- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.701
hmm o zmn sevindim.... :)
bn anlaıyşız eşleri anlamıyorum valla..sinir oluyorum hatta..
aynen cnm bi tanıdığım kadın 40 ın üstünde kaç tane kürtaj yaptırmış şok oldum ne o hap kullanıyo ne kocası korunuyo ee spiral taktır dedim ondan da korkuyorum diyo ama kürtajdan korkmuyo anlayamadım çifti komple anlayışıma ters düştü durum ikisi de inada binmiş sanırım ama olan kürtajla giden bebeklere olmuş
bence bizim nesil olarak çok şanslıyız ya gerçekten eski eşler özellikle 40-45 yaş üstündekiler ne kadar anlayışsız ne kadar sorumsuz burda bakıyorum maşallah herkes eşiyle çok iyi anlaşıyor15-20 sene evvel dünyaya gelmemiş olduğumuz için çok şanslıyız sanırım :=)))
Canim okurken icim sisti vallaha..sinirini cikar hakedenlerdn icinde kalmasin ben bile cok sinir oldum tabi kendi ceplerindn cikmiyor o paralar ufff sjnir oldum inan kii
anladığım kadarıyla bunlar tedavi öncesi destekleyici olduğu için devlet karşılamıyo tatlım,v bu arada henüz görüşemedim çünkü işlerim çok yoğun ve aradığımda da meşgul telleri....Gıcık fakülteee resmen nefret ediyorum ordan. Allah kimseyi oraya düşürmesin. ..
Seni çok iyi anlıyorum. ..Kv. yaptıklarında ben de girip Dr. A saymıştım. .. şikayet et baş hekime. .hep aynı şeyi yapıyolar yaaa
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
ayyyy nenaaaa bi bulaştım ben o topiğe, 129 sayfasını da okudum gözlerim şaşı oldu vallakızlar kaynana dıyalogları dıe bır topık buldum gulmek ıcın bırebır tavsıye edılır
bende bendeBende sevimli ciktim:82:
nenaaaaa..... süper iç çamaşırları ile halının üzerinde iken kim kimi halıdan aşağı indircek oynuyodu eşiyle misalBakalim canım ;-)
Nena çok mu edali işveli biri..ben çok tanımıyorum malum...?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oynatmayaaaa az kaldiiiii
Doktoruuuum nerdeeeeee
BIR GUZEEL KIZZ yuzundeennnn
Cildiracagiiimmm
Emzir diyenlerin agzina mememi sokasim,sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim,sut geliyor mu diyenleri bir inegin altina yatirasim var!
Benim vidalar gevsedi :86::111:
hoşgeldinnn, hep gel olar mıMerhaba asenngeldim ben suan annemlerdeyim bir mesaj yazayım dedim ama inşallah ay basında telefonuma int paketi yapıcam benim tel girerse tabi o zaman hergün gelirim
kendimi tanıtayım eger beni kabul ederseniz
ismim eda23 yasındayım 11 mayısta dünya evine girdik bizde:123:çalışmıyorum evdeyim temizlik yemek geciniyoruz işte hep özenirdim kızlara vee sonunda banada burada evli olarak sohbet etmek nasip olduuu
hepinize tekrar selamlarr
yuh iffetlii miiii, sen de cilveli değilsen tamamdır nena, dünya da cilveli işveli edalı hatun kalmamış kuzumkılzar buldum testı ve yaptım iffetli cıktı
sende hoşgeldinnnaaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim
argör senitatlım üniversitede öğretmenim deyim..
yani herkese öğretmen diyorum ama araştırma görevlisiyim..
uzun uzun yazmaya üşeniyorumm..
aa kısasını buldum hoca, hocayım bennn
anammmmmteyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden
Selam kızlar ben de yeni sayılırım. Kpss derdiyle bişey anlamadım evlilikten. Eşim çok yoğun çalışıyor. Eve gelince o da ders çalışmaya oturuyor bu aralar bi garip olduk. Şu sınav bi geçse de eski günlerimize dönsek. Hep ben neşelendirmeye çalışıyorum üzülüyorum bi taraftan da. Bu kadar yoğun bir işte çalışması tüm özelimizi etkiliyor. Bi taraftan kpss bi taraftan bu şehre alışamama , kaynana kaprisi herşey üst üste geldi iyice.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende hoşgeldin tatlım... kız karacabeyde mi oturuyon yoksaSelam kızlar. Sabah 7.30 uyandım. Eşimi işe yolladım. Sbah sabah temizlk yaptım. Yazık annemi süpürge sesiyle uyandırdım. Şimdi de denemeye gidicem.evlendim evleneli bi rahatça oturamadım evimde. Son 8 gün de kpss derdiyle geçsin bakalım. İnşallah rahat edicem.
