- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.121
günaydın kızlarrrrr
topiğimize bktım da doğru topiğe mi gedim dedim
sayımız 2'ye katlanmış
herkes hoşgelmiş....
biz de dün akşam gece 12ye kadar dışardaydık eşimle...eve gelince hemen uyuyorum ya dışarısı çok iyi geldi...Özlemişim eşimle sınırsız çene çalmayı..
günlerdir görüşmüyor gibi konuştuk..sanki evlenmemişiz gibi geldi eve giderken dedim ki şimdi evlenmeseydik ağlaya ağlaya giderdim eve iyiki aynı eve gidiyoruzveee eve gelince deeee kimseyi şaşırtmayarak uyuyakaldım
bizim evde var bi efsun benim suçum yok
NENAAA gerçi konu geçti gibi ama ben yazmak istedim...bence sen eşine çok ısrar etme ailesini arasın diye...senin kv senin doldurduğunu düşünsene bile eşine söyler eşin de cevabını verir annesine...çok şanslısın bu konuda çok şanslıyız...biliyorsun ikimizinkinin aileleri benzer..eşimin de çok kızgın çok kırgın olduğu konular var ailesine ama yine de kıyamıyorum diyor..yani açıkçası yarın öbürgün keşke diyebiliceği şeyler olmasın diye kırgınıklarını dile getirmior bile...ben hiç yorum yapmıyorm o konuşurken bi de ben bişi derim kıymete binerler
PLOJOOOO yüzüğüne bayıldımmmsüper mükemmel ötesi...
çok ince düşünmüş eşin..Eşinin işi buydu di mi?yani değerli taşlar vb.?
Eşime gösterdim onun da çok hoşuna gitti nasıl yaptırmışki falan dedi...
Dedim sanırım kendi yapmıştır..Benim ruhsuzdan cevap şu: o zaman ben de sana doğum hediyesi "hepsi 5 karne hazırlıyım"
güle güle kullan..inşallah sne bu yüzüğü Sezen' verirken de yazışırız burda
AMAYAAA yazdıkların-şu müdüre görüş bildirmen-çok hoşuma gitti.hatta şu cümlene bayıldım"yardım ettiğin şey görevin oluyor"
her yerde mi böyle anlamadım bizde de öyle ne yapsan üstüne kalır ertesi gün yapmadın diye kızarlar
sonuç ben de artık görevim olmayan şeylere dokunmuyorum daha kıymetliyim
ben de bizim tombalak müdüre yazsam saysam sövsem
ASENNN naptın kız misafirleri?neler yaptın ev kendine geldi mi
ÇİKOLATA menü belli mi akşama
şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii
Benn geldimm...napiosunuz bakalim gelincikler..
Pazara gittim geldim ben boyle giderse pazarda dogurcm :)
Nenacimmm senin mutlulugunda harika masallh tum kocisine asik gelinlere:)
Günaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar
Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz:82:
Tesekkur eederim kizcemm
Oldu bitti masallah atlattin :)
Tlefonunun sarjini bitirme cezasi sana cok sayfa
O zaman ayip etmisler..
Cok istiyorlarsa evlendirmeselerdi cocuklarini..
Hadi anneler bir neviide babasi nasil musade eder buna..
Bence konusmalsiin ailesiyle ya da artik aileni devreye sokma vakti gelmis gb..
Masallah sizee
Daim olsun mutlulugunuz huzurunuz..
Bende topigin pohpoh perisiyim :82: Benimde eylulde 2 yil olacak evliligim,10 mayistada kizimizi aldik kucagimiza
Hem calisip hem ev zor oluyor evet,islerin hepsini birden halletmeye calismazsan ve evin tamamen dagilmasina izin vermezsen kolaylasiyor :) tabii esin onemide cok..
Evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor ya da hep bisylere yetismeye calisildigindan :)
Oyy oyy..Bu nobetci halleri ara ara oluyor sanirim..Buyume atagi diye birsy geciriyorlarmis..Sık emip sutu cogaltiyorlarmis kendilerine gore :)
Ne zaman dogdu oglun buarada ismi ne kucuk pasamizin? :)
Nenaaa senin nasil hissedecegini tahmin edebiliyorum..
Cocuga bakmak uykusuzluk bi derece geciyor ortada agri sizi huysuzluk yoksa tabii uzadikca yorucu oluuyor..
