- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.841
Seyy eeee o pilav seydirrr ıııı yok yok kilo olmaz
Cocuk rahatlasin diye ne yapayim koydum filenin ustune yikadim once suladimda denebilir
aglarsa iyi durulayamam diye basini sampuanlamadim zaten her zaman sampuanla yikamadik..sonra yavas uavas ilerledim :)
Uyumadi daha ayaktayiz yuruyen emzik oldum..
Belli bir saat yok suan,simdi uyusak mesela 8 e kadar 3 kez kalkacam minimum sasabilirde,8den sonra ve gun icindede Sezen uyudugunda uyuyabilirim ama her bosluk bir isi halletmeye yetiyor..Uyudugumda oluuyor tabii her zaman is yok..
Ama simdi uykuya hasret bir durum oldugundan oyle tatli geliyor ki,dogdugndan beri kesintisiz en uzun 3 bilemedin 3 bucuk saattir benim uyku
Uyuyun bol bol sakin bir hamilelik gecirin cocukta oyle olsun...
Bak bana son haftaya kadar dugun dernek gezdim bidibidi konustum hep gezdim,simdi Sezen yatark durmuyor sarki soyleyince susuyor surekli muhabbet istiyor ve gezerken ondan iyisi yok
Oyyy ne dertliymisim..
Ama iste kizce oyle guzel ki kokusu elleri yuzu.. senin gozunun icine bakiyor ya oyle masum ki suan bile gozlerim doluyor..
Tamamen sana muhtac..
Gulusuyle mukafatlandiriyor seni butun hersey siliniyor..
Gece uyaninca ozlemis oluyorum kokluyorum izliyorum emmesi bitene kadar..
Yuzune baktikca sukrediyorum ve sua ediyorum Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye..Yollari hep guzellige ciksin..Guclu bir kiz olsun..Yara almasin....
amin..bahtı güzel olsun inş.
ne güzel anlatmışsın yine anneliği....
ama hamileyken gezmek konusunda dediklerin sanrım doğruu
ablam da hamileyken bg santacsının konserine gitmişti onun şarkılarını duyunca başlıyor hoplamaya