Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sana dokunmasinda sicak varsin enisteye dokunsun olsun :)
Yapiyrsa ne iyi,benimkininde tek yapmadigi is utu :)
Kayinpederimde herseyi nerdeyse o yapar bi utuyu yapmaz yapanada uzulur

Evli olmasak aglardim dedin yaa gozumde serit serit gecti resmen eskiler :))
Esimle gorusurken eve donme vakti bana bisyler olurdu bi sinir bi huzun sonra ilk bulustugumuzda kacta donecegimi bastan konusarak atlatmayi basardik :)))

Ne guzel gecmis geceniizz

Karne fikrinede sesli guldum
Esimin isi bu evet atolyeden yetissmis usta ama suan satista Zen magazasinda..
O yuzden pek kendi yapma zamani kalmiyor,yaptirmis istanbuldaki baglantilarina..
Insallaahh yazisiriz o zamanlardaaaa
Ne guzel olur..
Biz Mayis annelerikizden bi arkadasla gorusecez Sapancayi cok seviyorlarmis geliyorlarmis ara ara,geldiklerinde haber verecek :)
Belki sizlerlede yollarimiz denk duser..

Bebisee selam soyleee
Saklamasin totosunu
Saglikli guzel haberlerle dönün insallah..

Hosgeldiiiiiinn
Seni bravoo kizcee :)
Dun pastavyerken aklima geldin,cok guzeldi kremasini karamelli yapmisti bizim kizcenin kvsi,alacam tarifini

Ooooo buuu topik ne güzel bi topikmiş böle bni yerden benm nie haberim yokkineee

topiğinize yenicik tazecikk gelincik geldiiii hanımlaaarrr

nabersisinz bakalııım

Hosgeldiiiiinnn
Iyiyiz seninsormali?
Aklimizda kalsin şoyle kac yasindasin nerelisin ne kadarlik evlisin gb azicik bilgilerini yazarsan :)

Senin artik bu duruma mecbur olusunu kafasina oturtmus olabilir..
Seni kaybedebilecegini dusunmuyor hic sanirim...
Yine de bunu ona gostermek yerine neden hala yaninda oldugunu unutmamali ve ona da hatirlatmalisin..
Annesiyle babasiyla anlasin hepberaber el atin bu olaya,bence onlarinda tavir koymalari gerekiyor artik..

Caniskolaarr okudum belki 20 sayfa telwfonum isindi sarji yariya indi okiyana kadar sabah sabah derbeder oldum

Nenaa kuzum hic takilma esinde sorun etmiyo zaten sende huzurunu bozma gelirlerse gelirler ararlarsa ararlar...
Plojoo hakikaten yuzugun cok guzel ve cok anlamli gercekten bayildimmm

Sivitosss bebisimiz nasil haber ver bizeee
Bu arada misafirleri atlattimkii

Yeni gelen arkadaslarfa hosgelmiss devamlilik zorunlulugu var bu topikte haberiniz olaaa
Anomm ben kahvaltiya gidiyorumm nevrim donduu cok okudum yahu

dün gördüm işte hiç tavır falan koymamıslar gayet güzel davranıyorlardı ogluna..o rahtlıkla da orada kalmak istedi..bugun gelicektii yanıma tartıstıgımız için gelmez kesin ve yine konusamayacağızz..

masalllll hg taze gelınnnnnnnnnnnnn zamn evlendkten snra daha cabuk gecıo ve sevglıne daha cok asık oluosun ben zaten cok asıkken evlendm smdı daha da coka sıgım tarfı yokkiiiiiiiiiii sizde oyle olunnnnnnnnnnnn bu topık guzel kaybolma bıyere yoksa kızarm

asen konusmyrm sennle kustum

zeynepcıkkkk senı smdı hatrladm ben senn konunu okumstm daha 1 haftalıkken hep kv de kalıodnz dımı hatta bı gun gtmıcem esım eve gelene kadr beklıcem demstn o sensn dımı ay kızceeee senı smdı daha ıyı anlıyrm hatta konun cok ılgmı cekmıstıde burdakı kızlara dmeıstım bı okuyun ıcım cızz ettı dıe

hoşbuldum canııım =))

o zamn kısaca bilgilerimi aktarayım size =))

4 yıllık güzel bi ilişkiden sonra evlendik... ben 25 eşim 27 yaşında 2mizde işinde gücünde kariyer sahibi insanlarız.. 13 günlük ewliyim.. =))

istanbulda yaşıyoruz =)