Bu arada biz başka şehirde yaşıyoruz ya abim gece eşimi aramış. Annem abime benim kötü olduğumu bu şehre alışamadığımı söylemiş gündüz. Abim de eşime tatile çıkın. Başka şehirden iş bul. Orası iyi değil galiba gibi bir sürü şey söylemiş. Eşim baya etkilenmiş. Abine şikayet mi ettin dedi. Ben neyi şikayet edeyim ki. Gidicez burdan merak etme dedi. Gece benden özür diliyor seni gezdiremedim ne zamandır diye. Hoş gezdirse de burada gezecek yer yok. Küçük bir şehir de yaşıyoruz yaşamak denirse. Şehir de denmez ama. İnsanları garip. Yolda bile yürüyemiyorsun erkekler bakıyor. Komşular desen muhabbet yok herkes buralı yabancıyım diye beni havalı görüyorlar. Bir de eşim mühendis onların eşleri işci filan. Ben kimseyi aşağılamıyorum ama kendi kendilerine soğuk davranıyrlar bana.
Bir tane komşum var o da kpssye hazırlanıyor. Onla gidip geliyorum bir tek ama o da buralı olduğu için akraba vs fazla evde durmuyor. Geriye eşim kalıyor. O da yorgun gelince akşama kadar kimseyle konuşamayan ben iyice sıkılıyorum. Kpss biraz kafamı dağıtmıştı ama o da bitiyor. İnşallah atanıp giderim memleketime. Eşim de mecbur gelir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence o kadar takılma bence zaten ev döşemeye falan gelmemesi iyi olmuş, iyice gerilebilirdin deHayır ayrı şehirlerdeyiz ama telefonla yetiyor canıma. Ne ev döşemeye geldi ne de 7 aydır evime geldi. Yaşadığımız şehri bile görmedi. Yaşlı annesine bakıyor bırakamıyormuş kimseye istese gelir de bahanesi o. annem var o döşer evi rahatını bozmasın burası 7 saatlik yol çünkü. Ben zaten stresliyim neymiş telefonda soğuk konuşmuşum eşime şikayet ediyor bir de. Ağlıyor aramam bi daha oğlum siz mutlu olun diye. Benim bu şehirde kimsem yok. Sınava az kaldı diye annemi çağırdım onu kıskandı. Neymiş şimdi herşey hazırmış yemek yapamıyormuşum da annemi çağırmışım. Çözemedim bu kadını telefonla bile kavga ettiriyor bizi.
