Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
eniste tehlikeli sularda yuzuyor senin hormonlar tavan yapmisken:KK9:
Neyse ki halolmus :)

Enerji talihsizligi uyku bendede olmustu ama bulanti olmadi cok sukur,en sevmedigim seydir korkarim ben olecem saniyorum vucudum beni istemiyor saniyorum :KK9::KK9:
Tovbeee..
Cok sukur bi tek bunlar olsun yine kizce..

Amiinn..sanaaa,Amayayaa,Prensesee..isteyen herkesee en kisa zamanda insallah

ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsi:KK52::KK52: görsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm :KK76:

aynen kuzuu..bebiş iyi olsun da razıyım ben her şeye...

bu arada kesin çeşmeye gidiyoruz gibi...
apart otel bulduk...çeşme de normal otel bile sadece sabah kahvatısı 140 euro dedi tel.de..iyi akşamlar deyip kapattım :KK1:
alanyadaki oteli iptal ettiricez mecbur..
zaten herşey dahil de olsa bana her şey zararlı yiyemem ki :KK31:
velhasıl geri sayım başlasın :KK55::KK55:
çok tatile gidesim varrrrr :KK52:

aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt:KK52::KK52::KK33::KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35:

bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK76::KK76:kocacım benı ve kızımı operek uyandırdı keyfle uyanıom hr sabahınsallah enerjm dusmez yıneeeeeeee

ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsi:KK52::KK52: görsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm :KK76:

aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt:KK52::KK52::KK33::KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35:

O kizin kalan aklinida sen al:KK9::KK9:
Bence abartmiyorsun daha bunun ilerisi var bence ciddi anlamda dikkat etsin eniste azcik cunku bu insanin icine girdimi cikmayan bisy..Sende kaygilarinla yapiyorsun bu davranisi elinde olmadan..

Kadincagizin kaynanasi bebisi yikadiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyormus artik suzduruyor mu boyunun uzadigini mi farzediyor anlamadim..
Bir derdim vardan daha ilginc paylasimlar gerceklesiyor zaman zaman Mayis anneleri topigimizde..
Daha neler var..
Allah insanin aklini basindan almasin,azicikta olsa iyi kullanmasini nasip etsin ne diyeyim..

O kizin kalan aklinida sen al:KK9::KK9:
Bence abartmiyorsun daha bunun ilerisi var bence ciddi anlamda dikkat etsin eniste azcik cunku bu insanin icine girdimi cikmayan bisy..Sende kaygilarinla yapiyorsun bu davranisi elinde olmadan..

bılmıyorum valla...bu ara bıraz fazla sinirliyim eşimide bezdirmek istemiyroum zaten yogun kızın terbıyeszlıgıneverdm zaten esımde kıza o sekılde msj atmaması gerektgnı soylemıs esımasla yalan soylemez kızıcgmı bılsede dogruyu soyler bnde bsy demedm... alalh kımseyı sasırtmasın

Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn :KK16:
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mm:KK31: canim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar :KK9:
Vee asirieglendim:KK53:
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde

Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn :KK16:
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mm:KK31: canim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar :KK9:
Vee asirieglendim:KK53:
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde

piss ooyuncu senı :KK52::KK52:ben fosur fosur uyuomvalla o saatlerde hıcc ugrasamam oyunla :KK52:

günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....

eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum:KK1:

Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlari:KK66: inanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..

Eklentiler

• $1403597582123.jpg
    $1403597582123.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 26
  • $1403597628230.jpg
    $1403597628230.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $1403597683017.jpg
    $1403597683017.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlari:KK66: inanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..

güzel olmuş cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin..sağlıklı güzel günler geçirin kağanın odasında :)
iki yatak mı aldınız??

Günaydın canım..:KK34:
Ben de okuldayım işte bilgisayar başında..sağa sola yorum yapıyorum:KK76:

sen gelince bn gidiyorum ben gelince sen gidiyosun...
yeğenim uyandı kapatmam lazm pcyi telden takip ederim sizii:KK54:

bılmıyorum valla...bu ara bıraz fazla sinirliyim eşimide bezdirmek istemiyroum zaten yogun kızın terbıyeszlıgıneverdm zaten esımde kıza o sekılde msj atmaması gerektgnı soylemıs esımasla yalan soylemez kızıcgmı bılsede dogruyu soyler bnde bsy demedm... alalh kımseyı sasırtmasın

Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska:nazar: :KK16:
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:

Bide size yazcam derken hoca yakaladi kizdi :KK9:

:KK9::KK9: azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:

günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....

eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum:KK1:

:KK52:yaramaz olan miiii ooo:KK9:
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..

Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi :KK16:
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in:KK16:

Çok güzel görünüyor canım...musmutlu günlere inşallah:KK16:

güzel olmuş cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin..sağlıklı güzel günler geçirin kağanın odasında :)
iki yatak mı aldınız??

sen gelince bn gidiyorum ben gelince sen gidiyosun...
yeğenim uyandı kapatmam lazm pcyi telden takip ederim sizii:KK54:

Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska:nazar: :KK16:
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:

:KK9::KK9: azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:

:KK52:yaramaz olan miiii ooo:KK9:
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..

Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi :KK16:
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in:KK16:

Tesekkur ederim kizlar zamani grlince indallah sizin yavrulariniza daha guzelleri nasip olur biz memur oldugumuz icin cok yerlesik bir oda yapmadik ama bu kadar oldu...kirmizi besik yatak odam icim ilk 6 ay kullanima...

günaydın gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

süper olmuş, gzel anılarla şen kahkaları ile dolsun kağanın odası inşallahhhh:KK19::KK19::KK19:

NENAAAA ne oldu ki ne kıskançlığı, çok hızlısınız okumaya yetiştiremiyorum kiiiiii

X