Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlari:KK66: inanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..
Oyyy:nazar: masallah canimm:nazar: minnoss guzel guzel uyusunn buyusunn:emir_bebek: cok guzel oda olmuss ferah baya:KK16:
günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....

eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum:KK1:
Darisi kendi bebisine kuzumm:KK16:
Benimde vardi uykum gitti:KK9:

Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska:nazar: :KK16:
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:

:KK9::KK9: azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:

:KK52:yaramaz olan miiii ooo:KK9:
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..

Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi :KK16:
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in:KK16:
Okitacaktim ama pek okumaya musait degilsi hoca:KK9: bakislari onu gosteriyodu:KK9:

ahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiii :KK1::KK1: güldüm kendime, önce yazıp sonra bakarsan ahanda böyle kalakalırsın dedimmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

afferin kız sana çok da iyi etmişsin, o kıza birinin boyunun tam ölçüsünü alması lazımmmmışşşşş

ay plojo senin her söylediğine gerçk mi bu gerçek olamaz, olmamalı diye yaklaşıyom ayolll.... havlu icat edildi deseydim kv ye, Allahım yaaaa:KK47::KK47:

wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş...... :KK54::KK54::KK54::KK54:
Sagol kuzu ama bitti o eglenceli geceler:KK9: kp ve oaynim geldi:KK9: anca normal okey oynari:KK9:
tünaydınlar herkeseeeee :KK16:
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim :KK8:

zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar :KK9:
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz :KK16:
dediğin gibi çevre cısss :KK34:

daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari :KK53:
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum :nazar:

aman sabahlar olmasın :KK76:
artık usta olmuşundur sen :KK9:
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii :KK9:

prova olur ne güzelll :KK16:
ısır bizim için onuu :KK37:

:nazar::nazar::nazar: çook güzel Kağan paşanın odası:KK52:
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda :KK1:
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana :KK34:

ben de öyle rüyalardan sonra hamile kalmıştım :KK1:
hayırlısı artık :KK34:

Ooooo tatile gidiyosun yaniii 2 haftaya:KK52::KK52: benide gotuuurrr:KK52:
Kuzumm evet semineri size yazabildigim icin seviyorum mmm:KK16:

yaa çocuğun olcaktır ya da bi kısmet para falan olabilir :KK1:

Kısmet para kısmı şimdilik daha çok ilgimi çekti gibi :)))

Hoşgeldin canım...bilmemki kız henüz hazır hissetmiyorum ama hayırlısı tabi...

neye dalalet bılmıyorum ama ben ruyamda bır kız bebek gormustum 1 hafta sonra hamıle oldgmu ogrendm :KK52::KK52::KK49:

:)) ben hamileydim karnım şiş kocamandı ama cinsiyetini bilmiyorum..sivri duruyordu baya...:))

Hayır olsun dicem. Ama rüyanı anlat önce...yada sen anlatmadan yorum yapayım. ..
Genelde bu topiğe gelip bebek düşünmüyorum diyen cok kişi düşünüyor yada suan hamilee :KK52:

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Yaa inanırmısın canım insan böyle güzel muhabbetleri görünce acaba ben mi abartıyorum..benim de mi bebişim olsa diyorum..ama işte bu yıl tezimi bitirmeliyim ve bünye olarak zayıfım baya..bunları atlatınca olsa keske diyorum..hayırlısı tabi

İyidir iyi. Hayirlisiyla gelir İnşallah gelmeden haber göndermiştir belki:KK1:

Hayırlısı canım sen de var mı bebek?ben yeneyim burda cok tanımıyordu torpilin üyelerini

Merhaba bayanlar :)) Ben 25 yaşındayım, eşim de 33 yaşında.. Ağustosta düğünümüz var :) Eşim diyorum çünkü aralık gibi nikahımızı yapmıştık.. :) Ben aslında bir yıl hiç bebek düşünmüyordum.. Geçen kuzenim geldi bebeği var, bir hafta kaldı bende..Gittikten sonra öyle bir boşluğa düştüm ki anlatamam. Kafam acaip karıştı..Şuan sanırım ertelemek istemiyorum.. :) Doğum kontrol hapına başladım iki hafta önce..Şuan ki düşüncem düğün vaktine kadar kullanıp, sonra bıraksam ve akışında artık ne zaman olursa..

Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak isteyen var mı aranızda..Lütfen bana bir fikir verin..???

Şöyleydi rüyam:hamileymişim 6aylık falan ama ancak karnım şişince anlamışım..hiç mide bulantım falan olmamış ve cinsiyetini bilmiyordum..sonra düşünüyordum sivri olunca karın kısmı oluyordu erkek mi falan diye...o şekilde uyandım..garip bi rüya..
eşim çok istiyor bebek canlar ama işte dediğim gibi tez hazırlığı ve zayıf bir bünye korkutuyor beniiii....