Amaaa es durumu biraz sıkıcı,ben emziriyordum esim yanimda oturuyordu ilk zamanlar cok destek oldu,cunku biiliyordu beni onun destegi alistiracak bu zamana :)
Onu ozlemek garip oluyor alismaya calisirken seni de bildigim icin belki bu biraz zorlar seni de ama atlatirsiniz siz kumrular olarak :)
amin inş. allah ısteyen herkese versn mınııcık bır bebek..........
ay kız deme ole onlarn her seyı tatlıdr bn smdıden sabrszlıkla beklıyorum gece nobetlerne bıle razıyım esımn yuzu guluo bebegmde bebegm dıebassın cıglık nolmus yanı anayız bizzzz hem oflarz hem poflarz bakarız mınıklere
24 nisandaa 34 haftalık olarak doğum yaptım suyumum gelmişti sınırdaydı o yüzden erken doğuma girdim 30 saat normal doğum yapmak için bekledim suni sancı falan verdiler ama başarısız olundu ne sancı oldu ne bi ağrı açılma falanda olmadı ama cok canımı yaktılar acılma olsun diye normal olmayaınca en sonunda sezeryana aldılarişte 2300 gr olarak dünyaya geldi ciğerşeri tam gelişmemeişti ve enfeksiyonu vardı yeni doğan yoğun bakımda kaldı 14 gün 5 gün makinaya bağlı kaldı kendi kendine nefes alamıyodu antibiyotiklerfalan xor günler geçirdik ama şükürler olsun rabbime bize bağışladı oğluşumu o günleri hatırladıkça ağlayasım geliyo günlerce dokunamadım bile ona küvezde başına gidip gidip konuşurdum hep dayan oğlum beni bırakma diye ... şimdi bile gözlerim doldu yani allah kimseye yaşatmasın sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin HA BU ARADA İSMİ HUZEYFE TUĞRA :)Tesekkur eederim kizcemm
Oldu bitti masallah atlattin :)
Tlefonunun sarjini bitirme cezasi sana cok sayfa
O zaman ayip etmisler..
Cok istiyorlarsa evlendirmeselerdi cocuklarini..
Hadi anneler bir neviide babasi nasil musade eder buna..
Bence konusmalsiin ailesiyle ya da artik aileni devreye sokma vakti gelmis gb..
Masallah sizee
Daim olsun mutlulugunuz huzurunuz..
Bende topigin pohpoh perisiyim :82: Benimde eylulde 2 yil olacak evliligim,10 mayistada kizimizi aldik kucagimiza
Hem calisip hem ev zor oluyor evet,islerin hepsini birden halletmeye calismazsan ve evin tamamen dagilmasina izin vermezsen kolaylasiyor :) tabii esin onemide cok..
Evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor ya da hep bisylere yetismeye calisildigindan :)
Oyy oyy..Bu nobetci halleri ara ara oluyor sanirim..Buyume atagi diye birsy geciriyorlarmis..Sık emip sutu cogaltiyorlarmis kendilerine gore :)
Ne zaman dogdu oglun buarada ismi ne kucuk pasamizin? :)
Nenaaa senin nasil hissedecegini tahmin edebiliyorum..
Cocuga bakmak uykusuzluk bi derece geciyor ortada agri sizi huysuzluk yoksa tabii uzadikca yorucu oluuyor..
Amaaa es durumu biraz sıkıcı,ben emziriyordum esim yanimda oturuyordu ilk zamanlar cok destek oldu,cunku biiliyordu beni onun destegi alistiracak bu zamana :)
Onu ozlemek garip oluyor alismaya calisirken seni de bildigim icin belki bu biraz zorlar seni de ama atlatirsiniz siz kumrular olarak :)
tünaydın kızlarrr.....
uzun yazılarınızı okuyamıyorummm
paragraf yapın bariiiii yoksa sadece sayfaları sayıcammm
(başım hala ağrıyor ve gözlerimle yazıları takip edemiyorumm)
Hediyeni cok beğendim kızcee güle güle kullann....cok şık bir hediyee....
