- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.501
gunydn sekerım ev mısss olunca oyle yaa bnde hafta sonu gırısıcem vallahı yorulmazsam detaylı yapıcam kocısımde yardm eder
hosbuldum canımHosgeldin caniiiim
Katilmani isterizz topikcek yeni arkadaslari severizzama devamlilik isterizz
** dipnot: edayla ev icin mesajlasmaya baslamistik sende bize katil demistimm o da sagolsun gelmiss
gunaydınlarrrr herkeslereeeee gece sıvrısınek ıstılasına ugradık gecenn 12 snde dusa grdm hep bnm ustumegelıodu bu sınekler kocıste abarttgmı dusundu ama cok huylandm hatta dustan snra kolonya banyosu yaptm heryerıme surdum suan hastane gbı kokuyorum sanırımmmm
bende hıc atlet gymem kı yazın terlememeye ozen goster ceryanda kalma
sarkını sevsınler oynatma sakın ol
hg topıgımıze hayrlı olsn yepyenı gelınsın:123:
Artik hocanin gozude sendedir kizce
Kpde sıkbogaz etme,kaynanam gbsin onuda ye bundanda az ye,az daha ekmek keseyim
Bize de hic yaranilmiyor
Hayirli olsuun :) hosgeldiiiiinn..
Evli olmak ayricaliktir :82:
Kizlar direk google dan yazinca cikiyor test..
NENAAA yazik sanaaa :) buldular tabii taze kan yenileniyorvalla yesinlerde gitsinler o vizvizz sesi insani bezdiriyor..Yaz geldi artik aksam zayif sabah sisko sivsinekler gorecez
Aynen canimm..ev mis gibi yumos kokuyorrr. ..temiz evi temizlemeside kolay olur
Teldn goremiyorm canim kac haftalik oldun? Cokda yorulma sen genede..
hosbuldum canım
sagol canım bende devamlı olmayı cok isterim ama dedigim gibi ay bası gibi paket yapıcam ancak öyleinşallah telefonum srun yasamazda girerim tabi canım sıkılıyor evde sabah 6.15 te kalkıyorum eşim işe gidiyor 7 ye sogru sonra bazen uyuyorum ama genelde uyumyorum temzlik tv böyle geciyor aksamda gec geldigi için yapacagım yemege göre 1 yada 2 saat önceden mutfaga giriyorum birde evim aileme 1 saat uzaklıkta 2 vesait sık gelemiyorum orada görümcem ve eltim var ama 1.5 aydır ilk defa dün gittim görümceye internetim olursa sizlerle daha güzel olurrr
bu arada gercekten halı konusunda yardımların için tekrar teşekkür ederim halılar cok güzel olduu çok şükür
cok sagolasın evet baya yen bir gelinim sizler tecrübelisiniz arrtık yardımlarınıza ihtiyacım var
16. HAFTAMDAYIM CANIMCIM YAAA MIDE BULANTILARM GECTI DEDIMDE 2 GUNDUR ZORLUO YINE BAKALIM NE OLCAK... HAFTA SONU EVI TEMZLEMEM LAZM HER HAFTA SONU TEMZLIK YAPIORUMDA HAFTA SONU DIP KOSE GRISICEM
hepımz elımzden geldgnce yardmcı olmaya calısırz hıcbırımz cok eskı degılız ama sana gore epey yol katetmısızdır
Oynatmayaaaa az kaldiiiii
Doktoruuuum nerdeeeeee
BIR GUZEEL KIZZ yuzundeennnn
Cildiracagiiimmm
Emzir diyenlerin agzina mememi sokasim,sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim,sut geliyor mu diyenleri bir inegin altina yatirasim var!
Benim vidalar gevsedi :86::111:
yaklasık 3 saattir tatil bakıyorummm eşim didime gidelim dedii yakın olması açısından...
tatili kesinleşenlerr bana söyleyebilirmi nereye gidiyosunuzzzz
Güüünaaaaydııınn
Gece cok kotuydu..Bazen sicrarim ama bu kadari ilk defa oldu..Esime sarilmistim bile daha ayilamadan,ne gordugumu hatirlayamiyorum ama esime sana birsey oldu sandim dedim..oturdum agladim..
Cok kotuydu cok..
