Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aa su an dusundun de evt yemk benim icinde onemli acken cok gergin olurum bende:) ama yemek yapmaya hic usenmen cunku sonunda o yemekleri kocisimle buyuk bir keyifle yeriz super olurrr:KK66:

ah bende sevsemmm..zaten iştahsızlık var..
bi de kendim yapınca kokusundan doyup hiç yiyemiyorumm :KK43:
okadar özeniyorumki hem iştahlı hem de yemek yapmayı seven kişilere...

Kizz valla bende sevmiyorum bu huyumu ama rahatsiz bi kisilige sahibim:KK9: bende yoruluyorum karsimdakide:KK9: ne uapsam mutlu edemicekmisim gibi:KK9:

Paketini de yap gel kizce:KK9: bekliyoruz seni:KK9: gorumcenlerin yasi yakinmi sana

Tatliskomm en guzel tatil senin olqcak bencee:KK16: ohh annenlerle erdekte tatil sonra cesmee:KK16::KK16:

Baska ne hazirlivan tatlisim var mi bi suprizzz:KK16:

Canim yaz bize niye ar add a yaziyosunn:KK9:

yok yaa :KK31:çok uyusmuyorda aslında kafalarımız :KK1: ben biraz olgun kalıyorum sanki ona göre alsında ters durumda kücük olan benim :KK1:görümcem ve eltim 34-36 o civrlardalar tam bilmesemde ben ise 23 yasındayım ama ters bi durum var :KK53:

hakkaten sivit ya ruya cok komık azcıkta sacma:KK9::KK9:sen 15 gun muızın kullanıcan gayet ıyı ama ıse donmen zor olcak:KK9::KK9:tatılı begenıp ıstıfa etmezsen tabıkı,bzde sızınle gelıoz asoslarıda cagrdn cumbur cemaat tatıl yapalım kiiiiiiiiiiiiiiiii

gizom gel gel bu topık cok eglencelı artık sende evlısın ortak noktamız cokkı canısı:KK76::KK76::KK76:

sorma nenoş yaaa bi de tatil dönüşü aynı zamanda bayram dönüşü ay sonu olucak kesin istifayı zorlarım yine :KK1:
ama tek tesellim doğum izni :KK52:

o zamannn haydiiii tüm topik tatile gidiyoruz...hepimizi denizde düşündüm de miss gibi :KK16:
gizzzz :KK3:iyiyim canım sen nasılsın oyyy cok güzel oldu seninde buraya girmen artık 2 tazecik gelin oldukk:KK9: nasıl gidiyor evlilik neler yapıyorsun canım ?

oyyy masallah amin canım inşallah :KK16:calısıyormusun ?

çalışıyorum canım bankacıyım maalesef :KK1:
sen çalışmıyorsun galiba sanki öyle okumuştum...
evin tadını çıkar ne güzel benim için de :KK52:
benım bebek gıttıkce buyuyor takıptemısnız :KK9:teyzeleriiiiiii... bugun gögüs altndan lastıklık elbise gydm altarafı duz ınıo penye pantolon t.shırt gyınc egobek gbı ama bu elbısede bıldgnz hamiş oldgm belli:KK52::KK52: bide 2.5 kılo aldm tobık oldum:KK49::emir_bebek::emir_bebek:

maaşallah sana nenaaa :nazar:
tabi yavaştan iyice belli olucak kii...
4.ayda 2.5 kilo iyi bence..
ben 3 kilo verdim ama bulantılar geçsin hızla geri alırım :KK9:
Kizz valla bende sevmiyorum bu huyumu ama rahatsiz bi kisilige sahibim:KK9: bende yoruluyorum karsimdakide:KK9: ne uapsam mutlu edemicekmisim gibi:KK9:

Paketini de yap gel kizce:KK9: bekliyoruz seni:KK9: gorumcenlerin yasi yakinmi sana

Tatliskomm en guzel tatil senin olqcak bencee:KK16: ohh annenlerle erdekte tatil sonra cesmee:KK16::KK16:

Baska ne hazirlivan tatlisim var mi bi suprizzz:KK16:

Canim yaz bize niye ar add a yaziyosunn:KK9:

asoşumm başıma güneş geçti öğle tatilinde galiba alamadım son yazdığını :KK9:
ne süpriziiiii ?

teyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden :KK9::KK9::emir_bebek::KK49:

Eklentiler

• $20140625_132230-1.jpg
    $20140625_132230-1.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 40
cok zor olmadı bılmem:KK9::KK9: gunduzlerı semıner aksamalrı evde arkılerle 101 yaptgn 2 aktıvıte :KK9::KK9:

foto mu ıstıosun hmm kıme cektrcem dur bı lavaboda cekeyım olursa:KK9:
Cekkk yolla kuzuu gobuss ozellikleee:KK16:

kolay gelsin canım benim de bi süpürüp silme kaldı onu da kociş yapsın...siz bu arada genelde hangi işlerde kocişlerden yardım alıyonuzz bakiimm kuzular??ben en çok süpürme silme ve bulaşığı yaptırıyorum..diğerlerini kendim yapmayı daa çok seviyomm:KK16:

hay maşallah..cilveli çıkar demişlerdi senin için canım...aramızda cilveli çıkan yok sanırım..