Bn hamiş olsam doğum yapsam sağ salim hediyee istememm kiiAnne olayım yetceeeek:85:
malesefff ailemi devreye sokarsam karısır hersey biliyorum..üzülmeme dayanamazz abim ama son çarem bu olucak artık
tünaydın kızlarrr.....
uzun yazılarınızı okuyamıyorummm
paragraf yapın bariiiii yoksa sadece sayfaları sayıcammm
(başım hala ağrıyor ve gözlerimle yazıları takip edemiyorumm)
hediyeni cok beğendim kızcee güle güle kullann....cok şık bir hediyee....
bn hamiş olsam doğum yapsam sağ salim hediyee istememm kiianne olayım yetceeeek:85:
Az once bi cirpida az bulasik vardi onlari halledip evi supurup camasir asinca cikiiilataa gb oldum dedim
Bi baktim ki sende gelmissiiinn
Yuru yuru kizce bisy olmuyor ben son gune kadar hep disardaydim haftada sadece 1-2 gunum evde geciyordu nerdeyse..
Sen sadece is yapma artik,yorgunluk ve ani hareketler Kagan pasayi etkileyebilir :)
Benim ki gb son hafta totosunu donmesinde cikisaa
sen zaten totnun uzerıne oturma senn dogumun nerde olcak merak edıyorum dıkkatını cekerım nerde olcak dıorum hastane lafı cıkmıo agzmdan hastanede dogurmıcaksn cunku ya balkon da ya pazar da ya mutdakta temzlık yaparken vs...
bakalım ısım zorrrratlatıcaz ınsallah offf
Bazen insanlarin kendilerine gelmeleri icin degisik uyarilmasi gerekiyor..
Farkina varir madem gercekten ne istiyorsa karar verir canim..
Ama oncelikle ailesiyle yalniz konusup sana yardimci olmalarini istemelisin..
Insallah gonlunden gectigi gb olur hersey..
Kendimi senin yerine koymaya calisiyorumda koyamiyorum bile bilmem ne yapardim..seni bu kadar uzmesi haksizlik..
hemde cok üzülüyorummartk gönlümdede bişey kalmadı ki cok kırdı benii..artk aileside farkında konusurlarsa kendileri bilirler..onlarlada görüsmeyeceeğim bi süre
24 nisandaa 34 haftalık olarak doğum yaptım suyumum gelmişti
...
HA BU ARADA İSMİ HUZEYFE TUĞRA :)
Hahah masallah plojocum indan is yaptikca enerjik hisseder kendisini durmak yok devam
Bu arada minik kusu unutma annesi
Aman donmesin dur canim deme oyle :) kagan pasa ne zmn gelecek bakalimmm
hemde cok üzülüyorummartk gönlümdede bişey kalmadı ki cok kırdı benii..artk aileside farkında konusurlarsa kendileri bilirler..onlarlada görüsmeyeceeğim bi süre
umarım sonumuz dediğiniz gibi olur..artk uzak duracağım inş. hatasını anlar diyorum ve pek fazlada üstüne gitmedimm dün sadece söyleyeceklerimi söyledm ve sinirlendi tartıstık..Aglattin beni..
Icim sizladii kiyamamm..
Cokta ugrastirmislar seni de..
Saglikla atlatmissiniz sukurler olsun kii
Ilk ve son ayriliginiz o olmus olsun,Rabbim mahrum etmesin birbirinizden hic..
Ismide cok guzelmis :)
Insanin kendi isini yapmasi kadar guzel birsey yok :)
Unutur muyum ben onuuona bakip bakip yapiyorum ha uyandi ha uyanacak diye :)
Piknik ilgisini cekebilir
Daha erken ama yaa uzmez annesini Kagan
Biz degisik varliklariz biraz azicikta olsa vardir gonlunde sakladiklarin..O kendine bi gelse senin gonlunu yine kazanmayi basarir..Bu bi donemdi diye gulerek bahsedersiniz insallah..
Senin icin zor olur ama biraz dinlenmeyi dene o zaman hicbisy yapmadan sen ustune gittikce seninle savasmaktan yoklugunu farkedecek zamani kalmiyor belki de..
Aglattin beni..
Icim sizladii kiyamamm..
Cokta ugrastirmislar seni de..
Saglikla atlatmissiniz sukurler olsun kii
Ilk ve son ayriliginiz o olmus olsun,Rabbim mahrum etmesin birbirinizden hic..
