Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aa su an dusundun de evt yemk benim icinde onemli acken cok gergin olurum bende:) ama yemek yapmaya hic usenmen cunku sonunda o yemekleri kocisimle buyuk bir keyifle yeriz super olurrr

ah bende sevsemmm..zaten iştahsızlık var..
bi de kendim yapınca kokusundan doyup hiç yiyemiyorumm
okadar özeniyorumki hem iştahlı hem de yemek yapmayı seven kişilere...

yok yaa çok uyusmuyorda aslında kafalarımız ben biraz olgun kalıyorum sanki ona göre alsında ters durumda kücük olan benim görümcem ve eltim 34-36 o civrlardalar tam bilmesemde ben ise 23 yasındayım ama ters bi durum var

sorma nenoş yaaa bi de tatil dönüşü aynı zamanda bayram dönüşü ay sonu olucak kesin istifayı zorlarım yine
ama tek tesellim doğum izni

o zamannn haydiiii tüm topik tatile gidiyoruz...hepimizi denizde düşündüm de miss gibi
gizzzz iyiyim canım sen nasılsın oyyy cok güzel oldu seninde buraya girmen artık 2 tazecik gelin oldukk nasıl gidiyor evlilik neler yapıyorsun canım ?

oyyy masallah amin canım inşallah calısıyormusun ?

çalışıyorum canım bankacıyım maalesef
sen çalışmıyorsun galiba sanki öyle okumuştum...
evin tadını çıkar ne güzel benim için de

maaşallah sana nenaaa
tabi yavaştan iyice belli olucak kii...
4.ayda 2.5 kilo iyi bence..
ben 3 kilo verdim ama bulantılar geçsin hızla geri alırım

asoşumm başıma güneş geçti öğle tatilinde galiba alamadım son yazdığını
ne süpriziiiii ?

cok zor olmadı bılmem gunduzlerı semıner aksamalrı evde arkılerle 101 yaptgn 2 aktıvıte

foto mu ıstıosun hmm kıme cektrcem dur bı lavaboda cekeyım olursa
Cekkk yolla kuzuu gobuss ozellikleee

ya evet cok almadım ama normalde de tombıkım kiiiihepımızı tatılde mı dusundun süper ya ne keyflı olurdu

sennde bulantılarnn hafıflemeye baslaması gerek yakın da tamemn gecer sıvıtım

Kizlar giris muzigi kina muzikleri dans muzigi konusunda bilginize ihtiyacim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olsun canım güzel bir işin var ne kadar güzel =)
bebiş gelince sende bir sürede olsa evde olursun :)
evet ben evdeyim kücüklügümden beri hep calıstım son 2 yıldır bir calısıp bir işten cıkıyordum derken dügünden 2-3 ay önce ayrıldım son işimden calıssam daha iyi olur ama bakalım şimdilik askıda

OLsun canim tatil tatildirr
Biz bi kere amasra cakraz diye bi koyuna gitmistik guzeldi pansiyon tarzi oteller var kahvalti aksam yemegi olan iyiydi ve sakindi canim ama begenirmisiniz bilmem:26:

Canimm hangibuniversitedesin sakincasi yoksaa

canım olabilir hiç gitmedim amasraya..
üniv.i yazmasam bana kızmassın demi canım..çünkü eşimle aynı yerdeyiz ve o da hoca..çevremde kk'ya takılan çok var ve eşimle yaşadığım sorunlara dair buraya topikler açtım..kimliğimiz ifşa olsun istemiyorum..kusura bakma canım..
bu arada çok tatlısın...
ev halinle de çok hoşsun hiç rahatsız olma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…