Sevimli ciktimmmm:21::21:

ben deee:KK34: :13:

hoşgeldin arkadaşım..ben de yeniyim...kızlar çok sıcak ve sevecenler hemen alışırsın sen de...bu arada hayırlı olsun cicim aylarınızz :KK34::KK34:
her konuda yardıma hazırız canım...
keşke ben de ilk aylarımda keşfetseydim burayı...
benim ilk zamanlar çok sıkıntıydı şimdi iyyim çok şükür..
siz de musmutlu olun inşallahh:KK54:

oy maşallahh.. senin kaç aylıktı canım bebiş??

benim de çok feci güneşlenesim var..ama plaj tarzı biyer değil sakin bi yer bakıyorum..
karadeniz kıyıda önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim..
gerçi en fazla 3 gün tatil yapabilcez..hayırlısı bakalımm..

OLsun canim tatil tatildirr:KK16:
Biz bi kere amasra cakraz diye bi koyuna gitmistik guzeldi pansiyon tarzi oteller var kahvalti aksam yemegi olan iyiydi ve sakindi canim ama begenirmisiniz bilmem:26:

yok yaa :KK31:çok uyusmuyorda aslında kafalarımız :KK1: ben biraz olgun kalıyorum sanki ona göre alsında ters durumda kücük olan benim :KK1:görümcem ve eltim 34-36 o civrlardalar tam bilmesemde ben ise 23 yasındayım ama ters bi durum var :KK53:

Anladim canim yasa gore kafanin tutmasi daha onemli tabi:KK31: insan anlasamayinca anlasamiyo:KK9:

tatlım üniversitede öğretmenim deyim..
yani herkese öğretmen diyorum ama araştırma görevlisiyim..
uzun uzun yazmaya üşeniyorumm..:KK9:
aa kısasını buldum hoca:KK28:, hocayım bennn :KK53::KK53:
Canimm hangibuniversitedesin sakincasi yoksaa:KK16:

sorma nenoş yaaa bi de tatil dönüşü aynı zamanda bayram dönüşü ay sonu olucak kesin istifayı zorlarım yine :KK1:

o zamannn haydiiii tüm topik tatile gidiyoruz...hepimizi denizde düşündüm de miss gibi :KK16:

ne süpriziiiii ?
Ahaha:KK9: gunes gecmis olabilir kuzum:KK9:
Eve felan yurudum ya:KK9:
Yildonumunuzmus ya kuzu ondan suprizi sordum:KK9:

ne süpriziiiii ?

ya evet cok almadım ama normalde de tombıkım kiiii:KK9:hepımızı tatılde mı dusundun :KK52::KK52:süper ya ne keyflı olurdu:KK76:

sennde bulantılarnn hafıflemeye baslaması gerek yakın da tamemn gecer sıvıtım

Kizlar giris muzigi kina muzikleri dans muzigi konusunda bilginize ihtiyacim var:KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne süpriziiiii ?

olsun canım güzel bir işin var ne kadar güzel =)
bebiş gelince sende bir sürede olsa evde olursun :)
evet ben evdeyim kücüklügümden beri hep calıstım son 2 yıldır bir calısıp bir işten cıkıyordum derken dügünden 2-3 ay önce ayrıldım son işimden :KK1:calıssam daha iyi olur ama bakalım şimdilik askıda:KK1:
Cekkk yolla kuzuu gobuss ozellikleee:KK16:

kolay gelsin canım benim de bi süpürüp silme kaldı onu da kociş yapsın...siz bu arada genelde hangi işlerde kocişlerden yardım alıyonuzz bakiimm kuzular??ben en çok süpürme silme ve bulaşığı yaptırıyorum..diğerlerini kendim yapmayı daa çok seviyomm:KK16:

hay maşallah..cilveli çıkar demişlerdi senin için canım...aramızda cilveli çıkan yok sanırım..

Biz bi kere amasra cakraz diye bi koyuna gitmistik guzeldi pansiyon tarzi oteller var kahvalti aksam yemegi olan iyiydi ve sakindi canim ama begenirmisiniz bilmem:26:

Anladim canim yasa gore kafanin tutmasi daha onemli tabi:KK31: insan anlasamayinca anlasamiyo:KK9:

Ahaha:KK9: gunes gecmis olabilir kuzum:KK9:
Eve felan yurudum ya:KK9:
Yildonumunuzmus ya kuzu ondan suprizi sordum:KK9:

kesinlikle önemli canım neyseki sorunumuz yok muhabbetimiz var ama hani cok cok keyif aldıgım söylenemez neyse buna şükür hic sorun olmasında:KK1:

canım olabilir hiç gitmedim amasraya..
üniv.i yazmasam bana kızmassın demi canım..çünkü eşimle aynı yerdeyiz ve o da hoca..çevremde kk'ya takılan çok var ve eşimle yaşadığım sorunlara dair buraya topikler açtım..kimliğimiz ifşa olsun istemiyorum..kusura bakma canım..
bu arada çok tatlısın...
ev halinle de çok hoşsun hiç rahatsız olma kuzum :KK34:

X