- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.261
Kizzz plojooooo sendeninde gunun aymisgormemisimm
Gunaydin tatliskoo
Oooo sizede maşallah canım ne güzelll
Amin cümlemizin mutluğunu daim olsun inş..
ewet işleri biriktrmiyorum we illada 1 gnde btcek die uğraşmıyorum... bi günümü temzliğe ayrıyorum ertesi gn ütü yapıyorum her gn 1 iş yapıyoruym..
zaten genel temzliği cumartesi gnlerine ayırdımkii pazar gnleri de dinleneyim diye =)
her ne kadar zorluıkları olsa da insanın sewdiğinin yanında olması çok başkabi duygu yaa =))
saolsun eşim yardımcı olur... bana çay kahwe bile hazırlar çok yorulmuşsam =)
iş paylaşımında bulunuruz bazen bulaşık makinasını doldurur boşaltır saolsun onlarda yeter =))
amayaaaaaaa yenı tedavıye baslıyormussn hadı allahın ıznıyle ınsallah 3uz dogurursnnnnn
sweettttttttttttttttttttttttttt kızın mı oluyor anammmmmmmmm ne cabuk ogrendn kızce senın kızı ısırcam bıde sezosu ısırcam bıde kaganı ısırcm kendımınkını elllemem
Gunaydin cici gelinler...
Dun gayt guzrl bir gun grcirdik 10dk islanmis olsakta keyfimizi kacirmadik
Bu hun sizlerede musmutlu gunler diliyorum..
Ruyamda da gelinler toplantisi yapiyorduk..bulusup kahve iciyorduk hep birlikte..sabah kocise anlattim..toton acikti gece dedi bana :)) opuyorum sizleri kizcelerrrrr:)
Kızlar günaydın
Ben hala çok mutsuzum bu iş yüzünden. Ve hafta sonu eşimle enine boyuna iyice konuştuk. Ben istifa etme kararı aldım. Eşim zaten en başından beri bu işte çalışmamı istemiyordu. Hakkını vermiyorlar istediğini yapmıyorlar kariyer olarak önünü açmıyorlar diyordu. Her şeyin üstüne bide böyle emrivaki yapıp iş yüklemeleri tuz biber oldu. Müdürümle konuşup kararımı söyleyeceğim bugün. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin bana kızlar
ne güzel benim eşim de boğa...ben de oğlak :)
zaten özellikle aradım boğayı..tutturdum çok şükür..çok şanslıyızz:))
Herkese merhaba kızlar gününüz haftanızgüzel geçer inşallah dun kimsecikler yoktu buralarda bugün sabahtan doluş masallah
bugun 7.gün ben hala adet olmadımkimyasal düşükten sonra bu kadar geçikirmi bilmiyorum
Gunaydin asenciiikk :82:
101 cok zevklidiirrrbir de bataakk
Insan herseye alisiyor hayati kolaylastiran tek sey sevdigimiz insan :) onunla aramiz iyiyse hersy kolay oluyor di mi ? :)
Insanin evi gbsi yok :)
Seninkini Sezen isiracakk
Gunaydinn canim..
Enistenin bakis acisida pek guselmis
Gorusebilirizz insallahh
Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?
:))) burcundan mi bilmem,evet cok sansliyim..
Ben inaniyorum burclarin etkisine tabii cok detayli bu isler..
Hosgeldinizzz pasanla :)
O haftasonu klasigi pek ugrayan olmuyor :))
Arkadaşım bende kimyasal gebelik geçirdim bhcg 15 di geç döllenme olabilir diye bekliyordum ki kanamam oldu pıhtı seklinde doktor muhtemelen oluşmayan bi gebelik demişti 4 gün adet oldum adet bittikten sonra calismalara devam ettik ve bi daha adet olmadim hamileydim darisi sana
ay inşallah :) bende sanki bu ayda hamileyim gbi hssediyorum ama sadece his şuan...taa perşembe günü gidebilicem anck kan tahliline tbi adet olmazsam
Gunaydin asenciiikk :82:
101 cok zevklidiirrrbir de bataakk
Insan herseye alisiyor hayati kolaylastiran tek sey sevdigimiz insan :) onunla aramiz iyiyse hersy kolay oluyor di mi ? :)
Insanin evi gbsi yok :)
Seninkini Sezen isiracakk
Gunaydinn canim..
Enistenin bakis acisida pek guselmis
Gorusebilirizz insallahh
Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?
ay inşallah :) bende sanki bu ayda hamileyim gbi hssediyorum ama sadece his şuan...taa perşembe günü gidebilicem anck kan tahliline tbi adet olmazsam
kızlar konu arasında gördüm 101 ve batak hastasiyim iyice oynarım hani oynamak isterseniz kapisalim derim :)
hadı ınsallah cok ıstıosun madem allah gonlune gore versn ınsallah
ben almım sen asenle kapışşş gece 2 ye kadr uyumamıs oynamıs cılgın teacher
Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendikama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...
boğalar tam ev erkeği oluyolar canım..
başak ve oğlak da en çok anlaştıkları burçlar boğaların..toprak grubu malum..
Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendikama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...
bnm esım oglakve erkegn oglagı da ev ıcın ıdeal bır erkek okdrmemnunnumkı anlataamam herkesn evnde bır oglak erkegı olmalı yada bnm esım nadır bulunan oglaklardan bılemıyorummukemmel bır koca bende aslanım tabı o benden yaka sılkıo sakasınada olsa hıc ıstemedı cocugu aslan olsn neyse sans ondan yana guldu halbukı bnde kendmden cok memnunum heheh