Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlarr Merhaba,

Benim sorunum şu. Beyaz çamaşırları bir türlü beyazlatamıyorum. Özellikle iç çamaşırların ağ kısımlarında çok sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım ( ön yıkamalı 60 dereceyle yıkıyorum ve beyazlar için olan deterjanla yıkıyorum, ayrıca domestos katıyorum. Başka ne yapmam lazım ?

Valla oynadim canim cok cevval hoplamadim ama top atanlrda az yavas davrandi kaganjn hatirina cok keyifliydi..:)
Dag daga kavusmazda insan insana kavusurmus asencimmm

Evet kuzumm bigun insallaah
Kuzuu netten degil gercekte oynasan seversinn bilgisayar zor olurr

Canim senin isin neydi ben unuttumda
Hakkinda hayirlisi olsun kuzumda simdi birakinca kv gorumce seni daha cok rahatsiz ederlermi acaba hemen is bulabilecek misinn

Camasirlarin eskimi bi sure sonra beyazlarda azma oluyor ve gecmiyor..ben beyaz ic camasirlarini evlenirkn aldim 1 yil oldu ve hrp senin dredigin gibi omo ile 60derecede yikadim ayda bi kere camasir suyu doktum domrstos diil. Bide makina suyu aldiktan sonra durduruyorum makinayi ve o gece bekletiyorum sabah calistiriyorm.deterjanli suda beklemis oluyor..su ana kadar hala yeni alinmis gibi bembeyazlar bi kac arkadasim sordu bile hatta nasil basardin diye.sende bide boylr dene.

aslında iç çamaşırının kalitesinede bağlı ya benim bazı beyazlar naptıysam çıkmıyo bazılarıda bşye gerek kalmadan bembeyaz oluyo..çamaşır suyuyla ılık suda beklet ,aspirin sık ağlarına öyle makinaya at( tabi yıpratıyo)

canım ben sodamatik kullanıyorum..yine de tam istediğim gibi olmuyo...
çok canım sıkılırsa 90 derecede atıyorum

güzell bi haftasonunun ardından günaydınnn:))
kimler burdaa bakiimm??
pinarsnm, damlacikolata, asen7...
başka varsa eklensin anacımm :))

90 derecede yıka iç çamaşırları ilacıda iyi bi mark KULLAN BEMBEYAZ OLUR BRN ÖYLR YAPIYORUM

Kızlar çamaşırlar kaliteli Dagi'nin. Her tarafı bembeyaz ama ağ kısmı kalıyor öylece. Eşimin işi biraz yorucu çok terliyor özellikle apış arası. Geçen sene yazın mantar olmuştu o yüzden çok dikkat edin dedi doktor iç çamaşırlarına. Mantar olduğunda 1 aylık evliydik düşünün Bende makinaya su aldırıp biraz bekleteyim bari. Hiç denemedim öyle.

ay sız ısırın tamam ben bnmkıne kıyamam anca operım bnm kuzumun popişini oyyy gelsn dıe beklıyorum cok ozledm bebegımı

ay valla bncede ıyı yaparsn gecen ben dıcektm sana ama maddı durumunu bılemedgmden oturu bsy demedm mantıklı karar vermssnz ama zorlanırmsnz ki ya:26:bn calısmadgmda cok zorlanmstk cnku ...bıde kv le butun gun oturup napıcan onuda dusundm smdı barı senn sınır sıstemnı zıplatmasalar:18:

canım benim eşimde de var aynı sorun..ben çözümü sık çamaşır aldırmada çözüyorum çünkü kalitelinin kiriyle uğraşana kadar orta kaliteliyi daha az kullanır belki ama sağlık daha önemli sonuçta..bide erkeklerin çoğunda deterjanda o bölgede kaşıntı vs. yapıyo (kusura bakmayın anacım açık oldu biraz ama)..
yani kısacası sık çamaşır yenilemeniz daha faydalı olur ekonomik olanlarından..

bugun 7.gün ben hala adet olmadım kimyasal düşükten sonra bu kadar geçikirmi bilmiyorum

bu konularda da hiç bilgim yokki kuzum hiç..
bebekten köşe bucak kaçıyorum henüz..
Allah hayırlı zamanda nasib etsin hepimize..

bu konularda da hiç bilgim yokki kuzum hiç..
bebekten köşe bucak kaçıyorum henüz..
Allah hayırlı zamanda nasib etsin hepimize..[/QUOTE]

aminnn....inş. hamileyimdir

Herkese merhaba kızlar gününüz haftanızgüzel geçer inşallah dun kimsecikler yoktu buralarda bugün sabahtan doluş masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…