Son düzenleme:
Oyyy:nazar: masallah canimm:nazar: minnoss guzel guzel uyusunn buyusunn:emir_bebek: cok guzel oda olmuss ferah baya:KK16:

Darisi kendi bebisine kuzumm:KK16:
Benimde vardi uykum gitti:KK9:

Okitacaktim ama pek okumaya musait degilsi hoca:KK9: bakislari onu gosteriyodu:KK9:

Sagol kuzu ama bitti o eglenceli geceler:KK9: kp ve oaynim geldi:KK9: anca normal okey oynari:KK9:

Ooooo tatile gidiyosun yaniii 2 haftaya:KK52::KK52: benide gotuuurrr:KK52:
Kuzumm evet semineri size yazabildigim icin seviyorum mmm:KK16:

siz de gelinnnn bizimleeee :KK52:
101 de oynarız hem benim kociş kağıt oyunlarının ustasıdır benim tersime :KK9:

:)) ben hamileydim karnım şiş kocamandı ama cinsiyetini bilmiyorum..sivri duruyordu baya...:))

Yaa inanırmısın canım insan böyle güzel muhabbetleri görünce acaba ben mi abartıyorum..benim de mi bebişim olsa diyorum..ama işte bu yıl tezimi bitirmeliyim ve bünye olarak zayıfım baya..bunları atlatınca olsa keske diyorum..hayırlısı tabi

Hayırlısı canım sen de var mı bebek?ben yeneyim burda cok tanımıyordu torpilin üyelerini

Bende yeni sayilirim bebek yok henüz nasipse bayramdan sonra :KK1:iki aylik gelinim ben daha evlenirken bir yol yapmam diyordum sonra fikrim değişti :21:
Kocacima sordum kaç kez ona gore değişen bisey yok evlenmeden önce en az iki sene olmasin falan diyordu sonra bi hemen olsun diyo ne dediği belli değil yani erkek iste ne anlar ben vakit geçirmek istemiyorum simdi istemiyorum diye yapmam Rabbim aratmasin sonra yaratani küstürmemek lazim diye düşünüyorum ben:KK20::KK34:

Bende yeni sayilirim bebek yok henüz nasipse bayramdan sonra :KK1:iki aylik gelinim ben daha evlenirken bir yol yapmam diyordum sonra fikrim değişti :21:
Kocacima sordum kaç kez ona gore değişen bisey yok evlenmeden önce en az iki sene olmasin falan diyordu sonra bi hemen olsun diyo ne dediği belli değil yani erkek iste ne anlar ben vakit geçirmek istemiyorum simdi istemiyorum diye yapmam Rabbim aratmasin sonra yaratani küstürmemek lazim diye düşünüyorum ben:KK20::KK34:

Canım ben de işte yarım yamalak bi anne olmamak için erteliyorum..yoksa tezim olmasa ve bünyem sağlıklı olsa isterdim hemen...

NENAAA
Masallah size..Zaten bu devirde bi degisik bu isler,butun iyileri kapmislar deyip evlilere yoneliyorlar sanirjm:KK9: avuclarini yalasinlar :KK9:

ahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiii :KK1::KK1: güldüm kendime, önce yazıp sonra bakarsan ahanda böyle kalakalırsın dedimmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

afferin kız sana çok da iyi etmişsin, o kıza birinin boyunun tam ölçüsünü alması lazımmmmışşşşş

ay plojo senin her söylediğine gerçk mi bu gerçek olamaz, olmamalı diye yaklaşıyom ayolll.... havlu icat edildi deseydim kv ye, Allahım yaaaa:KK47::KK47:

wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş...... :KK54::KK54::KK54::KK54:

Daha neler neler paylasiliyor yazik bebeklere valla..Allahtan kayinvalidem oyle biri degil belkide biraz benim tavirlarimi belli edisimdendir ama cok sorun yasanabilirdi..Allah dagina gore kar verir derler ya oyle bisy galiba..

tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim :KK8:

zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar :KK9:
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz :KK16:
dediğin gibi çevre cısss :KK34:

daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari :KK53:
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum :nazar:

aman sabahlar olmasın :KK76:
artık usta olmuşundur sen :KK9:
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii :KK9:

prova olur ne güzelll :KK16:
ısır bizim için onuu :KK37:

:nazar::nazar::nazar: çook güzel Kağan paşanın odası:KK52:
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda :KK1:
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana :KK34:

