- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.081
:
Amiin nenacigaa..
Kimler nasil becermis acaba size boyle hissettirmeyi?
sadece kendini kendi isteklerini düşünerek rahatlıkla mutsuz ediyor benii..evimize alısamamısmıs hala..neden o kadar cok güzel hayaller kurdurttun o zaman bana neden..dün susmadım ve kötü tartıstık..sarkı dinliyordu bende bişey konusmaya calısıyordum ya sus sarkısı piç ettin dedi bende asıl sen hayalleri mi hayatımıı piç ettin dedim ve koptu kötü konustu...kötü mü demişim ?
offf adapte olsun artık sabrım kalmadı benimm...başka şehirden gelende benimm..ve o annesinde kalmak istiyor sürekli ve ben direk eve gectiğim için yine oraya ugramadan gelmiyor eve hergünnn ya 15 günün her günü yaaa..evin anahtarıni da almıyor direk eve gel diyorum yokk almıyor..
masallahlar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhhh keyf sızde senıde kıskandm sımdı cok kıskanc karı oldm ya ben hıc boyle deıldm esımle bırbırımızı hıc kıskanmazdk ama ben onu bı kac gundr kıkanıorm ayetel kursı okuyup ufluom nazar degck kcoama ufffffffffffff
amin majkocum yaaaaaaa kocıse dedm evı supurrmsn bıde vıleda tabı hayatm dedı, bnde dun mutfak banyoyu ovmustm aksam sadece toz alma ve bı dunya utu benı beklıyorrrrrr ımdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:95::95::95::95::95::95::95:
Sen konuyu acan arkadas misin?
Okumustumda..
evt canım dün yine tartıstıkk malesefff :s
sadece kendini kendi isteklerini düşünerek rahatlıkla mutsuz ediyor benii..evimize alısamamısmıs hala..neden o kadar cok güzel hayaller kurdurttun o zaman bana neden..dün susmadım ve kötü tartıstık..sarkı dinliyordu bende bişey konusmaya calısıyordum ya sus sarkısı piç ettin dedi bende asıl sen hayalleri mi hayatımıı piç ettin dedim ve koptu kötü konustu...kötü mü demişim ?
evt canım dün yine tartıstıkk malesefff :s
Cok zor bisy..Balayina gittiniz mi?
Baska bir yere gitseniz azcik anne evinden uzak kalsa da alissa olmaz mi ki?
Hep gidebilecegi gb olunca soluugu orada aliyor tabii daha zorlastiriyor durumu..
Kotu dememissiin aslinda herkesin sabri bi yere kadar..Ki yaptigi cok kırıcı..
:
Amiin nenacigaa..
Kimler nasil becermis acaba size boyle hissettirmeyi?
canım yenı evlısın fevrı olma her ıkınzde aılelerınızı bırakıp yenı bır aıle kurdnz smdı kımı kadında bu alısma surecı uzun suruo kımı erkekte degıskenlık gosterebılıo bız esımle adaptasyon konusnda hıc sıkıntı yasamadk ıkmzde mesela bız oturcgmz evı 2.5 ay onceden tutmstk yavas yavas yerlestk fırsat buldukca her aksam gdıyordk neyı nereye yerlestrrz dıe dusunrdk bos ev d eyerde oturrdk hayaller kurardk evmzn her kosesnde zamn gecırrdk o sebeple balayndayken bıle ıkmzde evmzı ozledk dıe knusurduk keyflı olurdu... eve alısmamz zor olmadı o sebeple sadece esım ılk1-2 ay basarablrmyz gecıneblrmyz bu sorumluluga hazrmyz dıe dusunrdu ve cok uzulrdu ama bır gunden bır gune aılem demedı hatta esım aılesne karsı cok soguk cunku ne maddı ne manevı yardmları dokunamdı esımı yalnz bıraktılar o da artk sevmıo ıstemıo onları onlar da zaten pek ılgılı degıller deıgısık tıpler anlcgn.......... senn esınn aılesı nasıl cok ılgılılermı belkı esın ondan fazla bagldr onlara bnde baglymdr mesela aıleme
Sen konuyu acan arkadas misin?
Okumustumda..
Oyyy keske sen utuleri yap yeter deseydinn
En sıkıcısı kalmis pfff..
