Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
anaaaa burçlar mış konu....

biriniz daha sormuştu kızlar; ben KOÇ kocam İKİZLER... benim yükselenim AKREP, kocamı bilmiyom :KK1: hadi bakalım falcı bacılar uyumlumuyuz(şimdi siz uyumsuz derseniz akşama cıngar çıkarırmıyım acebaaa:KK37::KK37::KK37:) neyiz biz?????

bizim ünideyken hocalar vardı argördü onlarda aramızda 4-5 yaş vardı, hatta itiraf ediyorum biri sonrasında sevgilim oldu:KK17: hala da görüştüğüm var... onların yaka kartındaki kısaltma işte argör :))))

biraz fazla düşkün demekki, napcan idare etcen mecbur... ama yavaş yavaş arayı açmaya bak..... önce haftada 1 konuşuyosan 2 haftada bire sonra da ayda bire indirrsiniz olur biter.... yani inşallah :KK16::KK16::KK16: bi de atandın mı tamamdır:KK54::KK54:

prenses bana kızma ama heray oluruna bıraktım diyosun da, daha bikaç sayfa önce gebe haberleri duymanın seni garip hissettirdiğinden bahsetmiştin.... bu oluruna bırakmak değil.... senin aklın fikrin çocukta.... dediğim gibi beni yanlış anlama, kızma da.... ancak ben bu konudaki psikolojinin çok da rahat olduğunu düşünmüyorum...

dün fakültedeyken başıma gelen ilginç bi olay anlatıyım... ilaçları anlatmak için aldılar beni içeri L şeklinde bi koridor var, anlatan kadın bi yerde takındı kaçıncı gün hangi ilaç diye dur bi dk dedi ben bunu hocaya sorıyım... kalktı çıktı bende parmak ucunda arkasından pıtır pıtır gidiyorum... tam L nin köşesine gelince çizgi filmlerde olur ya hani sadece kafa uzatılır ben de öyle yaptım kafayı seslere doğru uzattım ve hocayla göz göze geldik bana parmağını uzatıp kim bu dedi.... :KK1: ben aynen böyle sağ elimle merhabaaaa işareti yapıp sırıtan bi suratla hastayım ben dedim hem de meraklısından.... adam kırıldı gülmekten... sonra tam çıkcaz, sen hasta olduğuna emin misin dedi hııııı dedim; enerjin çok yüksek dedi :21::21::21: sağolun dedim saçında hoşmuş dedi :KK1: ay o sizin hoşluğunuz diyip çıktım....

hayat biz planlar yaparken başımıza gelen şeydir, çocuk çok istiyorum doğru ama hayatımın merkezinde bu yok.... olursa olur olmazsa olmaz....Rabbim izin verirse tedavisiz yada tedaviyle bi şekilde olur, izin vermezse nasip değilse de ne tedaviyle ne tedavisiz kırk takla atsam, hatta eşim ve onun ailesi ve benim ailem hep birlikte elele tutuşup ayaklarımız yere değmeden kırk takla atsak da olmaz.... takdir allahın, doktor vesile, kürlerin de vesile olması gibi..... insan herşeyi yapmalı sonra Allaha tevekkül etmeli.... verdiğine de vermediğine de şükretmeyi öğrenmeli....

benim hayatımın en büyük amacı "mutlu yaşamak, iyi anılmak"

demem o ki; sen de şu an olan bence belirsizliğin verdiği sıkıntı ve endişe var "ya sorun varsa" diye..... aklın sürekli onunla meşgul, ya varsa.... henüz olup olmadığını bilmediğin bir konuda endişe ediyorsun, stres yapıyorsun... gerçi dediğim gibi Rabbim diledikten sonra stres topu da olsan olur o bebek :KK1: o yüzden diyorum ısrarla bi doktora, ama sağlam bi kadın doğumcuya gidin özel bi yere..... kadın doğum akademisinde aynur hanımdan memnun kalmıştım ben mesela... yada ahmet yılmaz da iyi bi doktor diye biliyorum medicalpark ta; veya ziya çetin var mesela çok babacan bi doktor; hem de işinde iyi... özel muayenehanesi var. en azından acabalarından kurtul diye diyorum bende bunu sana.... kafanı bu kadar meşgul etmesin. "oluruna bıraktım" diyo dilin.... içini dinle bi de o ne diyo..... önemli olan o çünkü....

