- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.121
günaydın kızlarrrrr
topiğimize bktım da doğru topiğe mi gedim dedim
sayımız 2'ye katlanmış
herkes hoşgelmiş....
biz de dün akşam gece 12ye kadar dışardaydık eşimle...eve gelince hemen uyuyorum ya dışarısı çok iyi geldi...Özlemişim eşimle sınırsız çene çalmayı..
günlerdir görüşmüyor gibi konuştuk..sanki evlenmemişiz gibi geldi eve giderken dedim ki şimdi evlenmeseydik ağlaya ağlaya giderdim eve iyiki aynı eve gidiyoruz veee eve gelince deeee kimseyi şaşırtmayarak uyuyakaldım
bizim evde var bi efsun benim suçum yok
NENAAA gerçi konu geçti gibi ama ben yazmak istedim...bence sen eşine çok ısrar etme ailesini arasın diye...senin kv senin doldurduğunu düşünsene bile eşine söyler eşin de cevabını verir annesine...çok şanslısın bu konuda çok şanslıyız...biliyorsun ikimizinkinin aileleri benzer..eşimin de çok kızgın çok kırgın olduğu konular var ailesine ama yine de kıyamıyorum diyor..yani açıkçası yarın öbürgün keşke diyebiliceği şeyler olmasın diye kırgınıklarını dile getirmior bile...ben hiç yorum yapmıyorm o konuşurken bi de ben bişi derim kıymete binerler
PLOJOOOO yüzüğüne bayıldımmm süper mükemmel ötesi...
çok ince düşünmüş eşin..Eşinin işi buydu di mi?yani değerli taşlar vb.?
Eşime gösterdim onun da çok hoşuna gitti nasıl yaptırmışki falan dedi...
Dedim sanırım kendi yapmıştır..Benim ruhsuzdan cevap şu: o zaman ben de sana doğum hediyesi "hepsi 5 karne hazırlıyım"
güle güle kullan..inşallah sne bu yüzüğü Sezen' verirken de yazışırız burda
AMAYAAA yazdıkların-şu müdüre görüş bildirmen-çok hoşuma gitti.hatta şu cümlene bayıldım"yardım ettiğin şey görevin oluyor "
her yerde mi böyle anlamadım bizde de öyle ne yapsan üstüne kalır ertesi gün yapmadın diye kızarlar
sonuç ben de artık görevim olmayan şeylere dokunmuyorum daha kıymetliyim
ben de bizim tombalak müdüre yazsam saysam sövsem
ASENNN naptın kız misafirleri?neler yaptın ev kendine geldi mi
ÇİKOLATA menü belli mi akşama
şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii
Siviticimmmm menu belli bu ara mutfak annemdn soruluyor...
Buyyrun gelin haydinnn bekliyorumm ohhh balkona bi sofra kuralim...ardindanda cay iceriz