Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Annemlere ilk gittigimde odamin kapisini acip baktim ne hissedecegimi merak ediyordum :)
Sanki hala ordaymism gb esimi ozledigim gunlere dönmusum gb hissedince kapiyi hemen kapatip esimin yaninda aldim solugu
Daim olsun mutlulugunuz insallah..
2. yilimiz dolacak hala eve girince ayy ne guzel evimiz diye diye giriyorum :))

Evet ordaydi kizce..
Aferin minigee ne guzel seyler yedirecek annesine

boğalar tam ev erkeği oluyolar canım..
başak ve oğlak da en çok anlaştıkları burçlar boğaların..toprak grubu malum..

Burclarla cok ilgiliyim bende..
Bizim ufakliginda boga olacagini biliyordukta yukseleni sansa oldu
Hastane yataginda cocugun yukselen burcunu merak edip nakan kac kisi vardir acaba

Istisnasiz keske daha once olsaymis dedirtecek bisy :)

işte az cok esımın nasıl bırı oldgnu tahmın edersn evet o da pek sosyal degıldr bnmle evde vakıt gecırmek ona daha cok key verır allahtan bnde cok sevrm evmde kocamla olmayı ama tabı bı aslan kadnı olarak her zamn olmaz mutlaka ekstralarmz olmalı eglenmelıyız o da bana ayak uyduruo sagolsn bnde yerı gelıo ona ayak uyduruorm problem olmuo o sebeple

Tünaydın kızlar nasılsınız. . Napıyonuzz. ...
Sabah sabah herkez burada maşallah. ..

Korkma..Eğer eşinde istiyorsa yapın. .kararsızsa biraz daha bekleyin derim..
Ama bnde cok istiyorum aylardır bekliyorum. ...

Eşim bu gece rüyasında oğlunu görmüş hayırlısı inş.

Major
Hakkında hayırlısı cnm.mutlu değilsen ayrılman iyi olur inş.
Hersey yolunda gider inş.

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

BN burçlardan hic anlamam ya bizimkinide souyleyin bilen varsa BN bogayim eşim terazi gayet iyiyim ama birde bilene danisalim dedim

Eşimde benim gibi tereddüt ediyor ama korkarsak hiç yapamayız sanırım çevredende artık istemeye başladılar tatil dönüşü bir şeyler yapmamız gerek, kpss ye hazırlanıyorum bebeğim olursa çalışamam diye de korkuyorum ama yaşımda geçiyor ayyyy kafam karışık

Prensessss
Nasil olduun?Daha iyi misiinn?
Anneciginle kahve ozlemini giderebildn mi?

BN burçlardan hic anlamam ya bizimkinide souyleyin bilen varsa BN bogayim eşim terazi gayet iyiyim ama birde bilene danisalim dedim

Teraziler yuz hatti olarak dikkat cekici olurlar genelde..Ben hic cirkin terazi kadini gormedim ama erkeklerini pek bilmiyorum denk gelmedim hic
O daha baskindir diye dusunuyorum ama genel olarak dengelisinizdir..
Seni şık bakimli gormekten hoslanir..
Cok ucuk burclar degil aslinda,en zoru koc kadini
Tabii herseeyden once insaniz iste bazen kocluk bazen aslanlik yaptigimiz oluyor hepimizin

Zaten bu fikir yavas yavas islemeye baslamis icinize dile dokulmus bi bakmissin ki istiyorsunuz genelde oyle oluuyorda..
Once 2 sene olmasinlarla basliyor planlar sora bi bakmissin kucucuk ayaklar seninle
Korkulacak gb degil ama buyuk emek..
Sizin icin olumlu olumsuz yanlarini dusunun derim..

sağol cnm ya doğru diosun pazartesiye randevu aldım hem adetim de bitmiş olur görür doktor rahatça parça kalmış mı kalmamış mı bhcg de bakar ondan sonra duruma göre beklerim bikaç ay daha. acele edip yine üzülmektense..

evet canım..
ne mutlu size..:))
beni de kocacım eğlendiriyo sağolsun, yoksa ot gibi oturrum evde :))

cok sıkılıyorum kızlarrr bugun bana zulüm gibi uykum var enerjm yok hıc bsy yıemedm bulantım var esneyıp duruyorum her sey batıo bugun bana anlıcgnz catlıcammmmmmmmmmmmmmmm

