Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hmm o zmn sevindim.... :)
bn anlaıyşız eşleri anlamıyorum valla..sinir oluyorum hatta..

bence bizim nesil olarak çok şanslıyız ya gerçekten eski eşler özellikle 40-45 yaş üstündekiler ne kadar anlayışsız ne kadar sorumsuz burda bakıyorum maşallah herkes eşiyle çok iyi anlaşıyor 15-20 sene evvel dünyaya gelmemiş olduğumuz için çok şanslıyız sanırım :=)))

ayy yazık günah yaa..nasıl zihniyet gerçekten bnde şaşırdım..yapmayın o zmn şaşırtıcııı

aynen öyle arada şansızlar var ama çok şükür yinede halimizeee...allah bu gunlerimizi aratmasın..

öğle aram sizi okumakla geçti gelincikleeer..... kaç zamandır okuyamamış gibi hissettim sanırım3-4 gün oldu... ((( neyse arayı kapattım
Canim okurken icim sisti vallaha..sinirini cikar hakedenlerdn icinde kalmasin ben bile cok sinir oldum tabi kendi ceplerindn cikmiyor o paralar ufff sjnir oldum inan kii
anladığım kadarıyla bunlar tedavi öncesi destekleyici olduğu için devlet karşılamıyo tatlım,v bu arada henüz görüşemedim çünkü işlerim çok yoğun ve aradığımda da meşgul telleri....

bazen şu sakin yapıma çok kızıyorum ama yapcak bi şey yok bende böyleyim.... sinirlendim sonra gece 1 -2 sat içinde kendimce sorularıma cevap buldum ve geçti sinir minir kalmadı... haaa tabi şu var, sonuçta bu da tedavinin bi parçası ve devlet tarafından karşılanması lazım mı, lazım... ama buna malesef oradakiler değil, kanun yapıcılar karar veriyo...

çok teşekkür ederim destekleriniz için bu arada... ohhh anlattım rahatladım valla akşam
kızlar kaynana dıyalogları dıe bır topık buldum gulmek ıcın bırebır tavsıye edılır
ayyyy nenaaaa bi bulaştım ben o topiğe, 129 sayfasını da okudum gözlerim şaşı oldu valla ay bazıları pek fena ayol

Bende sevimli ciktim:82:
bende bende

Bakalim canım ;-)
Nena çok mu edali işveli biri..ben çok tanımıyorum malum...?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nenaaaaa..... süper iç çamaşırları ile halının üzerinde iken kim kimi halıdan aşağı indircek oynuyodu eşiyle misal nası aklımda yer etmiş NENAAA bende denedim de hep ben atılıyom ondan olabüilüüürrrrr

size çok uygun bi şarkıymış buuuuu
hoşgeldinnn, hep gel olar mı

kılzar buldum testı ve yaptım iffetli cıktı
yuh iffetlii miiii, sen de cilveli değilsen tamamdır nena, dünya da cilveli işveli edalı hatun kalmamış kuzum
aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim
sende hoşgeldinnn

tatlım üniversitede öğretmenim deyim..
yani herkese öğretmen diyorum ama araştırma görevlisiyim..
uzun uzun yazmaya üşeniyorumm..
aa kısasını buldum hoca, hocayım bennn
argör seni

teyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden
anammmmm çok şekersiniz kiiiiiii

sende hoşgeldin tatlım... kız karacabeyde mi oturuyon yoksa burda da bikaç cafe, bi kaç park var, insanları da enteresan diyim, kötü bi şey söylemiyim....inşallah gönlüne göre olur da atanırsın kuzum, zor dönemler - ben bekardım o dönemlerde ama- insanın zoruna gidiyo üni mezunu halinle evden para istemek bile -ki kendi ailem olmasına rağmen öyleydi- inşallah tez vakitte atanırsın

bence o kadar takılma bence zaten ev döşemeye falan gelmemesi iyi olmuş, iyice gerilebilirdin de ayrıca o oğlunun evine gelmemişken annenin gelmesini istememiş anladığım kadarıyla... canım uzak olmanız ve gelememesi inan çok iyi göründü benim gözüme burdan bakınca ki ben biraz safçayım öyle laf çarptırılsa falan zor anlarım yani....

tahmini mi söylüyorummm hulolopcuuuuuu

wuhuuuuuuuu nası göreşiyonuuuuuzzzzz:92::92::92::92:
bazen bende de oluyo saymaya başladığımda nerde kaldın geç oldu falan diye uyuyo oluyom ve pek hatırlamıyorum kocam bi şeyler söyleyip ona karşılık verdikçe uyanıyorum.... ve sonuna doğru olanları net bi şekilde hatırlıyom bazen olsa da bu durum pk bi komik oluyooooo

otel için kocanı işle.... sen de bi şeyler hazırlarsın artık, MUNZUR

inşallah canım, Allah sana benimki kadar iyi eş, kayınvalide ve görümcelernasip etsin, musmutlu ol emiiii
valla ben yaz kış giydim o gecelikler eşimde pek sever beğenir ama arada onun da demişliği vardır zaten fazla üzerinde kalmıyo diye... ama ben evlendikten sonra da 3-5-10 tane almışımdır

