- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.101
Ooooo buuu topik ne güzel bi topikmiş böle bni yerden benm nie haberim yokkineee
topiğinize yenicik tazecikk gelincik geldiiii hanımlaaarrr
nabersisinz bakalııım
garıbım aslında utuyu cok sevıo hepsnıde utuler de gecen bı kısmını yapmstı ama yazın cok terlıo bnmkı normalde utuyude yapınca kan ter ıcınd ekalıo kıyamıyorum ona bıde balkonm yok olsa balkonda utuletrdm evn ıcınde pişio bnm balım yaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrr
topiğimize bktım da doğru topiğe mi gedim dedim
sayımız 2'ye katlanmış
herkes hoşgelmiş....
biz de dün akşam gece 12ye kadar dışardaydık eşimle...eve gelince hemen uyuyorum ya dışarısı çok iyi geldi...Özlemişim eşimle sınırsız çene çalmayı..
günlerdir görüşmüyor gibi konuştuk..sanki evlenmemişiz gibi geldi eve giderken dedim ki şimdi evlenmeseydik ağlaya ağlaya giderdim eve iyiki aynı eve gidiyoruzveee eve gelince deeee kimseyi şaşırtmayarak uyuyakaldım
bizim evde var bi efsun benim suçum yok
PLOJOOOO yüzüğüne bayıldımmmsüper mükemmel ötesi...
çok ince düşünmüş eşin..Eşinin işi buydu di mi?yani değerli taşlar vb.?
Eşime gösterdim onun da çok hoşuna gitti nasıl yaptırmışki falan dedi...
Dedim sanırım kendi yapmıştır..Benim ruhsuzdan cevap şu: o zaman ben de sana doğum hediyesi "hepsi 5 karne hazırlıyım"
güle güle kullan..inşallah sne bu yüzüğü Sezen' verirken de yazışırız burda
şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii
Hoşgeldin taze gelincik ne kadarlıksın :)
13 günlük gelinim heheh zaman ne çabuk geçmişş
sen ne kadarlıksın bakiim?
Kizlaaaaaaarrrgu nay diiiiiiiinnnnnn
Dunn herseyi yetistirdimmm mayali acma vile yaptimmm
Nenos bana kizmis aziciko cilekli tarifi bu hafta denicem kuzumm senin icinn
Daha mutfakta bulasiklarim duruyoo yikanak vee benim burda bulasik makinem yok
Hava guzell ama yataktan cikamadim veee gecmis cok kalabalik bitirebilirsem okuyupp geliyorumm
Ooooo buuu topik ne güzel bi topikmiş böle bni yerden benm nie haberim yokkineee
topiğinize yenicik tazecikk gelincik geldiiii hanımlaaarrr
nabersisinz bakalııım
hayr gitmedikk sonrasında söz verdii..ama hafta sonlarını da orada geçirmek istiyor..deniz diyorum sahil diyorum carsı diyorum gidelim hepp sonra hep sonra...yaptıkları normalmiş gibi söylediklerimi kaldıramıyor..bide hala gizlice sigara içiyor benden paket hissettim cebinde hayr diyo tlfn yalan söyleme dedim sen bana söz vermiştin dedim sen beni dinlemiyorsan bende dinlemiyorum dedimm
Hosgeldiiiiiinn
Seni bravoo kizcee :)
Dun pastavyerken aklima geldin,cok guzeldi kremasini karamelli yapmisti bizim kizcenin kvsi,alacam tarifini
Hosgeldiiiiinnn
Iyiyiz seninsormali?
Aklimizda kalsin şoyle kac yasindasin nerelisin ne kadarlik evlisin gb azicik bilgilerini yazarsan :)
Senin artik bu duruma mecbur olusunu kafasina oturtmus olabilir..
Seni kaybedebilecegini dusunmuyor hic sanirim...
Yine de bunu ona gostermek yerine neden hala yaninda oldugunu unutmamali ve ona da hatirlatmalisin..
Annesiyle babasiyla anlasin hepberaber el atin bu olaya,bence onlarinda tavir koymalari gerekiyor artik..
14 güün ben de anlamadım nasıl geçti düğüne kadar zaman geçmemişti bir türlü
Hosgeldiiiiiinn
Seni bravoo kizcee :)
Dun pastavyerken aklima geldin,cok guzeldi kremasini karamelli yapmisti bizim kizcenin kvsi,alacam tarifini
Hosgeldiiiiinnn
Iyiyiz seninsormali?
Aklimizda kalsin şoyle kac yasindasin nerelisin ne kadarlik evlisin gb azicik bilgilerini yazarsan :)
Senin artik bu duruma mecbur olusunu kafasina oturtmus olabilir..
Seni kaybedebilecegini dusunmuyor hic sanirim...
Yine de bunu ona gostermek yerine neden hala yaninda oldugunu unutmamali ve ona da hatirlatmalisin..
