- 18 Haziran 2014
- 1.289
- 809
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.241
Ben basak esim bogamuhtesem uyum tabii kisiliklerlede alakali
Kizimda boga yukseleni basak,siparis gb di ki
Valla oynadim canim cok cevval hoplamadim ama top atanlrda az yavas davrandi kaganjn hatirina cok keyifliydi..:)
Dag daga kavusmazda insan insana kavusurmus asencimmm
Kuzuu netten degil gercekte oynasan seversinn bilgisayar zor olurrbensıstemını cozemedm ondan beceremedm heralde eskıden facebook umvarken ordan denemstm oynamı anlamaynca braktm bırıelrı ogretse sıstemı belkı oynarm
ohh ne guzel ruyaymıs ınsalalh bı gun gercek olur kiiiiiiiiiiiiiiiii
yakar top mu oynadn helal sana ben carsıya yuruyerek ınıp mınıbus taksıyle donuyorum eve yurumeye dermanmkalmıo sen ıyısn valla hoplaya zıplaya gecırıon hamılelıgı
Kızlar günaydın
Ben hala çok mutsuzum bu iş yüzünden. Ve hafta sonu eşimle enine boyuna iyice konuştuk. Ben istifa etme kararı aldım. Eşim zaten en başından beri bu işte çalışmamı istemiyordu. Hakkını vermiyorlar istediğini yapmıyorlar kariyer olarak önünü açmıyorlar diyordu. Her şeyin üstüne bide böyle emrivaki yapıp iş yüklemeleri tuz biber oldu. Müdürümle konuşup kararımı söyleyeceğim bugün. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin bana kızlar
Kızlarr Merhaba,
Benim sorunum şu. Beyaz çamaşırları bir türlü beyazlatamıyorum. Özellikle iç çamaşırların ağ kısımlarında çok sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım( ön yıkamalı 60 dereceyle yıkıyorum ve beyazlar için olan deterjanla yıkıyorum, ayrıca domestos katıyorum. Başka ne yapmam lazım ?
Kızlarr Merhaba,
Benim sorunum şu. Beyaz çamaşırları bir türlü beyazlatamıyorum. Özellikle iç çamaşırların ağ kısımlarında çok sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım( ön yıkamalı 60 dereceyle yıkıyorum ve beyazlar için olan deterjanla yıkıyorum, ayrıca domestos katıyorum. Başka ne yapmam lazım ?
Kızlarr Merhaba,
güzell bi haftasonunun ardından günaydınnn:))
kimler burdaa bakiimm??
pinarsnm, damlacikolata, asen7...
başka varsa eklensin anacımm :))
Kızlarr Merhaba,
Bu hafta sonu herkesin guzl gecmis ne hoss...cikilata burdaaa
Ama bizde senin kuzucugu isiririz hepbirlikteee ohhh popustannn hemde:)
Artik riskli donemi atlattim ya canim ztn gelsin artik diye bekliyorm
Valla cokta sakinmadim kendimi dogrusu hersey olacagina variyor tatlim.
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah gonlunce olur hersey.
Kızlar günaydın
Ben hala çok mutsuzum bu iş yüzünden. Ve hafta sonu eşimle enine boyuna iyice konuştuk. Ben istifa etme kararı aldım. Eşim zaten en başından beri bu işte çalışmamı istemiyordu. Hakkını vermiyorlar istediğini yapmıyorlar kariyer olarak önünü açmıyorlar diyordu. Her şeyin üstüne bide böyle emrivaki yapıp iş yüklemeleri tuz biber oldu. Müdürümle konuşup kararımı söyleyeceğim bugün. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin bana kızlar
90 derecede yıka iç çamaşırları ilacıda iyi bi mark KULLAN BEMBEYAZ OLUR BRN ÖYLR YAPIYORUM
Kızlar çamaşırlar kaliteli Dagi'nin. Her tarafı bembeyaz ama ağ kısmı kalıyor öylece. Eşimin işi biraz yorucu çok terliyor özellikle apış arası. Geçen sene yazın mantar olmuştu o yüzden çok dikkat edin dedi doktor iç çamaşırlarına. Mantar olduğunda 1 aylık evliydik düşününBende makinaya su aldırıp biraz bekleteyim bari. Hiç denemedim öyle.
bugun 7.gün ben hala adet olmadımkimyasal düşükten sonra bu kadar geçikirmi bilmiyorum
90 derecede yıkadım birkaç kere. Çok kötü oldular. Tamam beyazlatıyor ama çamaşırıda mahfediyor(