Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Seyy eeee o pilav seydirrr ıııı yok yok kilo olmaz :KK9:
Cocuk rahatlasin diye ne yapayim koydum filenin ustune yikadim once suladimda denebilir :KK9::KK9:
aglarsa iyi durulayamam diye basini sampuanlamadim zaten her zaman sampuanla yikamadik..sonra yavas uavas ilerledim :)
Uyumadi daha ayaktayiz yuruyen emzik oldum..
Belli bir saat yok suan,simdi uyusak mesela 8 e kadar 3 kez kalkacam minimum sasabilirde,8den sonra ve gun icindede Sezen uyudugunda uyuyabilirim ama her bosluk bir isi halletmeye yetiyor..Uyudugumda oluuyor tabii her zaman is yok..
Ama simdi uykuya hasret bir durum oldugundan oyle tatli geliyor ki,dogdugndan beri kesintisiz en uzun 3 bilemedin 3 bucuk saattir benim uyku :KK9:

Uyuyun bol bol sakin bir hamilelik gecirin cocukta oyle olsun...
Bak bana son haftaya kadar dugun dernek gezdim bidibidi konustum hep gezdim,simdi Sezen yatark durmuyor sarki soyleyince susuyor surekli muhabbet istiyor ve gezerken ondan iyisi yok :KK9::KK9:

Oyyy ne dertliymisim..
Ama iste kizce oyle guzel ki kokusu elleri yuzu.. senin gozunun icine bakiyor ya oyle masum ki suan bile gozlerim doluyor..
Tamamen sana muhtac..
Gulusuyle mukafatlandiriyor seni butun hersey siliniyor..
Gece uyaninca ozlemis oluyorum kokluyorum izliyorum emmesi bitene kadar..
Yuzune baktikca sukrediyorum ve sua ediyorum Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye..Yollari hep guzellige ciksin..Guclu bir kiz olsun..Yara almasin....
:KK59::KK59:

amin..bahtı güzel olsun inş.
ne güzel anlatmışsın yine anneliği....

ama hamileyken gezmek konusunda dediklerin sanrım doğruu :KK1:
ablam da hamileyken bg santacsının konserine gitmişti onun şarkılarını duyunca başlıyor hoplamaya:KK76::21:

günaydın gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
herkes iftarını yaptı mııı :KK16:
Allah kabul etsin oruçlarınızı..
ah ne güzeldir iftar sofraları açlığın getirdiği hevesle yemek yemek...

oo herkes hamaratmış bu gün :KK52:
ellerine sağlık seninde..
ah evde otursak da yemekler yapsak her gün çeşit çeşit...
bi de eşimin okulu bitti ya toplu ütüye veda ettim itiraf ediyorum çok sıcak olduğu için sadece sabah ne giyceksem ona ütü basıyorum :KK9:
tembel sivit:KK53:
amin canım Rabbim herkesin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin inşallah...

Heyy masallah neden gobekli diyorsun adamcagiza anladim simdi :KK9:
Valla bana bi haller oldu Sezen uyuyunca hep isler yetismek zorunda hep bibyandan dagiliyor ya gelip gecerken bisyler topluyorum islerimi hallediyorum zamanda kisitli olunca cok hizlandim :KK9:
Annemlere gecmeden cocuk,kahvalti malum durumdan,camasir topladim bi posta yikadim astim esime yarin icin gomlek utuledim evide toplamistim geldigimizde..
Burda da temizlik tatli salata simdide masayi toplayip sezeni emzirmeye oturdum..
Anlatirken bile yoruldum ama gozumun gordugu herseyi toplar yapar oldum:KK9:
Anneme diyorum ki ogrendim neden hizli olunuuyormus :KK9:

Evet yaa o hevesle yemek baskadir cok ezik hissettim kendimi :)
Tatli guzel oldu kizce bende denedim gormustum,ama kemalpasalari sık yerlestirip uzerine yaptigini koy bu illa tavukgogsu olmali diye bi kural yok,ve cok buyuk kesme,kesince yanlardan yarim yarim kemalpasalar gorunuyor :))
Sogan dolmasinida denedik ilk defa,ki ben sogan sevmem az once yazdim kokusuda gitmisti diye ama bu kadar guzel olacagini beklemiyordum cok guzeldi defne yapragi kekigin o kadar hafif kalmasi vs super olmus..

Utununde tadi oyle cikiyor ya :KK9: bu esyalar nasil birikiyor anlamadim,bide Sezeninkiler eklendi Allahtan utunun boyu kadarlar:KK9::KK9:
dolmaya dokunmadık bile şekerim, akşam için yemek yapmıycam... çorba dolma var... anca yeriz zaten :KK1: soğan dolması kulağa ilginç geliyo, denenebilir ama bitomar şey yemeyen kocam sanmam ki onu yesin....

