- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.681
Doğru söylüyosun.. Sustukça daha çok yapıyorlar.. Eşim üzülmesin diyorum ama bu sefer de ben üzülüyorum..
Evliler, Biriyle 10, Biriyle 15 yaş fark var benden büyükler.. Çocukları var.. Ama hiç yaşlarına göre davranmıyorlar
Doğru söylüyosun.. Sustukça daha çok yapıyorlar.. Eşim üzülmesin diyorum ama bu sefer de ben üzülüyorum..
Evliler, Biriyle 10, Biriyle 15 yaş fark var benden büyükler.. Çocukları var.. Ama hiç yaşlarına göre davranmıyorlar[/QUOTEhusgeldin canım aramıza az uzak kalmayı dene bence bahanelerle üret biraz uzak kalmak için ayrıca saygı çerçevesinde lafını hic esirgeme aynen senin dediğin gibi saka yaptım ayol takildim ben size de
Bugün Yoktum buralarda kocisimin tatiliydi gezdikde gezdim oglusuma yeni yazlık ciciler aldım darısı sizlere konuları okudum ama şuan kimse yoktur diye yorumlamadim neyse opuyorum sizleri tatlı tatlı ruyalar
Evliler, Biriyle 10, Biriyle 15 yaş fark var benden büyükler.. Çocukları var.. Ama hiç yaşlarına göre davranmıyorlar[/QUOTEhusgeldin canım aramıza az uzak kalmayı dene bence bahanelerle üret biraz uzak kalmak için ayrıca saygı çerçevesinde lafını hic esirgeme aynen senin dediğin gibi saka yaptım ayol takildim ben size de
hadi yaaa evliler birdee..bekar olsalar neyseee...
ama ben susma derim hani sürekli kavga cıkar demiyorum ama sana bişi dediklerinde susup oturma...cvp ver altta kalma yanii
Sağolun tavsiyeleriniz için.. Hepsini denicem.. Malesef cumartesi ilk iftar da birlikte olmak zorundayım.. Allah bana sabır versin
Kuzum sinirlenmemek elde degilselam kızlarrrr
gittim bugün doktora, muayene bile olmadım sadece ilaçlarımı yazıp-onunda bi kısmını- nasıl kullancağımı söyleyip gönderdiler. eve gelince eczacıma gittim verdim kağıdı sipariş vercek bende alcam ilaçları. zaten bi eczanede "abla sen iğne de var diyon ama buna iğne yazmamışlar" dedi. eve gelince fakülteyi aradım, iğne yazılmamış diye size reçete yazdıkları kağıdın üstüne yazmışlar onu ücretli alacaksın dediler -367 tl- ayrıca devlet tarafından karşılanmayan bi ilaç daha kullanıyorum kutusu 120 tl, ve 4 kutu aldım şimdiye kadar... "ama kağıtta yazan bi şey yok" dedim. adını kodlattırdım sonra sordum "bunun mligramı veya çeşitleri var mı biliyosunuz sizi zor düşürüyoruz tel ile, varsa hangisi olduğunu da söylerseniz..." "siz eczacınıza söyleyin o bilir" tabi doktor ya adam siz söylemeye gerek duymayın o bilir... aradım eczaneyi dedim buymuş ilacın adı "abla 4 UI lık ve 8UIlık olanı var hangisi ki?" -sinirden gülen ben :l- ben seni arıycam ablacım az bekle.... tekrar aradım doktor toplantı da -hemen aradım diyip geçmeme de bakmayın ha, sürekli meşgul olduğundan kapat yeniden ara kapat yeniden ara diye bi sürü kere arayıp öyle düşüyo- biraz bekleyip yeniden aradım ve 8 lik olduğunu bildirdim eczacıma siperiş vercek ve ben de zaten 1 hafta sonra başlıyorum tedaviye o zamana kadar ilaçlarım gelcek... ben rahatladım tabi, hatta bi arkadaşımın bebeği olmuştu görmeye gidememiştim oraya gittim... zıııırrrr telefon... "abla ben burak eczaneden arıyorum, bu iğneyi karşılamıyo ücretle al demişler ya, diğer bant verdiğini de raporlu olarak yazmamışlar 70 küsur tl ücreti var veriyim mi siparişi bekleteyim mi"
ben :ver sen siparişi burak... hesabım ne oldu benim?
eczacı : 367 iğne 77 de bu... 450 civarı....
ben:tamam ver ablam sen siparişi mesai bitti ben yarın sorıyım bi durumu nedir ne değildir???
kapattık 3-5 dk geçmeden eczacım yeniden arıyo.... "ablaaa biosteron hesaba dahil etmedik onu da eklersek 570 falan yapıyo emin misin veriyim mi hepsine siparişi???" haklı çocuk, raporlu tedavideyim ama üzerime çıkmış rapor görünmüyomuş.... ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek
gece bekçisi burdaa
aminnn inş. bize de nasip olur o günler....
