Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Svittt...
hazırlıklar başladımı.. aldınızmı bişiiii?? bizede gösterr
erdeğe babek arabasınada bakcaktınız dimi :)) ne kdrmış kii fiyatları...? bnce çarsıya bak sonra nete bak genelde nette daha uygun oluyor...
bebek arabası, beşik, ana kucağı vs.

her zaman ki gibi desene....

aynen öylee...
telden okudum iğnelerin olcakmışş ne zmn gitceksn tekara tarih olark:26:

Cok gecmis olsun..
Bence doktorunla goruserek ilerle bu surecte,farkli bi sorun daha yasamadan hallolsun..Tekrar tekrar yasamaktansa 2-3
ay beklemen iyidir..
Sen iyi hissedebilirsin ama rahimin durumunu gozardi etme derim..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=4

Cicileri ilk paylastigimiz zaman :) bizimkinin pusetli ve buyuk hali Abc Design 3 Tec canim..Yurtdisindan bizim ki..Joker magazasi satiyor Turkiyedede..
Cok rahat bi araba cok memnunum ama arabaniz yoksa zorlar,daha hafif bisy tercih et derim..

Insallah yakin zamanda evlensin o zaman kuzeni

Anneni gormende uzamis kizce yahu ama olsun guzel haberlerini alinda minisin anneannesi daha cok sevinir :)

Gunaydıınnnn Hoşgeliiiiiinn :82:

Cook guzel bir hafta gecirmek dilegiyle

gunaydınlar mutlu HAftalarrr normalde p.tesileri enerjk olurdumama buguncokuykum var ve gayet suratszm dun sabah 7 de hortladm kocısı bıle uyutmadm bu hafta ıcılerı zor uyanıyrm offffffffffffffffff

Gunaydinn tatliskolaaaar
Bugun yine seminer gunu ama dun gece 2 de uyudum
Bakar kor biciminde uyuyorum
Dun sinav gorevim vardi aksamada burdaki kankicanlarla 101 ogrenmeye calistik ondan gec yattik

Sivitosum kucuk kizceye cokk sevindimmm allahim hayirli evlat nasip etainnn sezen abla olacak desene arkadas geliyoiooo

Amayaa canimm bende cok istiyorumm yedaviden olumlu sonuc almanii insallah yakin zamanda huysuz ama tatli bi hamis olursunnn

Nenosuuuummm gunaydinnn benden sana sabah kahvesi dicem ama hamissin nasilsin bakimmm

Oooo sizede maşallah canım ne güzelll

Amin cümlemizin mutluğunu daim olsun inş..

ewet işleri biriktrmiyorum we illada 1 gnde btcek die uğraşmıyorum... bi günümü temzliğe ayrıyorum ertesi gn ütü yapıyorum her gn 1 iş yapıyoruym..

zaten genel temzliği cumartesi gnlerine ayırdımkii pazar gnleri de dinleneyim diye =)

her ne kadar zorluıkları olsa da insanın sewdiğinin yanında olması çok başkabi duygu yaa =))

saolsun eşim yardımcı olur... bana çay kahwe bile hazırlar çok yorulmuşsam =)

iş paylaşımında bulunuruz bazen bulaşık makinasını doldurur boşaltır saolsun onlarda yeter =))

gunaydnnn asosum canımmm 101 dedgn 101 okey mi ona hıc kafm basmıo yaaa ogendnz mı bari ....siz ne zmn donuceksnz van dan okullar btmedmı senn semınerler var ne semınerı ki bunlar:26::26:

sabah kahvesı ıcmeyı cok ısterdm ama ıcmeym ayda 1 defa kahve ıcmye calsyrm gecen ıctm daha 1 ay ıcmemem lazm....esneyıp esneyıp durcam napalım

Amiiin saol canımmm inşallahh =))

amayaaaaaaa yenı tedavıye baslıyormussn hadı allahın ıznıyle ınsallah 3uz dogurursnnnnn

sweettttttttttttttttttttttttttt kızın mı oluyor anammmmmmmmm ne cabuk ogrendn kızce senın kızı ısırcam bıde sezosu ısırcam bıde kaganı ısırcm kendımınkını elllemem

Baya cozdik ama hala oturmayan yerler var 101 okey canim yarin kayinpederim geliyo ondan bugun son kez oynayacaz acayip zevkliymis surekli toplama yapiyosun kiz sen muhasebecisin yaparsin

Bu aday oldugum icin hazirlayici seminer aliyorum kuzum pazar gunu sinavim var bitiyo ama bir de okul sonrasi 15 gun seminer var kendi okulumda ama bu swminere geldigim icin ona gitmiyorum
Yani adayligim kalksin diye yani haftaya pazartesi yollardayiz insallaah

Gunaydin cici gelinler...
Dun gayt guzrl bir gun grcirdik 10dk islanmis olsakta keyfimizi kacirmadik
Bu hun sizlerede musmutlu gunler diliyorum..
Ruyamda da gelinler toplantisi yapiyorduk..bulusup kahve iciyorduk hep birlikte..sabah kocise anlattim..toton acikti gece dedi bana :)) opuyorum sizleri kizcelerrrrr:)

Hosgeldin kuzumm gunaydinn kagani dogurmadin piknik guzel gectii daha ne olsun
Keske kahve icebilsekk kahvalti yapabilsek soyle yaya yaya cene cala cala ne guzel olurdu
Neyse bwlki bi gun diyip ucunu acik birakiyorumm

Hosgeldin kuzumm gunaydinn kagani dogurmadin piknik guzel gectii daha ne olsun
Keske kahve icebilsekk kahvalti yapabilsek soyle yaya yaya cene cala cala ne guzel olurdu
Neyse bwlki bi gun diyip ucunu acik birakiyorumm

Hosbuldum canimm..evt kagan pasa hala gobuste:) yakan top bile oynadim dun dogurdim hala:)
Sabah benimle dalga gecen kocisime bende aynen bi gun bulusursak gorursun ama dedim.:)

bensıstemını cozemedm ondan beceremedm heralde eskıden facebook umvarken ordan denemstm oynamı anlamaynca braktm bırıelrı ogretse sıstemı belkı oynarm

ohh ne guzel ruyaymıs ınsalalh bı gun gercek olur kiiiiiiiiiiiiiiiii

Valla oynadim canim cok cevval hoplamadim ama top atanlrda az yavas davrandi kaganjn hatirina cok keyifliydi..:)
Dag daga kavusmazda insan insana kavusurmus asencimmm

yakar top mu oynadn helal sana ben carsıya yuruyerek ınıp mınıbus taksıyle donuyorum eve yurumeye dermanmkalmıo sen ıyısn valla hoplaya zıplaya gecırıon hamılelıgı

Kızlar günaydın
Ben hala çok mutsuzum bu iş yüzünden. Ve hafta sonu eşimle enine boyuna iyice konuştuk. Ben istifa etme kararı aldım. Eşim zaten en başından beri bu işte çalışmamı istemiyordu. Hakkını vermiyorlar istediğini yapmıyorlar kariyer olarak önünü açmıyorlar diyordu. Her şeyin üstüne bide böyle emrivaki yapıp iş yüklemeleri tuz biber oldu. Müdürümle konuşup kararımı söyleyeceğim bugün. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin bana kızlar

Ama bizde senin kuzucugu isiririz hepbirlikteee ohhh popustannn hemde:)

Artik riskli donemi atlattim ya canim ztn gelsin artik diye bekliyorm
Valla cokta sakinmadim kendimi dogrusu hersey olacagina variyor tatlim.

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah gonlunce olur hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…