Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Sizin iyiymiş ayrı şehirlerdemisiniz? Ben aramasam da kv arar niye aramıyon kaç gündür der. Ne yemek yaptın oğlum iyi mi soru yağmuru başlar. Açmıyorum bazen arka arkaya arıyor sürekli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
he bızımkı sormaz ne yednz ne ıctnz dıe umrunda deıl cunku ac olsaka cmsnz dıe sormaz yanı pis kaynana:KK47:

Hayir olsuun ruyan seninde :) guzelmiiisss..
Yildonumu muuuu :KK52: amanda kocaman oldunuzz sizz:KK9: :nazar:nice senelere insallah heyecaninizi sevginizi cogalta cogalta..

Hosgeldiiinnnn:KK3:

Masallah neniskoo azicikk almissinn :)
Fotografi goremedim tlfndan bakacam pcden :)

Senii seniii..sicaklara kanip usutme canim..
Bence cesmeyide dusun pisman olmazsin..

Mutluysa hicbisy yapmasanda olacak ki seninyaptiklarina takilmayacak zaten diger turluysede ne yaparsn yap begenmeyecek diye dusun :))

En son isten cikis kararini yazmisti ama :KK53:

Evet karbonatli su canim..
Pamuklu bezle parmaginlada silebilirsin..
Ben ilk zamanlarda azcik karbonatli su basimsa oldu hep yapmasamda gogsumun ucunu nemlendiriyordum olmadi pamukcuk..tabi kusmaylada alakali bu aslinda..
Zararli denmesinin sebebi bence bazi insanlarin miktari ayarlamama ihtimalindendir..

birazck aldmda tombısım yıende bakarsn pcyı acınca:KK52:

Karbonatlı su iyi değilmiş çoğalarak tekrar cikiyomus neyse bakalım artik bi e sizler nasılsınız ne var ne yok bnm bugün kocis nöbette sabaha kadar yok bebisle yanliziz yani

ooo uzunmus nobetı kaldn bebısle basbasa:KK52:

aslnda dogru dusunuosn cok samımıyette ıyı degıl cok kopuklukta bız mesela tamamen kopuguz ben hıc aramam o da aramaz esım zaten aklına bıle gelmıo aılesı bız hıc aramadgmz zaman kv nabız yoklamak ıcın arar ayda 1 defa gıdıp gelmemız yok yakın oturmamıza ragmen

Benim eşim babasını küçük yaşta kaybetmiş. Evin büyük oğlu ik gelinim yani. O yüzden annesine çok bağlı sırf ona kıyamadığım için arıyorum ama vıcık vıcık da olamam. Annecim filan da diyemem çünkü kadın kendinden soğuttu. Anne dediğime dua etsin.
Biz yakın olsak hiç çıkmaz heralde. Siz mutluysanız karışmasın işte ne güzel

Son düzenleme:
Benim eşim babasını küçük yaşta kaybetmiş. Evin büyük oğlu ik gelinim yani. O yüzden annesine çok bağlı sırf ona kıyamadığım için arıyorum ama vıcık vıcık da olamam. Annecim filan da diyemem çünkü kadın kendinden soğuttu. Anne dediğime dua etsin.

hmm baglı olması normal ozamn brazck lattan almandafayda var yoksa esınle ters dusersn ıdare etcksn ozamn kv ni

bnde annecım demıyorum hatta anne bıle demıyorm sızlı bızlı konsuunca hıc bırıne gerek kalmıo sadeece seslenmemgerktgnde anne bakrmsnz dıyorum ornek yanı esıme demstm zaten annenle baabna mecbur kalmadkca hıtap etmem dıe sende ıstedgn gıbı davranablrsn ama esım anneme anne baba der yanı bıraz yakınlıkla gordgu sıcaklıkla alakalı ben dıyemıyorum

hmm baglı olması normal ozamn brazck lattan almandafayda var yoksa esınle ters dusersn ıdare etcksn ozamn kv ni

bnde annecım demıyorum hatta anne bıle demıyorm sızlı bızlı konsuunca hıc bırıne gerek kalmıo sadeece seslenmemgerktgnde anne bakrmsnz dıyorum ornek yanı esıme demstm zaten annenle baabna mecbur kalmadkca hıtap etmem dıe sende ıstedgn gıbı davranablrsn ama esım anneme anne baba der yanı bıraz yakınlıkla gordgu sıcaklıkla alakalı ben dıyemıyorum

Evet insan yakınlık görmeyince diyemiyor. Önce sevdirsinler kendilerini sonra anne demek kolay olur. Siz bizli konuşmak da ilginç geldi bana. Genelde şikayet ederler anne demiyor bana diye. Hatta mesela ayşe anne diye ismiyle hitap edene bile kızanları biliyorum. Senin kv da baya ilginçmiş.