Cocuk rahatlasin diye ne yapayim koydum filenin ustune yikadim once suladimda denebilir :KK9::KK9:
aglarsa iyi durulayamam diye basini sampuanlamadim zaten her zaman sampuanla yikamadik..sonra yavas uavas ilerledim :)
Belli bir saat yok suan,simdi uyusak mesela 8 e kadar 3 kez kalkacam minimum sasabilirde,8den sonra ve gun icindede Sezen uyudugunda uyuyabilirim ama her bosluk bir isi halletmeye yetiyor..Uyudugumda oluuyor tabii her zaman is yok..
Ama simdi uykuya hasret bir durum oldugundan oyle tatli geliyor ki,dogdugndan beri kesintisiz en uzun 3 bilemedin 3 bucuk saattir benim uyku :KK9:

Bak bana son haftaya kadar dugun dernek gezdim bidibidi konustum hep gezdim,simdi Sezen yatark durmuyor sarki soyleyince susuyor surekli muhabbet istiyor ve gezerken ondan iyisi yok :KK9::KK9:

Oyyy ne dertliymisim..
Ama iste kizce oyle guzel ki kokusu elleri yuzu.. senin gozunun icine bakiyor ya oyle masum ki suan bile gozlerim doluyor..
Tamamen sana muhtac..
Yuzune baktikca sukrediyorum ve sua ediyorum Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye..Yollari hep guzellige ciksin..Guclu bir kiz olsun..Yara almasin....
herşeyin sonunu öyle güzel bağlıyosun ki,Rabbim bahtını güzel etsinnn sezoşun :KK16::KK16:

gunaydınlarrr cok yorugunum cokkk:KK14: sabah kocam ope ope bı hal oldu uyanamadm ki işe zor geldm ellerım tutmuo c.tesi 4 ten 10 a kadr ıs yaptm dunde sabah ondan aksam 4 e kadr ve hala banyomu yapmadım o da bugun ınsallah kocam cok yardm ettı ama anca bıttı gardroplar tekrar duzenlendı işim bıtınc uyuduk kocısle 1 saat kadr sonra arkdsmdan gelen tlfna uyandım zırr zırr dıe calıodu musaıtsenz caya gelıcez musaıtım dedm geldıler 11 de gıttıler servıstı ıkramdı pırcıgım cıktı valla:KK14::KK14:

sizler napotnz kaynatmssnz ama alıntılayamdm ki en son plojo kaldı aklmda sezosla ılgılı ne gzel seyler yazmısss allah bahtnı acık etsn saglıklı olsn tatlı kızcemız...

bizde asoss vardı mı boluya gec kaldm hyrlı yolculuklar dıleyemdm

bide sivitin iştahı acılmıs oohhh gelsn kılolar bana benzıcek tombık olcak:KK9:

bide atlassın bobrekelrı agrıomus gecms olsn

bide prenseste ıs yapmıs evii miss olmus

bıde cıkolata hala dogurmamıs ne mutlu:KK9:

bide umıtlı hala burc yorumlarıyla mesgul
bide bide bide işte eksik varmı aklmda kalanlar bunlarrr valla cok yorgnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK14::KK14:

amin..bahtı güzel olsun inş.
ne güzel anlatmışsın yine anneliği....

ama hamileyken gezmek konusunda dediklerin sanrım doğruu :KK1:
ablam da hamileyken bg santacsının konserine gitmişti onun şarkılarını duyunca başlıyor hoplamaya:KK76::21:

Aminn canim cumlesinin bahti guzel olsun insallah..
:KK9: oluyor gercekten..
Arkadasimin yegenide ablasi ilahi dinlermis hep bebis ilahi duyunca sakinlesiyor diyordu:KK9:

günaydın gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
amin canım Rabbim herkesin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin inşallah...

dolmaya dokunmadık bile şekerim, akşam için yemek yapmıycam... çorba dolma var... anca yeriz zaten :KK1: soğan dolması kulağa ilginç geliyo, denenebilir ama bitomar şey yemeyen kocam sanmam ki onu yesin....

herşeyin sonunu öyle güzel bağlıyosun ki,Rabbim bahtını güzel etsinnn sezoşun :KK16::KK16:

Aminn canim insallahh..
Insan iftar sofrasinda ne yiyeceginide sasiriyor :KK9: hele bide orucluysa..
Buarada aksama yemek olmasi ne guzel birsey :KK9:
Sogan dolmasi kulagada hos gelmiyor kii..Esim cok merak edince sivadik kollari ama degdi..

