- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.281
kesinlkle sana katılıyorum... =)
eşimle aram iyi olmasa bütün gün somurtp duruurm ama iyiyse ohoooo benden neşelisi olmaz o zaman her şeyi sewetrek yaparım =))
onunla mutluysam en zor şeyler bile kolaylaşıyor çok tuhaf
kaynen öle ewimiz gibisi yok kayınvalidemlere bile benm annemlere bile sadece haftada 1 gidiyorz ya da onlar gelir ewimizde daha rahatız =))[/B]
aahhaha sezen mı ısırcak valla sezosun poposunu ayaklarnı yerm gorurgecen demssn duugn varmıydı sızın orda dıe anacım bızım orda kornalar susmuo bız bosnaklar sırf evlenıo ben anlamıomkı dugun nerdeydı bosna sancakta mı acaba:26:
hadı ınsallah cok ıstıosun madem allah gonlune gore versn ınsallah
boğalar tam ev erkeği oluyolar canım..
başak ve oğlak da en çok anlaştıkları burçlar boğaların..toprak grubu malum..
Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendikama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...
yani kuzum oğlağım diye söylemiyorum %100 sadakatliyizdir..
işimizi ve eşimizi el üstünde tutarız..
düsütlükte tavanızdır ehem ehemm
ama biraz sıkıcıyızdır yani çok eğlence kültürümüz yoktur, biraz da negatifiz herşeyin en kötü yanını düşünürüz..
bu yanlarımı da boğamla törpülüyorum çok şükürr
Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendikama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...
Tünaydın kızlar nasılsınız. . Napıyonuzz. ...
Sabah sabah herkez burada maşallah. ..
Korkma..Eğer eşinde istiyorsa yapın. .kararsızsa biraz daha bekleyin derim..
Ama bnde cok istiyorum aylardır bekliyorum. ...
Eşim bu gece rüyasında oğlunu görmüş hayırlısı inş.
Major
Hakkında hayırlısı cnm.mutlu değilsen ayrılman iyi olur inş.
Hersey yolunda gider inş.
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
Tünaydın kızlar nasılsınız. . Napıyonuzz. ...
Sabah sabah herkez burada maşallah. ..
Korkma..Eğer eşinde istiyorsa yapın. .kararsızsa biraz daha bekleyin derim..
Ama bnde cok istiyorum aylardır bekliyorum. ...
Eşim bu gece rüyasında oğlunu görmüş hayırlısı inş.
Major
Hakkında hayırlısı cnm.mutlu değilsen ayrılman iyi olur inş.
Hersey yolunda gider inş.
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
BN burçlardan hic anlamam ya bizimkinide souyleyin bilen varsa BN bogayim eşim terazi gayet iyiyim ama birde bilene danisalim dedim
Eşimde benim gibi tereddüt ediyor ama korkarsak hiç yapamayız sanırım çevredende artık istemeye başladılartatil dönüşü bir şeyler yapmamız gerek, kpss ye hazırlanıyorum bebeğim olursa çalışamam diye de korkuyorum ama yaşımda geçiyor ayyyy kafam karışık
Cok gecmis olsun..
Bence doktorunla goruserek ilerle bu surecte,farkli bi sorun daha yasamadan hallolsun..Tekrar tekrar yasamaktansa 2-3
ay beklemen iyidir..
Sen iyi hissedebilirsin ama rahimin durumunu gozardi etme derim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=4
Cicileri ilk paylastigimiz zaman :) bizimkinin pusetli ve buyuk hali Abc Design 3 Tec canim..Yurtdisindan bizim ki..Joker magazasi satiyor Turkiyedede..
Cok rahat bi araba cok memnunum ama arabaniz yoksa zorlar,daha hafif bisy tercih et derim..
Insallah yakin zamanda evlensin o zaman kuzeni
Anneni gormende uzamis kizce yahu ama olsun guzel haberlerini alinda minisin anneannesi daha cok sevinir :)
Burclarla cok ilgiliyim bende..
