Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sen konuyu acan arkadas misin?
Okumustumda..

Oyyy keske sen utuleri yap yeter deseydinn
En sıkıcısı kalmis pfff..

Neniskoo hormonlarinin seni ele gecirmesine izin verme :)))

evt canım dün yine tartıstıkk malesefff :s

Cok zor bisy..Balayina gittiniz mi?
Baska bir yere gitseniz azcik anne evinden uzak kalsa da alissa olmaz mi ki?
Hep gidebilecegi gb olunca soluugu orada aliyor tabii daha zorlastiriyor durumu..
Kotu dememissiin aslinda herkesin sabri bi yere kadar..Ki yaptigi cok kırıcı..

hayr gitmedikk sonrasında söz verdii..ama hafta sonlarını da orada geçirmek istiyor..deniz diyorum sahil diyorum carsı diyorum gidelim hepp sonra hep sonra...yaptıkları normalmiş gibi söylediklerimi kaldıramıyor..bide hala gizlice sigara içiyor benden paket hissettim cebinde hayr diyo tlfn yalan söyleme dedim sen bana söz vermiştin dedim sen beni dinlemiyorsan bende dinlemiyorum dedimm

haklısın ben sana hak verıyorum ama nacızane tavsıyem erkekler fazla sıkıntıya gelemez oyle cok ustune gtme bıraz kosede oturup sadece olayları dısardan gozlemle bnde ılk zamnlar yerı gleıo hala bılebazen farknda olmadan ustune gdyrm ama ıstemedn oluo,esım der hep benı sık bogaz etme uzme benı der ve sukunetnı asla bozmaz bırak kendıhalıne bı sure kendınden durduk yere sogutma erkekler cok cabuk nefret edebılıo o yuzden yenı evlsn yıpratma ılıskıyı

günaydın kızlarrrrr
topiğimize bktım da doğru topiğe mi gedim dedim
sayımız 2'ye katlanmış
herkes hoşgelmiş....

biz de dün akşam gece 12ye kadar dışardaydık eşimle...eve gelince hemen uyuyorum ya dışarısı çok iyi geldi...Özlemişim eşimle sınırsız çene çalmayı..
günlerdir görüşmüyor gibi konuştuk..sanki evlenmemişiz gibi geldi eve giderken dedim ki şimdi evlenmeseydik ağlaya ağlaya giderdim eve iyiki aynı eve gidiyoruz veee eve gelince deeee kimseyi şaşırtmayarak uyuyakaldım
bizim evde var bi efsun benim suçum yok

NENAAA gerçi konu geçti gibi ama ben yazmak istedim...bence sen eşine çok ısrar etme ailesini arasın diye...senin kv senin doldurduğunu düşünsene bile eşine söyler eşin de cevabını verir annesine...çok şanslısın bu konuda çok şanslıyız...biliyorsun ikimizinkinin aileleri benzer..eşimin de çok kızgın çok kırgın olduğu konular var ailesine ama yine de kıyamıyorum diyor..yani açıkçası yarın öbürgün keşke diyebiliceği şeyler olmasın diye kırgınıklarını dile getirmior bile...ben hiç yorum yapmıyorm o konuşurken bi de ben bişi derim kıymete binerler

PLOJOOOO yüzüğüne bayıldımmm süper mükemmel ötesi...
çok ince düşünmüş eşin..Eşinin işi buydu di mi?yani değerli taşlar vb.?
Eşime gösterdim onun da çok hoşuna gitti nasıl yaptırmışki falan dedi...
Dedim sanırım kendi yapmıştır..Benim ruhsuzdan cevap şu: o zaman ben de sana doğum hediyesi "hepsi 5 karne hazırlıyım"
güle güle kullan..inşallah sne bu yüzüğü Sezen' verirken de yazışırız burda

AMAYAAA yazdıkların-şu müdüre görüş bildirmen-çok hoşuma gitti.hatta şu cümlene bayıldım"yardım ettiğin şey görevin oluyor "
her yerde mi böyle anlamadım bizde de öyle ne yapsan üstüne kalır ertesi gün yapmadın diye kızarlar
sonuç ben de artık görevim olmayan şeylere dokunmuyorum daha kıymetliyim
ben de bizim tombalak müdüre yazsam saysam sövsem

