Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Anladım cnm saol.. bi işe yaramaz yani

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Offf catlicam yaaa bu adam 45dkkadr amerikali bi kadınla knusuo bana bile bu kdt vakit ayirmio jessicaymsmiss sinir oldmmmm

eniste tehlikeli sularda yuzuyor senin hormonlar tavan yapmisken
Neyse ki halolmus :)

Enerji talihsizligi uyku bendede olmustu ama bulanti olmadi cok sukur,en sevmedigim seydir korkarim ben olecem saniyorum vucudum beni istemiyor saniyorum
Tovbeee..
Cok sukur bi tek bunlar olsun yine kizce..

Mevlam banada nasip eder hayirlisiyla İnşallah

Amiinn..sanaaa,Amayayaa,Prensesee..isteyen herkesee en kisa zamanda insallah

aynen kuzuu..bebiş iyi olsun da razıyım ben her şeye...

bu arada kesin çeşmeye gidiyoruz gibi...
apart otel bulduk...çeşme de normal otel bile sadece sabah kahvatısı 140 euro dedi tel.de..iyi akşamlar deyip kapattım
alanyadaki oteli iptal ettiricez mecbur..
zaten herşey dahil de olsa bana her şey zararlı yiyemem ki
velhasıl geri sayım başlasın
çok tatile gidesim varrrrr

Tatile giderken gorumceme birakmistik tarcini, onlarin da findik vardi bi tane disi... Simdi de ikisi bizde... Her aksam 1 saat elimin uzerindeler, ancak tarcin elimi kiz arkadasiyla paylasmak istemiyo pek, findik biraz daha buyuk olmasina ragmen elimden asagi dusuruyoo. Zaten bide bana kusmustu. Yeni yeni barisiyoruz. Ne zaman findik parmagima tunedi baristi kerataaaa cok egleniyorum cokkk... İyi ki varlar ve insallah gorumcem findigi geri istemez. Daha dogrusu 5 yasindaki oglu istemez gorumcem azcik bikmis modda. Kafesten cikariyorum az ucsunlar diye, tarcin bulundugu odadan cikmaz findik sag olsun aralik kalan yatak odasi kapisini da degerlendirdi bi de tunedi avizeye tarcini cagiriyo. Oglum dedim senin kiz niyeti bozdu hem ilk yatak odasini buldu hem de seni cagiriyooo

Insallah cok cok guzeel geceer..
Zaten gezebilmeniz onemli gerisini bosver :)

huuu huuu kızlarrrr
svittt nabrrr

Huhh huuu

Sizinn oglanda gitsin 2 findik kiriversin
Ya kucucuk ya onlarin gozleri cok seviyorum..Bence ayirmayin artik..
Bi akrabamizin kuslari vardi oyle cesurla ceren..Ceren kacinca cesur ortalarda cereeen gel kuzuum diye geziyorduu

Sizinn oglanda gitsin 2 findik kiriversin
Ya kucucuk ya onlarin gozleri cok seviyorum..Bence ayirmayin artik..
Bi akrabamizin kuslari vardi oyle cesurla ceren..Ceren kacinca cesur ortalarda cereeen gel kuzuum diye geziyorduu

Bi oglen geldim, evde adam var zanneettimmmm bidir bidir bi siiilerrr... Amma velakin odalarina sadece kafami uzatinca bile sus puslarr... Bakalim zamanla acilirlar diye umuyorum da konusmasalar bile olur otsunler oda yeter ki banaaaa

Bi oglen geldim, evde adam var zanneettimmmm bidir bidir bi siiilerrr... Amma velakin odalarina sadece kafami uzatinca bile sus puslarr... Bakalim zamanla acilirlar diye umuyorum da konusmasalar bile olur otsunler oda yeter ki banaaaa

Baslayincada susmaz onlar ama..
Annemlerde var bir limon masallahi var bazen yeter dedirtiyor ilgilenmiyoruz diye
Dusununce garip oldum,benim kucuklugumden beri evimizde mutlaka olmustur muhabbet kusu..
En son ben evlenirken kanadi kirikti onu ben aldim ama calisiyoruz diye ilgilenemedim cok o da kiskanclik yapti,sonra fazla yasamadi..Bizim minik buyusunde alayim..
Sen anlattikca canim cekti :))))

Habersiz gelen misafiri gondermis bulunuyoruz kizlarrrr...kocise sarilip kokusuyla uyuma vakti..sabab gorusurz kizlarrr..opuldunuzzzz

Sanırım herkesler uyumuş 0_o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi yıllık evliyim canım..ama bi 6ay daha bebek düşünmüyorum...hayirlisi bakalım...

hayırlısı inş. istediğiniz olur...

Sanırım herkesler uyumuş 0_o

bn uyumadım dahaaa eşim gelicek birazdn ben yavaştan kacıyorumm

Gunaydin kizlar..
Bu sabah topigin acilisini ben yapayim dedim..karnima giren sancilar sayesinde uykusuz gecen gecenin sabahinda kocisimle balkonda sabah kahvesindeyim....gunun tamami hepimiz icin huzur ve ask dolu gecmesi umuduyla...opuyorm herbirinizi..

6:58 de ne kahvesi kızzz

aydın günler gelincikleeeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…