Bizim ufakliginda boga olacagini biliyordukta yukseleni sansa oldu
Hastane yataginda cocugun yukselen burcunu merak edip nakan kac kisi vardir acaba
işte az cok esımın nasıl bırı oldgnu tahmın edersn evet o da pek sosyal degıldr bnmle evde vakıt gecırmek ona daha cok key verır allahtan bnde cok sevrm evmde kocamla olmayı ama tabı bı aslan kadnı olarak her zamn olmaz mutlaka ekstralarmz olmalı eglenmelıyız o da bana ayak uyduruo sagolsn bnde yerı gelıo ona ayak uyduruorm problem olmuo o sebeple
evet canım..
ne mutlu size..:))
beni de kocacım eğlendiriyo sağolsun, yoksa ot gibi oturrum evde :))
Gunaydin asenciiikk :82:
101 cok zevklidiirrrbir de bataakk
Insan herseye alisiyor hayati kolaylastiran tek sey sevdigimiz insan :) onunla aramiz iyiyse hersy kolay oluyor di mi ? :)
Insanin evi gbsi yok :)
Seninkini Sezen isiracakk
Gunaydinn canim..
Enistenin bakis acisida pek guselmis
Gorusebilirizz insallahh
Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?
:))) burcundan mi bilmem,evet cok sansliyim..
Ben inaniyorum burclarin etkisine tabii cok detayli bu isler..
101 okeydeki dimikızlar konu arasında gördüm 101 ve batak hastasiyim iyice oynarım hani oynamak isterseniz kapisalim derim :)
ben almım sen asenle kapışşş gece 2 ye kadr uyumamıs oynamıs cılgın teacher
Neden oyle oldunki kuzummm bugunun pazartesi olmasiyla alakasi olabilir miicok sıkılıyorum kızlarrr bugun bana zulüm gibi uykum var enerjm yok hıc bsy yıemedm bulantım var esneyıp duruyorum her sey batıo bugun bana anlıcgnz catlıcammmmmmmmmmmmmmmm
yapı meselesi yapıcak bsy yokdemekki sizin burcun tipik özelliği bndebnmkocam oyle sanıodum gercı
teşekkür ederim canım ya saol biz genel olarak uyumlu bi çiftiz severekde evlendik ya allah tadımızı bozmsın hiç amin inşallah cümlemizinPrensessss
Nasil olduun?Daha iyi misiinn?
Anneciginle kahve ozlemini giderebildn mi?
Teraziler yuz hatti olarak dikkat cekici olurlar genelde..Ben hic cirkin terazi kadini gormedim ama erkeklerini pek bilmiyorum denk gelmedim hic
O daha baskindir diye dusunuyorum ama genel olarak dengelisinizdir..
Seni şık bakimli gormekten hoslanir..
Cok ucuk burclar degil aslinda,en zoru koc kadini
Tabii herseeyden once insaniz iste bazen kocluk bazen aslanlik yaptigimiz oluyor hepimizin
Zaten bu fikir yavas yavas islemeye baslamis icinize dile dokulmus bi bakmissin ki istiyorsunuzgenelde oyle oluuyorda..
Once 2 sene olmasinlarla basliyor planlar sora bi bakmissin kucucuk ayaklar seninle
Korkulacak gb degil ama buyuk emek..
Sizin icin olumlu olumsuz yanlarini dusunun derim..
Batagida senwye biraktim kuzu onu da ogrencem merak etmeunversitedeki cabalarimla ogrenememistim ama kendimi bu kulvarda gelistircem
101 okeydeki dimidaha dun aksam ogrenme cabasina girdik bugun baya bi saatimizi ayiracaz muhtemelen cunku cok zevk aldik
Ehehe nenosun uykusu gelir o hamis
Sabah 5 e kadarda oynardimama ertesi gun swminer vardi yoksaa hic bibkuvvet beni yatiramazdi
Eşimde benim gibi tereddüt ediyor ama korkarsak hiç yapamayız sanırım çevredende artık istemeye başladılartatil dönüşü bir şeyler yapmamız gerek, kpss ye hazırlanıyorum bebeğim olursa çalışamam diye de korkuyorum ama yaşımda geçiyor ayyyy kafam karışık
Prensessss
Nasil olduun?Daha iyi misiinn?
