Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Çocuk istememek için geçerli bahaneleri var canım benim eğer hayatınız düzene girseydi hala istemedeydi o zaman belki öyle düşünebilirdin bence seni çok seviyor sevginin bölünmesini istemiyor :)

sevdiğinden eminim. yani hani yaşlanınca sever mi hasta olunca sever mi diye düşünürüz ya. ben biliyorum mesela...

ama bende çok aşığım ve sanırım bebeği de onun parçası olacak diye istiyorum. bebeği çocuğum olacak değil de "ondan bir parça" diye istiyorum.

Bu bile korkutuyor. Aşkın bitmesi gerekmez miydi diyorum 6 yıl oldu. Bağımlı mı oldum ki diyorum ama hiç kötü davranmaz. Aman ne bileyim. her kadının aklına gelen saçma sapan şeyler herhalde. şu an eminim iş yerinde gece oyuna girsem diye düşünüyordur. :)

Cok mu pisim bennn hehe

24 yaşındayım balayı bitti evimize döndük ama doğalgaz olmadığı için annemlerdeyim çoğunlukla :) yemek derdi yok eve uyumaya gidiyoruz sadece o yüzden evlilikten bişi anlayamadım henüz

Annecisin yani sende bnde öyleyim bi hafta hep annemdyim

Yaz 24+4 kullanan var mı beyaz haplarda koruma sağlanıyor mu ay konu açtım ama yazan yok size de sorim

Hap kullanmanı tavsiye etmem...
Bebek konusunda uzun uzun konuşuruz daha bnde öyle diyordum 2 sene yapmam diye ama 2 ay sonra istemeye başladm 6 aydır deniyoruz. ...
Hakkımızda hayırlısı

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Bebişlerinize ve doğacak minişletr Allah uzun ömürler versin inş ben kazaya kurban gitmem en az 2 sene olmasın

Özgürlüğümü kısıtlayacağını düşünüyorum

Kocişle gezmek istiyorum peşimde kuyruk istemiyorum

Allah içime sundurmedi daha anneliği

Amiin :)
Istemiyorsan cok iyi korun cunku bu bambaska bisy..

amin canım inşallah, en büyük isteğimiz bu 1 yıl 7 ay 23 gündür

Amiiiiinnnn

eşim 21 yaşında üni son sınıf o da küçüğüz diyor... ne bileyim.. küçük minik elli tatlı bir canlı :)

:))) belki cocuk icin genc degilsiniz ama baska sorumluluklariniz varsa bence de kalkismayin,yazik olur..

En eski gelininiz,kendini her daim yeni hissedeniniz,matruskaniz,pohpoh periniz guzellikler yurdundan size sesleniyoorrr

Duygularim yogun..Aslinda ne hissettigimi bilemiyorum..Yeniden annemden ayrilmislik hissi garip..

Az once gitti anacigim evine artik..
Uzak degil ama iste evde bi ses bi nefes hele bide annem olunca,bu kadar da alisinca huzunlendiriyor..

Bide Sezen'i optuu optuuuuu..

Ahh Plojo ahh seni cok iyi anlıyorum. ..
Ama anne desen hemen koşar gelir üzülme sütün kesilir diye bi klişe söz edeymmm
Herkez uyumuş. .Sezen de uyumuştur öpüyorum küçük matruşkayı :18:

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

heyyy millet gunaydnnnnn ben yıne amele gıbı ıs bası yaptım mıss gbı kahvaltmı ettm ama kocısın kolarrndan cıkmak koydu bıraz be optum kokladm durdum snra o da uyandm senı sevyrm prensesm dedı ay ne mutlu oldm ben onun papatyasıyım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yenı gelenler olmusss hos gelmıslerrrr

herkes nasılllllllllllll yarnın tatıl olması sebebıyle bugun enerjm yuksekkkkkkkkkkkkkk ama aksam evde ısın gerı kalan kısmını yapcam napalımhem ıs kadını hem ev kadını hemde anne adayı olmak boyle bır sey sanırım

maşallah size idare ederlerdenim bende işteyim ve keyifsizimmm..tatilide beklemiyorum bu hayatı da.siz hep mutlu olun Allah bebeğinizi size bağıslasın hayırlısıyla

maşallah size idare ederlerdenim bende işteyim ve keyifsizimmm..tatilide beklemiyorum bu hayatı da.siz hep mutlu olun Allah bebeğinizi size bağıslasın hayırlısıyla

teşekkür ederim..... neden keyfszsınız paylasmak ıstermesnz bazen paylasmak helekı tanımadgnz bırıne kendınızı ıste o an cok mutlu hıssedebılrsnz...