annemlerin yan komşusu benden 25 gün sonra fln ewlendiler kız 1.5aylık hamileymişş
hamile haberleri alınca garip oluyorum darısı isteynlerin ve bnm başımaa :26::26:
Gunaydin kizceler bu gun topik acilisi bendennn
Bu gun doktora gitcezzz aaa tamm bebis geliyo seni yatiralim fln dese cok mesud olcam yahuuu insalahhhh:)
selam kızlarrrr
gittim bugün doktora, muayene bile olmadım sadece ilaçlarımı yazıp-onunda bi kısmını- nasıl kullancağımı söyleyip gönderdiler. eve gelince eczacıma gittim verdim kağıdı sipariş vercek bende alcam ilaçları. zaten bi eczanede "abla sen iğne de var diyon ama buna iğne yazmamışlar" dedi. eve gelince fakülteyi aradım, iğne yazılmamış diye size reçete yazdıkları kağıdın üstüne yazmışlar onu ücretli alacaksın dediler -367 tl- ayrıca devlet tarafından karşılanmayan bi ilaç daha kullanıyorum kutusu 120 tl, ve 4 kutu aldım şimdiye kadar... "ama kağıtta yazan bi şey yok" dedim. adını kodlattırdım sonra sordum "bunun mligramı veya çeşitleri var mı biliyosunuz sizi zor düşürüyoruz tel ile, varsa hangisi olduğunu da söylerseniz..." "siz eczacınıza söyleyin o bilir" tabi doktor ya adam siz söylemeye gerek duymayın o bilir... aradım eczaneyi dedim buymuş ilacın adı "abla 4 UI lık ve 8UIlık olanı var hangisi ki?" -sinirden gülen ben :l- ben seni arıycam ablacım az bekle.... tekrar aradım doktor toplantı da -hemen aradım diyip geçmeme de bakmayın ha, sürekli meşgul olduğundan kapat yeniden ara kapat yeniden ara diye bi sürü kere arayıp öyle düşüyo- biraz bekleyip yeniden aradım ve 8 lik olduğunu bildirdim eczacıma siperiş vercek ve ben de zaten 1 hafta sonra başlıyorum tedaviye o zamana kadar ilaçlarım gelcek... ben rahatladım tabi, hatta bi arkadaşımın bebeği olmuştu görmeye gidememiştim oraya gittim... zıııırrrr telefon... "abla ben burak eczaneden arıyorum, bu iğneyi karşılamıyo ücretle al demişler ya, diğer bant verdiğini de raporlu olarak yazmamışlar 70 küsur tl ücreti var veriyim mi siparişi bekleteyim mi"
ben:tamam ver ablam sen siparişi mesai bitti ben yarın sorıyım bi durumu nedir ne değildir???
kapattık 3-5 dk geçmeden eczacım yeniden arıyo.... "ablaaa biosteron hesaba dahil etmedik onu da eklersek 570 falan yapıyo emin misin veriyim mi hepsine siparişi???" haklı çocuk, raporlu tedavideyim ama üzerime çıkmış rapor görünmüyomuş.... ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek
Konu süpermiş.. Yeni geliinin derdi biter mi hiçKaynana, görümce,eşinin ailesine alışma, sabretme vs
selam kızlarrrr
...
ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek
Bu arada ayrı yaşıyoruz, Bir de beraber olsak heralde şimdiye kadar katil olmuştummm
gece bekçisi burdaa
annemlerin yan komşusu benden 25 gün sonra fln ewlendiler kız 1.5aylık hamileymişş
hamile haberleri alınca garip oluyorum darısı isteynlerin ve bnm başımaa :26::26:
Gunaydin kizceler bu gun topik acilisi bendennn
Bu gun doktora gitcezzz aaa tamm bebis geliyo seni yatiralim fln dese cok mesud olcam yahuuu insalahhhh:)
Gunaydin
Sezencim sagolsun duzeni bi degistiriyor gb pert olmus durumdayim :)
Aksam beraber agliyorduk
Ne yapalim saglik olsunda ana kiz boyle dertlesecez
Aklimdasiniizzzzz
Vee benn seviyorum sizi yahuu
gece bekçisi burdaa
Kanmıyor ama sürekli idare et alttan al diyor ve ben artık bundan çok sıkıldım
İdare etmemi, onlara cevap vermememi gülüp geçmemi istiyor.. Bense bu duruma daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum.. Büyük bir kavga kopacak gibi :26:
Şanlısın valla öyleyse
Evliler, Biriyle 10, Biriyle 15 yaş fark var benden büyükler.. Çocukları var.. Ama hiç yaşlarına göre davranmıyorlar
selam kızlarrrr
Gunaydin
Sezencim sagolsun duzeni bi degistiriyor gb pert olmus durumdayim :)
Aksam beraber agliyorduk
Ne yapalim saglik olsunda ana kiz boyle dertlesecez
Aklimdasiniizzzzz
Vee benn seviyorum sizi yahuu
Gunaydinnn tatliskolaar semineri de yedim bitirdim vallaason seminer gunum sayilirrr
Kuzum sinirlenmemek elde degilyav isini bi duzgun yapsalaar zaten sasicam hic ozen gostermiuolar hastalari resmen baslarindan saviyolar ya
Bi de sen devletin odedigi tedaviyi oluyosun dimigel de sinir olma cidden
Kuzummm herseyin vakti zamani vaarr olacak insallah az kaldii
Oooyy kagan beye bgli sekerim gelmek istiyosa artik gelir
Insanin icinin sismemesi mumkun degil..
