Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Benimki bazen pazarlık yapıyor önce bize gidelim sonra size gibi. İşini biliyor erkekler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kociş de önden beni annemlere gönderiyo..kendisi geliyo sonra 2 gün kalıyoz ardından onun memleket..yollarda geçiyo tatil..
ama çok şükür napalım...farklı memleketten evlenince mecbur olcak öyle..
hayırlısı bakalım..

maşallah cok uyumlusnuz sızın gıbıler zor bulunr bnm bı komsum var kadın yenı kv oldu 2/3 hafta once gelını cok sanslı dıyorum kv anne gıbı olması pek gorulmemıs bsydr masallahh sıze....bnde sayglıyım kv o da saygszlık etmemıstr abana ama paylasımımız yok sızın gbı belkı yakın otursaydk farklı olurdu bnm kv bıraz fazla patavatsz cok canımı sıkmıstr yerı geldgnde o yuzden ben ısınamadm ısınmakta ıstemem gorustgmde mecburen 2 gulucuk okdr anneler gununde hedıye aldm ne gerek var dedı belkı art nıyetle soylemedı ama her seyn bı adabı var kendı anneme almadm ona aldm ama bazıları ıstepek kadır kıymet bılmezler esımde anneme bsy alma o anlamaz demstıde bn elı bos gtmeyım ayıp olamsn derdndeydm

Biz aynı memleketteyiz artık akıllandım 3 ay önce kv duymadan 4-5 gün önce gidip annemde kaldım. Eşim gelince aldı beni yeni geliyormuş gibi gittik. Hiç rahat edemiyorum kv de de napıyım

buna şükür de yinede daha kötü olmakda vardı elbet beterin beteri vardır yani :)

Evet çok şükür ki eşim de sürekli annesini haklı gören biri değil. Zamanla alışacak sonuçta yeniyiz daha.

Kizlar giris muzigi kina muzikleri dans muzigi konusunda bilginize ihtiyacim var

cnm biz cıkış müziğini piyaniste bırkakmıştık
ilk dans müziğimiz de Gülşah Tütüncü dua ediyorum. Oldu. ..

anne babalarıyla ayrı şehirde yaşayanlar sorum size??
bayramlarda kimin ailesine gidiyonuz kuzucuklar?
tatili bölüp iki tarafa da mı?
yoksa bir bayram bi tarafa öbür bayram öbür tarafa şeklindemi??

bnce öyle bi gelenek yapmayın yoksa her razman o aileye her kurban diğer aileye gidilir...
memleketlerine meselesine göre o anki şartlara göre gidin derim ben

ayprensesı hg nasıl oldun?

Iyiyim Nena cnm saol telden takip etmeye çalışıyorum ama konulara katılmıyorum artık ewe gidince grsz

ne güzel kaynatmışınız
ne olurdu ben de mesai saatlerinde kkya girebilsem
ama buraya çene yarıştırcam diye kesin azar işitirdim

teyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden

çook tatlı olmuşsun nenacım maaşallah
bence öyle çok göbeğin yok çok şeker duruyor

bnce öyle bi gelenek yapmayın yoksa her razman o aileye her kurban diğer aileye gidilir...
memleketlerine meselesine göre o anki şartlara göre gidin derim ben

Öyle olursa sürekli eşimin memleketine gitmek zorunda kalcam canım çünkü o benim memleketi hiç sevmiyo ve ailemle de arası pek iyi değil malesef..ben onun memleketini seviyorum ailesiyle de aram iyi ama bayramda kendi memleketimde olmayı isterim tabi...bilmiyorum nolcak nezaman bu konu açılsa geriliyoruz..hemen kapatıyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde de Selami Sahin Burcu Gunes
'Ben Birtek Kadin/Adam Sevdim' calmistiiii

Ayy ne guzel birgundu..
Esim biara ben cok heyecanlandim sen say bana ayaklarimi karistiracam galiba demisti
Sonra da hep ne konustunuz o kadar bidibidi dediler bize :82:

Faydam olursa ne mutlu bana

teyzoşlarr rbiz geldıkkk,pek iyi cekmeyı beceremedım aceleden
Nenosss me guzel bi annesin sen oyleee minnos artik bende burdayim diyooo

Yok canim tabiki soylemeyebilirsinn merak insani boyle deli eder iste yahu

Bu ara da amasra da kalabalik oluyo ama cakraz koy oldugu icin biraz daha sessiz

kimsecikler yok galiba..
benim kociş uyuyakaldı...bu akşam yemekler ondandı bi tek tavuğun sosunu ben yaptım..
o yüzden yorudu heralde
ben de pastauı yaptım...
gece 12:00de irem dericiden çok şükür eşliğinde üflücez pastamızı
ayhh heyecan yaptım..geçen yıl bu akşam da heyecandan ölmek üzereydim

slm kızlarr...
ben geldimm yorgun ve bitkin olarak...

hmm analdım cnm...eşinin ailenle arası bozuk olması kötü olmuş...üzüldüm...inşallah araları düzelir...
bayram ziyaretlerini uygun bi düzene girer inş.

kızlar.......
rica etsem evlilik görseli olmayanlar ekleyebilirmiiiiiiiiiiiiii

aklımda birsürü şey vardı şimdi hepsini unuttummm

svittt ewlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ömrünüz musmutlu olsun inş

herkese gunaydınlar bugun persembe gerıye kaldı cuma c.tesi

sivitttt ruh ikizim canımmm 1. yıl dönümünüz kutlu olsun nice saglıklı huzurlu senelere kocan ve mınıcık bebegınle mutluluk yuvanızdan hiçççç eksik olmasın hep askla bakan gözlerınız parlasın aksam yiyeceğiniz pasta tadında gecsın her gununuz bugun her zamnkınden daha cok sarıl esıne cunku hayatn boyunca her anında en yakınnda olacak kişi o birbirinizin ellerini hiç bırakmayın,öptümm seni en büyüğünden....:81::81::81::81::103::103::103:

Gunaydinnn tatliskolaaar
Yine geldimm bu saatte gelisimin son 2:gunu sonra araniza geceleri katilacaamm
Sabah daha iyi oluyodu amaaa artik seminer bittiii pazar 11 gibii boluya donuyoruzzz dua edince kazasiz belasiz ulasalimm:26:

Sivitosum 1. Yiliniz kutlu mutlu olsunnn
Senin hediye vermene gerek yok zaten en buyuk hediyeniZ karnindaki minnos

Nenosss gunaydinn

Gunaydin canlarimmm...buyyk bir heyecanla uyandimmm kayinvalidecigime super bir kahvalti hazirladin su an gelmelerini bekliyorum..sizin anlicaniz buyuk gun bu gun..
SİVİTCİMMM.. musmutlu dinumlerinz olsun evladinla yuvanda ins.
Hepinize guzel gunler diliyorum bu gun sabrimin dualariniza ihtiyaci olacak..optum siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…