Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bi gelsin de kondurcam ben ona 10 da çıkcakmış işten yazık canım yaaa çok yoruluyo bu ara

Bn akrep:bnm dediğim olduğu sürece sorun olmaz. ..
eşim yay özgürlüğünü rahatını bozmadı sürece sorun olmaz
akrep ve oğlak iyi anlaşır.
aynenn ben akrepleri çoookkk severimm..zaten yükselenim de akrep..gerçi oğlağın yükseleni akrep olunca biraz zor bi karaktere dönüşüyo ama o da kocişin sorunu...ben dedim zamanında zor bi tip olduğumu...

Tatliskolaaaarrr
Burc mu yorumluyosunuzzz kuzum
Ben hic bilmwm burclaei amaa esimle benimkini soyleyim bizidw yorumlayinnn
Ben YENGEC esim IKIZLER

heye kuzumm..
tam benim konu açıldı işte..insanların adından önce burcunu hatırlarım..öle de bi tuhafım..
yengeç ve ikizleeerr...hmm...
eşin sana göre biraz daha hislerini gizleyen bi tip ve sen onu sevgisini belli etme konusunda zorluyosundur gibi..
yengeç kadını, çekici duygulu evine bağlı ve anaçtır..
ikizlerin yorumunu amayaaya yaptım bkz. önceki yorumlar..
siz de uyumlu gibisiniz anacım ama bu ilişki de alttan alan taraf yengeçtir genelde kuzum..

bi gelsin de kondurcam ben ona 10 da çıkcakmış işten yazık canım yaaa çok yoruluyo bu ara
öpüşün koklaşın..hayat sevince güzelll :))))

Son düzenleme:

bu arada söylediklerim kv kp içindi görümcelere serbest dalış yap gitsin tutma kendini onlar abilerini kaybetmekten korksun sana ona göre davransınn

jelibon istiyorummmmmmmmmm:84::84::118::131:

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Destek ve fikirleriniz için..

Bn akrep:bnm dediğim olduğu sürece sorun olmaz. ..
eşim yay özgürlüğünü rahatını bozmadı sürece sorun olmaz
akrep ve oğlak iyi anlaşır.

Annem başak Burcu. .plojo anneme benziyosun ztn :)

Sevineyim mi? :82: sevineyim tabii :)
Nasil benziyorum merak ettim kizcem? :)
Basaklar degisiktir biraz..

Donumleri var ya demek ondan,ilk 10 ikinci 10 ucuncu 10 gunluk devre :) hmm demek sonrakiler tatli:82:

Sevineyim mi? :82: sevineyim tabii :)
Nasil benziyorum merak ettim kizcem? :)
Basaklar degisiktir biraz..

Donumleri var ya demek ondan,ilk 10 ikinci 10 ucuncu 10 gunluk devre :) hmm demek sonrakiler tatli:82:

kişilik olarak yorumlarınız fln..başaklar nettir :)

Aynen öyle canim hayalperest gulerken aglayabilensulu ggözlü duygusal asiri merhametli saniyede sinirlenebilen biriyim kesimde sağolsunsinirlenme huyumdan cçok faydalanır seviyom lan seni der sindirim de uçar gider
O nisan koçu biri aciklamis amayaa galiba benim tam ttersime gayet sakin relaxtir o hemen sinirlenmez heyecan adrenalin sifir adam kiz istemede bile herkesten rahatti gerisini sen düşün
Birbirimizi tamamliyoruz iste öyle boyle
Teşekkürleryorumun iiçin canim

Son düzenleme:
Kizlaaarrrr gunaydiinnnn....
Orucun ilk günü herkes uyususun ben 7 bucukta is basi yaptim Kiii...
Ama şimdiden aciktim beya

gunaydınlarrrr bende ıs bası yaptımmm allah tum oruc tutanlarn nıyetını kabul etsın cok zor valla ben malum sebepten tutmuyorum,tutanlara yardm etsın bugunde ıstanbul esıyor valla ınsallahherkes aksama kadr dayanabılır