Neniskoo hormonlarinin seni ele gecirmesine izin verme :)))
garıbım aslında utuyu cok sevıo hepsnıde utuler de gecen bı kısmını yapmstı ama yazın cok terlıo bnmkı normalde utuyude yapınca kan ter ıcınd ekalıo kıyamıyorum ona bıde balkonm yok olsa balkonda utuletrdm evn ıcınde pişio bnm balım yaaaaaaaaaa
hayr gitmedikk sonrasında söz verdii..ama hafta sonlarını da orada geçirmek istiyor..deniz diyorum sahil diyorum carsı diyorum gidelim hepp sonra hep sonra...yaptıkları normalmiş gibi söylediklerimi kaldıramıyor..bide hala gizlice sigara içiyor benden paket hissettim cebinde hayr diyo tlfn yalan söyleme dedim sen bana söz vermiştin dedim sen beni dinlemiyorsan bende dinlemiyorum dedimm
ama 15 gün oldu yaa..ve dün sinirlerimi bozan konu resimlerimizi secerken annesini de çağırması oldu..evt ilgili aileleri yardımları da dokundu ama kimse ona hergün gel bize demiyor..ve kal hiçç demiyor..dün kötü tartıstık ne olucak bilmiyorumm..işimi cokk sevmesemm bırakıcam herseyii ama o tutuyor benii sankii..eşim değil işim bagladı beni bu şehre..
canım yenı evlısın fevrı olma her ıkınzde aılelerınızı bırakıp yenı bır aıle kurdnz smdı kımı kadında bu alısma surecı uzun suruo kımı erkekte degıskenlık gosterebılıo bız esımle adaptasyon konusnda hıc sıkıntı yasamadk ıkmzde mesela bız oturcgmz evı 2.5 ay onceden tutmstk yavas yavas yerlestk fırsat buldukca her aksam gdıyordk neyı nereye yerlestrrz dıe dusunrdk bos ev d eyerde oturrdk hayaller kurardk evmzn her kosesnde zamn gecırrdk o sebeple balayndayken bıle ıkmzde evmzı ozledk dıe knusurduk keyflı olurdu... eve alısmamz zor olmadı o sebeple sadece esım ılk1-2 ay basarablrmyz gecıneblrmyz bu sorumluluga hazrmyz dıe dusunrdu ve cok uzulrdu ama bır gunden bır gune aılem demedı hatta esım aılesne karsı cok soguk cunku ne maddı ne manevı yardmları dokunamdı esımı yalnz bıraktılar o da artk sevmıo ıstemıo onları onlar da zaten pek ılgılı degıller deıgısık tıpler anlcgn.......... senn esınn aılesı nasıl cok ılgılılermı belkı esın ondan fazla bagldr onlara bnde baglymdr mesela aıleme
svittttgunaydn ne ısın var bu saatte kocısın yıne hafta sonu gorevınde mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın ben sana hak verıyorum ama nacızane tavsıyem erkekler fazla sıkıntıya gelemez oyle cok ustune gtme bıraz kosede oturup sadece olayları dısardan gozlemle bnde ılk zamnlar yerı gleıo hala bılebazen farknda olmadan ustune gdyrm ama ıstemedn oluo,esım der hep benı sık bogaz etme uzme benı der ve sukunetnı asla bozmaz bırak kendıhalıne bı sure kendınden durduk yere sogutma erkekler cok cabuk nefret edebılıo o yuzden yenı evlsn yıpratma ılıskıyı
günaydın kızlarrrrr
topiğimize bktım da doğru topiğe mi gedim dedim
sayımız 2'ye katlanmış
herkes hoşgelmiş....
biz de dün akşam gece 12ye kadar dışardaydık eşimle...eve gelince hemen uyuyorum ya dışarısı çok iyi geldi...Özlemişim eşimle sınırsız çene çalmayı..
günlerdir görüşmüyor gibi konuştuk..sanki evlenmemişiz gibi geldi eve giderken dedim ki şimdi evlenmeseydik ağlaya ağlaya giderdim eve iyiki aynı eve gidiyoruzveee eve gelince deeee kimseyi şaşırtmayarak uyuyakaldım
bizim evde var bi efsun benim suçum yok
NENAAA gerçi konu geçti gibi ama ben yazmak istedim...bence sen eşine çok ısrar etme ailesini arasın diye...senin kv senin doldurduğunu düşünsene bile eşine söyler eşin de cevabını verir annesine...çok şanslısın bu konuda çok şanslıyız...biliyorsun ikimizinkinin aileleri benzer..eşimin de çok kızgın çok kırgın olduğu konular var ailesine ama yine de kıyamıyorum diyor..yani açıkçası yarın öbürgün keşke diyebiliceği şeyler olmasın diye kırgınıklarını dile getirmior bile...ben hiç yorum yapmıyorm o konuşurken bi de ben bişi derim kıymete binerler
PLOJOOOO yüzüğüne bayıldımmmsüper mükemmel ötesi...
