Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bugun de yapma bnceee...cok zorluyorsun kendinii

bn de tatillere bakmaya başladım...tarih belli değil ama nereye gidicez karar verym kafamda bi yer olsun istiyorum

sizlerde el öpme var mıı?
biz de var kaynanamlar da yok
gittik ne kv ne kp hiç bir şey hediye etmedi

canım benim az zamanın kalmış yorma kendini...
iş için hırpalanmaya değmez senden kıymetli değilya :)

bugun de yapma bnceee...cok zorluyorsun kendinii

bn de tatillere bakmaya başladım...tarih belli değil ama nereye gidicez karar verym kafamda bi yer olsun istiyorum

Bu gunde bitti neyseki anneme kalmasin her is diye az bi ucundan tutuyorum iste...
Bak cnim tatillerr bizdn bu sene gecti artik seney insallah..icin gidiyorda oglum gelsin yeter diyorum..

canım benim az zamanın kalmış yorma kendini...
iş için hırpalanmaya değmez senden kıymetli değilya :)

Tabiki bendn kiymetli diil ama yapmayincada olmuyor yani en azindn benim icim rahat etmiyor..artik az kaldi dogabilir oglusunda onun icin no problem

cok sıkılıyorum kızlarrr bugun bana zulüm gibi uykum var enerjm yok hıc bsy yıemedm bulantım var esneyıp duruyorum her sey batıo bugun bana anlıcgnz catlıcammmmmmmmmmmmmmmm

Uyy kiyamamm..Hosuna gidecek birseyler oku :) ya da oyun oyna zaman gecsin kizce

ne zevklidir simdi hem ogrenme asamasi hem oyun tadi breh breh canim cekti

teşekkür ederim canım ya saol biz genel olarak uyumlu bi çiftiz severekde evlendik ya allah tadımızı bozmsın hiç amin inşallah cümlemizin

Amiiiiiinn amiiiiinn :)))
Insan herseyde bisy aramayinca,takilmayinca hayat guzel..
Cok sukur ki..

Ben bitane begenmistim kucucuktu ve hafifti ama esim sonra bunu gorunce cok da ugrasinca aliverdik :)
O dedigimi hatirlayamiyorum gorursem fln soylerim..
Bende dayanamayip en sonunda tulum almistim kirmizili grili :)
Hatta onunla yatmistim o gece ve uzerimden cicekler dokulmustu ruyamda
Cok begendiklerini al kizce bisy olmaz abartmadikca :)

Hmm o zaman yap kahveni bende incir suyumla katilayim sana

Siz napiyorsunuz evde merak ettim suan :)))
Nasil yani hep is ama bitmiyor..
Dinlen dinlenn dilimizde tuy bitti..

kızlaaaaar merhaba
nasılsınııızz
bayramda napcaksınııız
ilk erkek tarafına mı :18:

Bizde normalde erkek tarafidir ama annemler cok yakin oldugu icin git gel yapmiyoruz annemlere gidiyoruz once..
Hediyede yok ama kayinvalidemler bosnak zaten her gelindiginde bisy getirir cocugunun evi olmasinin disinda bi yere gittiklerindede goturulur onlarda..

kızlaaaaar merhaba
nasılsınııızz
bayramda napcaksınııız
ilk erkek tarafına mı :18:

valla ben tatıle ucuyorum ıkı tarafada tlfn acarm belkııı

bizde de el opme var tabı ama bana hıc bsy almadılar smdıye kadradettendr gelıne hedıye alınr her yerdede var bu senn kv kacmak ıcın demstr bızde yok dıe... bnm babanem hala anneme hedıye alır alamıosa mutlaka zarfnıcınde para verr 30 yıllık gleın bnm annem

yanlış yazmısımmm:26: el öpme yok demedi de annemle böyle bi konu geçmişti annem biz de altın verilir hediye falan verilir dedi,kv biz de verilmez dedi

yanlış yazmısımmm:26: el öpme yok demedi de annemle böyle bi konu geçmişti annem biz de altın verilir hediye falan verilir dedi,kv biz de verilmez dedi

bizde de verılır ya bı kunye ya bı kupe ne bıleym cok pahalı olmayan ama manevı degerı ukksek hedıyeler altın olark bnm babanem anneme hep yapmıs zamannda smdıde kucuk hedıyeler alıo...

Tabiki bendn kiymetli diil ama yapmayincada olmuyor yani en azindn benim icim rahat etmiyor..artik az kaldi dogabilir oglusunda onun icin no problem

gerekirse en azından bu süreçte kadın çağırabilirsin canım..
yada yakınlarından yardım alabilirsin..
Allah kolaylık versin..

gercı bızım memleketlıler gelınelrıne kelepce alanda var ama hanı hıc bsy alamıosan daha uygun bılezıklerde alınablr adetımz boyle yanı.. ama karsı tarafa soylemedk bıle nasılsa almıcaklar

gerekirse en azından bu süreçte kadın çağırabilirsin canım..
yada yakınlarından yardım alabilirsin..
Allah kolaylık versin..

Kadin yarin gelecek biz ondn hazirligini yapiyorz..

PLOJOCUM.kadina hazirlik yapiyorz ornegin vitrin icleri ortuler yika utule nevresimler yikanio yastiklar yorganlar havalanio
Camasirin arkasi kesilmiyor...dolap icleri vs..daha ne olsun... bahar temizligi iste canim yaza kaldi bizin biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…