tahmini mi söylüyorummmkızlar bnm bebegımın cınsıyetı hakkında herkes ne dusundugunu yazabılır mı mutlaka herkes yazsn bugun ıtıbarıyle netlesmıs ama ben druma haftaya gıdıcem herkes soylesın BEN TAMEMEN kızzzzzzzzz hıssedıyorum en basından beri
sürekli kaşınıyorum ama ama tırnakla yapmıyorum avucıcımle ovalar gbı kasıyorum bebek yagı kullanıyorum o cok ıyıgelıo bıde badem yagı alıcam catlak kremlerıne guvenmıyorum dustan snra vucudumu dus kremıyle yıkıyrm yumusak yapıo snra cıkıyrm nemlndrcı vucut kremı suruyorum en son bebek yagı suruyrm kol bacak karın ve sımıt bolgsıne kocısıme dıyorum hadı yagla benıo da yapıo saolsn sonra parlak parlak oluyom hadı smdı gureselm dıyorum cok muzur kadınım
bazen bende de oluyo saymaya başladığımda nerde kaldın geç oldu falan diye uyuyo oluyom ve pek hatırlamıyorum kocam bi şeyler söyleyip ona karşılık verdikçe uyanıyorum.... ve sonuna doğru olanları net bi şekilde hatırlıyom bazen olsa da bu durum pk bi komik oluyoooooalemsin valla bakalim biz napariz o günler gelince
Akşam uyuya kalmisim Esim9:30 dda geliren ggeç 10 çeyrekte geldi hem uyuyorum gözüm kapalı hem de hesap soruyorum nerdesin bu saate kadar ? Diye geliyor bitanem opuyor yoo gecmi kalmisim diyo usteliyorum sokak sokak surttum diyo bide gülüyor ben sinirleniyorum bagiracak halimdee yok neyse gitmiş basimdan gece o yatarken uyandim tekrar söylediklerimi hatirlamiyorum bile sabah işe gelince düştü benim jeton
Ben akşam neler demisim yaa nasilda hesap soruyorumdaha neler saydim hatirlamiyorum
otel için kocanı işle.... sen de bi şeyler hazırlarsın artık, MUNZURkızlar benım daha avr yıldonumume ama evde yapılması tarftarmsnz dısarda kutlanmasmı yılbasını ve esımn ılk evlıyken kutladgmz dogum gunu maddıyattan oturu evde olmustu ama suan maddı sıkıntım yok hatta masalah baya baya duzelttık durumları ona gore fıkkır verrsnz sevnrm
inşallah canım, Allah sana benimki kadar iyi eş, kayınvalide ve görümcelernasip etsin, musmutlu ol emiiiiEvli degilim ama insan burayi okudukca biran once evlenesi sevdigi adamla ayni evde yasayasi geliyo valla herkes iyi kotu anlatmis ama en dikkatimi ceken nekdr sknti yasasanizda (ailevi konularda) herkes cok huzurlu ve mutlu sevgililik baska evli olmak cok baska insallah ben ve benim gibi onunde bikac sene olanlar evli mutlu olarak araniza girer ve dertlesiriz konusuruz hepinize mutluluklar diliyorum allahim bizi gor diyorum:)♥♥♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben yaz kış giydim o gecelikler eşimde pek sever beğenir ama arada onun da demişliği vardır zaten fazla üzerinde kalmıyo diye... ama ben evlendikten sonra da 3-5-10 tane almışımdırben de öyle yapcam gibi canım...
hadi hayırlısı
ya bu arada size bişey danışcam kızlar..aslında biraz özel bi konu:26:
yani eşimle özel hayatımızla ilgili..
şimdi benim kociş benim fantezi gecelik giymemi istemiyo..daha doğrusu bi kere giymeye yeltendim..hemen çıkarmamı istedi..giyme öyle şeyler sevmiyorum dedi..ben de çok seviyorum..ve onun da sevdiğini biliyorum çünkü net sevmeseydi attırırdı eminim..muhtemelen onu dediği anda modunda değildi..
hep giyesim var ama onun tepkisinden korkuyorum..
aranızda eşi sevmediği halde giyen var mı?
varsa nası beceriyonuz anacım, bi el atın şu işe??
geceliklerim burnumda tütüyooo
sende en azından görümcelerine benzer şakalar mı yapsan acaba diye düşündüm canım, Allah onları ıslah etsin...Sağolun kızlar.. 2 görümcem ve kaynanamın bir olması problemim.. Bir olup da bana laf söylemeleri, sonra eşime söyleyince şakaya vurmaları, inkar etmeleri.. Beni çileden çıkartıyor saf yerine konulmak
amin canım, hayırlısıyla tez vakitte inşallahgece bekçisi burdaa
aminnn inş. bize de nasip olur o günler....
annemlerin yan komşusu benden 25 gün sonra fln ewlendiler kız 1.5aylık hamileymişş
hamile haberleri alınca garip oluyorum darısı isteynlerin ve bnm başımaa :26::26:
öğle aram sizi okumakla geçti gelincikleeer..... kaç zamandır okuyamamış gibi hissettim sanırım3-4 gün oldu...((( neyse arayı kapattım
anladığım kadarıyla bunlar tedavi öncesi destekleyici olduğu için devlet karşılamıyo tatlım,v bu arada henüz görüşemedim çünkü işlerim çok yoğun ve aradığımda da meşgul telleri....
bazen şu sakin yapıma çok kızıyorum ama yapcak bi şey yokbende böyleyim.... sinirlendim sonra gece 1 -2 sat içinde kendimce sorularıma cevap buldum ve geçti sinir minir kalmadı... haaa tabi şu var, sonuçta bu da tedavinin bi parçası ve devlet tarafından karşılanması lazım mı, lazım... ama buna malesef oradakiler değil, kanun yapıcılar karar veriyo...
