- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.441
OyyyKizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlariinanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..
Darisi kendi bebisine kuzummgünaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....
eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum
Okitacaktim ama pek okumaya musait degilsi hocaKiskanclik kotu olsa da guven bambaska
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:
azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:
yaramaz olan miiii ooo
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..
Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in
Sagol kuzu ama bitti o eglenceli gecelerahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiiigüldüm kendime, önce yazıp sonra bakarsan ahanda böyle kalakalırsın dedimmmm
afferin kız sana çok da iyi etmişsin, o kıza birinin boyunun tam ölçüsünü alması lazımmmmışşşşş
ay plojo senin her söylediğine gerçk mi bu gerçek olamaz, olmamalı diye yaklaşıyom ayolll.... havlu icat edildi deseydim kv ye, Allahım yaaaa
wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş......
tünaydınlar herkeseeeee
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim
zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz
dediğin gibi çevre cısss
daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum
aman sabahlar olmasın
artık usta olmuşundur sen
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii
prova olur ne güzelll
ısır bizim için onuu
çook güzel Kağan paşanın odası
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana
ben de öyle rüyalardan sonra hamile kalmıştım
hayırlısı artık
yaa çocuğun olcaktır ya da bi kısmet para falan olabilir
tünaydınlar herkeseeeee
hayırlısı artık
neye dalalet bılmıyorum ama ben ruyamda bır kız bebek gormustum 1 hafta sonra hamıle oldgmu ogrendm
Hayır olsun dicem. Ama rüyanı anlat önce...yada sen anlatmadan yorum yapayım. ..
Genelde bu topiğe gelip bebek düşünmüyorum diyen cok kişi düşünüyor yada suan hamilee
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
İyidir iyi. Hayirlisiyla gelir İnşallah gelmeden haber göndermiştir belki
Oyyymasallah canimm minnoss guzel guzel uyusunn buyusunn cok guzel oda olmuss ferah baya
Darisi kendi bebisine kuzumm
Benimde vardi uykum gitti
Okitacaktim ama pek okumaya musait degilsi hocabakislari onu gosteriyodu
Sagol kuzu ama bitti o eglenceli gecelerkp ve oaynim geldi anca normal okey oynari
Ooooo tatile gidiyosun yaniii 2 haftayabenide gotuuurrr
Kuzumm evet semineri size yazabildigim icin seviyorum mmm
Kısmet para kısmı şimdilik daha çok ilgimi çekti gibi :)))
Hoşgeldin canım...bilmemki kız henüz hazır hissetmiyorum ama hayırlısı tabi...
:)) ben hamileydim karnım şiş kocamandı ama cinsiyetini bilmiyorum..sivri duruyordu baya...:))
Yaa inanırmısın canım insan böyle güzel muhabbetleri görünce acaba ben mi abartıyorum..benim de mi bebişim olsa diyorum..ama işte bu yıl tezimi bitirmeliyim ve bünye olarak zayıfım baya..bunları atlatınca olsa keske diyorum..hayırlısı tabi
Hayırlısı canım sen de var mı bebek?ben yeneyim burda cok tanımıyordu torpilin üyelerini
Dalga gecmeyin ay az biraz eftikliyimdir yahu ben saolsun kocisimde oyledir...:) accik ondan oldu..
Bende yeni sayilirim bebek yok henüz nasipse bayramdan sonraiki aylik gelinim ben daha evlenirken bir yol yapmam diyordum sonra fikrim değişti
Kocacima sordum kaç kez ona gore değişen bisey yok evlenmeden önce en az iki sene olmasin falan diyordu sonra bi hemen olsun diyo ne dediği belli değil yani erkek iste ne anlar ben vakit geçirmek istemiyorum simdi istemiyorum diye yapmam Rabbim aratmasin sonra yaratani küstürmemek lazim diye düşünüyorum ben
ahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiiigüldüm kendime, önce yazıp sonra bakarsan ahanda böyle kalakalırsın dedimmmm
afferin kız sana çok da iyi etmişsin, o kıza birinin boyunun tam ölçüsünü alması lazımmmmışşşşş
ay plojo senin her söylediğine gerçk mi bu gerçek olamaz, olmamalı diye yaklaşıyom ayolll.... havlu icat edildi deseydim kv ye, Allahım yaaaa
wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş......