gunaydınlarrr cok yorugunum cokkk:KK14: sabah kocam ope ope bı hal oldu uyanamadm ki işe zor geldm ellerım tutmuo c.tesi 4 ten 10 a kadr ıs yaptm dunde sabah ondan aksam 4 e kadr ve hala banyomu yapmadım o da bugun ınsallah kocam cok yardm ettı ama anca bıttı gardroplar tekrar duzenlendı işim bıtınc uyuduk kocısle 1 saat kadr sonra arkdsmdan gelen tlfna uyandım zırr zırr dıe calıodu musaıtsenz caya gelıcez musaıtım dedm geldıler 11 de gıttıler servıstı ıkramdı pırcıgım cıktı valla:KK14::KK14:

sizler napotnz kaynatmssnz ama alıntılayamdm ki en son plojo kaldı aklmda sezosla ılgılı ne gzel seyler yazmısss allah bahtnı acık etsn saglıklı olsn tatlı kızcemız...

bide bide bide işte eksik varmı aklmda kalanlar bunlarrr valla cok yorgnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK14::KK14:

Amin canim cumlemizinkiler insallah:KK16:

Sen neden yoruyorsun kendini o kadar cok nenoss..Cikiiilata ancak durdu sen basladin :KK20:

Son düzenleme:
Gunaydin demeyi unutmusum :KK9:
Malum uyumayinca insan:KK9::KK9:
Pert oldum yenildim devirdi bu kucuk pehlivan beni:92: taktikleri cok saglam :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Aminn canim cumlesinin bahti guzel olsun insallah..
:KK9: oluyor gercekten..
Arkadasimin yegenide ablasi ilahi dinlermis hep bebis ilahi duyunca sakinlesiyor diyordu:KK9:

Aminn canim insallahh..
Insan iftar sofrasinda ne yiyeceginide sasiriyor :KK9: hele bide orucluysa..
Buarada aksama yemek olmasi ne guzel birsey :KK9:
Sogan dolmasi kulagada hos gelmiyor kii..Esim cok merak edince sivadik kollari ama degdi..

Amin canim cumlemizinkiler insallah:KK16:

Sen neden yoruyorsun kendini o kadar cok nenoss..Cikiiilata ancak durdu sen basladin :KK20:

Pert oldum yenildim devirdi bu kucuk pehlivan beni:92: taktikleri cok saglam :KK9::KK9:
ya plojo ev bıldgn gıbı deıldı her yer toz mutfak dolaplarında parmak ızı leş gibiydi eşimle birlikte griştik yatak odam beyaz oldu tozdan grı detarjanlarla sıldım vallahı evı vıleda yaptm dunya kadar pislik aktı bu aksam bı vıleda daha yapıcam ıcıme sınsın bu hafta sonu evde olmıcam barı temz olsn her yerde aklım kalmasn ev pisken gezemıyorumkibutunyazlıklarmıda kaldrdm hıc bsye sıgmıorum dedm dolapta kalabalık yapmasn hafta sonu bsyler alcam ınsallah cok para harcamam ucuz ucuz bsyler bulım dıyorum bulursam eger...

senın kucuk pehlıvan boyundan buyuk ısler yapıo anneyı yoruo benmkı smdıden benı yoruo valla dun belım kuyruk sokumum bacakalrm agrıdan mahvettı normalde boyle yorulmazdm kı:KK14:

hoş geldin tatlım...
aynen anındaa astrolog moduna girilirr:KK1::KK1:
iysindir şuan umarımm??
ne işte çalışıyodun kuzum sen?

günaydınn....
cidden hiç uyyamadınmı canım?
Allah yardımcın olsun nedayim..
işte bu yüzden de korkoyurum hamile kalmaya...
yerr benii bebişşlerr..:KK53::KK53:

Tünaydın kızlar herkez gelmiş ama bnm hala uykum var

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

hoş geldin tatlım...
aynen anındaa astrolog moduna girilirr:KK1::KK1:
iysindir şuan umarımm??
ne işte çalışıyodun kuzum sen?

ben cam fabrıkasın da calısıyorum muhasebe departmannda cnm,bi kaç arkdsız bu departmanda iş bölümü yaptgmzdan cok yogun olmuyorm sadece odeme gunlerı yogunuz okdar:KK9:

Tünaydın kızlar herkez gelmiş ama bnm hala uykum var

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

ay bnmde uykum var kemıklermde agrıo :KK9:

Selan kizcelerim ozledim sizii ama gelemiyorm sanirim gene dertlenmek icin burdayim:KK43:idate ediverin artik...
Sabh kayinvaldemin babanin gomlegiyle pantolonu var utulenck demesi ile 10 bin waltlik saltarlerim atmis bulunuyorrr hizmetcisiyim ya ben:mad:
Kocisimin hatri buyuk ama yeter yanii bu ne beeee sahuru iftari offfff daha ne???