çok teşekkür ederim destekleriniz için bu arada... ohhh anlattım rahatladım valla akşam
ayyyy nenaaaa bi bulaştım ben o topiğe, 129 sayfasını da okudum gözlerim şaşı oldu vallaay bazıları pek fena ayol
bende bende
nenaaaaa..... süper iç çamaşırları ile halının üzerinde iken kim kimi halıdan aşağı indircek oynuyodu eşiyle misalnası aklımda yer etmiş NENAAA bende denedim de hep ben atılıyom ondan olabüilüüürrrrr
size çok uygun bi şarkıymış buuuuu
hoşgeldinnn, hep gel olar mı
yuh iffetlii miiii, sen de cilveli değilsen tamamdır nena, dünya da cilveli işveli edalı hatun kalmamış kuzum
sende hoşgeldinnn
argör seni
anammmmmçok şekersiniz kiiiiiii
sende hoşgeldin tatlım... kız karacabeyde mi oturuyon yoksaburda da bikaç cafe, bi kaç park var, insanları da enteresan diyim, kötü bi şey söylemiyim....inşallah gönlüne göre olur da atanırsın kuzum, zor dönemler - ben bekardım o dönemlerde ama- insanın zoruna gidiyo üni mezunu halinle evden para istemek bile -ki kendi ailem olmasına rağmen öyleydi- inşallah tez vakitte atanırsın
bence o kadar takılma bence zaten ev döşemeye falan gelmemesi iyi olmuş, iyice gerilebilirdin deayrıca o oğlunun evine gelmemişken annenin gelmesini istememiş anladığım kadarıyla... canım uzak olmanız ve gelememesi inan çok iyi göründü benim gözüme burdan bakınca ki ben biraz safçayım öyle laf çarptırılsa falan zor anlarım yani....
tahmini mi söylüyorummmhulolopcuuuuuu
wuhuuuuuuuu nası göreşiyonuuuuuzzzzz :92::92::92::92:
bazen bende de oluyo saymaya başladığımda nerde kaldın geç oldu falan diye uyuyo oluyom ve pek hatırlamıyorum kocam bi şeyler söyleyip ona karşılık verdikçe uyanıyorum.... ve sonuna doğru olanları net bi şekilde hatırlıyom bazen olsa da bu durum pk bi komik oluyooooo
otel için kocanı işle.... sen de bi şeyler hazırlarsın artık, MUNZUR
inşallah canım, Allah sana benimki kadar iyi eş, kayınvalide ve görümcelernasip etsin, musmutlu ol emiiii
valla ben yaz kış giydim o gecelikler eşimde pek sever beğenir ama arada onun da demişliği vardır zaten fazla üzerinde kalmıyo diye... ama ben evlendikten sonra da 3-5-10 tane almışımdır
sende en azından görümcelerine benzer şakalar mı yapsan acaba diye düşündüm canım, Allah onları ıslah etsin...
amin canım, hayırlısıyla tez vakitte inşallah... regl zamanın ne zaman? bi de sağlam bi kadın doğumcuya git tüm testlerini yaptır lütfen, eşinde sen de..... fsh, amh, lh, e2, progeston hormon düzeyi... eşin spermiogram çektirsin....
gece bekçisi burdaa
aminnn inş. bize de nasip olur o günler....