Ismide cok guzelmis :)
Insanin kendi isini yapmasi kadar guzel birsey yok :)
Unutur muyum ben onuuona bakip bakip yapiyorum ha uyandi ha uyanacak diye :)
Piknik ilgisini cekebilir
Daha erken ama yaa uzmez annesini Kagan
Biz degisik varliklariz biraz azicikta olsa vardir gonlunde sakladiklarin..O kendine bi gelse senin gonlunu yine kazanmayi basarir..Bu bi donemdi diye gulerek bahsedersiniz insallah..
Senin icin zor olur ama biraz dinlenmeyi dene o zaman hicbisy yapmadan sen ustune gittikce seninle savasmaktan yoklugunu farkedecek zamani kalmiyor belki de..
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de biGünaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar
Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz:82:
Gunaydin kizceler
Bu gunku durumum ozeti..babasinin sevkati annesinin srvgisi ve kocisinin kollarindaki huzur ve ask...
:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdimAMAYAAA yazdıkların-şu müdüre görüş bildirmen-çok hoşuma gitti.hatta şu cümlene bayıldım"yardım ettiğin şey görevin oluyor"
her yerde mi böyle anlamadım bizde de öyle ne yapsan üstüne kalır ertesi gün yapmadın diye kızarlar
sonuç ben de artık görevim olmayan şeylere dokunmuyorum daha kıymetliyim
ben de bizim tombalak müdüre yazsam saysam sövsem
şimdi bebişi görmeye gidicez yuppiii
hadi afiyet olsun bakalımmmmmCaniskolaarr okudum belki 20 sayfatelwfonum isindi sarji yariya indi okiyana kadar sabah sabah derbeder oldum
Bu arada misafirleri atlattimkii
Yeni gelen arkadaslarfa hosgelmiss devamlilik zorunlulugu var bu topikte haberiniz olaaa
Anomm ben kahvaltiya gidiyorumm nevrim donduucok okudum yahu
hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhhhoşbuldum canııım =))
o zamn kısaca bilgilerimi aktarayım size =))
4 yıllık güzel bi ilişkiden sonra evlendik... ben 25 eşim 27 yaşında 2mizde işinde gücünde kariyer sahibi insanlarız.. 13 günlük ewliyim.. =))
istanbulda yaşıyoruz =)
13 gündür ewliliğe alışmaya çalışıyorum bi yandan çalışıp bi yandan ewe gidince yemek yap temzlk yap derken epey wakit harcanıyor =)
ewlilik genel olaak güzel ilk zamanlar çok zor geçti bnm için slışmsys çslışıyotx bskslım =))
sen ne kadarlık ewlisin bakiim anlat kendini =))
Hahaha bilemiyorum ailecekte merak konusu zatn bu acaba diler nerde doguracak:)) bu gunde eve geldim sokakta dogurmadim sukur yarin da piknik varrr bakalim orda dogurabilecekmiyimmmmm:)))
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..umarım sonumuz dediğiniz gibi olur..artk uzak duracağım inş. hatasını anlar diyorum ve pek fazlada üstüne gitmedimm dün sadece söyleyeceklerimi söyledm ve sinirlendi tartıstık..
valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsinAmin amin inşallah allahım herkesin evladını kendine bagislasin vaktinde doğum yapmayı nasip etsin sizlerede
wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimdeburası neresi yaaa oldum
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi
ne güzel......
:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdim
cinsiyet öğrenebilecek misiniz ki acaba??? ay çok merak ediyorummmmmmkocanın hediye fikri umarım sadece ŞAKA olarak kalır bu arada...
hadi afiyet olsun bakalımmmmm
hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhh
kız napıyon sen... kağan paşa hakkatten nenanında dediği gibi ya pazar da ya balkonda ya mutfaktadünyaya gelcek galibaaaa.... bu arada adın diler mi benim görümcemle adaşsınız öyleyse... ben ilk duyduğumda enteresan gelmişti
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..
valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..
konustummm hep konustum evime gectiğimde bile aradm anne siz söyleyin evine gecsin diye dedim..snra dün sordm ben yokken eve nasl geciyodu die..takılıyordu evde bahcede snra ezanı duyar duymazz anne ben gidiyorum diyormus yani bişey dedikleri yok oğullarına..herseyin farkında yani ne işi var oğlunun orada..