- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.821
Ne güzel canim yaa darisibasima artik
Aksama doğru saglam bi doğum agrisi cekebilirim sanirim:18:benim taslar oynuyor galiba yine
Alllahim aksama kadar bisey olmasin nooluryaaa görevi teslim edeceğim arkadaş gelene kadar agridan ölürüm ben
İki böbrekte sinyal veriyor su an
slm kızlarr nabersinizz...
uyanınca telden okudum..kalktm eşimden pc istedim..bi maç yapayım vercem dedii...
o verene kdr bi süpürge açayım dedim..süpürge açmışken toz alayım,toz almışken banyoyu da temizliğim,,heryer temizlenmişken mutfak tezgahını da temizliğimm...derken bu saat oldu okuduklarımı da unuttumm...:26:
bi ağırlık çöktü ztn yatıp uyucam sanrm
allah kolaylık versin yaa.o ağrı cok kötüü...geçen bnde yaşadm...sıcak tut bnce içine yün korse fln giy..
yanlış hatırlamıyorsam sende özenmeye başladın bebek işine
plojo haklı buraya gelen niyeti bozuyorr
beuaty gitti gelmedi bi daha....
deva ve major da gittiii gelirlermi acbaa :26:
major birisinde instagramda varmış haber yok mu yaaa:18:
Valla aksama atsin baska bisey istemem orucum da gitmez yarinda iş yok isteyim su an zaten agri gelirse acile gidip popoya bi iğne yaptirmaktan başka çare yok ki zaten oda pek kesmiyor
Sayfaya gelmeden niyeti bozmustim ama buraya gelince dahada bi heveslendim ayy şöyle miniminnacik bisey korkarim ben ondan yaadokunmaya kiyamam ki
Su bir ayi bi geçirim yapistiricam hemen
Allahın izniyle
Aksama doğru saglam bi doğum agrisi cekebilirim sanirim:18:benim taslar oynuyor galiba yine
Alllahim aksama kadar bisey olmasin nooluryaaa görevi teslim edeceğim arkadaş gelene kadar agridan ölürüm ben
Ben geldimmm kizcelerr ugrayamiyorum malum kv kp vs...sizde unuttunuz mu beni..doguramadimda hala..herkes gozumun icine bakio dogur artik diye..sanki gelin bekleyin dedim ben..ara sira okuyorm ama yazmaya firsatim olmuyo..zannimca herkes iyi opuyorum sizleri..
uyanınca telden okudum..kalktm eşimden pc istedim..bi maç yapayım vercem dedii...
o verene kdr bi süpürge açayım dedim..süpürge açmışken toz alayım,toz almışken banyoyu da temizliğim,,heryer temizlenmişken mutfak tezgahını da temizliğimm...derken bu saat oldu okuduklarımı da unuttumm...:26:
allah kolaylık versin yaa.o ağrı cok kötüü...geçen bnde yaşadm...sıcak tut bnce içine yün korse fln giy..
selam kızlaaarrrrr
nasılsınızzzz
Oyy..bobreklerden dolayi bol su icmen gerekmiyor mu senin?
Annemdeyim evi supuruyordum aklima geldin biliyor musun,dogurdu galiba kizce ne zamandir yazmadi demistimm :)
Simdi girip gorunce paylasimini,sevindim..
Dursun Kagancik afferin ona isini biliyor
Bu isin sonu nereye gidiyor dedim icimden :))) uykuya cikti :)
Majoru bende cok merak ediyorum evde bisy yoktur insallah,bildigim kadariyla telefondanda girebiliyordu..
Huhh huu amayaaa
Ben uykusuz yorgun ama her daim neseli olarak annemdeyim yardim ettim temizlige simdide tatli benden :)
Sen nasilsinn?
selam kızlaaarrrrr
nasılsınızzzz
Bir hafta boyunca su kupune döndüm zaten canim yaa orucu biraktirmasa bari
PLOJOCUM....Evet hala duruyor masallah tosuncuk olup cikacak sanirim. Sisiyor oglum:) bu hafta sobu cati muayem var tirsiyorumm ben..ev kalabalik aklim sizde ama tam aciyorun okuyup yazayim pat biri bisi istiyor geri kalkiyorun.geceler acayip uykusuz sicaklarla basim belada napcam bilemiyorm(
senin minis naparki bu sicaklarda
Esim bugun gercekten abartmissin dediOyy..bobreklerden dolayi bol su icmen gerekmiyor mu senin?