annemlerin yan komşusu benden 25 gün sonra fln ewlendiler kız 1.5aylık hamileymişş
hamile haberleri alınca garip oluyorum darısı isteynlerin ve bnm başımaa :26::26:
Sağolun kızlar.. 2 görümcem ve kaynanamın bir olması problemim.. Bir olup da bana laf söylemeleri, sonra eşime söyleyince şakaya vurmaları, inkar etmeleri.. Beni çileden çıkartıyor saf yerine konulmak
jelibon istiyorummmmmmmmmm:84::84::118::131:
öğle aram sizi okumakla geçti gelincikleeer..... kaç zamandır okuyamamış gibi hissettim sanırım3-4 gün oldu...((( neyse arayı kapattım
anladığım kadarıyla bunlar tedavi öncesi destekleyici olduğu için devlet karşılamıyo tatlım,v bu arada henüz görüşemedim çünkü işlerim çok yoğun ve aradığımda da meşgul telleri....
bazen şu sakin yapıma çok kızıyorum ama yapcak bi şey yokbende böyleyim.... sinirlendim sonra gece 1 -2 sat içinde kendimce sorularıma cevap buldum ve geçti sinir minir kalmadı... haaa tabi şu var, sonuçta bu da tedavinin bi parçası ve devlet tarafından karşılanması lazım mı, lazım... ama buna malesef oradakiler değil, kanun yapıcılar karar veriyo...
çok teşekkür ederim destekleriniz için bu arada... ohhh anlattım rahatladım valla akşam
ayyyy nenaaaa bi bulaştım ben o topiğe, 129 sayfasını da okudum gözlerim şaşı oldu vallaay bazıları pek fena ayol
bende bende
nenaaaaa..... süper iç çamaşırları ile halının üzerinde iken kim kimi halıdan aşağı indircek oynuyodu eşiyle misalnası aklımda yer etmiş NENAAA bende denedim de hep ben atılıyom ondan olabüilüüürrrrr
yuh iffetlii miiii, sen de cilveli değilsen tamamdır nena, dünya da cilveli işveli edalı hatun kalmamış kuzum
sende hoşgeldinnn
argör seni
sende hoşgeldin tatlım... kız karacabeyde mi oturuyon yoksaburda da bikaç cafe, bi kaç park var, insanları da enteresan diyim, kötü bi şey söylemiyim....inşallah gönlüne göre olur da atanırsın kuzum, zor dönemler - ben bekardım o dönemlerde ama- insanın zoruna gidiyo üni mezunu halinle evden para istemek bile -ki kendi ailem olmasına rağmen öyleydi- inşallah tez vakitte atanırsın
bence o kadar takılma bence zaten ev döşemeye falan gelmemesi iyi olmuş, iyice gerilebilirdin deayrıca o oğlunun evine gelmemişken annenin gelmesini istememiş anladığım kadarıyla... canım uzak olmanız ve gelememesi inan çok iyi göründü benim gözüme burdan bakınca ki ben biraz safçayım öyle laf çarptırılsa falan zor anlarım yani....
bazen bende de oluyo saymaya başladığımda nerde kaldın geç oldu falan diye uyuyo oluyom ve pek hatırlamıyorum kocam bi şeyler söyleyip ona karşılık verdikçe uyanıyorum.... ve sonuna doğru olanları net bi şekilde hatırlıyom bazen olsa da bu durum pk bi komik oluyooooo
inşallah canım, Allah sana benimki kadar iyi eş, kayınvalide ve görümcelernasip etsin, musmutlu ol emiiii
valla ben yaz kış giydim o gecelikler eşimde pek sever beğenir ama arada onun da demişliği vardır zaten fazla üzerinde kalmıyo diye... ama ben evlendikten sonra da 3-5-10 tane almışımdır
sende en azından görümcelerine benzer şakalar mı yapsan acaba diye düşündüm canım, Allah onları ıslah etsin...
amin canım, hayırlısıyla tez vakitte inşallah... regl zamanın ne zaman? bi de sağlam bi kadın doğumcuya git tüm testlerini yaptır lütfen, eşinde sen de..... fsh, amh, lh, e2, progeston hormon düzeyi... eşin spermiogram çektirsin....
