Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hadi yaaa evliler birdee..bekar olsalar neyseee...
ama ben susma derim hani sürekli kavga cıkar demiyorum ama sana bişi dediklerinde susup oturma...cvp ver altta kalma yanii

Bugün Yoktum buralarda kocisimin tatiliydi gezdikde gezdim oglusuma yeni yazlık ciciler aldım darısı sizlere konuları okudum ama şuan kimse yoktur diye yorumlamadim neyse opuyorum sizleri tatlı tatlı ruyalar

Bugün Yoktum buralarda kocisimin tatiliydi gezdikde gezdim oglusuma yeni yazlık ciciler aldım darısı sizlere konuları okudum ama şuan kimse yoktur diye yorumlamadim neyse opuyorum sizleri tatlı tatlı ruyalar

gece bekçisi burdaa
aminnn inş. bize de nasip olur o günler....

annemlerin yan komşusu benden 25 gün sonra fln ewlendiler kız 1.5aylık hamileymişş
hamile haberleri alınca garip oluyorum darısı isteynlerin ve bnm başımaa :26::26:

Gunaydin kizceler bu gun topik acilisi bendennn
Bu gun doktora gitcezzz aaa tamm bebis geliyo seni yatiralim fln dese cok mesud olcam yahuuu insalahhhh:)

Gunaydinnn tatliskolaar semineri de yedim bitirdim vallaa son seminer gunum sayilirrr
Kuzum sinirlenmemek elde degil yav isini bi duzgun yapsalaar zaten sasicam hic ozen gostermiuolar hastalari resmen baslarindan saviyolar ya
Bi de sen devletin odedigi tedaviyi oluyosun dimi gel de sinir olma cidden

Kuzummm herseyin vakti zamani vaarr olacak insallah az kaldii

Bu gun doktora gitcezzz aaa tamm bebis geliyo seni yatiralim fln dese cok mesud olcam yahuuu insalahhhh:)

Oooyy kagan beye bgli sekerim gelmek istiyosa artik gelir

herkese gunaydınlarrrrrrrrrr bugun cumaaaaaaaaaaaa

ay sinir tepeme cıktı okurken gerıldım senı dusunemıyorummmm,ne sacma sapan işler yaaa ne kdr vurdum duymazlar sen bence bugun geregını yappp tatlişşş

Konu süpermiş.. Yeni geliinin derdi biter mi hiç Kaynana, görümce,eşinin ailesine alışma, sabretme vs

hg dertli gelin dertler paylasarak azalırmıs anlat dok ıcını burda herkes senı dınler ... sabah sabah canımı jelıbon cektırdn nerden bulcamkı yaaaaartk kokuları yemek görüntülerni gectm ısımlerden bıle canım cekebılıo onu farkettm

selam kızlarrrr
...
ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek

Insanin icinin sismemesi mumkun degil..
Zaten o telefonlardaki kizlar hep saf olur mutlaka biseye sebep olurlar..
Sabir kizce :)
Insallah hayirli haberler alacaginiz bir surec baslamistir..Kutlayacaz

Bu arada ayrı yaşıyoruz, Bir de beraber olsak heralde şimdiye kadar katil olmuştummm

Hosgeldiin :)
Allah kolaylik versin..
Bermuda seytan ucgenine rasgelmissin

Esine soyledigini bildikleri icin ve durumu cabuk atlattiklari icin onlar bunu zevk alarak yapiyorsur suan..
Ya yuzgoz olup sende laf soyleyeceksin ya da hic ciddiye almayacaksin..
Bence hic ciddiye almaman senin icin daha iyi onlarida cileden cikaracak bisy :)
Esinle bunlar yuzunden tartisip huzurunu bozma,gorusme aralarini azalt..
Onlarin boyle olmasinin sebebi sorumlusu esin degil unutma..

Prensessss ben giremiyorum buara duzenimiz degisiyor biraz yoksa yalniz birakmaam :)
Senden de en guzel ve en dogru zamanda haber gelecek canim..Amin insallah..

Sende benim gb kontrole gidip minisi al gel
Guzel haberler duyun insallah..

