- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.321
Kadin yarin gelecek biz ondn hazirligini yapiyorz..
PLOJOCUM.kadina hazirlik yapiyorz ornegin vitrin icleri ortuler yika utule nevresimler yikanio yastiklar yorganlar havalanio
Camasirin arkasi kesilmiyor...dolap icleri vs..daha ne olsun...bahar temizligi iste canim yaza kaldi bizin biraz :)
bende yok ama tanıdıklarm da var hayrdr sende de mı var
taş değil ama 6 yıl önce kum dökmüştüm bndee...hayırdır?
BN burçlardan hic anlamam ya bizimkinide souyleyin bilen varsa BN bogayim eşim terazi gayet iyiyim ama birde bilene danisalim dedim
Varmis. Cuma aksam saat gece 1 de sancilandim acile gittik bagirmaktan. Sesim bile kisildi acilde sabahladik.o zaman anlayamadilar ultrason temiz cikti cumartesi aksam tekrar agri sanci basladi sağ böbrekte yine acil tabi iki iğne kesmedi tomografide cikti tas dusuruyormusum sağ böbrektenbi tane ddüşmüş asagiya biraz soldada varmis
Ölüyorum sandim ya hayatimda boyle agri çekip bagirdigimi hatirlamiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah gonlunce olur hersey.
Canim senin isin neydi ben unuttumda
Hakkinda hayirlisi olsun kuzumda simdi birakinca kv gorumce seni daha cok rahatsiz ederlermi acabahemen is bulabilecek misinn
ay valla bncede ıyı yaparsn gecen ben dıcektm sana ama maddı durumunu bılemedgmden oturu bsy demedm mantıklı karar vermssnz ama zorlanırmsnz ki ya:26:bn calısmadgmda cok zorlanmstk cnku ...bıde kv le butun gun oturup napıcan onuda dusundm smdı barı senn sınır sıstemnı zıplatmasalar:18:
Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?
Varmis. Cuma aksam saat gece 1 de sancilandim acile gittik bagirmaktan. Sesim bile kisildi acilde sabahladik.o zaman anlayamadilar ultrason temiz cikti cumartesi aksam tekrar agri sanci basladi sağ böbrekte yine acil tabi iki iğne kesmedi tomografide cikti tas dusuruyormusum sağ böbrektenbi tane ddüşmüş asagiya biraz soldada varmis
Ölüyorum sandim ya hayatimda boyle agri çekip bagirdigimi hatirlamiyorum
hay allah cok gecmıs olsn cnm bnm kp ondan amelıyat oldu sımdı cok sukur ıyı sen bı dr bul kendıne muhtemelenonce ılacla tedavıye baslar basındaysan eger kurtulman daha kolay olablr bununla ılglı forumları oku ınsanlar daha dgal yontemle acımadan neler yapabılıolar bı bak baklm
amin inşallah canım
aman hiç bilme zaten boşver özel sektörde çalışıyorum işte. allahın belası
bende maddi durumun zorlamasından korkuyorum ama eşim kendini yıpratmanı istemiyorum artık yeter dedi.
bir şey olmaz bir şekilde çaresine bakıcaz dedi.
ne yapayım burda yıllarcada çalışsam önüm açık değil
kosgeb'in kurslarına gidip iş kurmayı düşünüyorum
yani artık kendi işimi kurmak istiyorum
beni tetikleyen şeyde bu oldu
umarım düşündüğüm şeyleri gerçeğe dönüştürebilirim.
kaç günden beri uzaklaştım baya neler yaptınız bakalım hafta sonu.
benim kardeşim dün sabah Amerika'ya uçtu.
amerikada şimdi Atlanta'da
çoook geçmiş olsun cnm cok zor ve cok kötü bi agrı biliyorum bn kumda neler çektim taşı düşünemiyorum...bol su iç en az 2 düşürmene yardımcı olur
Cok sagol canim Sabahtan beri ictigim iki litreyi buldu aksama kadar en az bir litre daha içerim kaynanama söyledim mayaladigin yoğurdu güneşin altina koy eksisin ayran yapip icecem dedim o da baya faydali biliyorum hafta sonuna kadar düşmesi lazim oruç tutacam ben
acaba ben ne zaman yazcam buraya kızlar hamileyim diye...:44:
bn 6aydır yazmayı hayal ediyorum topikteki herkez yazdııı (plojo hariç) bi ben yazamadımm
canım benim inşallah en hayırlı zamanda olur ikimizin de..gerçi benim biraz zamana ihtiyacım var ama Allah isteyen herkese tattırsın hayırlısıyla..
hemen düşer inş.
yoğurtta biriken su var ya onu da iç o da iyi geliyormuşş...birdee. birayı kaynat sıcak sıcak iç cok iğrenç oluyor ama iyi geliyor..
inşallah...aminnn
isyeten herkeze nasip etsin rabbim aratmasın kimseye...
ne kadar oldu evlenelii