amayaaa ben ıffetlı karı cıktım hebnde cılvelıyım dıe beklerken cılvesız cıktım bu testler yanlıs
bizim güresler btmezkim kimi devirrse
bizi şeker buldgn ıcın saol sekertommm
AÇ agzini yum gözünüselam kızlarrrr
gittim bugün doktora, muayene bile olmadım sadece ilaçlarımı yazıp-onunda bi kısmını- nasıl kullancağımı söyleyip gönderdiler. eve gelince eczacıma gittim verdim kağıdı sipariş vercek bende alcam ilaçları. zaten bi eczanede "abla sen iğne de var diyon ama buna iğne yazmamışlar" dedi. eve gelince fakülteyi aradım, iğne yazılmamış diye size reçete yazdıkları kağıdın üstüne yazmışlar onu ücretli alacaksın dediler -367 tl- ayrıca devlet tarafından karşılanmayan bi ilaç daha kullanıyorum kutusu 120 tl, ve 4 kutu aldım şimdiye kadar... "ama kağıtta yazan bi şey yok" dedim. adını kodlattırdım sonra sordum "bunun mligramı veya çeşitleri var mı biliyosunuz sizi zor düşürüyoruz tel ile, varsa hangisi olduğunu da söylerseniz..." "siz eczacınıza söyleyin o bilir" tabi doktor ya adam siz söylemeye gerek duymayın o bilir... aradım eczaneyi dedim buymuş ilacın adı "abla 4 UI lık ve 8UIlık olanı var hangisi ki?" -sinirden gülen ben :l- ben seni arıycam ablacım az bekle.... tekrar aradım doktor toplantı da -hemen aradım diyip geçmeme de bakmayın ha, sürekli meşgul olduğundan kapat yeniden ara kapat yeniden ara diye bi sürü kere arayıp öyle düşüyo- biraz bekleyip yeniden aradım ve 8 lik olduğunu bildirdim eczacıma siperiş vercek ve ben de zaten 1 hafta sonra başlıyorum tedaviye o zamana kadar ilaçlarım gelcek... ben rahatladım tabi, hatta bi arkadaşımın bebeği olmuştu görmeye gidememiştim oraya gittim... zıııırrrr telefon... "abla ben burak eczaneden arıyorum, bu iğneyi karşılamıyo ücretle al demişler ya, diğer bant verdiğini de raporlu olarak yazmamışlar 70 küsur tl ücreti var veriyim mi siparişi bekleteyim mi"
ben :ver sen siparişi burak... hesabım ne oldu benim?
eczacı : 367 iğne 77 de bu... 450 civarı....
ben:tamam ver ablam sen siparişi mesai bitti ben yarın sorıyım bi durumu nedir ne değildir???
kapattık 3-5 dk geçmeden eczacım yeniden arıyo.... "ablaaa biosteron hesaba dahil etmedik onu da eklersek 570 falan yapıyo emin misin veriyim mi hepsine siparişi???" haklı çocuk, raporlu tedavideyim ama üzerime çıkmış rapor görünmüyomuş.... ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek
siz bilrsnz herkes zaten senın kocısınmantgndan yana o gun kutlayn bugunde degsık bsy yapı ver tealıght mumlarla susleodayı en cok yaptgm sey her yer mummmmmmmmmmmmmmmm mıs kokular parfumler sonracgma avızeme taktgm los pembe ısıgım ve sexı kıyafetlerrrrr
yesss benımkıde sevmıo ama cıkar da demıo ben onları alırken yanı bekardm ozamnlar esıme dıodum bak guzel mı dıe he guzel derdı ama gerek yk para verme bı karıs seylere derdı nıe gerek yokmus dıorum o sanıye cıkacak ustunden ne gerek var dıodu oylede oldu gyıodum odamıza gtmemızle cıkması bıroluodu ınsan bıraz bakar ne guzelmıs der yok oel seybı gun kızdım yıne elbıslerden bırını gydm ve bu elbıse en az yarm saat cıkmıcak ustumden dedm garıbım sonra alıstı gıkını cıakramadı baktı kkarı cıldırıo smdıde gıyemıom koca gobıslı oldum gysemd ecırkın durur zaten