İnşallah atansam laf söyleyemez zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KESİNLİKLE PLOJOOOOOOO:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: ÇOK ÖZLEDİM Kİ SİZİİİİİİİİ

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9::KK9:AFERİN ÖYLE OLCAK TABİ, GÖREVİ BU DEĞİL Mİİİİİ:KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK19::KK19: iyi geldin o zaman arayı açmamaya calış..Buara bende takip edecem diye bi hal oldum..Eşim diyor ki sanki cok bakmaya basladın sen bu kk ya :KK9:

ay benım kı hele aksam geldgnde yorgnluktan bayılcak gbı oluo ama nena dururmu durmaz tepesındeym opuyorum kokluyorum ısırıyorum mıncıklıyorum bnmkı tabı sınırlenıo sen ıse gtmıomsn ya yorulmuomsn ne bu enerjı dıo yorulsamda kocamla ılgılenrm abiii ondan da beklıyorum saklabanlıklar yapıorum snra bakttı kurtulamıo benden ıkı ılgı snra hadı cok yorgnm yatalm dıo yatıoz ben yorulmamıs gbı enerjıkken ılk ben uyuorum :KK9:

ama bızımkı karı koca guresı o bıldgn gursten dılkı:KK9::KK9:

Daha güzel işte devirmen :KK9::KK9::KK17:
kızlarrrr acilll durum bugun anneme gtmıyorum yemege napımmm kıymalı lazanya dıe dusundm ama bılemedm:KK52:

Süüüüüppeerr :KK56:

biriniz daha sormuştu kızlar; ben KOÇ kocam İKİZLER... benim yükselenim AKREP, kocamı bilmiyom :KK1: hadi bakalım falcı bacılar uyumlumuyuz(şimdi siz uyumsuz derseniz akşama cıngar çıkarırmıyım acebaaa:KK37::KK37::KK37:) neyiz biz?????

çok iyi bir ciftsiniz siz..ideal ilişki :))
senin az önce bahsettiğim kararlı durusun her işin sonuna gidişin onun cok sevdiği bir davranıs..
o cocuk ruhlu ve hep oyle olacak sanırım :)
Abimde ikizler ve bitmek bilmeyen bir enerji güleryüze sahip :)

:KK19::KK19: iyi geldin o zaman arayı açmamaya calış..Buara bende takip edecem diye bi hal oldum..Eşim diyor ki sanki cok bakmaya basladın sen bu kk ya :KK9:

senin az önce bahsettiğim kararlı durusun her işin sonuna gidişin onun cok sevdiği bir davranıs..
Cigar cikmasin diyosun yaniii:KK1:

Cigar cikmasin diyosun yaniii:KK1:

Savasmayin sevin birbirinizi:82:
Sen benim sahit oldugum en neseli koc kadinisin buarada:KK9: gerci 2 tane taniyorum onlarinda 2side birbirinden beter:KK9:
Geneldede oyledir koc burcu zaten zor ama sende yukselen fln agir basiyor galiba:KK9::KK9:

ay benım kı hele aksam geldgnde yorgnluktan bayılcak gbı oluo ama nena dururmu durmaz tepesındeym opuyorum kokluyorum ısırıyorum mıncıklıyorum bnmkı tabı sınırlenıo sen ıse gtmıomsn ya yorulmuomsn ne bu enerjı dıo yorulsamda kocamla ılgılenrm abiii ondan da beklıyorum saklabanlıklar yapıorum snra bakttı kurtulamıo benden ıkı ılgı snra hadı cok yorgnm yatalm dıo yatıoz ben yorulmamıs gbı enerjıkken ılk ben uyuorum :KK9:

ama bızımkı karı koca guresı o bıldgn gursten dılkı:KK9::KK9:

NeNa çok fena kadinsin heee:KK1:
Korkulur senden bide ondan önce uyuyorum demezmi :KK53:
Tam ümüğü sıkmalik:KK4::KK53::KK1::KK1::KK14::21:
Bende bunaltinca öyle diyor benimki ümügünü sıkarim senin sonrada düşünüyor tabi simdi hastanelerde ugrasamam :KK53: canim ya :KK16:

Plojo benimkinede bakarmisin:KK34:
Ben baligim yukselenim ikizler
Esim koç
İnternette uyusmazlar yaziyo ama :44:
Seviyoz biz birbirimizi:KK16::KK16::KK16:

amayacım gayet uyumlusunuz..kocişine kocaman bi öpücük kondurabilirsin..ikizler erkeğini çok severim zaten..
kardeşim de ikizler...böyle ilgisiz gibi takılıp aslında çok ilgilidirler, esprili olurlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin....:KK16:

Sen benim sahit oldugum en neseli koc kadinisin buarada:KK9: gerci 2 tane taniyorum onlarinda 2side birbirinden beter:KK9:
Geneldede oyledir koc burcu zaten zor ama sende yukselen fln agir basiyor galiba:KK9::KK9:

sen neydin plojocum?
nena aslandı
ay prensesi akrep,
biri başaktı o sen miydin?:26:
biri teraziydi, tuğra ya da atlas olabilir?:26::26:
ayy kafam karıştııı...:44::44:
ben çok ilgiliyimm...
herkes kendisi ve kocişini yazsın hade yorumlayımm..:KK9:

Esim koç

ayy siz de çok uyumlusunuz canım...
koç biraz balığa göre ağır ve sakin yapısı vardır..
balık daha hareketli ve çocuksudur..
balık koçla uyan tek su grubu burcudur...sen bakma internete beni dinlee:KK53::KK53::KK53: :KK9:

Esim koç

Bildigimden degil yahu yorumum,ilgiden sadece :)

Uyusmazlar diye dusunulmesinin sebebi baligin hayallperest kocunda bir o kadar gercekci olmasindan..Ama zaman zaman koc baligin bu huyundan balikta kocun bu huyundan zevk alabilir..Yani bu da farkli bi uyum yasatir..
Yukselenler yildizlarin konumu boyle seylerde onemli..
E zaten insaniz dedigim gb hepimizin icinde baliklik bi aslanlik var ki :))
Daim olsun sevginiz :KK16:

Doktor iğneyaparken ellerimi ttutuyor acidan bagiriyorum az kaldi bak iğne yapildi gecicek simdi diyo..
Disarda beklerken oturacak halim yoktu yattim dizlerine hayatimda beni hic disarida öpmeyen adam ilk defahastanede oöptü:KK1: hem de defalarca:KK16:
Seviyorum askimiiii :KK19:
:21::21:

ayyyy nee romantiiiikkkk.....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

amayacım gayet uyumlusunuz..kocişine kocaman bi öpücük kondurabilirsin..ikizler erkeğini çok severim zaten..
kardeşim de ikizler...böyle ilgisiz gibi takılıp aslında çok ilgilidirler, esprili olurlar..Allah mutluluğunuzu daim etsin....:KK16:

sen neydin plojocum?
nena aslandı
ay prensesi akrep,
ben çok ilgiliyimm...

Evet basak benim :) hani bnm kizcede boga burcu babasi gb yukselenide basak demistim :KK66:
Cok severim burcumu..sahibimde ozelliklerine :)
Ama yukselenimde yay :)
Yani bi yanim kalk gidekim der diger yanim otur ... yeme :))))
Degisik bi harmanim ben :KK9::KK9:

teyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden :KK9::KK9::emir_bebek::KK49:

:KK52::KK52:bebişi gördüümm bebişi gördüüümm
anneme geldimde hazır pc açıkken bakayım dedim dolanırkende foto geldi aklıma ..
maşallaahh nenooşş Allah nazarlardan saklasın..:nazar::emir_bebek:

Evet basak benim :) hani bnm kizcede boga burcu babasi gb yukselenide basak demistim :KK66:

iymişşş...ben de oğlak yükseleni akrep olanından...zor oluyo bu karışım...Allah kocişime sabır versin nedeyimm:KK9::KK9::KK9:

bu durumdaaaa...çiftleri yazalım...karı koca...
plojo:başak - kocişi:boğa
ay prensesi:akrep - kocişi:yay
nena:aslan - kocişi:eek:ğlak
amaya:koç - koçişi:ikizler
atlas:balık - kocişi:koç
umitli:eek:ğlak - kocişi:boğa

eeeee kızlaarr??başka okuyanlar bunu devamına eklesin bakiiimmm...:KK23::KK23::KK23:
tüm olayları burçlara göre yorumlarım ben huyum kurusunnn :KK9::KK9::KK52::KK52:

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim cok halsizim okuyamadin sizi pek yazmayada anca kolum kalkti..konya iki gundur cayir cayir yaniyor oksijn yok havada sanki...olecek gibiyim.oglumu gormeye gittim bu gun gelmiyor hala sanci cikti gene beklemeye devam yani keyfi ne zmn isterse sipamin..donuste arabayi zor kullandim sicaktan oyy oyyy hepinizi opuyorummm ....bu arada burcalar yazilmis benim basim kelmi ben aslan kocisin kova :KK66:
Oglusun yengec olacak insallahhh :p

Kizlar ben geldim cok halsizim okuyamadin sizi pek yazmayada anca kolum kalkti..konya iki gundur cayir cayir yaniyor oksijn yok havada sanki...olecek gibiyim.oglumu gormeye gittim bu gun gelmiyor hala sanci cikti gene beklemeye devam yani keyfi ne zmn isterse sipamin..donuste arabayi zor kullandim sicaktan oyy oyyy hepinizi opuyorummm ....bu arada burcalar yazilmis benim basim kelmi ben aslan kocisin kova :KK66:
Oglusun yengec olacak insallahhh :p

ayıpsın canım seni de ekleriz:KK34::KK34:
plojo:başak - kocişi:boğa
ay prensesi:akrep - kocişi:yay
nena:aslan - kocişi:eek:ğlak
amaya:koç - koçişi:ikizler
atlas:balık - kocişi:koç
umitli:eek:ğlak - kocişi:boğa
çikileta:aslan - kocişi:kova

:KK76::KK76::KK76:

sen neydin plojocum?
nena aslandı
ay prensesi akrep,
ben çok ilgiliyimm...

Bn akrep:bnm dediğim olduğu sürece sorun olmaz. ..
eşim yay özgürlüğünü rahatını bozmadı sürece sorun olmaz
akrep ve oğlak iyi anlaşır.

Annem başak Burcu. .plojo anneme benziyosun ztn :)

Son düzenleme:
Tatliskolaaaarrr:KK37:
Burc mu yorumluyosunuzzz kuzum:KK52:
Ben hic bilmwm burclaei amaa esimle benimkini soyleyim bizidw yorumlayinnn:KK53:
Ben YENGEC esim IKIZLER:21:

:) cansın sennnn:KK19::KK19: koç burçları bence ikiye ayrılıyor - etrafımdan biliyorum- nisan doğumlu koçlar, hakketen çekilmesi zor ve mart doğumlu koçlar... süperiz :KK1: tanıdığım tüm mart doğumlu koçlar eğlenceli şakacı güleryüzlü sıcakkanlı ve acelecidirler :KK1: kendimi eğlenceli şakacı güleryüzlü ve sıcakkanlı ilan ettiğimin de farkındayım :KK1:

azcık da ateşliyiz galiba :KK1: bak misal nisan doğumlu koçlar da bunu da görmedim pek.... etrafımda çok koç var :KK1: en nefret ettiğim huyum da kıskanamıyor olmak.... ki koçlar kıskançtır derler... bi de hemen olsun istiyorum bi şeyle uğraşıyosam, zaten az uzasa sıkılır vazgeçerim :KK1: akrepten ne kaptığımı bilmiyorum, kinci derler kolay unutmaz affetmez derler, içinde saklar yeri geldiği sokar derler.... ı ı bana bugün bi şey yap, iki saat geçsin unuturum, ha güvenemem ayrı ama "öcünü alıjığııımmmm" de diyemiyorum kiiii

Son düzenleme:
X