Evet insan yakınlık görmeyince diyemiyor. Önce sevdirsinler kendilerini sonra anne demek kolay olur. Siz bizli konuşmak da ilginç geldi bana. Genelde şikayet ederler anne demiyor bana diye. Hatta mesela ayşe anne diye ismiyle hitap edene bile kızanları biliyorum. Senin kv da baya ilginçmiş.

ben kendım oyle demeyı uygun gorum nasılsnz ıyımsnz gıbı knusurm anca cook ıhtyc duydugumda yabancılar varsa ne bılym bsy soylemem gerekıosa anne derm ama cok fazla cıkmaz agzmdan bnm enıstem halamla 33 yıldr evlı babaneme hala sızlı bızlı konsur keza halamda kv oyle bıraz terch meselesı kv den henuz sıkayet gelmedı gelırsede esım agznn payını verır hakedıomusun da desn der kapatr agznı cok dert deıl

ben kendım oyle demeyı uygun gorum nasılsnz ıyımsnz gıbı knusurm anca cook ıhtyc duydugumda yabancılar varsa ne bılym bsy soylemem gerekıosa anne derm ama cok fazla cıkmaz agzmdan bnm enıstem halamla 33 yıldr evlı babaneme hala sızlı bızlı konsur keza halamda kv oyle bıraz terch meselesı kv den henuz sıkayet gelmedı gelırsede esım agznn payını verır hakedıomusun da desn der kapatr agznı cok dert deıl

Gelemez o zaman şikayet :) ben anne diyorum da ne oluyor sanki yaranamıyorum ki. Eşimin hatrı olmasa yüzünü bile görmek istemem.

Meaaj tekrari olmus temizledim sayfayi :)

Son düzenleme:
Gelemez o zaman şikayet :) ben anne diyorum da ne oluyor sanki yaranamıyorum ki. Eşimin hatrı olmasa yüzünü bile görmek istemem.

eşinin hatrına katlan bıde uzakta ya esın ıyıce baglanmstr annesıne annesnn yaptıkları esını rahtsz etmeyeblr ama senı edıosada ıdare edıceksn artk uzak oldgna sukret bnce

eşinin hatrına katlan bıde uzakta ya esın ıyıce baglanmstr annesıne annesnn yaptıkları esını rahtsz etmeyeblr ama senı edıosada ıdare edıceksn artk uzak oldgna sukret bnce

Aynen öyle yapıcam. Bayram geliyor bakalım neler yapacak. Bayramda bahane bulup tatile çıkabilsek süper olur da eşim yapmaz öyle biley.

Aynen öyle yapıcam. Bayram geliyor bakalım neler yapacak. Bayramda bahane bulup tatile çıkabilsek süper olur da eşim yapmaz öyle biley.

banada oyle gelıyor hatta tatıle gtmek ıstedgnı soylesen bıle tepkısı buyuk olur sanki...

anne babalarıyla ayrı şehirde yaşayanlar sorum size??
bayramlarda kimin ailesine gidiyonuz kuzucuklar?
tatili bölüp iki tarafa da mı?
yoksa bir bayram bi tarafa öbür bayram öbür tarafa şeklindemi??

anne babalarıyla ayrı şehirde yaşayanlar sorum size??
bayramlarda kimin ailesine gidiyonuz kuzucuklar?
tatili bölüp iki tarafa da mı?
yoksa bir bayram bi tarafa öbür bayram öbür tarafa şeklindemi??

Benim ablamlar öyle bir bayra bize bir bayram kv ye gidiyorlar öyle anlaştılar.

Evet kızar annem bizi bekler der hemen. Sevmesem git onla yaşa derim ama seviyorum işte

valla bazen erkekler bız kadınları cok bezdırıyolar ama ask agır basınca katlanmakta bıze dusuo sen smdı anam anam desen her dkka cagrsan yada sureklı gtmek ıstesen yada ne blym hıc bsy yapmasanda dılınden dusurmesen ay yeter der hatta bıde azar ısıtırsın bu erkekler boyle malesef basıma gelmedı ama cevremde bu tıpler cok

valla bazen erkekler bız kadınları cok bezdırıyolar ama ask agır basınca katlanmakta bıze dusuo sen smdı anam anam desen her dkka cagrsan yada sureklı gtmek ıstesen yada ne blym hıc bsy yapmasanda dılınden dusurmesen ay yeter der hatta bıde azar ısıtırsın bu erkekler boyle malesef basıma gelmedı ama cevremde bu tıpler cok

Benimki bazen pazarlık yapıyor önce bize gidelim sonra size gibi. İşini biliyor erkekler.

kızlar alıntı yapamadım hepinizi direk yazayım dedim daha önce demiştim zaten annemi kaybedeli 2 yıl oldu valla ama benmi kv. melek allah razı olsun bin kere hemde ben alt üst oturuyom kv. ile ama ağzı var dili yok öledir bizim için de herşey yapar ben yemek bile yapmıyorum evde sen cocunla ılgılen kzım ben yapıyorum birlikte yeriz diyo evimin eksiğini gördüğü zaman gider alır gelir daha bi günden bi güne de şurdan kalk şuraya otur demedi bi bardak su bile istemez bende öyle saygılıymdır cokda severim valla öz annem gibidir k.pederimde öledir saolsun allahım razı gelsin onlardan valla ben cok şanslıtyım rabbimin sevgili kullarındanım sanırım hem eşim hem ailesi konusunda şükürler olsun allahım herkesede bunu yaşatsın inşlllah..

X