öğle aram sizi okumakla geçti gelincikleeer..... kaç zamandır okuyamamış gibi hissettim sanırım3-4 gün oldu...
((( neyse arayı kapattım
anladığım kadarıyla bunlar tedavi öncesi destekleyici olduğu için devlet karşılamıyo tatlım,v bu arada henüz görüşemedim çünkü işlerim çok yoğun ve aradığımda da meşgul telleri....
bazen şu sakin yapıma çok kızıyorum ama yapcak bi şey yok
bende böyleyim.... sinirlendim sonra gece 1 -2 sat içinde kendimce sorularıma cevap buldum ve geçti sinir minir kalmadı... haaa tabi şu var, sonuçta bu da tedavinin bi parçası ve devlet tarafından karşılanması lazım mı, lazım... ama buna malesef oradakiler değil, kanun yapıcılar karar veriyo...
çok teşekkür ederim destekleriniz için bu arada... ohhh anlattım rahatladım valla akşam
ayyyy nenaaaa bi bulaştım ben o topiğe, 129 sayfasını da okudum gözlerim şaşı oldu valla
ay bazıları pek fena ayol
bende bende
nenaaaaa..... süper iç çamaşırları ile halının üzerinde iken kim kimi halıdan aşağı indircek oynuyodu eşiyle misal
nası aklımda yer etmiş
NENAAA bende denedim de hep ben atılıyom
ondan olabüilüüürrrrr
size çok uygun bi şarkıymış buuuuu
hoşgeldinnn, hep gel olar mı
yuh iffetlii miiii, sen de cilveli değilsen tamamdır nena, dünya da cilveli işveli edalı hatun kalmamış kuzum
sende hoşgeldinnn
argör seni
anammmmm
çok şekersiniz kiiiiiii
sende hoşgeldin tatlım... kız karacabeyde mi oturuyon yoksa
burda da bikaç cafe, bi kaç park var, insanları da enteresan diyim, kötü bi şey söylemiyim....inşallah gönlüne göre olur da atanırsın kuzum, zor dönemler - ben bekardım o dönemlerde ama- insanın zoruna gidiyo üni mezunu halinle evden para istemek bile -ki kendi ailem olmasına rağmen öyleydi- inşallah tez vakitte atanırsın
bence o kadar takılma bence zaten ev döşemeye falan gelmemesi iyi olmuş, iyice gerilebilirdin de
ayrıca o oğlunun evine gelmemişken annenin gelmesini istememiş anladığım kadarıyla... canım uzak olmanız ve gelememesi inan çok iyi göründü benim gözüme burdan bakınca
ki ben biraz safçayım öyle laf çarptırılsa falan zor anlarım yani....
tahmini mi söylüyorummm
hulolopcuuuuuu
wuhuuuuuuuu nası göreşiyonuuuuuzzzzz
:92::92::92::92:
bazen bende de oluyo saymaya başladığımda nerde kaldın geç oldu falan diye uyuyo oluyom ve pek hatırlamıyorum kocam bi şeyler söyleyip ona karşılık verdikçe uyanıyorum.... ve sonuna doğru olanları net bi şekilde hatırlıyom bazen olsa da bu durum pk bi komik oluyooooo
otel için kocanı işle.... sen de bi şeyler hazırlarsın artık, MUNZUR
inşallah canım, Allah sana benimki kadar iyi eş, kayınvalide ve görümcelernasip etsin, musmutlu ol emiiii
valla ben yaz kış giydim o gecelikler eşimde pek sever beğenir ama arada onun da demişliği vardır zaten fazla üzerinde kalmıyo diye... ama ben evlendikten sonra da 3-5-10 tane almışımdır
sende en azından görümcelerine benzer şakalar mı yapsan acaba diye düşündüm canım, Allah onları ıslah etsin...
amin canım, hayırlısıyla tez vakitte inşallah
... regl zamanın ne zaman? bi de sağlam bi kadın doğumcuya git tüm testlerini yaptır lütfen, eşinde sen de..... fsh, amh, lh, e2, progeston hormon düzeyi... eşin spermiogram çektirsin....