tünaydınlar herkeseeeee
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim
zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz
dediğin gibi çevre cısss
daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum
aman sabahlar olmasın
artık usta olmuşundur sen
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii
prova olur ne güzelll
ısır bizim için onuu
çook güzel Kağan paşanın odası
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana
hayırlısı artık
Ewt Plojo yaramaz olan tek yeğenim ztn diğerleri eşimin yeğeni..yine tırmaladı yüzümü vahşi bu kız
Inşallah Nena amin.
Tez zmnda olur inş.
Hayır olsun dicem. Ama rüyanı anlat önce...yada sen anlatmadan yorum yapayım. ..
Genelde bu topiğe gelip bebek düşünmüyorum diyen cok kişi düşünüyor yada suan hamilee
Şöyleydi rüyam:hamileymişim 6aylık falan ama ancak karnım şişince anlamışım..hiç mide bulantım falan olmamış ve cinsiyetini bilmiyordum..sonra düşünüyordum sivri olunca karın kısmı oluyordu erkek mi falan diye...o şekilde uyandım..garip bi rüya..
eşim çok istiyor bebek canlar ama işte dediğim gibi tez hazırlığı ve zayıf bir bünye korkutuyor beniiii....
Kısmet para kısmı şimdilik daha çok ilgimi çekti gibi :)))
Hoşgeldin canım...bilmemki kız henüz hazır hissetmiyorum ama hayırlısı tabi...
:)) ben hamileydim karnım şiş kocamandı ama cinsiyetini bilmiyorum..sivri duruyordu baya...:))
Yaa inanırmısın canım insan böyle güzel muhabbetleri görünce acaba ben mi abartıyorum..benim de mi bebişim olsa diyorum..ama işte bu yıl tezimi bitirmeliyim ve bünye olarak zayıfım baya..bunları atlatınca olsa keske diyorum..hayırlısı tabi
Hayırlısı canım sen de var mı bebek?ben yeneyim burda cok tanımıyordu torpilin üyelerini
siz de gelinnnn bizimleeee
101 de oynarız hem benim kociş kağıt oyunlarının ustasıdır benim tersime
Canim hem kariyer yap hem bebekbunyen zayif derken ölçülerinnasil bi hastaligin varmi
mesela benim alerjik astimim var bide iki böbrekte de tas ama yildirmiyor bunlar beni
Yapicam Allah izin verirse
hyrlısı olsun bakalım neye dalaletmıs goruruz yakında
Yaa geçen ben de okudum orayı..süper güle güle öldümkızlar kaynana dıyalogları dıe bır topık buldum gulmek ıcın bırebır tavsıye edılır
Canım anemi, menisküs, ve depolarım boş yani feritin,b12,folik vs..
Çok sık yatağa düşüyorum maalesef...tedavi locam inşallah..
Kariyer meselesi de tezimi yetiştirmezsem işim riske giriyo..uzun hikaye tatlım ama işte çok yoğun bi dönem bekliyo beni anlıcaann..
Sağol canım..yazarım buraya koymam merakta)
Yaa geçen ben de okudum orayı..süper güle güle öldüm
Canım anemi, menisküs, ve depolarım boş yani feritin,b12,folik vs..
Çok sık yatağa düşüyorum maalesef...tedavi locam inşallah..
Kariyer meselesi de tezimi yetiştirmezsem işim riske giriyo..uzun hikaye tatlım ama işte çok yoğun bi dönem bekliyo beni anlıcaann..
