- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.481
Oynatmayaaaa az kaldiiiii
Doktoruuuum nerdeeeeee
BIR GUZEEL KIZZ yuzundeennnn
Cildiracagiiimmm
Emzir diyenlerin agzina mememi sokasim,sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim,sut geliyor mu diyenleri bir inegin altina yatirasim var!
Benim vidalar gevsedi :86::111:
testi yaptım hikmetli çiktii :82:
Doktoruuuum nerdeeeeee
Cildiracagiiimmm
Emzir diyenlerin agzina mememi sokasim,sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim,sut geliyor mu diyenleri bir inegin altina yatirasim var!
yaklasık 3 saattir tatil bakıyorummm eşim didime gidelim dedii yakın olması açısından...
tatili kesinleşenlerr bana söyleyebilirmi nereye gidiyosunuzzzz
Telden kahkaha ikonu gonderemiyorum
..ama gece gece kırıldım gülmekten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah sabah cok guldurdun beni kizceee benide inegin altina yatirsanaOynatmayaaaa az kaldiiiii
Doktoruuuum nerdeeeeee
Cildiracagiiimmm
Biz agustostabgidiyoruz kuzummm crystal sunset luxtury mi ne isteyaklasık 3 saattir tatil bakıyorummm eşim didime gidelim dedii yakın olması açısından...
Güüünaaaaydııınn
Gece cok kotuydu..Bazen sicrarim ama bu kadari ilk defa oldu..Esime sarilmistim bile daha ayilamadan,ne gordugumu hatirlayamiyorum ama esime sana birsey oldu sandim dedim..oturdum agladim..
Cok kotuydu cok..
Su anket nerdeee telden bulmak zor kii
yaklasık 3 saattir tatil bakıyorummm eşim didime gidelim dedii yakın olması açısından...
Hosgeldin caniiiimMerhaba asenngeldim ben suan annemlerdeyim bir mesaj yazayım dedim ama inşallah ay basında telefonuma int paketi yapıcam benim tel girerse tabi o zaman hergün gelirim
kendimi tanıtayım eger beni kabul ederseniz
ismim eda23 yasındayım 11 mayısta dünya evine girdik bizde:123:çalışmıyorum evdeyim temizlik yemek geciniyoruz işte hep özenirdim kızlara vee sonunda banada burada evli olarak sohbet etmek nasip olduuu
hepinize tekrar selamlarr
atletsiz geziyorum üşüttümü diye düşünüyorum ısıtınca hafifliyor...
Doktoruuuum nerdeeeeee
Cildiracagiiimmm
Merhaba asenngeldim ben suan annemlerdeyim bir mesaj yazayım dedim ama inşallah ay basında telefonuma int paketi yapıcam benim tel girerse tabi o zaman hergün gelirim
ismim eda23 yasındayım 11 mayısta dünya evine girdik bizde:123:çalışmıyorum evdeyim temizlik yemek geciniyoruz işte hep özenirdim kızlara vee sonunda banada burada evli olarak sohbet etmek nasip olduuu
Canım hayatı içinden> > kişisel gelişim>> testler >> > bakalım cilveli misiniz? Ya da google a yaz cilveli misin testi diye..çıkar hemen
Gunaydin sen topigin sen gelinleriiii....
Gununuz aydin neseniz bol olsun...( ev temiz olunca enerjim yuksek oluyor) :)
Sevimli ciktimmmmCanım hayatı içinden> > kişisel gelişim>> testler >> > bakalım cilveli misiniz? Ya da google a yaz cilveli misin testi diye..çıkar hemen
Canim google a cilveli misiniz yaz ilk cikana tiklaben bulamadm testı nerden bakmam gerektgnı anlamadm hataın ıcınden nerde onu bulsam gerısını gtrcektm ama bulamadm
Gunaydinn canlarimmm
Dunnvkp oldugu icin gelemedim been aksamalari biraz zoryaa ben bu huyumu napcam
Baba suni vereyimmii baba soyle yapalimmi sunu mu yapsam manyak gibiyimbabamda rahatsiz oluyomus
Sabah sabah cok guldurdun beni kizceee benide inegin altina yatirsana
Allahimm guldurmee hoca kizacak
Biz agustostabgidiyoruz kuzummm crystal sunset luxtury mi ne isteama siz didim istiyosaniz bu side
Canim nasil oldu bobreklerinn:26:
Ayy hayirdir insallah canimm:26:
Merhaba asenngeldim ben suan annemlerdeyim bir mesaj yazayım dedim ama inşallah ay basında telefonuma int paketi yapıcam benim tel girerse tabi o zaman hergün gelirim
ben bulamadm testı nerden bakmam gerektgnı anlamadm hataın ıcınden nerde onu bulsam gerısını gtrcektm ama bulamadm