- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.761
bi gelsin de kondurcam ben onaamayacım gayet uyumlusunuz..kocişine kocaman bi öpücük kondurabilirsin..ikizler erkeğini çok severim zaten..
kardeşim de ikizler...böyle ilgisiz gibi takılıp aslında çok ilgilidirler, esprili olurlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin....
sen neydin plojocum?
nena aslandı
ay prensesi akrep,
biri başaktı o sen miydin?:26:
biri teraziydi, tuğra ya da atlas olabilir?:26::26:
ayy kafam karıştııı...:44::44:
ben çok ilgiliyimm...
herkes kendisi ve kocişini yazsın hade yorumlayımm..
aynenn ben akrepleri çoookkk severimm..zaten yükselenim de akrep..gerçi oğlağın yükseleni akrep olunca biraz zor bi karaktere dönüşüyo ama o da kocişin sorunu...ben dedim zamanında zor bi tip olduğumu...Bn akrep:bnm dediğim olduğu sürece sorun olmaz. ..
eşim yay özgürlüğünü rahatını bozmadı sürece sorun olmaz
akrep ve oğlak iyi anlaşır.
Tatliskolaaaarrr
Burc mu yorumluyosunuzzz kuzum
Ben hic bilmwm burclaei amaa esimle benimkini soyleyim bizidw yorumlayinnn
Ben YENGEC esim IKIZLER
öpüşün koklaşın..hayat sevince güzelll :))))bi gelsin de kondurcam ben ona10 da çıkcakmış işten yazık canım yaaa çok yoruluyo bu ara
hg dertli gelin dertler paylasarak azalırmıs anlat dok ıcını burda herkes senı dınler ... sabah sabah canımı jelıbon cektırdn nerden bulcamkı yaaaaartk kokuları yemek görüntülerni gectm ısımlerden bıle canım cekebılıo onu farkettm
Hosgeldiin :)
Allah kolaylik versin..
Bermuda seytan ucgenine rasgelmissin
Esine soyledigini bildikleri icin ve durumu cabuk atlattiklari icin onlar bunu zevk alarak yapiyorsur suan..
Ya yuzgoz olup sende laf soyleyeceksin ya da hic ciddiye almayacaksin..
Bence hic ciddiye almaman senin icin daha iyi onlarida cileden cikaracak bisy :)
Esinle bunlar yuzunden tartisip huzurunu bozma,gorusme aralarini azalt..
Onlarin boyle olmasinin sebebi sorumlusu esin degil unutma..
canım ya yapma kavga falan eşinin ailesi sonuçta. benim de çoğu zaman hoşuma gitmeyen şeyler oluyor ama hep aklıma şunu getiriyorum (Allah uzun ömür versin ama) bugün varlar yarın olacaklar mı bilmiyoruz. yaşlı insanlar sonuçta kuşak farkı falan anlaşmak zor elbet ama boşver sen idare et onlara tamam de sen bildiğini yap. maksat gönülleri hoş olsun.
bu arada söylediklerim kv kp içindi görümcelere serbest dalış yap gitsintutma kendini onlar abilerini kaybetmekten korksun sana ona göre davransınn
jelibon istiyorummmmmmmmmm:84::84::118::131:
Canim hoşgeldin uzulme. Zor senin durumun ama duymazlıktan gelmeye calis. Hatta yapabiliyorsan cevabini yapistir. Ne kakadarlik evlisin bilmiyorum ama zaten bi zaman sonra bunlar boyle devam ettikçeya iyice pisarsin yada hazircevap olursun ddileğim pisma arada dişini göster yoksa önünü alamazsin
Bn akrep:bnm dediğim olduğu sürece sorun olmaz. ..
eşim yay özgürlüğünü rahatını bozmadı sürece sorun olmaz
akrep ve oğlak iyi anlaşır.