Huhuuuu tatliskolarrr uyananlara gunaydinnn
Valla dogruu benimki sevdigini pek gostermez ama mesrla hastamiyim diye agzima bakar hastaysam herkesten cok uzulur paranoya derecesinde
Bende hakikaten duygusalim pek beynimle olaylara bakmam duygularla bakarimm
Kizlaaarrrr gunaydiinnnn....
Orucun ilk günü herkes uyususun ben 7 bucukta is basi yaptim Kiii...
Ama şimdiden aciktim beya
Gunaydinnn canim allah kolaylik versin orucluuken ise gitmek hakikaten zor olur:26:

Canisim gunaydinn hakikaten zor oruc tutmak calisan icin:26:

Amin canim İnşallahben zaten ne kadar yyersen yiyeyim sabahtan acikirim öğleden sonrada birşey hissetmem

Yok kiz benim isim rahat oturuyorum aksama kadar hiçbirşey yapmiyorum ki bide simdi hafta sonu ya kimse yok is yerinde bi ben Varim attim ayaklarimi mmasanin üstüne keyif yapiyorum

Günaydiiin

Allah kolaylik versin oruc tutanlara,hep boyle olur ve yine bi anda sicaklik gitti burasida serinn,Allah yardim ediyor deriz ya hep gozle gorulur sekilde de ediyor sabrini zaten veriyor..

Ben tutamiyorum aklimda bi denemek var ama cok uzun ve susuz durmam cok zor olur zaten normal icmiyorum bi acayip

Esimede bi denesem mi diyorum sutun kesilir diyor dedim belki de cogalir orucluyum diye

kişilik olarak yorumlarınız fln..başaklar nettir :)

opuyorum anacigini ellerinden..

Rica ederim
Ogrenmis tabi seni :) biri sinirliyken digerinin ne yapacagi cok onemli,iyi bi yontem bulmus olsun

Yok kiz benim isim rahat oturuyorum aksama kadar hiçbirşey yapmiyorum ki bide simdi hafta sonu ya kimse yok is yerinde bi ben Varim attim ayaklarimi mmasanin üstüne keyif yapiyorum
Ohhh yap keyfini rahattir tabi isin ama iste sabah erkenden kalkmasi gicik

Tutma kuzum bu sene seneye tutarsin artikksezos ac kalmasinn

gunaydın canisim asossss nasılsın ne zaman yola cıkıosunuz?

Amin canim İnşallahben zaten ne kadar yyersen yiyeyim sabahtan acikirim öğleden sonrada birşey hissetmem

cılgınlıgın luızumu yok plojom oruc tutamazsn sen emzırıosun olmaz kattıyen ızın vermıyorum

yemek yapmaya üşeniyommm...
ama hemen harekete geçmek lazım yoksa bitkin düşmeyim Allah korusunn...
kıymam çözülene kadar buralardayım kuzularrrr

Ohhh yap keyfini rahattir tabi isin ama iste sabah erkenden kalkmasi gicik

Tutma kuzum bu sene seneye tutarsin artikksezos ac kalmasinn

Insallah kizce
Kalmasin yavrucak ac bende susuzluktan boynumu bukmeyim
Nasilsiinn?
Ya asen bana hep sende hamileymissin gb geliyor

gunaydın canisim asossss nasılsın ne zaman yola cıkıosunuz?

cılgınlıgın luızumu yok plojom oruc tutamazsn sen emzırıosun olmaz kattıyen ızın vermıyorum

Peki neniskom
Kururum kiz zaten susuzluktan
Cok uzun gunler malesef..

yemek yapmaya üşeniyommm...
ama hemen harekete geçmek lazım yoksa bitkin düşmeyim Allah korusunn...
kıymam çözülene kadar buralardayım kuzularrrr

Ohh kolaygelsin..
Son dkya kalmasin aman ilk gun supriz son saatler :))
Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…