Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gunydn sekerım ev mısss olunca oyle yaa bnde hafta sonu gırısıcem vallahı yorulmazsam detaylı yapıcam kocısımde yardm eder

Aynen canimm..ev mis gibi yumos kokuyorrr. ..temiz evi temizlemeside kolay olur
Teldn goremiyorm canim kac haftalik oldun? Cokda yorulma sen genede..

Hosgeldin caniiiim
Katilmani isterizz topikcek yeni arkadaslari severizzama devamlilik isterizz

** dipnot: edayla ev icin mesajlasmaya baslamistik sende bize katil demistimm o da sagolsun gelmiss
hosbuldum canım
sagol canım bende devamlı olmayı cok isterim ama dedigim gibi ay bası gibi paket yapıcam ancak öyle inşallah telefonum srun yasamazda girerim tabi canım sıkılıyor evdesabah 6.15 te kalkıyorum eşim işe gidiyor 7 ye sogru sonra bazen uyuyorum ama genelde uyumyorum temzlik tv böyle geciyor aksamda gec geldigi için yapacagım yemege göre 1 yada 2 saat önceden mutfaga giriyorum birde evim aileme 1 saat uzaklıkta 2 vesait sık gelemiyorum orada görümcem ve eltim var ama 1.5 aydır ilk defa dün gittim görümceye internetim olursa sizlerle daha güzel olurrr
bu arada gercekten halı konusunda yardımların için tekrar teşekkür ederim halılar cok güzel olduu çok şükür

cok sagolasın evet baya yen bir gelinim sizler tecrübelisiniz arrtık yardımlarınıza ihtiyacım var

sagol hosbuldumm hi hi öyle valla

Aynen canimm..ev mis gibi yumos kokuyorrr. ..temiz evi temizlemeside kolay olur
Teldn goremiyorm canim kac haftalik oldun? Cokda yorulma sen genede..

16. HAFTAMDAYIM CANIMCIM YAAA MIDE BULANTILARM GECTI DEDIMDE 2 GUNDUR ZORLUO YINE BAKALIM NE OLCAK... HAFTA SONU EVI TEMZLEMEM LAZM HER HAFTA SONU TEMZLIK YAPIORUMDA HAFTA SONU DIP KOSE GRISICEM

hepımz elımzden geldgnce yardmcı olmaya calısırz hıcbırımz cok eskı degılız ama sana gore epey yol katetmısızdır

şimdiden tesekkür ederim tabi ya 9 ay bana göre uzun bi süre gerci zaman cabuk geciyor 1.5 ay ne zaman oldu bilmiyor

huuhuu bi adet sivit geldiii
yarın bizim yıldönümümüz
bu akşam yıldönümü pastası yapıcam...
dün akşam da totom açıkta kalmış olsa gerek rüyamda eşim bütün arkadaşları toplamış bana şarkı söylüyordu..
hem de kendi bestelemiş...dans ettik falan sonra uçmaya başladık ikimiz
ne saçma rüya yahu ma örtünmemiştim sıcaktan kesin o yüzden

sabah yatakta okudum kalkmadan çook güldüm kii
kıyamam sanaaa...o güzel kıza kurban oluruz bizzz
yaklasık 3 saattir tatil bakıyorummm eşim didime gidelim dedii yakın olması açısından...

tatili kesinleşenlerr bana söyleyebilirmi nereye gidiyosunuzzzz

biz de daha yakın diye alanyayı iptal ettirdik..çeşmeye gidiyoruzzz
izmire gitmişken kuşadası falan da gezelim dedik..
son bebişsiz tatilimiz ya inşallah geze geze tamamlayalım 15 günümüzü...
tabii öncesinde erdekte anemlerle tatil yaparız..
yazarken bile heeycanlanıyorumm
Güüünaaaaydııınn

Gece cok kotuydu..Bazen sicrarim ama bu kadari ilk defa oldu..Esime sarilmistim bile daha ayilamadan,ne gordugumu hatirlayamiyorum ama esime sana birsey oldu sandim dedim..oturdum agladim..
Cok kotuydu cok..

ben de çok sıçrarım plojooo..
çok iyi anlıyorum seni..
keşke çözümü olsa
kıyamam kii..

hamarat gelin ki bizim kızımız
o zaman bu akşam tam tersi davran baba dolapta ne varsa ye uğraştırma beni de

hoşgeldin canım...
yanılmıyorsam senin de bi çeyiz topiğin vardı ordan hatırlıyorum..
hayırlı uğurlu olsunnn

sen hala midem bulanıyor dedikçe ben korkuyorum:18:
gerçi herkesin farklı geçer ama sanki benimki 9 ay sürcek gibi
bi de midemde gaz var gibi bu gün..çok şiş ve midem ağzımda....
Allah yardımcımız olsun nenaaa...

