- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.861
Kizlar actim agzimi yumdum gozumu zatn utuyude yapmadim mrk etmeyin yardim etmiosun is isteme bari dedim...kendisi 9 ,aylikken yatalak kv sine bakiomus ben bakaman demek sen iyi ben kotu gelinim dedim..kocisimdn ozur diledim haklisin dedi oda bana aksm iki laf soyler saniyorum...
iyi yapmıssın onlar hep oyle zaten zamnnda onlar yaptı dıe zannedıolar bızde yapıcaz hıc sevmem anlayssz insanları bnm kv de de oyle aman benden uzak dursun hıc ugrasamam zaten bnm gelır annişim ilgilenr her seymle kocam bıle bana hızmet yaptrmıo kendı ısınıkendı goruo bıde kp pantolonunu utulıcem hıc ısım olmaz... sende ıyıperformans gostermssn beklemıodum cıkolatacm sasırdım
Amin canım...
Duruma göre artık biraz bırakırsın heralde..
Allah akıllı uslu bebişler nasib etsin cümlemize..
Yok kuzum şimdilik bayrama kadar devam...bayramdan sonra Allah kerim..
amın ınsallahh.. hyrlısı hele bı bayram gelsın ozaman
kızlar bugun ucak bıletlerımı ıptal edıcem ama hala ne kdrnı keserler blmıyrm bız baska yere gtmeye karar verdk antalya tatılı cok tuzluya gelcek esım yok falan gdelım dedı ama smdı bebek gelıcek onun ıcınde kenara atmıs olurum zaten alısverste yapcam ustume basıma ayıptr soylemesı ıc camasrlarm bıle olmuo sutyen faln onları bıle yenılıcem ayagma rahat ayakkabı sandalet alcam onlar zaten kulfet tatılmzdende eksık kalmayalm dıe daha sakın huzurlu bır yer olsn dedm siz ne dersnz bılemedm esımle az oncede konustm ıptal edıyrm dıe sen bılrsn dedı en son o oyle dıyınce arada kaldm