Annesiyle babasiyla anlasin hepberaber el atin bu olaya,bence onlarinda tavir koymalari gerekiyor artik..
masalllll hgtaze gelınnnnnnnnnnnnn zamn evlendkten snra daha cabuk gecıo ve sevglıne daha cok asık oluosun ben zaten cok asıkken evlendm smdı daha da coka sıgım tarfı yokkiiiiiiiiiii sizde oyle olunnnnnnnnnnnn bu topık guzel kaybolma bıyere yoksa kızarm
asen konusmyrm sennle kustum
zeynepcıkkkk senı smdı hatrladm ben senn konunu okumstm daha 1 haftalıkken hep kv de kalıodnz dımı hatta bı gun gtmıcem esım eve gelene kadr beklıcem demstn o sensn dımı ay kızceeee senı smdı daha ıyı anlıyrm hatta konun cok ılgmı cekmıstıde burdakı kızlara dmeıstım bı okuyun ıcım cızz ettı dıe
hoşbuldum canııım =))
o zamn kısaca bilgilerimi aktarayım size =))
4 yıllık güzel bi ilişkiden sonra evlendik... ben 25 eşim 27 yaşında 2mizde işinde gücünde kariyer sahibi insanlarız.. 13 günlük ewliyim.. =))
istanbulda yaşıyoruz =)
13 gündür ewliliğe alışmaya çalışıyorum bi yandan çalışıp bi yandan ewe gidince yemek yap temzlk yap derken epey wakit harcanıyor =)
ewlilik genel olaak güzel ilk zamanlar çok zor geçti bnm için slışmsys çslışıyotx bskslım =))
sen ne kadarlık ewlisin bakiim anlat kendini =))
Selam kızlar nasılsınız ben coook yorgun ve uykusuzum sağolsun oglusum sabaha kadar ağladı uyumadi yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarim güzel dostluklar kazaniriz
oh masallah mutlulgnz daım olsnnn sen plojo ja yazmssn ama olsn bnde tebrık etmk ıstyrm ki
ay kıyamam dıcem ama yakında bnde senden olcam ühüüüüüüüüüüüüüvah bzm halımıze tugracım ya
flort ederken cokkk cokkk farklıydı yani hayallerimin ötesinde bi erkekti...beraber vakit gecirmekten hoslanırdık ve hep mutluluk hissederdik..artk cok değişti ve hissediyorum benmde ona olan tavırlarım değişti
Amiin çok tesekkür ederim cnmm =))
bende seni tebrik ederim bebeğini sağlıkla kucağına al inşş
Allah şimdiden kolaylık versin valla hem çok güzel bi duygu bende yorucu ne bileyim ya 40 i çıkana kadar çok iyiydi. Çok akilliydi 40 icçıktı kurdurdu benim oğlan ya memeden ayrılmak istemiyordu veriyorum azıcık emiyo uykuya daliyo yatiriyorum 2 dk sonra basiyo çığlığı
Caniskolaarr okudum belki 20 sayfatelwfonum isindi sarji yariya indi okiyana kadar sabah sabah derbeder oldum
Nenaa kuzum hic takilma esinde sorun etmiyo zaten sende huzurunu bozma gelirlerse gelirler ararlarsa ararlar...
Plojoo hakikaten yuzugun cok guzel ve cok anlamli gercekten bayildimmm
Sivitosss bebisimiz nasil haber ver bizeee
Bu arada misafirleri atlattimkii
Yeni gelen arkadaslarfa hosgelmiss devamlilik zorunlulugu var bu topikte haberiniz olaaa
Anomm ben kahvaltiya gidiyorumm nevrim donduucok okudum yahu
dün gördüm işte hiç tavır falan koymamıslar gayet güzel davranıyorlardı ogluna..o rahtlıkla da orada kalmak istedi..bugun gelicektii yanıma tartıstıgımız için gelmez kesin ve yine konusamayacağızz..
hoşbuldum canııım =))
o zamn kısaca bilgilerimi aktarayım size =))
4 yıllık güzel bi ilişkiden sonra evlendik... ben 25 eşim 27 yaşında 2mizde işinde gücünde kariyer sahibi insanlarız.. 13 günlük ewliyim.. =))
istanbulda yaşıyoruz =)
13 gündür ewliliğe alışmaya çalışıyorum bi yandan çalışıp bi yandan ewe gidince yemek yap temzlk yap derken epey wakit harcanıyor =)
ewlilik genel olaak güzel ilk zamanlar çok zor geçti bnm için slışmsys çslışıyotx bskslım =))
sen ne kadarlık ewlisin bakiim anlat kendini =))
Selam kızlar nasılsınız ben coook yorgun ve uykusuzum sağolsun oglusum sabaha kadar ağladı uyumadi yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarim güzel dostluklar kazaniriz
amin inş. allah ısteyen herkese versn mınııcık bır bebek..........
ay kız deme ole onlarn her seyı tatlıdr bn smdıden sabrszlıkla beklıyorum gece nobetlerne bıle razıyım esımn yuzu guluo bebegmde bebegm dıebassın cıglık nolmus yanı anayız bizzzz hem oflarz hem poflarz bakarız mınıklere