ASENNN naptın kız misafirleri?neler yaptın ev kendine geldi mi

ÇİKOLATA menü belli mi akşama

şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii

sık boğaz etmiyorum kii..gercektenn ama artık sadece kendini düsünür oldu..

sizlerden gelen fıkırve destekle bnde susma kararı aldm esımn bu konuda artk ustune gtmıcem dun aksam ona yıne kotu davrandm snradan keyfmızyerıne geldı ama cok cok cok kotu davrandm 6 yılda ılktr ve o benı affetms olsabıle bn kendmı asla affetmıcem hıc haketmedı kızlar ona ragmen geldı optu benı ben tam bır melekle evlenmsm onu cok sevyrm dun resmen tansıyonum fırladı yarı bayıldm evde bnmkı panıkledı bebegım yıyımsn dıe gorsenz varya 1 saat aglamsmdr snra toparlndk yemegmızı yedk dısarı cıktık hava aldk dondurma yedık sımsıkı sarıldı bana dısarda eve geldık bı benı opuo bı bebegı ıcıme sokasm geldı resmen sabahta bol bol optm kokladm ev ıslernınde bı kısmnı yapıcak bnm sevglm yorulmasn dıo banayerım onu yaaaaaaaaaa

NENA yakalamış beni
kocişin görevi yarın
sabah 8den 3e kadar yok hüü
doktor gidicez ya o yüzden uyandım senin testler nolduu ?

he dr gunumu ıyı super..... bnde ozelde cok pahalı oldgu ıcın hormon tesetlernı devlette yaptrdm drum oyle dedı sonuclar salı gunucıkıcak kalan bı kac testı devletyapmıo sonuca gore kalnlarıozelde yaptrıp snra dr uma randevu alcam aslnda gıtmem gerkeıodu coktan bıraz roar yaptm ıs yernde yenı oıldgm ıcın her dkka ızın almak rahatsz edıo benı zamnnda gdemıorm malesefff

sık boğaz etmiyorum kii..gercektenn ama artık sadece kendini düsünür oldu..

ya egoıstlık avr demekı oyle ınsanla bas etmek cok zor bnm esımn aılesıde oyle herkes kendınemusluman esım onlardan cok farklı o yuzden uzak duruo pekı flort ederken nasldı esın

NeNA87 SEN ÇOK TATLISINN YAAAA :)

INŞALLAH HAYIRLISI İLE ALLAH HERKESE VERSİNN

flort ederken cokkk cokkk farklıydı yani hayallerimin ötesinde bi erkekti...beraber vakit gecirmekten hoslanırdık ve hep mutluluk hissederdik..artk cok değişti ve hissediyorum benmde ona olan tavırlarım değişti

NeNA87 SEN ÇOK TATLISINN YAAAA :)

INŞALLAH HAYIRLISI İLE ALLAH HERKESE VERSİNN

bızım topıgmzde herkes tatlı kiiiiiiiiii butun nane sekerlerı toplandk bız buraya

flort ederken cokkk cokkk farklıydı yani hayallerimin ötesinde bi erkekti...beraber vakit gecirmekten hoslanırdık ve hep mutluluk hissederdik..artk cok değişti ve hissediyorum benmde ona olan tavırlarım değişti

malesef degısıolar ama onlara gorede bız degısıoruz meselabnm esımde degsıklık pek olmadı ama ona gore ben cok degstm hep der sen boyle degıldn cunku agır sorumluluk alıorz ıster ıstemz degsıklıkoluo helekı erkeklerde olması cok normalonlar bızden daha endıselıler hayatla bass edeblrmyz derdıne dusuyorlar

ama o zaman birbirimize kenetlenmemiz gerekirken o ailesine kenetlendi..ve ben olgunlasma olarak değişiklik görmüyorum ki eşimde. :s

Kizlaaaaaaarrr gu nay diiiiiiiinnnnnn
Dunn herseyi yetistirdimmm mayali acma vile yaptimmm
Nenos bana kizmis azicik o cilekli tarifi bu hafta denicem kuzumm senin icinn
Daha mutfakta bulasiklarim duruyoo yikanak vee benim burda bulasik makinem yok
Hava guzell ama yataktan cikamadim veee gecmis cok kalabalik bitirebilirsem okuyupp geliyorumm

Ooooo buuu topik ne güzel bi topikmiş böle bni yerden benm nie haberim yokkineee

topiğinize yenicik tazecikk gelincik geldiiii hanımlaaarrr

nabersisinz bakalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…