Batagida senwye biraktim kuzu onu da ogrencem merak etme unversitedeki cabalarimla ogrenememistim ama kendimi bu kulvarda gelistircem
kızlar konu arasında gördüm 101 ve batak hastasiyim iyice oynarım hani oynamak isterseniz kapisalim derim :)
101 okeydeki dimi daha dun aksam ogrenme cabasina girdik bugun baya bi saatimizi ayiracaz muhtemelen cunku cok zevk aldik

ben almım sen asenle kapışşş gece 2 ye kadr uyumamıs oynamıs cılgın teacher

Ehehe nenosun uykusu gelir o hamis
Sabah 5 e kadarda oynardim ama ertesi gun swminer vardi yoksaa hic bibkuvvet beni yatiramazdi

cok sıkılıyorum kızlarrr bugun bana zulüm gibi uykum var enerjm yok hıc bsy yıemedm bulantım var esneyıp duruyorum her sey batıo bugun bana anlıcgnz catlıcammmmmmmmmmmmmmmm
Neden oyle oldunki kuzummm bugunun pazartesi olmasiyla alakasi olabilir mii
Cay da mi icemiyosunn

teşekkür ederim canım ya saol biz genel olarak uyumlu bi çiftiz severekde evlendik ya allah tadımızı bozmsın hiç amin inşallah cümlemizin

tünaydın kızlarrrrr
bu gün tipik ptesi çook yoğun..
h.sonu millet bankaya gelemedi diye uykuları kaçmış sabah 9da 70 kişi falan vardı kapıda
hızlıca okuyuverdim sizi

PLOJOOO bebek arabanız çok güzel..güle güle kullanın
çok afilli duruyor
biz şimdilik bakıyoruz sadece daha çok erken..alıcı değil bakıcıyız gibi
daha da bebişe hiçbi şey almadık bi cinsiyeti kesinleşsin de....
bu arada benim bebiş de beklenenden erken gelirse babası gibi yay olucak yoksa oğlak

NENAAA bazen benim de canım saçma sapan şeyler istiyor..
ama iş yerinde nasıl bulup yiyiim eve giderken alırım diyorum ama o zmaan da canım istemiyor...
ama şeftali iyi fikir
bu arada doktor bi çıkıntı göremediği için kız olabilir dedi ama sakladıysa bilemem
senin belli olmuştur az çok..

ASENNNN ben de kağuıt oyunlarında pek usta değilim ...
eşim üniversite hayatımız boyunca batak öğretmeye çalıştı ama
almıyor benim kafam batağı
arkadaşlar oynar ben izlerdim
ama 101 zevkli sanırım..onu az çok biliyorum...
olmadı yarın da kayınpederle oynarsınız

MAJOR hakkında hayırılısı olsun..
hem evlilik tazminatı da alırsın..
ben de çok düşünmüştüm ama hem maddi hem manevi yönden cesaret edememiştim..
aslında istifa etmeden iş başvurularında bulunsan?
yazın sıkılabilirsin evde kv ile?
ama sen bilirsin tabi mutsuz çalışmak çok zor....

PRENSES bu ay inşallah gelir bebiş
mübarek günlerde güzel haberlerini bekliyoruz...

hadi bakalım öğrenirsen bırakamazsın zaten cok eğlencelidir 101 :)

tv8 deburcları söylüyorlar ilginenlereee

başakası istiyor diye düşünmee cnm...sizin istemeniz önemlii araba yada eşya deil sıkılınca satabileceğin...

içtik ama henüz tam tadını cıkaramadık..
bugun ablamın kontrlu var annem ablmla gidecek dr.a..çarşmbaya kadr...

evet hamısım ben erkenden yatıyorum kendı yattgm yetmıomus gıbı bıde cok normalmıs gıbı aksamın 8 inde kocama hadı ask uyumaya gdelm dıorum onunda eger pc de ısı yoksa yatıoz azcık sohbet opus kokus ben kut uyuorum

Neden oyle oldunki kuzummm bugunun pazartesi olmasiyla alakasi olabilir mii
Cay da mi icemiyosunn

cay sabah 1 tane ıctım eskısı gbı cok cay ıcemyrm cnm ıstemıo uykuszluktan catlıcam aksam anamda yemek yıımeve gecıp uyuzcam ınsallahhhhhh

yok kocana suç bulma tatlım..otluk bizim ruhumuzda varr...
sıkılma gibi bi özelliğimiz yok :))

senle ben aynıyızzzzz kiiiiiiiiiiiii bnmde eve gdnce cnmın cekmesı gecmıs oluo,, bnmkı artk netlesmstr bakalm haftaya ogrenrm yada bu hafta kısmettt pipi mi var kuş mu bakalım

Kuzularrrr....
Cok yoruldumm benn hic isi bitmeyen bi evin var benim... yarindn sonra hoc bi is yapmayacm totomu devirip yatiyorm doguma kadar oyle karar verdim ahanda buraya yazdi cikilata dersiniz yorgunluktn gecmisi okuyamadm sizler napiosunnnzzzzzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…