Zaten o telefonlardaki kizlar hep saf olur mutlaka biseye sebep olurlar..
Sabir kizce :)
Insallah hayirli haberler alacaginiz bir surec baslamistir..Kutlayacaz
Hosgeldiin :)
Allah kolaylik versin..
Bermuda seytan ucgenine rasgelmissin
Esine soyledigini bildikleri icin ve durumu cabuk atlattiklari icin onlar bunu zevk alarak yapiyorsur suan..
Ya yuzgoz olup sende laf soyleyeceksin ya da hic ciddiye almayacaksin..
Bence hic ciddiye almaman senin icin daha iyi onlarida cileden cikaracak bisy :)
Esinle bunlar yuzunden tartisip huzurunu bozma,gorusme aralarini azalt..
Onlarin boyle olmasinin sebebi sorumlusu esin degil unutma..
Prensessss ben giremiyorum buara duzenimiz degisiyor biraz yoksa yalniz birakmaam :)
Senden de en guzel ve en dogru zamanda haber gelecek canim..Amin insallah..
Sende benim gb kontrole gidip minisi al gel
Guzel haberler duyun insallah..
ben geldim kiiii
ya da artık biz geldik mi demeliyim
yoğunluk devam..neyse yoğun olsun da zaman çabuk geçsin bu gün cumaaaa
hayırlı cumalar herkese.
amayaaa okurken çıldırdım yaaa..
bu ne umursamazlık...sağlık sonuçta bu başka bir şey değil..ya yanlış iğne hap alsan?
Allah korusun...
bi de bunlar da maaş alıyor ya hakedip ne diyim...
neyseki sonunda halletmişin canım..hayırlı uğurlu olsun..
gelsin bebiş yalnız kalmasın bizimkiler
kuzummm yerim ben ana kızı
yavaş yavaş düzene giricek kii
daha minicik gecesi gündüzü şaşkındır hala...
diren plojooooo
seneye sen mışıl mışıl uyurken ben ağlıyor olucam minikle
PRENSESSS inşallah mübarek günlerde alıcaz güzel haberlerini
kızlar eşler korunmuyosa haptan başka bişey kalmıyo geriye iğneler bıraktıktan sonra 6 ay hatta 1 yıla kadar adet düzensizlikleri hormon bozuklukları ile çocuk olmasını engelliyo ee spiral desen enfeksiyon riski ile rahim yapışıklıkları tüp tıkanıklıkları riski var geriye bi hap kalıyo hapı bıraktığın ay gebe kalma ihtimalin var. evet keşke o da olmasa ama prezervatif veya geri çekmeyi kabul etmeyen eşler için başka yol yok :S
tünaydın kızlarrr sabhatan kalkıp kendime bi bakım yaptırdımm kendime geldim yaza hazırmmmm
amin kızlarrrr inş bu güzel cuma gününde ve ramazanın basında güzel dualarınız için telekkür ederim inş. hayırlısı ne ise o olur .....
kendine neden zarar veriyorsun
durumun karısık madem ki sorunların var...hap daha kötü olur allah korusun....
eşin kendi zevkini düşünmesin senin sağlığını düşünsün...
belki şimdi zararı olmaz görünürde sorun yok gibidir ama ilerde allah korusun....bi yerden cıkar....
bnm ablam hamileliğin 38.haftada felç geçirdiğinde dr.lar dogum knrtl hapı kullandı mı diye sordular ilkk.....
yok tatlım ben hap kullanmıyorum eşim son derece anlayışlı hiç lafını bile etmedik ben hap kullanmak istemiyorum deyince olay kapandı şimdi eşim korunuyo ama eşi korunmak istemeyenler için söyledim ben genelde kadınların eşleri korunmuyolar çünküüü
hmm o zmn sevindim.... :)
bn anlaıyşız eşleri anlamıyorum valla..sinir oluyorum hatta..