Sağolun kızlar.. 2 görümcem ve kaynanamın bir olması problemim.. Bir olup da bana laf söylemeleri, sonra eşime söyleyince şakaya vurmaları, inkar etmeleri.. Beni çileden çıkartıyor saf yerine konulmak
sende en azından görümcelerine benzer şakalar mı yapsan acaba diye düşündüm canım, Allah onları ıslah etsin...

amin canım, hayırlısıyla tez vakitte inşallah... regl zamanın ne zaman? bi de sağlam bi kadın doğumcuya git tüm testlerini yaptır lütfen, eşinde sen de..... fsh, amh, lh, e2, progeston hormon düzeyi... eşin spermiogram çektirsin....

amayaaa ben ıffetlı karı cıktım hebnde cılvelıyım dıe beklerken cılvesız cıktım bu testler yanlıs

bizim güresler btmez kim kimi devirrse

bizi şeker buldgn ıcın saol sekertommm

canım yeni gördüm daaha valla :) cocuk uyunca fırsat bu fırsat dedım bende uyudum valla :)

Sağolun kızlar.. 2 görümcem ve kaynanamın bir olması problemim.. Bir olup da bana laf söylemeleri, sonra eşime söyleyince şakaya vurmaları, inkar etmeleri.. Beni çileden çıkartıyor saf yerine konulmak

Canim hoşgeldin uzulme. Zor senin durumun ama duymazlıktan gelmeye calis. Hatta yapabiliyorsan cevabini yapistir. Ne kakadarlik evlisin bilmiyorum ama zaten bi zaman sonra bunlar boyle devam ettikçeya iyice pisarsin yada hazircevap olursun ddileğim pisma arada dişini göster yoksa önünü alamazsin

Beni unutmuşun bana bişey yazmamışın

şaka kuzummmm takılıyım sana acık didim
amayaaa ben ıffetlı karı cıktım hebnde cılvelıyım dıe beklerken cılvesız cıktım bu testler yanlıs

bizim güresler btmez kim kimi devirrse

bizi şeker buldgn ıcın saol sekertommm

zaten sen iffetli çıkınca ben çözmedim o testi
senin teste ihityacın yok şeker cilvelisin sen
ben de zaten yoktu cilve hamiş olunca iffetliye doğru yol alıyorum

selamlar herkese canlarım öncelikle hayırlı cumalar rabbim bu güzel günlerde herkesin kalbinden geçeni nasip etsin inşallahhhh amin ... nasılsınız iyisiniz inşallah ben iyyim kocişimin bu günde tatili evde yani adana yanıyo cok ama cok sıcak bizde bebişi yıkadık oturuyoz kocişimle :)))

AÇ agzini yum gözünü bazen kiyamet koparmak lazim şahsen ben öyleyapiyorum insani zorla cirkef yapıyorlar
Birkackez cingar cikarmisligim var baska turlu olmuyor anacim.

canım gecelik değil de gecenin bi vakti bizimkinin görmediği bi elbisem vardı geçen yazdan...beyaz mini sırt dekolteli...onu giydim..altına beyaz topuklu...hafif makyaj...a
diyalog#
(malum gecenin bi vakti ikimizde tok burnumuza kadar, elimde kalpli süslenmiş dondurmayla girdim oturma odasına..kociş tv.ye gözünü dikmiş..)
ben: kocacimmm bugün nikah yıl dönümümüz..
o: oo her hafta bişey var, hangi birini kutlicaz.. (babalar günününden 2 hafta geçmiş malum)
ben: olsun zaten çok zahmet etmedim...sadece senin için süsslendimmm....
o: o ayakkabılar rahatsız etmiyomu seni?
ben: yoo çok rahat aşkım..
o: elbiseyi nerden buldun?
ben: geçen seneden kocacım..
(sonra diziye dalmıştır..)
bende onun yemediği dondurmayı yeyip uzandım yanına :)))
yarım saat sonra..
o: neyse hadi yatalım..
ben:........(tmm anlamında)
(yatak odasındayız, geçmiş yatmış yatağa..)
ben: okadar senin için süslendim..bi iltifat yok mu..güzel olmuş bari deseydin..
o: ihtiyacın mı var...beğenmesem kötü olmuş derdimm....(odunn))
ben: neyse ozaman hiç iltifat görmeyen elbisemden ayrılma vakti...
ışığı kapattım çıkardım elbiseyi mutsuz bi şekilde.....sonrasını anlatmayım...
yahu adam maden aynı sona gelcez niye moralimi bozuyon demiiii....

