile. En az bi gun gecmeden test yaptirilmamasi gerektgni dusunuyorum erknden test yapip kmyasal gebelikle cok uzulen arkadaslar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…