çok ince düşünmüş eşin..Eşinin işi buydu di mi?yani değerli taşlar vb.?
Eşime gösterdim onun da çok hoşuna gitti nasıl yaptırmışki falan dedi...
Dedim sanırım kendi yapmıştır..Benim ruhsuzdan cevap şu: o zaman ben de sana doğum hediyesi "hepsi 5 karne hazırlıyım"
güle güle kullan..inşallah sne bu yüzüğü Sezen' verirken de yazışırız burda
AMAYAAA yazdıkların-şu müdüre görüş bildirmen-çok hoşuma gitti.hatta şu cümlene bayıldım"yardım ettiğin şey görevin oluyor"
her yerde mi böyle anlamadım bizde de öyle ne yapsan üstüne kalır ertesi gün yapmadın diye kızarlar
sonuç ben de artık görevim olmayan şeylere dokunmuyorum daha kıymetliyim
ben de bizim tombalak müdüre yazsam saysam sövsem
ASENNN naptın kız misafirleri?neler yaptın ev kendine geldi mi
ÇİKOLATA menü belli mi akşama
şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii
NENA yakalamış beni
kocişin görevi yarın
sabah 8den 3e kadar yok hüü
doktor gidicez ya o yüzden uyandım senin testler nolduu ?
sık boğaz etmiyorum kii..gercektenn ama artık sadece kendini düsünür oldu..
ben kalktm sevglm yatakta kaldı ayakkablrmı gyıodum kı kalkmıs opucuk aldı bnden yaramaz sey ugurladı keısn yıne yatmstr yataga olsun dınlensn tatlı kocam
plojo plojo plojo bnm hemserm ne dusuncelı ne romantık bı adammıs aman allahım bayıldımmmmmmmmmmmmmmm keyfle guzel gunlerde tak yuzugunu acayıp begendm ve cok kıskandmmmmmmmmmmmm bnmkınn aklının ucuna dahı gelmz boyle ozel bsy yaptrmak cok kıskandm masallah yaaa nazar degmesn tututututtu
he dr gunumu ıyı super..... bnde ozelde cok pahalı oldgu ıcın hormon tesetlernı devlette yaptrdm drum oyle dedı sonuclar salı gunucıkıcak kalan bı kac testı devletyapmıo sonuca gore kalnlarıozelde yaptrıp snra dr uma randevu alcam aslnda gıtmem gerkeıodu coktan bıraz roar yaptm ıs yernde yenı oıldgm ıcın her dkka ızın almak rahatsz edıo benı zamnnda gdemıorm malesefff
ya egoıstlık avr demekı oyle ınsanla bas etmek cok zor bnm esımn aılesıde oyle herkes kendınemusluman esım onlardan cok farklı o yuzden uzak duruo pekı flort ederken nasldı esın
NeNA87 SEN ÇOK TATLISINN YAAAA :)
INŞALLAH HAYIRLISI İLE ALLAH HERKESE VERSİNN
flort ederken cokkk cokkk farklıydı yani hayallerimin ötesinde bi erkekti...beraber vakit gecirmekten hoslanırdık ve hep mutluluk hissederdik..artk cok değişti ve hissediyorum benmde ona olan tavırlarım değişti
bızım topıgmzde herkes tatlı kiiiiiiiiii butun nane sekerlerı toplandk bız buraya
malesef degısıolar ama onlara gorede bız degısıoruz meselabnm esımde degsıklık pek olmadı ama ona gore ben cok degstm hep der sen boyle degıldn cunku agır sorumluluk alıorz ıster ıstemz degsıklıkoluo helekı erkeklerde olması cok normalonlar bızden daha endıselıler hayatla bass edeblrmyz derdıne dusuyorlar