- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.281
kesinlkle sana katılıyorum... =)
eşimle aram iyi olmasa bütün gün somurtp duruurm ama iyiyse ohoooo benden neşelisi olmaz o zaman her şeyi sewetrek yaparım =))
onunla mutluysam en zor şeyler bile kolaylaşıyor çok tuhaf
kaynen öle ewimiz gibisi yok kayınvalidemlere bile benm annemlere bile sadece haftada 1 gidiyorz ya da onlar gelir ewimizde daha rahatız =))[/B]
Annemlere ilk gittigimde odamin kapisini acip baktim ne hissedecegimi merak ediyordum :)
Sanki hala ordaymism gb esimi ozledigim gunlere dönmusum gb hissedince kapiyi hemen kapatip esimin yaninda aldim solugu
Daim olsun mutlulugunuz insallah..
2. yilimiz dolacak hala eve girince ayy ne guzel evimiz diye diye giriyorum :))
aahhaha sezen mı ısırcak valla sezosun poposunu ayaklarnı yerm gorurgecen demssn duugn varmıydı sızın orda dıe anacım bızım orda kornalar susmuo bız bosnaklar sırf evlenıo ben anlamıomkıdugun nerdeydı bosna sancakta mı acaba:26:
hadı ınsallah cok ıstıosun madem allah gonlune gore versn ınsallah
Evet ordaydi kizce..
Aferin minigee ne guzel seyler yedirecek annesine
boğalar tam ev erkeği oluyolar canım..
başak ve oğlak da en çok anlaştıkları burçlar boğaların..toprak grubu malum..
Burclarla cok ilgiliyim bende..
Bizim ufakliginda boga olacagini biliyordukta yukseleni sansa oldu
Hastane yataginda cocugun yukselen burcunu merak edip nakan kac kisi vardir acaba
Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendik ama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...
Istisnasiz keske daha once olsaymis dedirtecek bisy :)