Canim takilma cok ters bisi dersede hic bozulma cemkir sen onun kursaginda birak seyi :)

tatlım yukarı yazdım işte yaşadıklarımızı...yani adam beğendim demeye çekiniyo yaaa (( ama olsun bundan sonra bişi demese de giycem geceliklerimiiii

aynen canım başka şeye konsantre olmaktan adamın kafası yerinde olmuyoo
demekki oyüzden bişey demedi benim oduncuumda

Cnm bn balayında giyimiştm sonra kış geldi ztn giyince üzerinde durmuyor ki

Bnce sen usturuplu olanı giy normal pijama gibi takıl..Bişi derse bn böyle seviyorum senin girdiğindek
karışmıyorum de

evet tatlım..üsturuplu olanları ayırdım..bugünden itibaren yaz mode onn

canım benimki ilk haftalar dolapta görünce muzip şekilde gülmüştü...ama o sıralar çok sıkıntılar vardı giymek gelmedi içimden..6. ayımızda fln da o giydirmedi...ondan sonra da denemedim...ama giycem artık ne derse desinn..
niye kimsee yok yaaa
gündüzleri gelemiyorummm aksmları kimse gelmiyorr... küscemm

kuzu ben de tam tersi..gündüz işte bilgsayar başındayım akşam evde işlerden giremiyorum...siz iy giriyonuz valla..

Konu süpermiş.. Yeni geliinin derdi biter mi hiç Kaynana, görümce,eşinin ailesine alışma, sabretme vs

öyle tatlım hoşgeldiiinnn

Yok orda yaşamıyorum. Konya civarındayız. Şehir ismi vermeyim belki buralı olanlar alınır. İnşallah cnm sağol güzel dileklerin için.

Laf çaptırmasına bende önce alınmazdım da sürekli tekrarlayınca anlıyorum. İyi niyet diyelim safça olmaya. Hatta üzülüyorum bile bazen, ağlıyor ben oğlumun evini merak etmezmiyim gelemiyorum diye. Herşeye ağlıyor anlayacağın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Simdi canim bende olay su malum yeni evliyiz öpmeye doyamiyorum bitanem i
Eve geliyoruz adam KosakKosa gidip televizyon aciyo varsa yoksa mac bitemedi gitti su finalmi avrupa kupasimi ne zikkimsa bilmiyorum adini o yoksa 400kanalda zap
Ben kapatiyorum o aciyor yanina gidiyorum yok opuyorum yok çiledenciktim bide inatcidir ki sorma olmadik şeye inat
Bigun isyan bayragini çektim neymiş efendim tamam hakliymisim inatciymis kabul ediyormuş iyi tamam diyorum niye opmuyorsun beni sarilmiyirsun bana neymiş efendim o bugüne kadar hep kuşlara karsi mesafeliymis de ondan olmuyormus benim sigortalar atti tabi
Tabi dedim ben her önüme gelene öpücük veriyordum
Neyse artik yaklaşma olayini astik ama beraber yatamiyoruz hadi yatalim diyorum sen yat diyo olmaz beraber diyorum emecekmisin beni diye bi cevap geliyor emerim belki dedim en sonunda arandi ama
Ondan sonra yatar arkasini döner hiçbirşey demiyorum sana diyorum neye sinirlendin. diyo elinin körüne

Beni sinirlendirmeye bayiliyor eline ne geciyo anlamis değilim neyse her seferinde ufak bi firca atiyorum zaten bide ben sinirlendikce o gulmezmi iyice zivanadan cikiyorum yeminle
Sonuç kocisimi coooookkkk seviyorum ben

İs cikisi getieyim saannnaaaa

testler yanlıs sekerım ,senınde canın jelıbon cektımı sıvıtosss

kuvvetli gacıymışın enemmm..
benim koca 98 kilo..
ben 56...
sonu düşünün artık...

cok kuvvetlı deılım ya genelde altta kalan ben oluyorumcok tepınmenın manası yok

ah bu erkekler bırı de degısık bsy olsun ya hepsı bır ornek alem valla

Amaya
Gidicez ama biraz daha deneyelim diyorm. .oluruna bıraktım ztn artık..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

canıııımm canım...naparsın benimki de çok yoruluyo..o yüzden böyle...
garibim bana yüz verse devamı gelcek...ayy inanırmısın aramıza yorgan sıkıştırıyo yatarken..yoksa tehlikeli
e oyüzden yaklaşmaya korkuyo adam..onun evden 7 de çıkması gerek ben 9 da anca çıkıyom...adam gece geliyo...kıyamammm kocişimmmm yorgunluktan ölürken bi de benle uğraşıyo...
daa işte napalım kız biz de ilgisiz duramıyoz Allah bizi böyle yaratmışş...ee yuvarlanıp gitcez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…