Selan kizcelerim ozledim sizii ama gelemiyorm sanirim gene dertlenmek icin burdayim:KK43:idate ediverin artik...
Sabh kayinvaldemin babanin gomlegiyle pantolonu var utulenck demesi ile 10 bin waltlik saltarlerim atmis bulunuyorrr hizmetcisiyim ya ben:mad:
Kocisimin hatri buyuk ama yeter yanii bu ne beeee sahuru iftari offfff daha ne???
ütünün yerini söyleseydin ya şekerim.... yani kocaman karnınla senin yapcak halin yok ya...

geldiklerinden beri bi hizmet bi hizmet dört döndüysen etrafta... suç azcık da sende olur ama şekerim.... reca edeceğim kendine gel, gelmeyenleri de kendine getir.... "annecim doktor kesinlikle yapmayacaksın dedi" de, at çamuru doktoruna :KK70:

tünaydın kızlarrrrr :KK16:
yine yoğun bu gün millet serinde oruç tutsun diye geliyor heralde bankaya :KK9:
neyse tatileee sonn 15 gün :KK52:

Oyyy ne dertliymisim..
Tamamen sana muhtac..

ne güzel yazmışın yineeee :KK16:
Allah meleğini ve tüm melekleri korusun...
sayende annelik aşkım güçleniyor valla..

kv sana yardıma gelmişti di mi :KK1:
aslında gelmeyemiş daha büyük yardım olurmuş :KK9:
neyse canım sabret..neyse ki annen de yanında..
sen şimd sakin ol da Kağan da huzurlu olsun yerinde..

NENAAA seni alıntıladığımı sanmıştım...
kıyamam çok mu yoruldun sennn...
kendini yorma dicem ama insanın içi rahat etmiyor..ev pis olunca afakanlar basıyor bana..
şimdi dinlen bol bol...doktora bu hafta mı gidiceksin?

kendini yorma dicem ama insanın içi rahat etmiyor..ev pis olunca afakanlar basıyor bana..

çok yoyuldum men hey yeyim agyıyoy kiii:KK14::KK14::KK14:kocısı ayadım aksam benı ovarmısın dedım hayhay tatlım dedı smdı aksamı zor beklıyoyummm:KK14::KK14::KK14: evet bu hafta c.tesı gdıyrm allahın ıznıyle heyecan dorukta zaten kızımı gorucemmm kıız dıyorum cunku kız hıssedyrm bıdde erkekmıs rezıl olcam:KK52:

çikolatacaımmm sınırlenme valla canım sen esasen hep yatacan parmagnı oynatmıcan esınede soylıceksn kahvaltıyapalım dıceksn sen smdı karnn burnunda her seye kostur onlarda bunu goruo aa bızım glın turp gbıher seyı yapar modunda bıde emrıvakı yapıolar cok ayıp etmıs ben utulemezdm banane yanı ben derdm annecım utunun yernı bılıosnz bn utulerdm ama belım agrıo bırazcık uzanıcam k.bakmazsnz sıyrıl aradan ya sinir oldum:KK47:

ütünün yerini söyleseydin ya şekerim.... yani kocaman karnınla senin yapcak halin yok ya...

geldiklerinden beri bi hizmet bi hizmet dört döndüysen etrafta... suç azcık da sende olur ama şekerim.... reca edeceğim kendine gel, gelmeyenleri de kendine getir.... "annecim doktor kesinlikle yapmayacaksın dedi" de, at çamuru doktoruna :KK70:

çikolatacaımmm sınırlenme valla canım sen esasen hep yatacan parmagnı oynatmıcan esınede soylıceksn kahvaltıyapalım dıceksn sen smdı karnn burnunda her seye kostur onlarda bunu goruo aa bızım glın turp gbıher seyı yapar modunda bıde emrıvakı yapıolar cok ayıp etmıs ben utulemezdm banane yanı ben derdm annecım utunun yernı bılıosnz bn utulerdm ama belım agrıo bırazcık uzanıcam k.bakmazsnz sıyrıl aradan ya sinir oldum:KK47:

Kizlar actim agzimi yumdum gozumu zatn utuyude yapmadim mrk etmeyin yardim etmiosun is isteme bari dedim...kendisi 9 ,aylikken yatalak kv sine bakiomus ben bakaman demek sen iyi ben kotu gelinim dedim..kocisimdn ozur diledim haklisin dedi oda bana aksm iki laf soyler saniyorum...

teşekkür ederm allah hepımze kolaylık versn valla hem ev hem ıs zor oluo smdı bıde benm bebısgelıo bakalım yurutebılıcekmym hepsnı aynı anda... sen yaz tatılıne grmıcekmsn okula gdıomsn her gun

Amin canım...
Duruma göre artık biraz bırakırsın heralde..
Allah akıllı uslu bebişler nasib etsin cümlemize..
Yok kuzum şimdilik bayrama kadar devam...bayramdan sonra Allah kerim..

X