hosbuldummm
evet bir topigim var
çok çok tesekkür ederim canım sende bebiş bekliyorsun canım sanırım hayırlısıyla ne kadarlık

aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim

hosbuldummm
evet bir topigim var
çok çok tesekkür ederim canım sende bebiş bekliyorsun canım sanırım hayırlısıyla ne kadarlık

bebişim daha minicik kiii 11.haftamızdayız...
3 aylık olmak üzere..
darısı başıına olsunn
aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim

hoşgeldin canım..yine yaz bize arada

hakkaten sivit ya ruya cok komık azcıkta sacmasen 15 gun muızın kullanıcan gayet ıyı ama ıse donmen zor olcaktatılı begenıp ıstıfa etmezsen tabıkı,bzde sızınle gelıoz asoslarıda cagrdn cumbur cemaat tatıl yapalım kiiiiiiiiiiiiiiiii

gizom gel gel bu topık cok eglencelı artık sende evlısın ortak noktamız cokkı canısı

gizzzz iyiyim canım sen nasılsın oyyy cok güzel oldu seninde buraya girmen artık 2 tazecik gelin oldukk nasıl gidiyor evlilik neler yapıyorsun canım ?

bebişim daha minicik kiii 11.haftamızdayız...
3 aylık olmak üzere..
darısı başıına olsunn

hoşgeldin canım..yine yaz bize arada

oyyy masallah amin canım inşallah calısıyormusun ?

benım bebek gıttıkce buyuyor takıptemısnız teyzeleriiiiiii... bugun gögüs altndan lastıklık elbise gydm altarafı duz ınıo penye pantolon t.shırt gyınc egobek gbı ama bu elbısede bıldgnz hamiş oldgm belli bide 2.5 kılo aldm tobık oldum

Slm kızlar cogunu okudum ama unutmadan yazayım dedim

İçime çıtçıtlı giydim fazla ağrım yok cok şükür..

Tatil yorumlarınıda okudum ewe gidince tekrar okucm. .
Çeşmeye balayı için bakmıştım bidaha bakarım. .

Bn balayında safariyede gittim şehirde de gezdim tekne turunada gittik bi yatıp güneşlenememdim....
Bu yılki planım yatıp güneşlenmek. ...kısmetse. ..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Gunaydin sen topigin sen gelinleriiii....
Gununuz aydin neseniz bol olsun...( ev temiz olunca enerjim yuksek oluyor) :)

günaaayyydııınnn canıımmmm....
ben de karnım toksa öyle oluyorummm
yani normalde yemek yapmaya falan çok üşenirim..
ammaaaaa hazır varsa ve karnım doyduysa çook pozitif oluyoruuumm :))
kocişimle dışarda bişiler yedik geldim işe...
musmutluu bir çarşambadan merhabalarr anacıımmm

Son düzenleme:
Kizz valla bende sevmiyorum bu huyumu ama rahatsiz bi kisilige sahibim bende yoruluyorum karsimdakide ne uapsam mutlu edemicekmisim gibi

Paketini de yap gel kizce bekliyoruz seni gorumcenlerin yasi yakinmi sana

Tatliskomm en guzel tatil senin olqcak bencee ohh annenlerle erdekte tatil sonra cesmee

Baska ne hazirlivan tatlisim var mi bi suprizzz

Canim yaz bize niye ar add a yaziyosunn

Aa su an dusundun de evt yemk benim icinde onemli acken cok gergin olurum bende:) ama yemek yapmaya hic usenmen cunku sonunda o yemekleri kocisimle buyuk bir keyifle yeriz super olurrr

asosum naber bugunde mi seminedesin örtttmenim

Eveet tatliss nasil bildin
Ama 1 saate cikarim kp lerle piknige fitcezz

Resim istiyoruuuuuuuzzzz ayni boyleee

Gunayfin tunaydin kuzumm sen ogretmenmiydin kuzy

Eveet tatliss nasil bildin
Ama 1 saate cikarim kp lerle piknige fitcezz

Resim istiyoruuuuuuuzzzz ayni boyleee

Gunayfin tunaydin kuzumm sen ogretmenmiydin kuzy

cok zor olmadı bılmem gunduzlerı semıner aksamalrı evde arkılerle 101 yaptgn 2 aktıvıte

foto mu ıstıosun hmm kıme cektrcem dur bı lavaboda cekeyım olursa

gunydn sekerım ev mısss olunca oyle yaa bnde hafta sonu gırısıcem vallahı yorulmazsam detaylı yapıcam kocısımde yardm eder

kolay gelsin canım benim de bi süpürüp silme kaldı onu da kociş yapsın...siz bu arada genelde hangi işlerde kocişlerden yardım alıyonuzz bakiimm kuzular??ben en çok süpürme silme ve bulaşığı yaptırıyorum..diğerlerini kendim yapmayı daa çok seviyomm

kılzar buldum testı ve yaptım iffetli cıktı

hay maşallah..cilveli çıkar demişlerdi senin için canım...aramızda cilveli çıkan yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…