Sağol canım..yazarım buraya koymam merakta)
Yaa geçen ben de okudum orayı..süper güle güle öldüm
Merhaba bayanlar :)) Ben 25 yaşındayım, eşim de 33 yaşında.. Ağustosta düğünümüz var :) Eşim diyorum çünkü aralık gibi nikahımızı yapmıştık.. :) Ben aslında bir yıl hiç bebek düşünmüyordum.. Geçen kuzenim geldi bebeği var, bir hafta kaldı bende..Gittikten sonra öyle bir boşluğa düştüm ki anlatamam. Kafam acaip karıştı..Şuan sanırım ertelemek istemiyorum.. :) Doğum kontrol hapına başladım iki hafta önce..Şuan ki düşüncem düğün vaktine kadar kullanıp, sonra bıraksam ve akışında artık ne zaman olursa..
Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak isteyen var mı aranızda..Lütfen bana bir fikir verin..???
Şöyleydi rüyam:hamileymişim 6aylık falan ama ancak karnım şişince anlamışım..hiç mide bulantım falan olmamış ve cinsiyetini bilmiyordum..sonra düşünüyordum sivri olunca karın kısmı oluyordu erkek mi falan diye...o şekilde uyandım..garip bi rüya..
eşim çok istiyor bebek canlar ama işte dediğim gibi tez hazırlığı ve zayıf bir bünye korkutuyor beniiii....
Evlenir evlenmez olmadı ama üç ay sonra istedim hala istiyorum istemeye devam ediyorum
D.k.hapı kullanma derim cnm ben sağlıklı değil.
Ne güzel inşallah en kısa zamanda olur diyelim :)) Bence de değildir, uf ne bileyim.. İki kutu kullansam da çok fazla etkisi olur mu ki
Peki çalışıyor musun sen ??
gecmıs olsn cnm allah sıfa versn ınsallah....
yaz yaz merak ederız hanı ılgılenmıomusz ya kımseyle
ya cok komık hakıkaten bnde cok guldum
Benim bunyemde çok zayifti bi zamanlar kis geldimi hastalıktan kurtulamazdim 15yasindayken doktorların yanlislikla guatr teşhisi koymalari ve verdikleri hormon ilaclari yüzünden bir ayda 9 kilo almam nedeniyle bir daha kolay kolay hasta olmadim boy 1.55 kilo 52 idi ilclarin etkisiyle yani normale öyle geldim ama aslında guatr yokmuş yanlis tedavi sebebiyle farkinda olmadan normal kiloya ulasmistim simdid 50 kiloyum boyda yok zaten yediğine ictigime dikkat ederim Allah tez zamanda senide sagligina kavustursun İnşallah sana bi tavsiye asla ama asla hazir hiçbirşey tüketme olabildiğince doğalbbeslenme te calis cips kola çikolata fast food açma poğaçakatiyen yeme bbunlar bizim gibiler için yalnızca zehir
Evlenir evlenmez olmadı ama üç ay sonra istedim hala istiyorum istemeye devam ediyorum
D.k.hapı kullanma derim cnm ben sağlıklı değil.
Hayır olsun. .
Bnce aynen öyle oluck sen kararsızken gelivetcek bebek.:18:
Ne güzel inşallah en kısa zamanda olur diyelim :)) Bence de değildir, uf ne bileyim.. İki kutu kullansam da çok fazla etkisi olur mu ki
Peki çalışıyor musun sen ??
Sağolsun canım..
Hayırlı zamanda müjde vermek ümidiyle...:)))
Çok haklısın canım işte zaten hep benim suçum..
Kendime bakmayıp sürekli abur cubur modunda..
Beslenmemi bi düzene koysam..
İnşallah hadi bakalım..
Kullanmıyorum canım kocişim izin vermiyor onu zaten..doğal yolla hallediyoruz
Kararsızken gelmesiiiiinnn çok üzülürüüüümmm...
Neyse estagfurullah günah olmasın....