Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizzz plojooooo sendeninde gunun aymis gormemisimm
Gunaydin tatliskoo

Gunaydin asenciiikk :82:
101 cok zevklidiirrr bir de bataakk

Insan herseye alisiyor hayati kolaylastiran tek sey sevdigimiz insan :) onunla aramiz iyiyse hersy kolay oluyor di mi ? :)
Insanin evi gbsi yok :)

Seninkini Sezen isiracakk
Gunaydinn canim..

Enistenin bakis acisida pek guselmis
Gorusebilirizz insallahh

Hmmm..Is mutsuzluk veriyorsa sonucu bu olmali evet ama ev acisindan dusundumde insallah mutsuz olmassin kizce bu kararindan..Daha mutlu olacagin bi is bulursun insallah ,calisacan mi?

ne güzel benim eşim de boğa...ben de oğlak :)
zaten özellikle aradım boğayı..tutturdum çok şükür..çok şanslıyızz:))

:))) burcundan mi bilmem,evet cok sansliyim..
Ben inaniyorum burclarin etkisine tabii cok detayli bu isler..

bugun 7.gün ben hala adet olmadım kimyasal düşükten sonra bu kadar geçikirmi bilmiyorum

Arkadaşım bende kimyasal gebelik geçirdim bhcg 15 di geç döllenme olabilir diye bekliyordum ki kanamam oldu pıhtı seklinde doktor muhtemelen oluşmayan bi gebelik demişti 4 gün adet oldum adet bittikten sonra calismalara devam ettik ve bi daha adet olmadim hamileydim darisi sana

kesinlkle sana katılıyorum... =)

eşimle aram iyi olmasa bütün gün somurtp duruurm ama iyiyse ohoooo benden neşelisi olmaz o zaman her şeyi sewetrek yaparım =))

onunla mutluysam en zor şeyler bile kolaylaşıyor çok tuhaf

kaynen öle ewimiz gibisi yok kayınvalidemlere bile benm annemlere bile sadece haftada 1 gidiyorz ya da onlar gelir ewimizde daha rahatız =))

ay inşallah :) bende sanki bu ayda hamileyim gbi hssediyorum ama sadece his şuan...taa perşembe günü gidebilicem anck kan tahliline tbi adet olmazsam

aahhaha sezen mı ısırcak valla sezosun poposunu ayaklarnı yerm gorurgecen demssn duugn varmıydı sızın orda dıe anacım bızım orda kornalar susmuo bız bosnaklar sırf evlenıo ben anlamıomkıdugun nerdeydı bosna sancakta mı acaba:26:

ay inşallah :) bende sanki bu ayda hamileyim gbi hssediyorum ama sadece his şuan...taa perşembe günü gidebilicem anck kan tahliline tbi adet olmazsam

hadı ınsallah cok ıstıosun madem allah gonlune gore versn ınsallah

canım en yumusagndan en sulusundan seftalı cektı boyle her ısırdgmda kolalrmdan asagı aksın ıstedı cnm cocukken oyle yerdım de

bnm bebekte ıolur olmadk zamanlarda cektırıo canımı yaaaaaaaa offf

Çoğu kişi hamile ne güzel, ben cesaret edemiyorum ama geçenlerde bebekleri olan bir çifti ağırladık, eşimde ben de heveslendik ama yine de tereddüt ediyorum nasıl cesaret edeceğim bilemiyorum, aslında yaşımdan dolayı da bir an önce yapmamız gerekiyor. :18:Korkuyorummm...

Korkme Rabbim sabrida cesareti de verir boyle güzel bi duygudan mahrum kalma derim bu çok başka bi askkk

boğalar tam ev erkeği oluyolar canım..
başak ve oğlak da en çok anlaştıkları burçlar boğaların..toprak grubu malum..

bnm esım oglakve erkegn oglagı da ev ıcın ıdeal bır erkek okdrmemnunnumkı anlataamam herkesn evnde bır oglak erkegı olmalı yada bnm esım nadır bulunan oglaklardan bılemıyorummukemmel bır koca bende aslanım tabı o benden yaka sılkıo sakasınada olsa hıc ıstemedı cocugu aslan olsn neyse sans ondan yana guldu halbukı bnde kendmden cok memnunum heheh

yasın ılerledyse bekleme calısmayabasla korkucak hıc bsy yok hamıle ogrendgnı anladgnan sankı her sey bır anda yoluna grıo emın ol

yani kuzum oğlağım diye söylemiyorum %100 sadakatliyizdir..
işimizi ve eşimizi el üstünde tutarız..
düsütlükte tavanızdır ehem ehemm
ama biraz sıkıcıyızdır yani çok eğlence kültürümüz yoktur, biraz da negatifiz herşeyin en kötü yanını düşünürüz..
bu yanlarımı da boğamla törpülüyorum çok şükürr

Yaz tatili dönüşü düşünürüz galiba ayyy çok istiyorum ama kendimi anne olarak düşünemiyorum :18: Çokta anaç bir yapıya sahibim aslında, bebeklere de bayılırım ama cesaret işte, eşimde de cesaret yok oniye korkuyorsa artık anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…