- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.721
ben de sevimliyim ne var kiii, iffetliiiiiiiiiBeni unutmuşun bana bişey yazmamışın
şaka kuzummmm takılıyım sana acık didim
zaten sen iffetli çıkınca ben çözmedim o testi
senin teste ihityacın yok şeker cilvelisin sen
ben de zaten yoktu cilve hamiş olunca iffetliye doğru yol alıyorum
ben de sevimliyim ne var kiii, iffetliiiiiiiii
canıııımm canım...naparsın benimki de çok yoruluyo..o yüzden böyle...
garibim bana yüz verse devamı gelcek...ayy inanırmısın aramıza yorgan sıkıştırıyo yatarken..yoksa tehlikeli
e oyüzden yaklaşmaya korkuyo adam..onun evden 7 de çıkması gerek ben 9 da anca çıkıyom...adam gece geliyo...kıyamammm kocişimmmm yorgunluktan ölürken bi de benle uğraşıyo...
daa işte napalım kız biz de ilgisiz duramıyoz Allah bizi böyle yaratmışş...ee yuvarlanıp gitcez artık...
ben de sevimli çıktım kuzu....:))
plojo da :)))
hikmetli ve iffetli nası çıkılıyo acep...
benden cilveli çıkmaz o kesin de...
Yok anacim benimkinde yorgunluk falan 12 de evde cikiyo aksam 9 bucukta evde is yeride çok rahat bende guvenligim 12-36 yani gün asiri 12 saat calisiyorumbizde yorgunluk yok isguzarlik var sinirlenecegimi biliyor ya ondan
Ama kiyamam ben onaaaa... Böbrek agrisindan acilde sabahlarken sedyede acidan yediğimiiğne ve halsizlik ten sizmisim basimda sabaha kadar gözünü kirpmadi o gün aksama misafir vardi temizliği o yapti yemeği ben yemeğe de yardim etti o temizlik yaparken iki saat uyudum aksam misafirler. Gidecek ben gene inlemeye basladim tekrar acile gece 4 te geldik basini yastığa koymadan uyudu garibim kiyamam ona ya o zaman dedimki bu çocuk bana gerçekten asik
Nasil teselli ediyordu beni hastanede gormeliydin millete parmak isirtti yeminle
ay maşallahh canım...
Allahım daim etsin sevginiziii.....Aminnn
Kizlar nerde bu test yahu
Merak ettim
bizim ünideyken hocalar vardı argördü onlarda aramızda 4-5 yaş vardı, hatta itiraf ediyorum biri sonrasında sevgilim olduaaa evet o da iyi fikir...argörüm ben evet..hocadan iyi geliyo tınısı:13:
biraz fazla düşkün demekki, napcan idare etcen mecbur... ama yavaş yavaş arayı açmaya bak..... önce haftada 1 konuşuyosan 2 haftada bire sonra da ayda bire indirrsiniz olur biter.... yani inşallahYok orda yaşamıyorum. Konya civarındayız. Şehir ismi vermeyim belki buralı olanlar alınır. İnşallah cnm sağol güzel dileklerin için.
Laf çaptırmasına bende önce alınmazdım da sürekli tekrarlayınca anlıyorum. İyi niyet diyelim safça olmaya. Hatta üzülüyorum bile bazen, ağlıyor ben oğlumun evini merak etmezmiyim gelemiyorum diye. Herşeye ağlıyor anlayacağın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
prenses bana kızma ama heray oluruna bıraktım diyosun da, daha bikaç sayfa önce gebe haberleri duymanın seni garip hissettirdiğinden bahsetmiştin.... bu oluruna bırakmak değil.... senin aklın fikrin çocukta.... dediğim gibi beni yanlış anlama, kızma da.... ancak ben bu konudaki psikolojinin çok da rahat olduğunu düşünmüyorum...Amaya
Gidicez ama biraz daha deneyelim diyorm. .oluruna bıraktım ztn artık..
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
bizim ünideyken hocalar vardı argördü onlarda aramızda 4-5 yaş vardı, hatta itiraf ediyorum biri sonrasında sevgilim olduhala da görüştüğüm var... onların yaka kartındaki kısaltma işte argör :))))
KESİNLİKLE PLOJOOOOOOOIzledigim tek dizi merhametti onda bile sizi okurken kadar heyecanlanmadim yahu
AMAYAA
Ne kadar sabirli ve kararli oldugun paylasimindan belli :)))
Gitti oglen tatili
Ama bize deger di mi
NENAAA
pehlivan lalaaa :))))
Artik sen 2 kisisin devir enisteyi
SWEAT
Bu sicakta bankada dinlenende oluyordur
MAJOR
Nerelerdee yaa??
Zayiflatan alkali buzlu cay tarifi almistim ben onaa..