Anneciginle kahve ozlemini giderebildn mi?
Teraziler yuz hatti olarak dikkat cekici olurlar genelde..Ben hic cirkin terazi kadini gormedim ama erkeklerini pek bilmiyorum denk gelmedim hic
O daha baskindir diye dusunuyorum ama genel olarak dengelisinizdir..
Seni şık bakimli gormekten hoslanir..
Cok ucuk burclar degil aslinda,en zoru koc kadini
Tabii herseeyden once insaniz iste bazen kocluk bazen aslanlik yaptigimiz oluyor hepimizin
Zaten bu fikir yavas yavas islemeye baslamis icinize dile dokulmus bi bakmissin ki istiyorsunuzgenelde oyle oluuyorda..
Once 2 sene olmasinlarla basliyor planlar sora bi bakmissin kucucuk ayaklar seninle
Korkulacak gb degil ama buyuk emek..
Sizin icin olumlu olumsuz yanlarini dusunun derim..
Batagida senwye biraktim kuzu onu da ogrencem merak etmeunversitedeki cabalarimla ogrenememistim ama kendimi bu kulvarda gelistircem
101 okeydeki dimidaha dun aksam ogrenme cabasina girdik bugun baya bi saatimizi ayiracaz muhtemelen cunku cok zevk aldik
Ehehe nenosun uykusu gelir o hamis
Sabah 5 e kadarda oynardimama ertesi gun swminer vardi yoksaa hic bibkuvvet beni yatiramazdi
Neden oyle oldunki kuzummm bugunun pazartesi olmasiyla alakasi olabilir mii
Cay da mi icemiyosunn
yok kocana suç bulma tatlım..otluk bizim ruhumuzda varr...
sıkılma gibi bi özelliğimiz yok :))
tünaydın kızlarrrrr
bu gün tipik ptesi çook yoğun..
h.sonu millet bankaya gelemedi diye uykuları kaçmış sabah 9da 70 kişi falan vardı kapıda
hızlıca okuyuverdim sizi
PLOJOOO bebek arabanız çok güzel..güle güle kullanın
çok afilli duruyor
biz şimdilik bakıyoruz sadece daha çok erken..alıcı değil bakıcıyız gibi
daha da bebişe hiçbi şey almadık bi cinsiyeti kesinleşsin de....
bu arada benim bebiş de beklenenden erken gelirse babası gibi yay olucak yoksa oğlak
NENAAA bazen benim de canım saçma sapan şeyler istiyor..
ama iş yerinde nasıl bulup yiyiim eve giderken alırım diyorum ama o zmaan da canım istemiyor...
ama şeftali iyi fikir
bu arada doktor bi çıkıntı göremediği için kız olabilir dedi ama sakladıysa bilemem
senin belli olmuştur az çok..
ASENNNN ben de kağuıt oyunlarında pek usta değilim ...
eşim üniversite hayatımız boyunca batak öğretmeye çalıştı ama
almıyor benim kafam batağı
arkadaşlar oynar ben izlerdim
ama 101 zevkli sanırım..onu az çok biliyorum...
olmadı yarın da kayınpederle oynarsınız
MAJOR hakkında hayırılısı olsun..
hem evlilik tazminatı da alırsın..
ben de çok düşünmüştüm ama hem maddi hem manevi yönden cesaret edememiştim..
aslında istifa etmeden iş başvurularında bulunsan?
yazın sıkılabilirsin evde kv ile?
ama sen bilirsin tabi mutsuz çalışmak çok zor....
PRENSES bu ay inşallah gelir bebiş
mübarek günlerde güzel haberlerini bekliyoruz...