Bi kere basima dikilip Sezen emerken,geliyor mu acaba dedi sut icin..biliyorum iyi niyetli tmm ama boyle seyler emzirme doneminde cok onemli emziren birine kesinlikle soylenmemesi gereken birseydir yetiyor mu doyuyor mu gb seyler..
Bende gelmese uyumaz durmaz herhalde anne dedim..Bir daha bisy demedi..biz soyle yapardik ama simdi farkli deyip basliyor bende onayliyorsam yapiyoruz yoksa cahillik iste diyor:KK9::KK9:
Seviyorum yahu :)
Buarada belki cok erken ama Tomrisin Emzirme Notlari diye arat cikar internette 1-2-3... diye gidiyor okumani tavsiye ederim kizce..

Ewt Plojo yaramaz olan tek yeğenim ztn diğerleri eşimin yeğeni..yine tırmaladı yüzümü vahşi bu kız

Inşallah Nena amin.
Tez zmnda olur inş.

Hayır olsun dicem. Ama rüyanı anlat önce...yada sen anlatmadan yorum yapayım. ..
Genelde bu topiğe gelip bebek düşünmüyorum diyen cok kişi düşünüyor yada suan hamilee :KK52:

Vahsii:KK9:
Kiyamam..olsun kiz yaramaz olsun ama teyzesine yapmasin:KK9:

Şöyleydi rüyam:hamileymişim 6aylık falan ama ancak karnım şişince anlamışım..hiç mide bulantım falan olmamış ve cinsiyetini bilmiyordum..sonra düşünüyordum sivri olunca karın kısmı oluyordu erkek mi falan diye...o şekilde uyandım..garip bi rüya..
eşim çok istiyor bebek canlar ama işte dediğim gibi tez hazırlığı ve zayıf bir bünye korkutuyor beniiii....

Canim hem kariyer yap hem bebek:KK34:bunyen zayif derken ölçülerinnasil bi hastaligin varmi
mesela benim alerjik astimim var bide iki böbrekte de tas ama yildirmiyor bunlar beni:KK20:
Yapicam Allah izin verirse:emir_bebek:

hyrlısı olsun bakalım neye dalaletmıs goruruz yakında :KK9::KK9:

siz de gelinnnn bizimleeee :KK52:
101 de oynarız hem benim kociş kağıt oyunlarının ustasıdır benim tersime :KK9:

bız neyız saksımıyız bızı neden cagrmıosnz :KK19::KK19::KK19:

Canim hem kariyer yap hem bebek:KK34:bunyen zayif derken ölçülerinnasil bi hastaligin varmi
mesela benim alerjik astimim var bide iki böbrekte de tas ama yildirmiyor bunlar beni:KK20:
Yapicam Allah izin verirse:emir_bebek:

Canım anemi, menisküs, ve depolarım boş yani feritin,b12,folik vs..
Çok sık yatağa düşüyorum maalesef...tedavi locam inşallah..
Kariyer meselesi de tezimi yetiştirmezsem işim riske giriyo..uzun hikaye tatlım ama işte çok yoğun bi dönem bekliyo beni anlıcaann..

hyrlısı olsun bakalım neye dalaletmıs goruruz yakında

Sağol canım..yazarım buraya koymam merakta :KK66:)

kızlar kaynana dıyalogları dıe bır topık buldum gulmek ıcın bırebır tavsıye edılır:KK52::KK52::KK52:
Yaa geçen ben de okudum orayı..süper güle güle öldüm :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Kariyer meselesi de tezimi yetiştirmezsem işim riske giriyo..uzun hikaye tatlım ama işte çok yoğun bi dönem bekliyo beni anlıcaann..

gecmıs olsn cnm allah sıfa versn ınsallah....

yaz yaz merak ederız hanı ılgılenmıomusz ya kımseyle:KK33::KK33::KK33:

ya cok komık hakıkaten bnde cok guldum :KK52::KK52:

Benim bunyemde çok zayifti bi zamanlar kis geldimi hastalıktan kurtulamazdim 15yasindayken doktorların yanlislikla guatr teşhisi koymalari ve verdikleri hormon ilaclari yüzünden bir ayda 9 kilo almam nedeniyle bir daha kolay kolay hasta olmadim boy 1.55 kilo 52 idi ilclarin etkisiyle yani normale öyle geldim ama aslında guatr yokmuş yanlis tedavi sebebiyle farkinda olmadan normal kiloya ulasmistim simdid 50 kiloyum boyda yok zaten yediğine ictigime dikkat ederim Allah tez zamanda senide sagligina kavustursun İnşallah sana bi tavsiye asla ama asla hazir hiçbirşey tüketme olabildiğince doğalbbeslenme te calis cips kola çikolata fast food açma poğaçakatiyen yeme bbunlar bizim gibiler için yalnızca zehir:KK50:

Merhaba bayanlar :)) Ben 25 yaşındayım, eşim de 33 yaşında.. Ağustosta düğünümüz var :) Eşim diyorum çünkü aralık gibi nikahımızı yapmıştık.. :) Ben aslında bir yıl hiç bebek düşünmüyordum.. Geçen kuzenim geldi bebeği var, bir hafta kaldı bende..Gittikten sonra öyle bir boşluğa düştüm ki anlatamam. Kafam acaip karıştı..Şuan sanırım ertelemek istemiyorum.. :) Doğum kontrol hapına başladım iki hafta önce..Şuan ki düşüncem düğün vaktine kadar kullanıp, sonra bıraksam ve akışında artık ne zaman olursa..

Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak isteyen var mı aranızda..Lütfen bana bir fikir verin..???

Evlenir evlenmez olmadı ama üç ay sonra istedim hala istiyorum istemeye devam ediyorum

D.k.hapı kullanma derim cnm ben sağlıklı değil.

Hayır olsun. .
Bnce aynen öyle oluck sen kararsızken gelivetcek bebek.:18:

Evlenir evlenmez olmadı ama üç ay sonra istedim hala istiyorum istemeye devam ediyorum

Ne güzel inşallah en kısa zamanda olur diyelim :)) Bence de değildir, uf ne bileyim.. İki kutu kullansam da çok fazla etkisi olur mu ki

Peki çalışıyor musun sen ??

gecmıs olsn cnm allah sıfa versn ınsallah....

yaz yaz merak ederız hanı ılgılenmıomusz ya kımseyle:KK33::KK33::KK33:

ya cok komık hakıkaten bnde cok guldum :KK52::KK52:

Sağolsun canım..
Hayırlı zamanda müjde vermek ümidiyle...:)))

Benim bunyemde çok zayifti bi zamanlar kis geldimi hastalıktan kurtulamazdim 15yasindayken doktorların yanlislikla guatr teşhisi koymalari ve verdikleri hormon ilaclari yüzünden bir ayda 9 kilo almam nedeniyle bir daha kolay kolay hasta olmadim boy 1.55 kilo 52 idi ilclarin etkisiyle yani normale öyle geldim ama aslında guatr yokmuş yanlis tedavi sebebiyle farkinda olmadan normal kiloya ulasmistim simdid 50 kiloyum boyda yok zaten yediğine ictigime dikkat ederim Allah tez zamanda senide sagligina kavustursun İnşallah sana bi tavsiye asla ama asla hazir hiçbirşey tüketme olabildiğince doğalbbeslenme te calis cips kola çikolata fast food açma poğaçakatiyen yeme bbunlar bizim gibiler için yalnızca zehir:KK50:

Çok haklısın canım işte zaten hep benim suçum..
Kendime bakmayıp sürekli abur cubur modunda..
Beslenmemi bi düzene koysam..
İnşallah hadi bakalım..

Hayır olsun. .
Bnce aynen öyle oluck sen kararsızken gelivetcek bebek.:18:

Kullanmıyorum canım kocişim izin vermiyor onu zaten..doğal yolla hallediyoruz :KK9:
Kararsızken gelmesiiiiinnn çok üzülürüüüümmm...
Neyse estagfurullah günah olmasın....:nazar:

Ne güzel inşallah en kısa zamanda olur diyelim :)) Bence de değildir, uf ne bileyim.. İki kutu kullansam da çok fazla etkisi olur mu ki

Peki çalışıyor musun sen ??

Bn bi ay kullandm. Ablam rahatsızlandığında Dr. Hap kullandımı diye sorunca bidaha kullanmadm ...

Bn çalışmıyorum.

Sağolsun canım..
Hayırlı zamanda müjde vermek ümidiyle...:)))

Çok haklısın canım işte zaten hep benim suçum..
Kendime bakmayıp sürekli abur cubur modunda..
Beslenmemi bi düzene koysam..
İnşallah hadi bakalım..

Kullanmıyorum canım kocişim izin vermiyor onu zaten..doğal yolla hallediyoruz :KK9:
Kararsızken gelmesiiiiinnn çok üzülürüüüümmm...
Neyse estagfurullah günah olmasın....:nazar:

Deme öyle demeee tövbe dee

bende hıc hapkullanmadm kulllanmam da korunmann baska yontemıde var vucuduma zarrlı bsyın grmesnı hıc ıstemedm esımde gerek olmadgını soyledı

X