Bende iş başı ama güzel bi tarafı eşimle beraber kalktık o sıcacık yatamızdan :) ewet hem çalışıyor olmak hem ev kadını zor bıde anne anayı olmak daha zordur sanırım ama kulağa çok hoş geliyor her şeye rağmen o bebiş kelimesi:) darısı bana

Günaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar

Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz :82:

Eklentiler

• $1403333784382.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 19

ben kalktm sevglm yatakta kaldı ayakkablrmı gyıodum kı kalkmıs opucuk aldı bnden yaramaz sey ugurladı keısn yıne yatmstr yataga olsun dınlensn tatlı kocam
Günaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar

Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz :82:

plojo plojo plojo bnm hemserm ne dusuncelı ne romantık bı adammıs aman allahım bayıldımmmmmmmmmmmmmmm keyfle guzel gunlerde tak yuzugunu acayıp begendm ve cok kıskandmmmmmmmmmmmm bnmkınn aklının ucuna dahı gelmz boyle ozel bsy yaptrmak cok kıskandm masallah yaaa nazar degmesn tututututtu

rica ederim..15 günlük evliyim ve mutsuzumm..kocam artık tescilli anneci oldu..

yaaaa bu adamlarn tek cesıdı olsa her seyın orta yolunu bulsalar olmazmı bnmkıde tam karıcı oldu aılesını aramıo bnde ondan muzdarıbım hangmz daha kotuyuz bılemedm kıııııııııı adam gorusmek ıstemıo anasıyla babasıyla valla sıkıldm bunaldm ... 15 gunluk mu evlsn esın tam adapte olamamstr o yuzden sana annecı gbı gelıodr

Gunaydin kizceler
Bu gunku durumum ozeti..babasinin sevkati annesinin srvgisi ve kocisinin kollarindaki huzur ve ask...

masallahh kumrucuklarr :) yaslaninca bile boyle olsuun,hatta sen neee anlamadim diye diye tekrar ettirirsin enisteye seni ne cok sevdigini

Herkes tatil derdinde :) Hergun biseylerin pesindeyiz :)
Allah yardimcin olsun majko :)

Amiin nenacigaa..
Kimler nasil becermis acaba size boyle hissettirmeyi?

Amiiinn hayirlisiyla saglikla insallahh.. :)

offf adapte olsun artık sabrım kalmadı benimm...başka şehirden gelende benimm..ve o annesinde kalmak istiyor sürekli ve ben direk eve gectiğim için yine oraya ugramadan gelmiyor eve hergünnn ya 15 günün her günü yaaa..evin anahtarıni da almıyor direk eve gel diyorum yokk almıyor..

Gunaydin kizceler
Bu gunku durumum ozeti..babasinin sevkati annesinin srvgisi ve kocisinin kollarindaki huzur ve ask...

masallahlar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohhhhhh keyf sızde senıde kıskandm sımdı cok kıskanc karı oldm ya ben hıc boyle deıldm esımle bırbırımızı hıc kıskanmazdk ama ben onu bı kac gundr kıkanıorm ayetel kursı okuyup ufluom nazar degck kcoama ufffffffffffff

amin majkocum yaaaaaaa kocıse dedm evı supurrmsn bıde vıleda tabı hayatm dedı, bnde dun mutfak banyoyu ovmustm aksam sadece toz alma ve bı dunya utu benı beklıyorrrrrr ımdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:95::95::95::95::95::95::95:

Sen enisteye goster yaptiririz
Tesekkur ederim kizce,degisiktir benim ki biraz bide isi bu zaten
Iyi tukurdun sabah sabah

Bayildiiimmmmmm...cok zarif...esini tebrik ediyorum canim super secim

Tesekkur ederiimm cikiilatt
Bide aksam ki yemek bamya ve yemedigim tek sey,annem arnavut hasını yapar cigerin ama hic yemiyorum ben okuyunca cok guldum nasilda denk geldi diye,gercekten gelsek pilava talimm

Gunaydin kizceler

daim olsun insallah..
Kaganin kokusuda sardi mi evinizi artik tmm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…