13 gündür ewliliğe alışmaya çalışıyorum bi yandan çalışıp bi yandan ewe gidince yemek yap temzlk yap derken epey wakit harcanıyor =)

ewlilik genel olaak güzel ilk zamanlar çok zor geçti bnm için slışmsys çslışıyotx bskslım =))

sen ne kadarlık ewlisin bakiim anlat kendini =))

hoşbuldum canııımmm
aynen öleee walla zaman geçiyor gerçekten ewlenmeden önce ayy ne zamn ewlencem zamn geçmio derdim şimdi anlamıyorum bile =))
tabii öleee bende aşıkken ewlendm zaten insan daha da aşık oluyor gerçekten ewde beraber olmanın da tradı bi başka oluo =))

ayy yok kaçmam ben bi yere zaten tesadfen gördüm bu topiği =)

ewlenmeden önce başka topiklerdeşafak sayıyordum şimdi burdayım çok şükr =))

Selam kızlar nasılsınız ben coook yorgun ve uykusuzum sağolsun oglusum sabaha kadar ağladı uyumadi yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarim güzel dostluklar kazaniriz

oh masallah mutlulgnz daım olsnnn sen plojo ja yazmssn ama olsn bnde tebrık etmk ıstyrm ki

Selam kızlar nasılsınız ben coook yorgun ve uykusuzum sağolsun oglusum sabaha kadar ağladı uyumadi yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz umarim güzel dostluklar kazaniriz

ay kıyamam dıcem ama yakında bnde senden olcam ühüüüüüüüüüüüüü vah bzm halımıze tugracım ya

ay kıyamam dıcem ama yakında bnde senden olcam ühüüüüüüüüüüüüü vah bzm halımıze tugracım ya

Allah şimdiden kolaylık versin valla hem çok güzel bi duygu bende yorucu ne bileyim ya 40 i çıkana kadar çok iyiydi. Çok akilliydi 40 icçıktı kurdurdu benim oğlan ya memeden ayrılmak istemiyordu veriyorum azıcık emiyo uykuya daliyo yatiriyorum 2 dk sonra basiyo çığlığı

Amiin çok tesekkür ederim cnmm =))

bende seni tebrik ederim bebeğini sağlıkla kucağına al inşş

amin inş. allah ısteyen herkese versn mınııcık bır bebek..........

ay kız deme ole onlarn her seyı tatlıdr bn smdıden sabrszlıkla beklıyorum gece nobetlerne bıle razıyım esımn yuzu guluo bebegmde bebegm dıe bassın cıglık nolmus yanı anayız bizzzzhem oflarz hem poflarz bakarız mınıklere

Benn geldimm...napiosunuz bakalim gelincikler..
Pazara gittim geldim ben boyle giderse pazarda dogurcm :)
Nenacimmm senin mutlulugunda harika masallh tum kocisine asik gelinlere:)

Tesekkur eederim kizcemm
Oldu bitti masallah atlattin :)
Tlefonunun sarjini bitirme cezasi sana cok sayfa

O zaman ayip etmisler..
Cok istiyorlarsa evlendirmeselerdi cocuklarini..
Hadi anneler bir neviide babasi nasil musade eder buna..
Bence konusmalsiin ailesiyle ya da artik aileni devreye sokma vakti gelmis gb..

Masallah sizee
Daim olsun mutlulugunuz huzurunuz..
Bende topigin pohpoh perisiyim :82: Benimde eylulde 2 yil olacak evliligim,10 mayistada kizimizi aldik kucagimiza
Hem calisip hem ev zor oluyor evet,islerin hepsini birden halletmeye calismazsan ve evin tamamen dagilmasina izin vermezsen kolaylasiyor :) tabii esin onemide cok..
Evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor ya da hep bisylere yetismeye calisildigindan :)

Oyy oyy..Bu nobetci halleri ara ara oluyor sanirim..Buyume atagi diye birsy geciriyorlarmis..Sık emip sutu cogaltiyorlarmis kendilerine gore :)
Ne zaman dogdu oglun buarada ismi ne kucuk pasamizin? :)

Nenaaa senin nasil hissedecegini tahmin edebiliyorum..
Cocuga bakmak uykusuzluk bi derece geciyor ortada agri sizi huysuzluk yoksa tabii uzadikca yorucu oluuyor..
Amaaa es durumu biraz sıkıcı,ben emziriyordum esim yanimda oturuyordu ilk zamanlar cok destek oldu,cunku biiliyordu beni onun destegi alistiracak bu zamana :)
Onu ozlemek garip oluyor alismaya calisirken seni de bildigim icin belki bu biraz zorlar seni de ama atlatirsiniz siz kumrular olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…