Canim takilma cok ters bisi dersede hic bozulma cemkir sen onun kursaginda birak seyi :)
Ah caaaniiimm nesine utaniyorsun ki. Bisey derse herşey senin istediğin gibi olmak zorundaddeğil dersin onun için giydiğini söylersin olmadi biraz surat yap azicik kusuver bisey olmaz iltifat dersen biraz zor kendimden biliyorum o sirada başka şeylere konsantre oluyor
Benimde üzerimde hic 5 dakika bile kalmadi bende ugrasmiyorum acikcasi oda ne giy der ne giyme der
Calisiyorum bide malum ugrasmiyorum
Cnm bn balayında giyimiştm sonra kış geldi ztn giyince üzerinde durmuyor ki
Bnce sen usturuplu olanı giy normal pijama gibi takıl..Bişi derse bn böyle seviyorum senin girdiğindek
karışmıyorum de
bnde ilk evlendiğim dönmlerde biraz tepkiyle karşılaştım hevesim kursAĞIMDA kaldı çok bozuldum amaaa aradan tam 2 yıl geçti tekrar çıkardım geceliklerimi ve giydim çok hoşuna gitti beğendi hatta o an gösterdiği tepkileri bile unutmş hatrlamıyordu öyle bişe dediğini biraz zaman geçsin öyle dene bnce sende
niye kimsee yok yaaa
gündüzleri gelemiyorummm aksmları kimse gelmiyorr... küscemm
Konu süpermiş.. Yeni geliinin derdi biter mi hiçKaynana, görümce,eşinin ailesine alışma, sabretme vs
bizim güresler btmezkim kimi devirrse
argör seni
bende bende
sende hoşgeldinnn
argör seni
canım gecelik değil de gecenin bi vakti bizimkinin görmediği bi elbisem vardı geçen yazdan...beyaz mini sırt dekolteli...onu giydim..altına beyaz topuklu...hafif makyaj...a
diyalog#
(malum gecenin bi vakti ikimizde tok burnumuza kadar, elimde kalpli süslenmiş dondurmayla girdim oturma odasına..kociş tv.ye gözünü dikmiş..)
ben: kocacimmm bugün nikah yıl dönümümüz..
o: oo her hafta bişey var, hangi birini kutlicaz.. (babalar günününden 2 hafta geçmiş malum)
ben: olsun zaten çok zahmet etmedim...sadece senin için süsslendimmm....
o: o ayakkabılar rahatsız etmiyomu seni?
ben: yoo çok rahat aşkım..
o: elbiseyi nerden buldun?
ben: geçen seneden kocacım..
(sonra diziye dalmıştır..)
bende onun yemediği dondurmayı yeyip uzandım yanına :)))
yarım saat sonra..
o: neyse hadi yatalım..
ben:........(tmm anlamında)
(yatak odasındayız, geçmiş yatmış yatağa..)
ben: okadar senin için süslendim..bi iltifat yok mu..güzel olmuş bari deseydin..
o: ihtiyacın mı var...beğenmesem kötü olmuş derdimm....(odunn))
ben: neyse ozaman hiç iltifat görmeyen elbisemden ayrılma vakti...
ışığı kapattım çıkardım elbiseyi mutsuz bi şekilde.....sonrasını anlatmayım...
yahu adam maden aynı sona gelcez niye moralimi bozuyon demiiii....
tatlım yukarı yazdım işte yaşadıklarımızı...yani adam beğendim demeye çekiniyo yaaa(( ama olsun bundan sonra bişi demese de giycem geceliklerimiiii
aynen canım başka şeye konsantre olmaktan adamın kafası yerinde olmuyoo
demekki oyüzden bişey demedi benim oduncuumda
evet tatlım..üsturuplu olanları ayırdım..bugünden itibaren yaz mode onn
canım benimki ilk haftalar dolapta görünce muzip şekilde gülmüştü...ama o sıralar çok sıkıntılar vardı giymek gelmedi içimden..6. ayımızda fln da o giydirmedi...ondan sonra da denemedim...ama giycem artık ne derse desinn..
kuzu ben de tam tersi..gündüz işte bilgsayar başındayım akşam evde işlerden giremiyorum...siz iy giriyonuz valla..