Insallah evde sorun yoktur..
Herkesi operim
Yok anacim benimkinde yorgunluk falan 12 de evde cikiyo aksam 9 bucukta evde is yeride çok rahat bende guvenligim 12-36 yani gün asiri 12 saat calisiyorumbizde yorgunluk yok isguzarlik var sinirlenecegimi biliyor ya ondan
Ama kiyamam ben onaaaa... Böbrek agrisindan acilde sabahlarken sedyede acidan yediğimiiğne ve halsizlik ten sizmisim basimda sabaha kadar gözünü kirpmadi o gün aksama misafir vardi temizliği o yapti yemeği ben yemeğe de yardim etti o temizlik yaparken iki saat uyudum aksam misafirler. Gidecek ben gene inlemeye basladim tekrar acile gece 4 te geldik basini yastığa koymadan uyudu garibim kiyamam ona ya o zaman dedimki bu çocuk bana gerçekten asik
Nasil teselli ediyordu beni hastanede gormeliydin millete parmak isirtti yeminle
KESİNLİKLE PLOJOOOOOOOÇOK ÖZLEDİM Kİ SİZİİİİİİİİ
AFERİN ÖYLE OLCAK TABİ, GÖREVİ BU DEĞİL Mİİİİİ
canıııımm canım...naparsın benimki de çok yoruluyo..o yüzden böyle...
garibim bana yüz verse devamı gelcek...ayy inanırmısın aramıza yorgan sıkıştırıyo yatarken..yoksa tehlikeli
e oyüzden yaklaşmaya korkuyo adam..onun evden 7 de çıkması gerek ben 9 da anca çıkıyom...adam gece geliyo...kıyamammm kocişimmmm yorgunluktan ölürken bi de benle uğraşıyo...
daa işte napalım kız biz de ilgisiz duramıyoz Allah bizi böyle yaratmışş...ee yuvarlanıp gitcez artık...
Izledigim tek dizi merhametti onda bile sizi okurken kadar heyecanlanmadim yahu
AMAYAA
Ne kadar sabirli ve kararli oldugun paylasimindan belli :)))
Gitti oglen tatili
Ama bize deger di mi
NENAAA
pehlivan lalaaa :))))
Artik sen 2 kisisin devir enisteyi
SWEAT
Bu sicakta bankada dinlenende oluyordur
MAJOR
Nerelerdee yaa??
Zayiflatan alkali buzlu cay tarifi almistim ben onaa..
Insallah evde sorun yoktur..
Herkesi operim
kızlarrrr acilll durum bugun anneme gtmıyorum yemege napımmm kıymalı lazanya dıe dusundm ama bılemedm
ay benım kı hele aksam geldgnde yorgnluktan bayılcak gbı oluo ama nena dururmu durmaz tepesındeym opuyorum kokluyorum ısırıyorum mıncıklıyorum bnmkı tabı sınırlenıo sen ıse gtmıomsn ya yorulmuomsn ne bu enerjı dıo yorulsamda kocamla ılgılenrm abiii ondan da beklıyorum saklabanlıklar yapıorum snra bakttı kurtulamıo benden ıkı ılgı snra hadı cok yorgnm yatalm dıo yatıoz ben yorulmamıs gbı enerjıkken ılk ben uyuorum
tavugu bende dusundumde her sıkıstgmda tavuk yapıyrm cok sıkıldm tavuktan yanına ya pılav ya makarna gerekıcek ugrasmak ıstemıyrm kı lazanyayı dusundum ama besamel sostu kıymalı sostu hazırla dur bnmkı okdr bekleyemezkı zaten ac gelıo kıyamamgüzel olur canımcımm...doyurucu da olur..ben sıkıştımmı mantı yada tavuk kızartma yapıyorum hemen...yanına da çorba tarhana ya da mercimekkk...oh miss...
piss..sende hem kocişin uykusunu açıp hem de erkenden uyyon mu benim kociş gibi...
bizde de adam çok yorgun olsa bile yatakta mutlaka tabletten bişiler açar izlemek için o arada benim uykum açılır...o da mışıl mışıl..
sinir oluyorummmm...
şööle saçlarımı okşaya okşaya beni uyutsa ardındam kendi uyusa....
neyse, canı sağolsun kıyamamm yazıkk....
ben de sevimli çıktım kuzu....:))
plojo da :)))
hikmetli ve iffetli nası çıkılıyo acep...
benden cilveli çıkmaz o kesin de...
Bnde hikmetli cıkmastıı. .
Burcumla orantılı bir yorum olmuş şahsen beğendim. .Burcu akrep
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
ben oğlağım canım...oğlaklar genelde somutruk ciddi, yaşlı ruhlu insanlardır..nası sevimli çıktım anlamadım...:44: