Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Eh iste iyi sayilirim bisey sorucam aranizda böbrek tasi düşüren varmi

Canim bizim ailrnin irsi hastaligidir babamda abilerimde falan hrp var duznli olarak yilda iki defa dusururler en iyi gelen sey yogurdun ust suyu ve sicak sudur...tedaviler pek ise yaramiyo gibi kirilmasi ve alinmasinda tekrar olusuyor..sebzeleri cok iyi yika sirkeli suda falan ..gecmis olsun.

çok işim var, aklım sizdeeee

kıyamam ama yaaaaa :)

kosgeb'in kurslarına gidip iş kurmayı düşünüyorum
yani artık kendi işimi kurmak istiyorum
beni tetikleyen şeyde bu oldu
umarım düşündüğüm şeyleri gerçeğe dönüştürebilirim.

bi ara bizde kalkismistik arkadaslarla,uzun hikaye :)
Allah gonlune gore versin canim..insallah istedigin gb olur..

Bira hep soylerler neden tam bilmiyorum ama arastirirsan onemli olan malt'sa sade malt icecekleride isine yarayabilir belki,aklima geldi de :)
Cok gecmis olsuun..

ablamda yapmış ondan cok kötü kokuyorr

Ümitli ve ay prensesi benden önce yazarsiniz İnşallah benim de beklemem:n gereken 1.5 ay var

inş. canm sen nden 1.5ay bekliyorsun ramazandan dolayı mı:26:

Sicak suyu bilmiyordum. Benimde babamda vardi ispanak ve cevizin yaptigini biliyorum esim cevizi cok sever onunla bende baslamistim yameye hergun bi avuc falan cerez niyetine ne bileyim tas oldugunu muhtemelen o yapti biranda bence. Cok su icmem lazim nasil oruc tutacam ben yaa:44::44:

Sağol canim bence bira efesle doktorların yaptigi anlaşmadan ibaret cok icen bi arkadas soyledi bi halta yaramiyor diye babamda arada icerdi hicte dusurmezdi YALAN bence

ablamda yapmış ondan cok kötü kokuyorr

inş. canm sen nden 1.5ay bekliyorsun ramazandan dolayı mı:26:

Evet canimin koku pek hoş değil benim yaptigimda öyle renk koku resmen atin benicçöpe diyo
Ama aldanma bu sabah bi cay badagina doldurdum nerdeyse bir bardağa yakindi azicik su ekledim üzerine iiçtimtatlanmis rresmen sşarap misali sakin dokmesin ablan seker katilinca pek icilmiyor bu tur şeyler tadini daha beter yapiyor üzerine su ekleyip icsin ama kavanoza sakin eklemesini ise yararsa buradan yazarim bi zarari olacagini sanmıyorum

1.5 ay beklememin sebebi astimim vardi ilaç kullaniyordum o yüzden iyilesmedden istemedim d.kontrol hapi kullandim iyiye gidiyormuşastim simdi biraktim artik sprey kkullanıyorum astim için onun dozunu da düşürdü doktor bayramdan sonra artik nasipse Allah hayirlisiyla nasip eder İnşallah hepimizede

Sağol canim bence bira efesle doktorların yaptigi anlaşmadan ibaret cok icen bi arkadas soyledi bi halta yaramiyor diye babamda arada icerdi hicte dusurmezdi YALAN bence

normal bira göbek yapmaya yarar bşka birde sarhoş yapmaya yarar kayanatar içeçeksin...insan tiksiniyor..yoğurt suyunu iç bol su iç derim

astım geçiyor mu kii :26:
inş geçer de hemencik hamile kalırsın..

astım geçiyor mu kii :26:
inş geçer de hemencik hamile kalırsın..

Hayir tamamen geçmiyor alerjik bu toza polene karsi ve maalesef gidayada var benim
Doktor kasinti yapmadigi surece yiyebilirsiniz demişti su ana kadar sadece çavdar ekmeği alerji yapti aslında hububatin tamamına var domates findik kakaocicekler falan özellikle agir kokulu çiçekler yüzündeniki hafta nefes almakta zzorlandim cigerlerim agridi nefes alican diye.evde camasir suyu kullanmican kokusuz sivi deterjanlar yumusatici yerine elma sirkesi sulu süpürge felan fistik:2:
Dikkat dikkat dikkat yani Allahima bin şükür yinede çikan böbrek tasi yiyecek sistemibiraz daha kisitladi iste ama kontrol altında tutabiliyorum çok şükür.mesela fazla oksurmekte farenjite sebep oluyor bide o vardi mart ayinda

allah kolaylık versin cok zor işin.allah beterinden korusun

Tabii o yanida olabilir isin :)
Sadece emziren annelerde malt icecegi icerlerde acaba tas icinde farkli bisy sagladigini soylemelerinin sebebi malt midir yine diye dusundumm :)
Dilerim zorlanmazsinda..

Amiin cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah..

ewet bende odama gidip baktığımda aynı şeyleri hissettim insan birazda hüzünleniyor ama =)

Tabii o yanida olabilir isin :)
Sadece emziren annelerde malt icecegi icerlerde acaba tas icinde farkli bisy sagladigini soylemelerinin sebebi malt midir yine diye dusundumm :)
Dilerim zorlanmazsinda..

İnşallah canım agri kesicilerle duruyorum şimdi ama hissediyorum böbrekleri baya hassas su an ilk gün acile giderken aklimdan gecen aynen su oldu ben bu agriya dayanamiyorsam nasil çocuk dagurucam? Sonra arastirdim böbrek agrisi doğum agrisindan betermis çekenler öyle yorumlamış
Ben bagiriyordum agridan da o yüzden bu kadar derin düşüncelere daldim

ewet bende odama gidip baktığımda aynı şeyleri hissettim insan birazda hüzünleniyor ama =)

Bende esimle otobüs duraginin oradan geçerken ben artik geç kaliyorum teyzem merak eder diyorum enisteme laf antamam simdi hadi eyvallah
Boyleydik napalim

Tabii,baba evinin guzelligi baska..
Kalma hissi dogmuyor insanda ama hissettirdikleri cok..Kolay mi hayatimiz orda :)
Sen ne is yapiyordun?

Tabii ki bobrek kotu :)
Normal dogum yapmak nasip olmadi kizcem sagolsun ama edindigim bilgiler sayesinde sunu biliyorum,dogum sancisinda vucudun seni sanci aralarinda dinlendiriyor ama diger agrilarda boyle bi durum yok..

Bilmem ogrenirim İnşallah hangisi daha betermis
Yavrunun kucagina verdiklerinde unutulurmus bütün acilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…