Gunaydinn canlarimmm
Dunnvkp oldugu icin gelemedim been aksamalari biraz zoryaa ben bu huyumu napcam
Baba suni vereyimmii baba soyle yapalimmi sunu mu yapsam manyak gibiyimbabamda rahatsiz oluyomus
Sabah sabah cok guldurdun beni kizceee benide inegin altina yatirsana
Allahimm guldurmee hoca kizacak
Biz agustostabgidiyoruz kuzummm crystal sunset luxtury mi ne isteama siz didim istiyosaniz bu side
Canim nasil oldu bobreklerinn:26:
Ayy hayirdir insallah canimm:26:
Merhaba asenngeldim ben suan annemlerdeyim bir mesaj yazayım dedim ama inşallah ay basında telefonuma int paketi yapıcam benim tel girerse tabi o zaman hergün gelirim
kendimi tanıtayım eger beni kabul ederseniz
ismim eda23 yasındayım 11 mayısta dünya evine girdik bizde:123:çalışmıyorum evdeyim temizlik yemek geciniyoruz işte hep özenirdim kızlara vee sonunda banada burada evli olarak sohbet etmek nasip olduuu
hepinize tekrar selamlarr
16. HAFTAMDAYIM CANIMCIM YAAA MIDE BULANTILARM GECTI DEDIMDE 2 GUNDUR ZORLUO YINE BAKALIM NE OLCAK... HAFTA SONU EVI TEMZLEMEM LAZM HER HAFTA SONU TEMZLIK YAPIORUMDA HAFTA SONU DIP KOSE GRISICEM
hepımz elımzden geldgnce yardmcı olmaya calısırz hıcbırımz cok eskı degılız ama sana gore epey yol katetmısızdır
huuhuu bi adet sivit geldiii
yarın bizim yıldönümümüz
bu akşam yıldönümü pastası yapıcam...
dün akşam da totom açıkta kalmış olsa gerek rüyamda eşim bütün arkadaşları toplamış bana şarkı söylüyordu..
hem de kendi bestelemiş...dans ettik falan sonra uçmaya başladık ikimiz
ne saçma rüya yahu ma örtünmemiştim sıcaktan kesin o yüzden
sabah yatakta okudum kalkmadan çook güldüm kii
kıyamam sanaaa...o güzel kıza kurban oluruz bizzz
biz de daha yakın diye alanyayı iptal ettirdik..çeşmeye gidiyoruzzz
izmire gitmişken kuşadası falan da gezelim dedik..
son bebişsiz tatilimiz ya inşallah geze geze tamamlayalım 15 günümüzü...
tabii öncesinde erdekte anemlerle tatil yaparız..
yazarken bile heeycanlanıyorumm
ben de çok sıçrarım plojooo..
çok iyi anlıyorum seni..
keşke çözümü olsa
kıyamam kii..
hamarat gelin ki bizim kızımız
o zaman bu akşam tam tersi davran baba dolapta ne varsa ye uğraştırma beni de
hoşgeldin canım...
yanılmıyorsam senin de bi çeyiz topiğin vardı ordan hatırlıyorum..
hayırlı uğurlu olsunnn
sen hala midem bulanıyor dedikçe ben korkuyorum:18:
gerçi herkesin farklı geçer ama sanki benimki 9 ay sürcek gibi
bi de midemde gaz var gibi bu gün..çok şiş ve midem ağzımda....
Allah yardımcımız olsun nenaaa...
hosbuldummm
evet bir topigim var
çok çok tesekkür ederim canım sende bebiş bekliyorsun canım sanırım hayırlısıyla ne kadarlık
aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim
yarın bizim yıldönümümüz
dün akşam da totom açıkta kalmış olsa gerek rüyamda eşim bütün arkadaşları toplamış bana şarkı söylüyordu..
çok iyi anlıyorum seni..
keşke çözümü olsa
kıyamam kii..
hoşgeldin canım...
hayırlı uğurlu olsunnn
aaa eda yeni gelin nasılsın iyisindir inşallah nenam sayesinde bir ara buralara yazıyordum herkesler iyidir inşallah merhabalar bende evlendim geldim 1 aylık evliyim
bebişim daha minicik kiii 11.haftamızdayız...
3 aylık olmak üzere..
darısı başıına olsunn
hoşgeldin canım..yine yaz bize arada
Gunaydin sen topigin sen gelinleriiii....
Gununuz aydin neseniz bol olsun...( ev temiz olunca enerjim yuksek oluyor) :)
Kizz valla bende sevmiyorum bu huyumu ama rahatsiz bi kisilige sahibimArtik hocanin gozude sendedir kizce
Kpde sıkbogaz etme,kaynanam gbsin onuda ye bundanda az ye,az daha ekmek keseyim
Bize de hic yaranilmiyor
Hayirli olsuun :) hosgeldiiiiinn..
Evli olmak ayricaliktir :82:
Kizlar direk google dan yazinca cikiyor test..
