Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Izledigim tek dizi merhametti onda bile sizi okurken kadar heyecanlanmadim yahu

AMAYAA
Ne kadar sabirli ve kararli oldugun paylasimindan belli :)))
Gitti oglen tatili
Ama bize deger di mi

NENAAA
pehlivan lalaaa :))))
Artik sen 2 kisisin devir enisteyi

SWEAT
Bu sicakta bankada dinlenende oluyordur

MAJOR
Nerelerdee yaa??
Zayiflatan alkali buzlu cay tarifi almistim ben onaa..
Insallah evde sorun yoktur..

Herkesi operim

Yok anacim benimkinde yorgunluk falan 12 de evde cikiyo aksam 9 bucukta evde is yeride çok rahat bende guvenligim 12-36 yani gün asiri 12 saat calisiyorumbizde yorgunluk yok isguzarlik var sinirlenecegimi biliyor ya ondan
Ama kiyamam ben onaaaa... Böbrek agrisindan acilde sabahlarken sedyede acidan yediğimiiğne ve halsizlik ten sizmisim basimda sabaha kadar gözünü kirpmadi o gün aksama misafir vardi temizliği o yapti yemeği ben yemeğe de yardim etti o temizlik yaparken iki saat uyudum aksam misafirler. Gidecek ben gene inlemeye basladim tekrar acile gece 4 te geldik basini yastığa koymadan uyudu garibim kiyamam ona ya o zaman dedimki bu çocuk bana gerçekten asik
Nasil teselli ediyordu beni hastanede gormeliydin millete parmak isirtti yeminle

ay maşallahh canım...
Allahım daim etsin sevginiziii.....Aminnn

aaa evet o da iyi fikir...argörüm ben evet..hocadan iyi geliyo tınısı:13:
bizim ünideyken hocalar vardı argördü onlarda aramızda 4-5 yaş vardı, hatta itiraf ediyorum biri sonrasında sevgilim oldu hala da görüştüğüm var... onların yaka kartındaki kısaltma işte argör :))))

biraz fazla düşkün demekki, napcan idare etcen mecbur... ama yavaş yavaş arayı açmaya bak..... önce haftada 1 konuşuyosan 2 haftada bire sonra da ayda bire indirrsiniz olur biter.... yani inşallah bi de atandın mı tamamdır

Amaya
Gidicez ama biraz daha deneyelim diyorm. .oluruna bıraktım ztn artık..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
prenses bana kızma ama heray oluruna bıraktım diyosun da, daha bikaç sayfa önce gebe haberleri duymanın seni garip hissettirdiğinden bahsetmiştin.... bu oluruna bırakmak değil.... senin aklın fikrin çocukta.... dediğim gibi beni yanlış anlama, kızma da.... ancak ben bu konudaki psikolojinin çok da rahat olduğunu düşünmüyorum...

dün fakültedeyken başıma gelen ilginç bi olay anlatıyım... ilaçları anlatmak için aldılar beni içeri L şeklinde bi koridor var, anlatan kadın bi yerde takındı kaçıncı gün hangi ilaç diye dur bi dk dedi ben bunu hocaya sorıyım... kalktı çıktı bende parmak ucunda arkasından pıtır pıtır gidiyorum... tam L nin köşesine gelince çizgi filmlerde olur ya hani sadece kafa uzatılır ben de öyle yaptım kafayı seslere doğru uzattım ve hocayla göz göze geldik bana parmağını uzatıp kim bu dedi.... ben aynen böyle sağ elimle merhabaaaa işareti yapıp sırıtan bi suratla hastayım ben dedim hem de meraklısından.... adam kırıldı gülmekten... sonra tam çıkcaz, sen hasta olduğuna emin misin dedi hııııı dedim; enerjin çok yüksek dedi sağolun dedim saçında hoşmuş dedi ay o sizin hoşluğunuz diyip çıktım....

hayat biz planlar yaparken başımıza gelen şeydir, çocuk çok istiyorum doğru ama hayatımın merkezinde bu yok.... olursa olur olmazsa olmaz....Rabbim izin verirse tedavisiz yada tedaviyle bi şekilde olur, izin vermezse nasip değilse de ne tedaviyle ne tedavisiz kırk takla atsam, hatta eşim ve onun ailesi ve benim ailem hep birlikte elele tutuşup ayaklarımız yere değmeden kırk takla atsak da olmaz.... takdir allahın, doktor vesile, kürlerin de vesile olması gibi..... insan herşeyi yapmalı sonra Allaha tevekkül etmeli.... verdiğine de vermediğine de şükretmeyi öğrenmeli....