Annemdeyim evi supuruyordum aklima geldin biliyor musun,dogurdu galiba kizce ne zamandir yazmadi demistimm :)
Simdi girip gorunce paylasimini,sevindim..
Dursun Kagancik afferin ona isini biliyor
Bu isin sonu nereye gidiyor dedim icimden :))) uykuya cikti :)
Majoru bende cok merak ediyorum evde bisy yoktur insallah,bildigim kadariyla telefondanda girebiliyordu..
Huhh huu amayaaa
Ben uykusuz yorgun ama her daim neseli olarak annemdeyim yardim ettim temizlige simdide tatli benden :)
Sen nasilsinn?
Sagolll iyiyim bendeeee... Bobrek fenadir bilirimmmm, gunde 3 litre su aluskanligimi ona borcluyummmm... Bol sivi tuketiminden baska yolu yok canim,Allah yardimcin olsun...Aleykum selam canim iyiyiz sanirim hepimiz sen nasilsin
PLOJOCUM....Evet hala duruyor masallah tosuncuk olup cikacak sanirim. Sisiyor oglum:) bu hafta sobu cati muayem var tirsiyorumm ben..ev kalabalik aklim sizde ama tam aciyorun okuyup yazayim pat biri bisi istiyor geri kalkiyorun.geceler acayip uykusuz sicaklarla basim belada napcam bilemiyorm(
senin minis naparki bu sicaklarda
Ben geldimmm kizcelerr ugrayamiyorum malum kv kp vs...sizde unuttunuz mu beni..doguramadimda hala..herkes gozumun icine bakio dogur artik diye..sanki gelin bekleyin dedim ben..ara sira okuyorm ama yazmaya firsatim olmuyo..zannimca herkes iyi opuyorum sizleri..
Iftar hazirliklarina ara verdim Sezen iftar yapiyor
24kithcen tarifi ile sogan dolmasi yapmis bulunuyoruz..
Kokacak hatta hic yaz yemegi gb durmuyor diye dusunmustum ama defne yapraginin kekigin guzelligi herseyi degistirdi..
Bide pratik tatli oldu kemalpasa tatlisini hazirlayip borcama koyup uzerine tavukgogsu (tavuk etsiz) doktum kesince kemalpasa icinde olacak supriiiss
Benden bu kadar
Esim bugun gercekten abartmissin dedisalata cacik tatli corba dolma dun aksamdan kalan saksuka... Demekki neymis utu ve temizlik yaparsan zaman cabuk gecer hem yemek yapmsya da halin kalmazmis, ama tum gunun bossa ne yapsam diye dusunmekten bi hal oluyomussun ki oldukca frenledim kendimiii... Anne candir, sen de cansiiiinnnnn annen pek memnundur hem temizlik hem tatliiii
Sagolll iyiyim bendeeee... Bobrek fenadir bilirimmmm, gunde 3 litre su aluskanligimi ona borcluyummmm... Bol sivi tuketiminden baska yolu yok canim,Allah yardimcin olsun...
Plojo ya katiliyorum canim pasa isini biliyorrrrr, az daha sabretsinnnnn
Esim bugun gercekten abartmissin dedisalata cacik tatli corba dolma dun aksamdan kalan saksuka... Demekki neymis utu ve temizlik yaparsan zaman cabuk gecer hem yemek yapmsya da halin kalmazmis, ama tum gunun bossa ne yapsam diye dusunmekten bi hal oluyomussun ki oldukca frenledim kendimiii... Anne candir, sen de cansiiiinnnnn annen pek memnundur hem temizlik hem tatliiii
Sagolll iyiyim bendeeee... Bobrek fenadir bilirimmmm, gunde 3 litre su aluskanligimi ona borcluyummmm... Bol sivi tuketiminden baska yolu yok canim,Allah yardimcin olsun...
Plojo ya katiliyorum canim pasa isini biliyorrrrr, az daha sabretsinnnnn
herkes iftarını yaptı mııı
Allah kabul etsin oruçlarınızı..
ah ne güzeldir iftar sofraları açlığın getirdiği hevesle yemek yemek...
çok geçmiş olsun canım..
valla bugün aklıma geldin canım..
