- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.461
link atıverde bizde gülelimkızlar kaynana dıyalogları dıe bır topık buldum gulmek ıcın bırebır tavsıye edılır
bi bakıyım bakalım nenacımmmmlink olmuoki cnm deneedm ama koyamdm kaynana dıyaloglarım konunun adı eşim ve eşimin ailesi bölümünden bulablrsn amayacammm
Bu arada aynı test burda da var..
Kişisel gelişim testler bölümünde..
Çözenler yazsın cevabııı
Kızlar ben de maynetten cilvelimisin testi çözdüm 'sevimli' çıktım :)))
Diğer sonuçlar:
Iffetli
Hikmetli
Ve cilveli...
Kendimi cilveli sanıyordum pehhhh.....:44:
NENAAA
Masallah size..Zaten bu devirde bi degisik bu isler,butun iyileri kapmislar deyip evlilere yoneliyorlar sanirjmavuclarini yalasinlar
Daha neler neler paylasiliyor yazik bebeklere valla..Allahtan kayinvalidem oyle biri degil belkide biraz benim tavirlarimi belli edisimdendir ama cok sorun yasanabilirdi..Allah dagina gore kar verir derler ya oyle bisy galiba..
Bi kere basima dikilip Sezen emerken,geliyor mu acaba dedi sut icin..biliyorum iyi niyetli tmm ama boyle seyler emzirme doneminde cok onemli emziren birine kesinlikle soylenmemesi gereken birseydir yetiyor mu doyuyor mu gb seyler..
Bende gelmese uyumaz durmaz herhalde anne dedim..Bir daha bisy demedi..biz soyle yapardik ama simdi farkli deyip basliyor bende onayliyorsam yapiyoruz yoksa cahillik iste diyor
Seviyorum yahu :)
Buarada belki cok erken ama Tomrisin Emzirme Notlari diye arat cikar internette 1-2-3... diye gidiyor okumani tavsiye ederim kizce..
Vahsii
Kiyamam..olsun kiz yaramaz olsun ama teyzesine yapmasin
hyrlısı olsun bakalım neye dalaletmıs goruruz yakında
bız neyız saksımıyız bızı neden cagrmıosnz
Kızlar ben de maynetten cilvelimisin testi çözdüm 'sevimli' çıktım :)))
Diğer sonuçlar:
Iffetli
Hikmetli
Ve cilveli...
Kendimi cilveli sanıyordum pehhhh.....:44:
Netten girince çözerimm bnde..
Asoşşş sende çöz
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
Bende sevimli ciktim:82:
kesin ben de sevimli çıkarım çözmedim dha ama nena cilveli çıkar
Kızlar sanırım böbreklerim ağrıyo
Hahaha yok canim henuz ettrmedm bilemedm napicgmzi gecen ben ettrcktm esim biraz daha duralm dedi annemlere dedk napalm gdelmmi die siz gdin diolar bilemedm ama zaten daha otelde bulamdkki ucak bileti aldk oteller cok pahali esimde tam pansiuon isio israrla bakalm artkmaşallah plojonun kaynanasına
bakalım bizimki nasıl olucak lohusalıkta...
zaten hassas dönem mümkünse eşim ve annemden başkası olmasın yanımda
ama mümkün değil tabi
bu arada o notlara bakayaım canım..tam 29 hafta kaldı doğuma :18:
çok az gibi geliyor :18:
ayh çok gülldüm nenaaa
hadi hep beraber gidelim tatileeeee
ne güzel olur yaaaa
sen iptal ettirdin mi uçak biletini?
[
kesin ben de sevimli çıkarım çözmedim dha ama nena cilveli çıkar
Hayrdr unsallah uzan dinlenKızlar sanırım böbreklerim ağrıyo
Kızlar sanırım böbreklerim ağrıyo
Bobrek agrisini bilirim cok kotudur gecmis olsun canim...
Kizlarrr bu gun kadinlar temizlik yapti sanki ben yoruldum ay yaptigin tek sey yemek hazirlamak oldu...hatta hic bi is yapmadigim icin annemde bana bende kendime saskinim ama boylede iyi oldu :)
Geçmiş olsun canım var miydi bi rahatsızlığın yeni mi oldu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6yıl önce kum dökmüştüm birde kasım ayında böyle bi ağrım olmuştu.. bi kez daha tekrarlarsa dr.a gidicem.. hala hafif ağrıyo
Hay allah dikkat et cnm bnde bobrek agrsi cektm 20gunden fazla siddetli agri cektm ama bnmki tas yada kumdeildi genital enfksyndu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.