benim hayatımın en büyük amacı "mutlu yaşamak, iyi anılmak"

demem o ki; sen de şu an olan bence belirsizliğin verdiği sıkıntı ve endişe var "ya sorun varsa" diye..... aklın sürekli onunla meşgul, ya varsa.... henüz olup olmadığını bilmediğin bir konuda endişe ediyorsun, stres yapıyorsun... gerçi dediğim gibi Rabbim diledikten sonra stres topu da olsan olur o bebek o yüzden diyorum ısrarla bi doktora, ama sağlam bi kadın doğumcuya gidin özel bi yere..... kadın doğum akademisinde aynur hanımdan memnun kalmıştım ben mesela... yada ahmet yılmaz da iyi bi doktor diye biliyorum medicalpark ta; veya ziya çetin var mesela çok babacan bi doktor; hem de işinde iyi... özel muayenehanesi var. en azından acabalarından kurtul diye diyorum bende bunu sana.... kafanı bu kadar meşgul etmesin. "oluruna bıraktım" diyo dilin.... içini dinle bi de o ne diyo..... önemli olan o çünkü....

wayyy...onlar artizmiş yakakartı falan...
biz oda bulduğumuza şükrediyozz enemmm...

KESİNLİKLE PLOJOOOOOOO ÇOK ÖZLEDİM Kİ SİZİİİİİİİİ

AFERİN ÖYLE OLCAK TABİ, GÖREVİ BU DEĞİL Mİİİİİ

KESİNLİKLE PLOJOOOOOOO ÇOK ÖZLEDİM Kİ SİZİİİİİİİİ

AFERİN ÖYLE OLCAK TABİ, GÖREVİ BU DEĞİL Mİİİİİ

Doktor iğneyaparken ellerimi ttutuyor acidan bagiriyorum az kaldi bak iğne yapildi gecicek simdi diyo..
Disarda beklerken oturacak halim yoktu yattim dizlerine hayatimda beni hic disarida öpmeyen adam ilk defahastanede oöptü hem de defalarca
Seviyorum askimiiii

ay benım kı hele aksam geldgnde yorgnluktan bayılcak gbı oluo ama nena dururmu durmaz tepesındeym opuyorum kokluyorum ısırıyorum mıncıklıyorum bnmkı tabı sınırlenıo sen ıse gtmıomsn ya yorulmuomsn ne bu enerjı dıo yorulsamda kocamla ılgılenrm abiii ondan da beklıyorum saklabanlıklar yapıorum snra bakttı kurtulamıo benden ıkı ılgı snra hadı cok yorgnm yatalm dıo yatıoz ben yorulmamıs gbı enerjıkken ılk ben uyuorum

ama bızımkı karı koca guresı o bıldgn gursten dılkı

kızlarrrr acilll durum bugun anneme gtmıyorum yemege napımmm kıymalı lazanya dıe dusundm ama bılemedm

güzel olur canımcımm...doyurucu da olur..ben sıkıştımmı mantı yada tavuk kızartma yapıyorum hemen...yanına da çorba tarhana ya da mercimekkk...oh miss...

piss..sende hem kocişin uykusunu açıp hem de erkenden uyyon mu benim kociş gibi...
bizde de adam çok yorgun olsa bile yatakta mutlaka tabletten bişiler açar izlemek için o arada benim uykum açılır...o da mışıl mışıl..
sinir oluyorummmm...
şööle saçlarımı okşaya okşaya beni uyutsa ardındam kendi uyusa....
neyse, canı sağolsun kıyamamm yazıkk....

güzel olur canımcımm...doyurucu da olur..ben sıkıştımmı mantı yada tavuk kızartma yapıyorum hemen...yanına da çorba tarhana ya da mercimekkk...oh miss...
tavugu bende dusundumde her sıkıstgmda tavuk yapıyrm cok sıkıldm tavuktan yanına ya pılav ya makarna gerekıcek ugrasmak ıstemıyrm kı lazanyayı dusundum ama besamel sostu kıymalı sostu hazırla dur bnmkı okdr bekleyemezkı zaten ac gelıo kıyamam

bazen o bnden once uyuo ama genelde ben ellerı saclarmda oluo prensesm cok yorulmus falan dıo bunları bazen duyuorm demekkı tam dalmamıs oluorm , bazen o once uyuo off yınemı uyudun dıe sınırlenıorm cok fenayım cokkk

ben de sevimli çıktım kuzu....:))
plojo da :)))
hikmetli ve iffetli nası çıkılıyo acep...
benden cilveli çıkmaz o kesin de...

Bnde hikmetli cıkmastıı. .
Burcumla orantılı bir yorum olmuş şahsen beğendim. .Burcu akrep

Bnde hikmetli cıkmastıı. .
Burcumla orantılı bir yorum olmuş şahsen beğendim. .Burcu akrep

ben oğlağım canım...oğlaklar genelde somutruk ciddi, yaşlı ruhlu insanlardır..nası sevimli çıktım anlamadım...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…