- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.421
günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....
eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum
Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlariinanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..
Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:
azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:
yaramaz olan miiii ooo
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..
Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in
ahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiiiben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsigörsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm
aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt
Kadincagizin kaynanasi bebisi yikadiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyormus artik suzduruyor mu boyunun uzadigini mi farzediyor anlamadim..
Bir derdim vardan daha ilginc paylasimlar gerceklesiyor zaman zaman Mayis anneleri topigimizde..
Daha neler var..
Allah insanin aklini basindan almasin,azicikta olsa iyi kullanmasini nasip etsin ne diyeyim..
wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş......Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mmcanim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar
Vee asirieglendim
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde
Tesekkur ederim kizlar zamani grlince indallah sizin yavrulariniza daha guzelleri nasip olur biz memur oldugumuz icin cok yerlesik bir oda yapmadik ama bu kadar oldu...kirmizi besik yatak odam icim ilk 6 ay kullanima...
günaydın gelincikleeerrrrr
süper olmuş, gzel anılarla şen kahkaları ile dolsun kağanın odası inşallahhhh
NENAAAA ne oldu ki ne kıskançlığı, çok hızlısınız okumaya yetiştiremiyorum kiiiiii
dadı prenses hadı elıını cabuk tut kendı bebegnn dadılıgını yap beklıyoruz
cok cok pırıl olmus masallah odasıda cıcıymıs saglıkla buyusun mınnoscuk
yok ya allaha bın sukur her zamn dıyorum cok ıdeal bır kocam var durust ,becerıklı,benıde cok sevıo her anlamda allah yuzume guldu kotu karakterde bırı degıl hanı derler ya esıme guvenıorm cevreye guvenmıorm klıse bı laf ama oyle gercekten dunya umurunda deıl onun hayatı varsa yoksa benım yanı bıde dogacak bebegmz o yzuden onada cok yuklenmıyrm kadnn terbıeszlıgı kısa bır sure huzurumu kacrdı ama ben mantıklı dusunerek onun hast oldgu kanaatıne vardım o yuzdende umursamıyorum 6 yıldr beraberız en ufak bır yanlısıolmadı banakarsı
Canım maşallah herseyi tam..daha ne olsun.Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin....
ay dimi yaaa.....Canım maşallah herseyi tam..daha ne olsun.Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin....
ay dimi yaaa.....
ben de çikilat "memuruz tam yapamadık" diyince bi daha baktım resimlere, daha ne yapılcak ki.... ha ama pardon çalışma masası alması lazım kağana....tabi tabi şimdiden başlasın ders çalışmaya kağan bebek
ay dimi yaaa.....
ben de çikilat "memuruz tam yapamadık" diyince bi daha baktım resimlere, daha ne yapılcak ki.... ha ama pardon çalışma masası alması lazım kağana....tabi tabi şimdiden başlasın ders çalışmaya kağan bebek
He yaa..ben iki adet beşiği görünce bile maşallah herseyi düşünmüş dedim bi de bebek arabası biraz daha büyüyünce alınıyor genelde ama herşey tam amayacımm demi maşallah
Neyse benim gibi cahillere örnek olsun
Artık sorarım burda tecrübelilere bebiş olursa...
Bende esimle otobüs duraginin oradan geçerken ben artik geç kaliyorum teyzem merak eder diyorum enisteme laf antamam simdi hadi eyvallah
Boyleydik napalim
Bu arada kızlar rüyada hamile olduğumu gördüm..
Neye delalet acepp?
Hayra yorun hayrolsun ,önden söyleyim de
ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsigörsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm
aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt
Kadincagizin kaynanasi bebisi yikadiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyormus artik suzduruyor mu boyunun uzadigini mi farzediyor anlamadim..
Bir derdim vardan daha ilginc paylasimlar gerceklesiyor zaman zaman Mayis anneleri topigimizde..
Daha neler var..
Allah insanin aklini basindan almasin,azicikta olsa iyi kullanmasini nasip etsin ne diyeyim..
Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mmcanim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar
Vee asirieglendim
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde
günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....
eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum
Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlariinanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..
Neye delalet acepp?
tünaydınlar herkeseeeee
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim
zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz
dediğin gibi çevre cısss
daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum
aman sabahlar olmasın
artık usta olmuşundur sen
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii
prova olur ne güzelll
ısır bizim için onuu
çook güzel Kağan paşanın odası
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana
ben de öyle rüyalardan sonra hamile kalmıştım
hayırlısı artık
Neye delalet acepp?
Ahahhah geçen eşimle bizde durakta bekliyoruz bende dedimkii az beklemedik buralarda otobüsümde gelmezdi hiç diyorum
bi de dün kayınvalidemlerdeyiz otrmaya gittik o sırada annem aradı anneme cevabım "ne oldu çabuk ewe gel mi diyceksin" demem oldu bastı kahkahayı hahahhahah
güzel anılar yaaa onlarında tadı bi başkaydı
Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:
azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:
yaramaz olan miiii ooo
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..
Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in
dadı prenses hadı elıını cabuk tut kendı bebegnn dadılıgını yap beklıyoruz
cok cok pırıl olmus masallah odasıda cıcıymıs saglıkla buyusun mınnoscuk
yok ya allaha bın sukur her zamn dıyorum cok ıdeal bır kocam var durust ,becerıklı,benıde cok sevıo her anlamda allah yuzume guldu kotu karakterde bırı degıl hanı derler ya esıme guvenıorm cevreye guvenmıorm klıse bı laf ama oyle gercekten dunya umurunda deıl onun hayatı varsa yoksa benım yanı bıde dogacak bebegmz o yzuden onada cok yuklenmıyrm kadnn terbıeszlıgı kısa bır sure huzurumu kacrdı ama ben mantıklı dusunerek onun hast oldgu kanaatıne vardım o yuzdende umursamıyorum 6 yıldr beraberız en ufak bır yanlısıolmadı banakarsı
Neye delalet acepp?
ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsigörsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm
Neye delalet acepp?
Canim benim aman krizlere sokup ta harap etme kendini dengesizinn biridir boşver kocani emin olmadan çok fazla sık boğaz etme senden baskasini görmez ki kocan
Bazen benimde aklima gelir boyle yolda yürürken falan kizin biri gelip eşime sarilip opse falan anammm
Bilemiyorum valla paralarim herhalde kizi mesaj falan aman Allah korusunben kocama yüzde yüz guvenirim
bizimkide onemsenıcek bır durum degılmıs onu anladm densızın bırı ıste dusunmeden hareket etmıs salak aptal essek okuzneysekı bnm pırlanta kocam ıkaz etmıs ohh canıma degsın gerızekalı karııı