Kağan'ın vakti var kii
en azından daha 2 hafta kalsın orda
ordan da
ooo bisürü iş yapmışsın oruçlu oruçlu ellerine sağlık..
yarın rahat rahat oturursun..
ben de MAJORu merak ettim..
inşallah her şey yolundadır..
ben gitmem hep burdayım kiiii
oo bir hamarat gelin daha
süpersin plojoooo...kemalpaşalı tavukgöğüsü çok ilgimi çekti..
haftaya kvler iftara çağırıcam yapsam mı kiii
nasıl güzel oldu mu
oo herkes hamaratmış bu gün
ellerine sağlık seninde..
ah evde otursak da yemekler yapsak her gün çeşit çeşit...
bi de eşimin okulu bitti ya toplu ütüye veda ettim itiraf ediyorum çok sıcak olduğu için sadece sabah ne giyceksem ona ütü basıyorum
tembel sivit
Heyy masallah neden gobekli diyorsun adamcagiza anladim simdi
Valla bana bi haller oldu Sezen uyuyunca hep isler yetismek zorunda hep bibyandan dagiliyor ya gelip gecerken bisyler topluyorum islerimi hallediyorum zamanda kisitli olunca cok hizlandim
Annemlere gecmeden cocuk,kahvalti malum durumdan,camasir topladim bi posta yikadim astim esime yarin icin gomlek utuledim evide toplamistim geldigimizde..
Burda da temizlik tatli salata simdide masayi toplayip sezeni emzirmeye oturdum..
Anlatirken bile yoruldum ama gozumun gordugu herseyi toplar yapar oldum
Anneme diyorum ki ogrendim neden hizli olunuuyormus
Evet yaa o hevesle yemek baskadir cok ezik hissettim kendimi :)
Tatli guzel oldu kizce bende denedim gormustum,ama kemalpasalari sık yerlestirip uzerine yaptigini koy bu illa tavukgogsu olmali diye bi kural yok,ve cok buyuk kesme,kesince yanlardan yarim yarim kemalpasalar gorunuyor :))
Sogan dolmasinida denedik ilk defa,ki ben sogan sevmem az once yazdim kokusuda gitmisti diye ama bu kadar guzel olacagini beklemiyordum cok guzeldi defne yapragi kekigin o kadar hafif kalmasi vs super olmus..
Utununde tadi oyle cikiyor yabu esyalar nasil birikiyor anlamadim,bide Sezeninkiler eklendi Allahtan utunun boyu kadarlar
ben de soğan sevmem hiç ama soğan halkası severim demekki soğan dolması da öyle bir şey
valla demek anne böye olunuyormuş
çünkü hep derim annem kadar hızlı ve pratik olamıcam diye öğrenicez demek ki
bu arada ütüyü tv karşısında yapardım hep saatlerce...
ama şimdi azıcık ayakta durunca ya da yürüyüş esnasında bi baş dönmesi başladı ben de :26:
böyle boşluğa basıyormuş gibi oluyorum hatta "ay"diye bağırıp eşimin aklını çıkarıyorum
neyse hamişlik takvimim bu gün normal olduğunu yazmışş
bu arada asencim çook soooriiyyy..
hemen seni de ekliyorum listeye datlumm
plojo:başak - kocişi:boğa
ay prensesi:akrep - kocişi:yay
nena:aslan - kocişiğlak
amaya:koç - koçişi:ikizler
atlas:balık - kocişi:koç
umitliğlak - kocişi:boğa
çikileta:aslan - kocişi:kova
sivit:aslan - kocişi:yay
asen:yengeç - kocişi:ikizler
aslan kadınlar çoğunlukta hala
kocişlerden de ikişer ikişer dağılmış...
kızlarrr...teee sabah niyetlendim girmeye kiii...
evden çıkış o çıkış yeni girebildim eve..
cepten girmeyi sevmiyom...
iftarda görümcemdeydim..
şimdi uzandım biraz....
kimler var bakiiiiimmm?
saat 10 dan sonra pilav yedim
vicdan azabındayım teselli edin beniii
3kg verdim diye sevinirken midemin geçtiği ilk hafta 5 kg almazsam iyi
hoşgeldin canım..
ar-gör'lere yazın tatil miii?
benim ünv.deki hocalar faceten hep tatil fotosu paylaşıyor da...
yoksa hafta sonu kaçamağı mı yaptılar bilemedim
PLOJOOOO alıntılamıştım ki ben seni çıkmamış pis kk
Sen artık Sezen'i tek başına bile yıkayabiliyordun oldun sen :46
Sezoş uyudu muuu?
gün de kaç saat uyuyosun sen merak ettim