NENAAA yazik sanaaa :) buldular tabii taze kan yenileniyorvalla yesinlerde gitsinler o vizvizz sesi insani bezdiriyor..Yaz geldi artik aksam zayif sabah sisko sivsinekler gorecez
Paketini de yap gel kizcehosbuldum canım
sagol canım bende devamlı olmayı cok isterim ama dedigim gibi ay bası gibi paket yapıcam ancak öyleinşallah telefonum srun yasamazda girerim tabi canım sıkılıyor evde sabah 6.15 te kalkıyorum eşim işe gidiyor 7 ye sogru sonra bazen uyuyorum ama genelde uyumyorum temzlik tv böyle geciyor aksamda gec geldigi için yapacagım yemege göre 1 yada 2 saat önceden mutfaga giriyorum birde evim aileme 1 saat uzaklıkta 2 vesait sık gelemiyorum orada görümcem ve eltim var ama 1.5 aydır ilk defa dün gittim görümceye internetim olursa sizlerle daha güzel olurrr
bu arada gercekten halı konusunda yardımların için tekrar teşekkür ederim halılar cok güzel olduu çok şükür
cok sagolasın evet baya yen bir gelinim sizler tecrübelisiniz arrtık yardımlarınıza ihtiyacım var
yarın bizim yıldönümümüz
çok iyi anlıyorum seni..
keşke çözümü olsa
kıyamam kii..
hoşgeldin canım...
hayırlı uğurlu olsunnn
günaaayyydııınnn canıımmmm....
ben de karnım toksa öyle oluyorummm
yani normalde yemek yapmaya falan çok üşenirim..
ammaaaaa hazır varsa ve karnım doyduysa çook pozitif oluyoruuumm :))
kocişimle dışarda bişiler yedik geldim işe...
musmutluu bir çarşambadan merhabalarr anacıımmm
asosum naberbugunde mi seminedesin örtttmenim
Resim istiyoruuuuuuuzzzzbenım bebek gıttıkce buyuyor takıptemısnızteyzeleriiiiiii... bugun gögüs altndan lastıklık elbise gydm altarafı duz ınıo penye pantolon t.shırt gyınc egobek gbı ama bu elbısede bıldgnz hamiş oldgm belli bide 2.5 kılo aldm tobık oldum
Gunayfin tunaydin kuzumm sen ogretmenmiydin kuzygünaaayyydııınnn canıımmmm....
ben de karnım toksa öyle oluyorummm
yani normalde yemek yapmaya falan çok üşenirim..
ammaaaaa hazır varsa ve karnım doyduysa çook pozitif oluyoruuumm :))
kocişimle dışarda bişiler yedik geldim işe...
musmutluu bir çarşambadan merhabalarr anacıımmm
Eveet tatliss nasil bildin
Ama 1 saate cikarim kp lerle piknige fitcezz
Resim istiyoruuuuuuuzzzzayni boyleee
Gunayfin tunaydin kuzumm sen ogretmenmiydin kuzy
gunydn sekerım ev mısss olunca oyle yaa bnde hafta sonu gırısıcem vallahı yorulmazsam detaylı yapıcam kocısımde yardm eder
kılzar buldum testı ve yaptım iffetli cıktı
Sevimli ciktimmmm
ben deee:13:
hosbuldum canım
hoşgeldin arkadaşım..ben de yeniyim...kızlar çok sıcak ve sevecenler hemen alışırsın sen de...bu arada hayırlı olsun cicim aylarınızz
her konuda yardıma hazırız canım...
keşke ben de ilk aylarımda keşfetseydim burayı...
benim ilk zamanlar çok sıkıntıydı şimdi iyyim çok şükür..
siz de musmutlu olun inşallahh
benım bebek gıttıkce buyuyor takıptemısnızteyzeleriiiiiii... bugun gögüs altndan lastıklık elbise gydm altarafı duz ınıo penye pantolon t.shırt gyınc egobek gbı ama bu elbısede bıldgnz hamiş oldgm belli bide 2.5 kılo aldm tobık oldum
oy maşallahh.. senin kaç aylıktı canım bebiş??
Slm kızlar cogunu okudum ama unutmadan yazayım dedim
İçime çıtçıtlı giydim fazla ağrım yok cok şükür..
Tatil yorumlarınıda okudum ewe gidince tekrar okucm. .
Çeşmeye balayı için bakmıştım bidaha bakarım. .
Bn balayında safariyede gittim şehirde de gezdim tekne turunada gittik bi yatıp güneşlenememdim....
Bu yılki planım yatıp güneşlenmek. ...kısmetse. ..
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
benim de çok feci güneşlenesim var..ama plaj tarzı biyer değil sakin bi yer bakıyorum..
karadeniz kıyıda önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim..
gerçi en fazla 3 gün tatil yapabilcez..hayırlısı bakalımm..