Annem başak Burcu. .plojo anneme benziyosun ztn :)
:) cansın sennnnkoç burçları bence ikiye ayrılıyor - etrafımdan biliyorum- nisan doğumlu koçlar, hakketen çekilmesi zor ve mart doğumlu koçlar... süperiz tanıdığım tüm mart doğumlu koçlar eğlenceli şakacı güleryüzlü sıcakkanlı ve acelecidirler kendimi eğlenceli şakacı güleryüzlü ve sıcakkanlı ilan ettiğimin de farkındayım
azcık da ateşliyiz galibabak misal nisan doğumlu koçlar da bunu da görmedim pek.... etrafımda çok koç var en nefret ettiğim huyum da kıskanamıyor olmak.... ki koçlar kıskançtır derler... bi de hemen olsun istiyorum bi şeyle uğraşıyosam, zaten az uzasa sıkılır vazgeçerim akrepten ne kaptığımı bilmiyorum, kinci derler kolay unutmaz affetmez derler, içinde saklar yeri geldiği sokar derler.... ı ı bana bugün bi şey yap, iki saat geçsin unuturum, ha güvenemem ayrı ama "öcünü alıjığııımmmm" de diyemiyorum kiiii
Sevineyim mi? :82: sevineyim tabii :)
Nasil benziyorum merak ettim kizcem? :)
Basaklar degisiktir biraz..
Donumleri var ya demek ondan,ilk 10 ikinci 10 ucuncu 10 gunluk devre :) hmm demek sonrakiler tatli:82:
Bildigimden degil yahu yorumum,ilgiden sadece :)
Uyusmazlar diye dusunulmesinin sebebi baligin hayallperest kocunda bir o kadar gercekci olmasindan..Ama zaman zaman koc baligin bu huyundan balikta kocun bu huyundan zevk alabilir..Yani bu da farkli bi uyum yasatir..
Yukselenler yildizlarin konumu boyle seylerde onemli..
E zaten insaniz dedigim gb hepimizin icinde baliklik bi aslanlik var ki :))
Daim olsun sevginiz
Valla dogruu benimki sevdigini pek gostermez ama mesrla hastamiyim diye agzima bakar hastaysam herkesten cok uzulur paranoya derecesindeaynenn ben akrepleri çoookkk severimm..zaten yükselenim de akrep..gerçi oğlağın yükseleni akrep olunca biraz zor bi karaktere dönüşüyo ama o da kocişin sorunu...ben dedim zamanında zor bi tip olduğumu...
heye kuzumm..
tam benim konu açıldı işte..insanların adından önce burcunu hatırlarım..öle de bi tuhafım..
yengeç ve ikizleeerr...hmm...
eşin sana göre biraz daha hislerini gizleyen bi tip ve sen onu sevgisini belli etme konusunda zorluyosundur gibi..
yengeç kadını, çekici duygulu evine bağlı ve anaçtır..
ikizlerin yorumunu amayaaya yaptım bkz. önceki yorumlar..
siz de uyumlu gibisiniz anacım ama bu ilişki de alttan alan taraf yengeçtir genelde kuzum..
öpüşün koklaşın..hayat sevince güzelll :))))
Gunaydinnn canim allah kolaylik versin orucluuken ise gitmek hakikaten zor olur:26:Kizlaaarrrr gunaydiinnnn....
Orucun ilk günü herkes uyususun ben 7 bucukta is basi yaptim Kiii...
