Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar nasılsınız inşallah ya bisi sorucuam benim bebis ağzı pamukçuk olmus yavruma bu günde 3 tane asi yaptılar çokhuzursuz bu ppamukçuk konusunda önerilerini varmı ki

Selam kızlar nasılsınız inşallah ya bisi sorucuam benim bebis ağzı pamukçuk olmus yavruma bu günde 3 tane asi yaptılar çokhuzursuz bu ppamukçuk konusunda önerilerini varmı ki

canım bebeklerın bır cogun da olur dıe duymustum hatta bır ardsmn kızın da da oldu endıselenıcek bır durum deıl dıye bılıyorum ama yınede yanlıs yonlendrmek ıstemem bır netten arastr derım en azından fıkır sahıbı olursun

Selam kızlar ben de yeni sayılırım. Kpss derdiyle bişey anlamadım evlilikten. Eşim çok yoğun çalışıyor. Eve gelince o da ders çalışmaya oturuyor bu aralar bi garip olduk. Şu sınav bi geçse de eski günlerimize dönsek. Hep ben neşelendirmeye çalışıyorum üzülüyorum bi taraftan da. Bu kadar yoğun bir işte çalışması tüm özelimizi etkiliyor. Bi taraftan kpss bi taraftan bu şehre alışamama , kaynana kaprisi herşey üst üste geldi iyice.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Evet araştırdım biraz ya bi taraf belli bi ilacı yok diyo karbonatlı su falan filan bi taraf kesinlikle karbonatlı su kullanmayın hekime danışın diyo ya bakalım yarin aile hekimine goturcem belki bi öneri sorayim dedim akil akıldan üstündür sonucta

Ben hep buralarfaydim ya sadece takip ediyordum sohbete katılmadım çocuk durmuyor diye çünkü çıkıyorum devamlı da o yuzden

Allah yardımcı olsun canim az kaldı KPSS sınava sabir sonrasında rahata çıkarsınız insallah

hg sınava bır sey kalmadı sınavınız btsn neselenır esın,bnm esımde cok yogun calısıyor aksam eve gelıyor pc acıyor acmadgı gunler ohh cok sukur dıyorum,kayın valıden sızınlemı yasıyor onun kaprisiyle ugrasmakta zordur

Ben hep buralarfaydim ya sadece takip ediyordum sohbete katılmadım çocuk durmuyor diye çünkü çıkıyorum devamlı da o yuzden

karbonatlı su bnm arkdsmda yapmıstı pamuklu bezle sılıodu esasen onun bır zararı olmaz ama mınıcık bebek ınsan emın olmak ıstyr sen yınede dr a gotur cnm

Hayır ayrı şehirlerdeyiz ama telefonla yetiyor canıma. Ne ev döşemeye geldi ne de 7 aydır evime geldi. Yaşadığımız şehri bile görmedi. Yaşlı annesine bakıyor bırakamıyormuş kimseye istese gelir de bahanesi o. annem var o döşer evi rahatını bozmasın burası 7 saatlik yol çünkü. Ben zaten stresliyim neymiş telefonda soğuk konuşmuşum eşime şikayet ediyor bir de. Ağlıyor aramam bi daha oğlum siz mutlu olun diye. Benim bu şehirde kimsem yok. Sınava az kaldı diye annemi çağırdım onu kıskandı. Neymiş şimdi herşey hazırmış yemek yapamıyormuşum da annemi çağırmışım. Çözemedim bu kadını telefonla bile kavga ettiriyor bizi.

ayrı olmanız guzel kafan rahat streslı olmanda normal annesi kıskanmıs demekkı bıraz ben kv cok onemsemıyorum sende onemseme ne dedgı umruna olmasn daha mutlu olursun hatta sınırlıyken konusma onunla o da negatf olur tartsrsnz ben aramam sormam hc kv o da aramaz merak etmez bınde bır yanı her kv bır deıl kımseyı aynı kefeye koymam ama kv muzdarıp olan kadınlar mumkun oldgnca az ırtıbat kursunlar bence

Öyle ama eşim aratıyor aramayınca üzülüyor. Çok sık olmasa da haftada 1 kere arıyorum. Aslında sinirli değil hatta sakin konuştum ama yine de kıskandığın için şikayet ediyor beni. İstesem görüşmem zorla değil ama ben kötülük olmasını istemiyorum ne samimi olalım ne de çok kopuk olalım ortası olsun. Evime gelmemesi bi dert gelse ayrı dert olacak. Herşeye karışıyor neler yapacak bakalım bayramdan sonra gelicekmiş.

Sizin iyiymiş ayrı şehirlerdemisiniz? Ben aramasam da kv arar niye aramıyon kaç gündür der. Ne yemek yaptın oğlum iyi mi soru yağmuru başlar. Açmıyorum bazen arka arkaya arıyor sürekli.

Hayir olsuun ruyan seninde :) guzelmiiisss..
Yildonumu muuuu amanda kocaman oldunuzz sizz nice senelere insallah heyecaninizi sevginizi cogalta cogalta..

aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim

Hosgeldiiinnnn

Masallah neniskoo azicikk almissinn :)
Fotografi goremedim tlfndan bakacam pcden :)

Senii seniii..sicaklara kanip usutme canim..
Bence cesmeyide dusun pisman olmazsin..

Mutluysa hicbisy yapmasanda olacak ki seninyaptiklarina takilmayacak zaten diger turluysede ne yaparsn yap begenmeyecek diye dusun :))

Kızlarrr major nerdeee

En son isten cikis kararini yazmisti ama

Evet karbonatli su canim..
Pamuklu bezle parmaginlada silebilirsin..
Ben ilk zamanlarda azcik karbonatli su basimsa oldu hep yapmasamda gogsumun ucunu nemlendiriyordum olmadi pamukcuk..tabi kusmaylada alakali bu aslinda..
Zararli denmesinin sebebi bence bazi insanlarin miktari ayarlamama ihtimalindendir..

karbonatlı su bnm arkdsmda yapmıstı pamuklu bezle sılıodu esasen onun bır zararı olmaz ama mınıcık bebek ınsan emın olmak ıstyr sen yınede dr a gotur cnm

Karbonatlı su iyi değilmiş çoğalarak tekrar cikiyomus neyse bakalım artik bi e sizler nasılsınız ne var ne yok bnm bugün kocis nöbette sabaha kadar yok bebisle yanliziz yani

aslnda dogru dusunuosn cok samımıyette ıyı degıl cok kopuklukta bız mesela tamamen kopuguz ben hıc aramam o da aramaz esım zaten aklına bıle gelmıo aılesı bız hıc aramadgmz zaman kv nabız yoklamak ıcın arar ayda 1 defa gıdıp gelmemız yok yakın oturmamıza ragmen

Saol canim yarin önce bi doktora götüreyim de bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…