Gunaydin

Sezencim sagolsun duzeni bi degistiriyor gb pert olmus durumdayim :)
Aksam beraber agliyorduk
Ne yapalim saglik olsunda ana kiz boyle dertlesecez

Aklimdasiniizzzzz
Vee benn seviyorum sizi yahuu

Bende haplarin cok sagliksiz oldugu kanisindayim ozellikle dogum yapmamis kisilerde..Rabbim kimseye aratmasin...pisman etmesin iyi dusunmek lazim bu tarz seyleri.[/QUOTE]

kızlar eşler korunmuyosa haptan başka bişey kalmıyo geriye iğneler bıraktıktan sonra 6 ay hatta 1 yıla kadar adet düzensizlikleri hormon bozuklukları ile çocuk olmasını engelliyo ee spiral desen enfeksiyon riski ile rahim yapışıklıkları tüp tıkanıklıkları riski var geriye bi hap kalıyo hapı bıraktığın ay gebe kalma ihtimalin var. evet keşke o da olmasa ama prezervatif veya geri çekmeyi kabul etmeyen eşler için başka yol yok :S

Gunaydin

Aksam beraber agliyorduk

Aklimdasiniizzzzz

cok tatlısınız yaaa anakız dertlesıoruz lafınada ayrı bır guldumbızde senı sevıyoruz kiii

aminn hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşş

canım ya yapma kavga falan eşinin ailesi sonuçta. benim de çoğu zaman hoşuma gitmeyen şeyler oluyor ama hep aklıma şunu getiriyorum (Allah uzun ömür versin ama) bugün varlar yarın olacaklar mı bilmiyoruz. yaşlı insanlar sonuçta kuşak farkı falan anlaşmak zor elbet ama boşver sen idare et onlara tamam de sen bildiğini yap. maksat gönülleri hoş olsun.

bu arada söylediklerim kv kp içindi görümcelere serbest dalış yap gitsin tutma kendini onlar abilerini kaybetmekten korksun sana ona göre davransınn

ben geldim kiiii
ya da artık biz geldik mi demeliyim
yoğunluk devam..neyse yoğun olsun da zaman çabuk geçsin bu gün cumaaaa
hayırlı cumalar herkese.

amayaaa okurken çıldırdım yaaa..
bu ne umursamazlık...sağlık sonuçta bu başka bir şey değil..ya yanlış iğne hap alsan?
Allah korusun...
bi de bunlar da maaş alıyor ya hakedip ne diyim...
neyseki sonunda halletmişin canım..hayırlı uğurlu olsun..
gelsin bebiş yalnız kalmasın bizimkiler
Gunaydin

Aksam beraber agliyorduk

Aklimdasiniizzzzz

kuzummm yerim ben ana kızı
yavaş yavaş düzene giricek kii
daha minicik gecesi gündüzü şaşkındır hala...
diren plojooooo
seneye sen mışıl mışıl uyurken ben ağlıyor olucam minikle

PRENSESSS inşallah mübarek günlerde alıcaz güzel haberlerini

tünaydın kızlarrr sabhatan kalkıp kendime bi bakım yaptırdımm kendime geldim yaza hazırmmmm

amin kızlarrrr inş bu güzel cuma gününde ve ramazanın basında güzel dualarınız için telekkür ederim inş. hayırlısı ne ise o olur .....

kendine neden zarar veriyorsun
durumun karısık madem ki sorunların var...hap daha kötü olur allah korusun....
eşin kendi zevkini düşünmesin senin sağlığını düşünsün...
belki şimdi zararı olmaz görünürde sorun yok gibidir ama ilerde allah korusun....bi yerden cıkar....
bnm ablam hamileliğin 38.haftada felç geçirdiğinde dr.lar dogum knrtl hapı kullandı mı diye sordular ilkk.....

yok tatlım ben hap kullanmıyorum eşim son derece anlayışlı hiç lafını bile etmedik ben hap kullanmak istemiyorum deyince olay kapandı şimdi eşim korunuyo ama eşi korunmak istemeyenler için söyledim ben genelde kadınların eşleri korunmuyolar çünküüü

hmm o zmn sevindim.... :)
bn anlaıyşız eşleri anlamıyorum valla..sinir oluyorum hatta..

hmm o zmn sevindim.... :)
bn anlaıyşız eşleri anlamıyorum valla..sinir oluyorum hatta..

aynen cnm bi tanıdığım kadın 40 ın üstünde kaç tane kürtaj yaptırmış şok oldum ne o hap kullanıyo ne kocası korunuyo ee spiral taktır dedim ondan da korkuyorum diyo ama kürtajdan korkmuyo anlayamadım çifti komple anlayışıma ters düştü durum ikisi de inada binmiş sanırım ama olan kürtajla giden bebeklere olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…