Ama şimdiden aciktim beya
gunaydınlarrrr bende ıs bası yaptımmm allah tum oruc tutanlarn nıyetını kabul etsın cok zor valla ben malum sebepten tutmuyorum,tutanlara yardm etsın bugunde ıstanbul esıyor valla ınsallahherkes aksama kadr dayanabılır
gunaydınlarrrr bende ıs bası yaptımmm allah tum oruc tutanlarn nıyetını kabul etsın cok zor valla ben malum sebepten tutmuyorum,tutanlara yardm etsın bugunde ıstanbul esıyor valla ınsallahherkes aksama kadr dayanabılır
Yok kiz benim isim rahat oturuyorum aksama kadar hiçbirşey yapmiyorum ki bide simdi hafta sonu ya kimse yok is yerinde bi ben Varim attim ayaklarimi mmasanin üstüne keyif yapiyorumHuhuuuu tatliskolarrr uyananlara gunaydinnn
Valla dogruu benimki sevdigini pek gostermez ama mesrla hastamiyim diye agzima bakar hastaysam herkesten cok uzulur paranoya derecesinde
Bende hakikaten duygusalim pek beynimle olaylara bakmam duygularla bakarimm
Gunaydinnn canim allah kolaylik versin orucluuken ise gitmek hakikaten zor olur:26:
Canisim gunaydinn hakikaten zor oruc tutmak calisan icin:26:
kişilik olarak yorumlarınız fln..başaklar nettir :)
Aynen öyle canim hayalperest gulerken aglayabilensulu ggözlü duygusal asiri merhametli saniyede sinirlenebilen biriyim kesimde sağolsunsinirlenme huyumdan cçok faydalanırseviyom lan seni der sindirim de uçar gider
O nisan koçu biri aciklamis amayaa galiba benim tam ttersime gayet sakin relaxtir o hemen sinirlenmez heyecan adrenalin sifir adam kiz istemede bile herkesten rahatti gerisini sen düşün
Birbirimizi tamamliyoruz iste öyle boyle
Teşekkürleryorumun iiçin canim
Ohhh yap keyfiniYok kiz benim isim rahat oturuyorum aksama kadar hiçbirşey yapmiyorum ki bide simdi hafta sonu ya kimse yok is yerinde bi ben Varim attim ayaklarimi mmasanin üstüne keyif yapiyorum
Tutma kuzum bu sene seneye tutarsin artikkGünaydiiin
Allah kolaylik versin oruc tutanlara,hep boyle olur ve yine bi anda sicaklik gitti burasida serinn,Allah yardim ediyor deriz ya hep gozle gorulur sekilde de ediyor sabrini zaten veriyor..
Ben tutamiyorum aklimda bi denemek var ama cok uzun ve susuz durmam cok zor olur zaten normal icmiyorum bi acayip
Esimede bi denesem mi diyorum sutun kesilir diyor dedim belki de cogalir orucluyum diye
Ohhh yap keyfinirahattir tabi isin ama iste sabah erkenden kalkmasi gicik
Tutma kuzum bu sene seneye tutarsin artikksezos ac kalmasinn
Huhuuuu tatliskolarrr uyananlara gunaydinnn
Valla dogruu benimki sevdigini pek gostermez ama mesrla hastamiyim diye agzima bakar hastaysam herkesten cok uzulur paranoya derecesinde
Bende hakikaten duygusalim pek beynimle olaylara bakmam duygularla bakarimm
Gunaydinnn canim allah kolaylik versin orucluuken ise gitmek hakikaten zor olur:26:
Canisim gunaydinn hakikaten zor oruc tutmak calisan icin:26:
Amin canim İnşallahben zaten ne kadar yyersen yiyeyim sabahtan acikirimöğleden sonrada birşey hissetmem
Günaydiiin
Allah kolaylik versin oruc tutanlara,hep boyle olur ve yine bi anda sicaklik gitti burasida serinn,Allah yardim ediyor deriz ya hep gozle gorulur sekilde de ediyor sabrini zaten veriyor..
Ben tutamiyorum aklimda bi denemek var ama cok uzun ve susuz durmam cok zor olur zaten normal icmiyorum bi acayip
Esimede bi denesem mi diyorum sutun kesilir diyor dedim belki de cogalir orucluyum diye
Ohhh yap keyfinirahattir tabi isin ama iste sabah erkenden kalkmasi gicik
Tutma kuzum bu sene seneye tutarsin artikksezos ac kalmasinn
gunaydın canisim asossss nasılsın ne zaman yola cıkıosunuz?
cılgınlıgın luızumu yok plojom oruc tutamazsn sen emzırıosun olmaz kattıyen ızın vermıyorum
yemek yapmaya üşeniyommm...
ama hemen harekete geçmek lazım yoksa bitkin düşmeyim Allah korusunn...
kıymam çözülene kadar buralardayım kuzularrrr