Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Hmmm bu sefer buyuk temizlik varmis
Ben senin rutin isler sandim :)
Allah kolaylik versin

bende yok ama tanıdıklarm da var hayrdr sende de mı var

Varmis. Cuma aksam saat gece 1 de sancilandim acile gittik bagirmaktan. Sesim bile kisildi acilde sabahladik.o zaman anlayamadilar ultrason temiz cikti cumartesi aksam tekrar agri sanci basladi sağ böbrekte yine acil tabi iki iğne kesmedi tomografide cikti tas dusuruyormusum sağ böbrektenbi tane ddüşmüş asagiya biraz soldada varmis
Ölüyorum sandim ya hayatimda boyle agri çekip bagirdigimi hatirlamiyorum

BN burçlardan hic anlamam ya bizimkinide souyleyin bilen varsa BN bogayim eşim terazi gayet iyiyim ama birde bilene danisalim dedim

canım boğa ve terazi zevkleri çok uyuşan iki burçtur..ancak boğanın formuna dikkat etmesi lazım çünkü terazi için görsellik boğadan daha önemli..
bide boğa çok bağlanır teraziyse biraz relaxtır çok bağlanmaz..bu konuda boğanın sıkboğaz etmemesi gerekir..ama işte yükselenler de önemli tabi...

hay allah cok gecmıs olsn cnm bnm kp ondan amelıyat oldu sımdı cok sukur ıyı sen bı dr bul kendıne muhtemelenonce ılacla tedavıye baslar basındaysan eger kurtulman daha kolay olablr bununla ılglı forumları oku ınsanlar daha dgal yontemle acımadan neler yapabılıolar bı bak baklm

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah gonlunce olur hersey.

amin inşallah canım

Canim senin isin neydi ben unuttumda
Hakkinda hayirlisi olsun kuzumda simdi birakinca kv gorumce seni daha cok rahatsiz ederlermi acaba hemen is bulabilecek misinn

aman hiç bilme zaten boşver özel sektörde çalışıyorum işte. allahın belası

bende maddi durumun zorlamasından korkuyorum ama eşim kendini yıpratmanı istemiyorum artık yeter dedi.
bir şey olmaz bir şekilde çaresine bakıcaz dedi.
ne yapayım burda yıllarcada çalışsam önüm açık değil

Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?

kosgeb'in kurslarına gidip iş kurmayı düşünüyorum
yani artık kendi işimi kurmak istiyorum
beni tetikleyen şeyde bu oldu
umarım düşündüğüm şeyleri gerçeğe dönüştürebilirim.

kaç günden beri uzaklaştım baya neler yaptınız bakalım hafta sonu.
benim kardeşim dün sabah Amerika'ya uçtu.
amerikada şimdi Atlanta'da

çoook geçmiş olsun cnm cok zor ve cok kötü bi agrı biliyorum bn kumda neler çektim taşı düşünemiyorum...bol su iç en az 2 düşürmene yardımcı olur

Simdilik iki mm. Sen kucukmus düşmesini beklicez agri kesicilerle duruyorum simdilik 5mm yi geçerse kirdirmak gerekicekmis bol su iç dediler su içmekten sistim artik agzim kuruyor sürekli bide sarimsak limon kürü hazirlamistim bir ay önce astimim için onu iciyorum iyi gelirmiş o da bakalim dokecem taslari İnşallah

idare edıceksnz kadınn marıfetı burda ortaya cıkıo evı cekıp cevırmek gerekıo ben beceremedm malesef ekmek alamadgmz zamnı bılıorm... sonra ben ıse basladm esımnde pozısynu yuksel yarm maas fazla zam aldı yaaa dedm bu zammı ben evdeyken yapsalardı her aksam ne yesek dıe dusunrdm kendımı gectm esım ıcın endıselenrdm kv tlfn acıp bugunyıcegnz varmı dememıstr okadr haın benı dusunmuosa oglunu dusunseydı ay nerden nereye yaa sende oturma evde sıkılrsn zaten ıs armaaya basla knustnmu mudurunle

kaç günden beri uzaklaştım baya neler yaptınız bakalım hafta sonu.
benim kardeşim dün sabah Amerika'ya uçtu.
amerikada şimdi Atlanta'da

ya evet dun gordm instagramda kazaszbelasz gelsn inş. cnm okumaya mı gttı calısmayamı merak ettm

[OTE=si;35844092]çoook geçmiş olsun cnm cok zor ve cok kötü bi agrı biliyorum bn kumda neler çektim taşı düşünemiyorum...bol su iç en az 2 düşürmene yardımcı olur[/QUOTE]

Cok sagol canim Sabahtan beri ictigim iki litreyi buldu aksama kadar en az bir litre daha içerim kaynanama söyledim mayaladigin yoğurdu güneşin altina koy eksisin ayran yapip icecem dedim o da baya faydali biliyorum hafta sonuna kadar düşmesi lazim oruç tutacam ben

Son düzenleme:
çoook geçmiş olsun cnm cok zor ve cok kötü bi agrı biliyorum bn kumda neler çektim taşı düşünemiyorum...bol su iç en az 2 düşürmene yardımcı olur

Cok sagol canim Sabahtan beri ictigim iki litreyi buldu aksama kadar en az bir litre daha içerim kaynanama söyledim mayaladigin yoğurdu güneşin altina koy eksisin ayran yapip icecem dedim o da baya faydali biliyorum hafta sonuna kadar düşmesi lazim oruç tutacam ben

hemen düşer inş.
yoğurtta biriken su var ya onu da iç o da iyi geliyormuşş...birdee. birayı kaynat sıcak sıcak iç cok iğrenç oluyor ama iyi geliyor..

canım benim inşallah en hayırlı zamanda olur ikimizin de..gerçi benim biraz zamana ihtiyacım var ama Allah isteyen herkese tattırsın hayırlısıyla..

inşallah...aminnn
isyeten herkeze nasip etsin rabbim aratmasın kimseye...
ne kadar oldu evlenelii

Son düzenleme:
hemen düşer inş.
yoğurtta biriken su var ya onu da iç o da iyi geliyormuşş...birdee. birayı kaynat sıcak sıcak iç cok iğrenç oluyor ama iyi geliyor..

Birayi içmeden kokusundan bile kusarim be ööğğğk
Benim sarimsak limon kurum var karisim hazirlamistim astimima iyi gelir belki diye 25 gün beklemesi gerekiyordu tam günü doldu bu taşlar cikti onada iyi geliyormuş nasil içerim bunu diyordum ama durdukça tatlanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…