öyle tatlım hoşgeldiiinnn
İs cikisi getieyim saannnaaaa
Beni unutmuşun bana bişey yazmamışın
şaka kuzummmm takılıyım sana acık didim
zaten sen iffetli çıkınca ben çözmedim o testi
senin teste ihityacın yok şeker cilvelisin sen
ben de zaten yoktu cilve hamiş olunca iffetliye doğru yol alıyorum
kuvvetli gacıymışın enemmm..
benim koca 98 kilo..
ben 56...
sonu düşünün artık...
canım gecelik değil de gecenin bi vakti bizimkinin görmediği bi elbisem vardı geçen yazdan...beyaz mini sırt dekolteli...onu giydim..altına beyaz topuklu...hafif makyaj...a
diyalog#
(malum gecenin bi vakti ikimizde tok burnumuza kadar, elimde kalpli süslenmiş dondurmayla girdim oturma odasına..kociş tv.ye gözünü dikmiş..)
ben: kocacimmm bugün nikah yıl dönümümüz..
o: oo her hafta bişey var, hangi birini kutlicaz.. (babalar günününden 2 hafta geçmiş malum)
ben: olsun zaten çok zahmet etmedim...sadece senin için süsslendimmm....
o: o ayakkabılar rahatsız etmiyomu seni?
ben: yoo çok rahat aşkım..
o: elbiseyi nerden buldun?
ben: geçen seneden kocacım..
(sonra diziye dalmıştır..)
bende onun yemediği dondurmayı yeyip uzandım yanına :)))
yarım saat sonra..
o: neyse hadi yatalım..
ben:........(tmm anlamında)
(yatak odasındayız, geçmiş yatmış yatağa..)
ben: okadar senin için süslendim..bi iltifat yok mu..güzel olmuş bari deseydin..
o: ihtiyacın mı var...beğenmesem kötü olmuş derdimm....(odunn))
ben: neyse ozaman hiç iltifat görmeyen elbisemden ayrılma vakti...
ışığı kapattım çıkardım elbiseyi mutsuz bi şekilde.....sonrasını anlatmayım...
yahu adam maden aynı sona gelcez niye moralimi bozuyon demiiii....
tatlım yukarı yazdım işte yaşadıklarımızı...yani adam beğendim demeye çekiniyo yaaa(( ama olsun bundan sonra bişi demese de giycem geceliklerimiiii
aynen canım başka şeye konsantre olmaktan adamın kafası yerinde olmuyoo
demekki oyüzden bişey demedi benim oduncuumda
evet tatlım..üsturuplu olanları ayırdım..bugünden itibaren yaz mode onn
canım benimki ilk haftalar dolapta görünce muzip şekilde gülmüştü...ama o sıralar çok sıkıntılar vardı giymek gelmedi içimden..6. ayımızda fln da o giydirmedi...ondan sonra da denemedim...ama giycem artık ne derse desinn..
kuzu ben de tam tersi..gündüz işte bilgsayar başındayım akşam evde işlerden giremiyorum...siz iy giriyonuz valla..
öyle tatlım hoşgeldiiinnn
bende bende
sende hoşgeldinnn
argör seni
Simdi canim bende olay su malum yeni evliyiz öpmeye doyamiyorum bitanem i
Eve geliyoruz adam KosakKosa gidip televizyon aciyo varsa yoksa mac bitemedi gitti su finalmi avrupa kupasimi ne zikkimsa bilmiyorum adini o yoksa 400kanalda zap
Ben kapatiyorum o aciyor yanina gidiyorum yok opuyorum yok çiledenciktimbide inatcidir ki sorma olmadik şeye inat
Bigun isyan bayragini çektim neymiş efendim tamam hakliymisim inatciymis kabul ediyormuş iyi tamam diyorum niye opmuyorsun beni sarilmiyirsun bana neymiş efendim o bugüne kadar hep kuşlara karsi mesafeliymis de ondan olmuyormus benim sigortalar atti tabi
Tabi dedim ben her önüme gelene öpücük veriyordum
Neyse artik yaklaşma olayini astik ama beraber yatamiyoruz hadi yatalim diyorum sen yat diyo olmaz beraber diyorum emecekmisin beni diye bi cevap geliyor emerim belki dedim en sonunda arandi ama
Ondan sonra yatar arkasini döner hiçbirşey demiyorum sana diyorum neye sinirlendin. diyo elinin körüne
Beni sinirlendirmeye bayiliyor eline ne geciyo anlamis değilim neyse her seferinde ufak bi firca atiyorum zaten bide ben sinirlendikce o gulmezmi iyice zivanadan cikiyorum yeminle
Sonuç kocisimi coooookkkk seviyorum ben