Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Siviticimmmm menu belli bu ara mutfak annemdn soruluyor...
Buyyrun gelin haydinnn bekliyorumm ohhh balkona bi sofra kuralim...ardindanda cay iceriz

Benn geldimm...napiosunuz bakalim gelincikler..
Pazara gittim geldim ben boyle giderse pazarda dogurcm :)
Nenacimmm senin mutlulugunda harika masallh tum kocisine asik gelinlere:)

Az once bi cirpida az bulasik vardi onlari halledip evi supurup camasir asinca cikiiilataa gb oldum dedim
Bi baktim ki sende gelmissiiinn
Yuru yuru kizce bisy olmuyor ben son gune kadar hep disardaydim haftada sadece 1-2 gunum evde geciyordu nerdeyse..
Sen sadece is yapma artik,yorgunluk ve ani hareketler Kagan pasayi etkileyebilir :)
Benim ki gb son hafta totosunu donmesinde cikisaa

O zaman ayip etmisler..
Cok istiyorlarsa evlendirmeselerdi cocuklarini..
Hadi anneler bir neviide babasi nasil musade eder buna..
Bence konusmalsiin ailesiyle ya da artik aileni devreye sokma vakti gelmis gb..

malesefff ailemi devreye sokarsam karısır hersey biliyorum..üzülmeme dayanamazz abim ama son çarem bu olucak artık

tünaydın kızlarrr.....
uzun yazılarınızı okuyamıyorummm
paragraf yapın bariiiii yoksa sadece sayfaları sayıcammm

(başım hala ağrıyor ve gözlerimle yazıları takip edemiyorumm)

Günaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar

Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz :82:

hediyeni cok beğendim kızcee güle güle kullann....cok şık bir hediyee....
bn hamiş olsam doğum yapsam sağ salim hediyee istememm kii anne olayım yetceeeek:85:

sen zaten totnun uzerıne oturma senn dogumun nerde olcak merak edıyorum dıkkatını cekerım nerde olcak dıorum hastane lafı cıkmıo agzmdan hastanede dogurmıcaksn cunku ya balkon da ya pazar da ya mutdakta temzlık yaparken vs...

bakalım ısım zorrrr atlatıcaz ınsallah offf

ya elbetteki öyle onun bi sesine kurban olurum ben öyle takılıyorum hele ki benim gibi erken doğum yapmış ve bebeişini 14 gün sonra kucağına almış biri nasıl sitem ederki .. isterse yıllarca uyumasısağlıklı olsunda ben razıyım herşeyine onun yakışıklı oğluşum benim anasının bitanecik kuzusu o

24 nisandaa 34 haftalık olarak doğum yaptım suyumum gelmişti sınırdaydı o yüzden erken doğuma girdim 30 saat normal doğum yapmak için bekledim suni sancı falan verdiler ama başarısız olundu ne sancı oldu ne bi ağrı açılma falanda olmadı ama cok canımı yaktılar acılma olsun diye normal olmayaınca en sonunda sezeryana aldılarişte 2300 gr olarak dünyaya geldi ciğerşeri tam gelişmemeişti ve enfeksiyonu vardı yeni doğan yoğun bakımda kaldı 14 gün 5 gün makinaya bağlı kaldı kendi kendine nefes alamıyodu antibiyotiklerfalan xor günler geçirdik ama şükürler olsun rabbime bize bağışladı oğluşumu o günleri hatırladıkça ağlayasım geliyo günlerce dokunamadım bile ona küvezde başına gidip gidip konuşurdum hep dayan oğlum beni bırakma diye ... şimdi bile gözlerim doldu yani allah kimseye yaşatmasın sağlıklı sıhhatli kucanıza almayı nasip etsin HA BU ARADA İSMİ HUZEYFE TUĞRA :)

Son düzenleme:

inşallah tez zamanda sende alırsın kucana bebeğini arkadaşım allahım buyuk nasip eder inşallah

malesefff ailemi devreye sokarsam karısır hersey biliyorum..üzülmeme dayanamazz abim ama son çarem bu olucak artık

Bazen insanlarin kendilerine gelmeleri icin degisik uyarilmasi gerekiyor..
Farkina varir madem gercekten ne istiyorsa karar verir canim..
Ama oncelikle ailesiyle yalniz konusup sana yardimci olmalarini istemelisin..
Insallah gonlunden gectigi gb olur hersey..
Kendimi senin yerine koymaya calisiyorumda koyamiyorum bile bilmem ne yapardim..seni bu kadar uzmesi haksizlik..

Oyle deme oyle demee,olcaksin kiii enistede hazirlasin paralari
Var bir zamani di mi prenses biliyorsun..Hayirlisiyla saglikla olsun insallah..

Hahah masallah plojocum indan is yaptikca enerjik hisseder kendisini durmak yok devam
Bu arada minik kusu unutma annesi
Aman donmesin dur canim deme oyle :) kagan pasa ne zmn gelecek bakalimmm...

Hahaha bilemiyorum ailecekte merak konusu zatn bu acaba diler nerde doguracak:)) bu gunde eve geldim sokakta dogurmadim sukur yarin da piknik varrr bakalim orda dogurabilecekmiyimmmmm:)))

24 nisandaa 34 haftalık olarak doğum yaptım suyumum gelmişti
...

HA BU ARADA İSMİ HUZEYFE TUĞRA :)

Aglattin beni..
Icim sizladii kiyamamm..
Cokta ugrastirmislar seni de..
Saglikla atlatmissiniz sukurler olsun kii
Ilk ve son ayriliginiz o olmus olsun,Rabbim mahrum etmesin birbirinizden hic..
Ismide cok guzelmis :)

Hahah masallah plojocum indan is yaptikca enerjik hisseder kendisini durmak yok devam
Bu arada minik kusu unutma annesi
Aman donmesin dur canim deme oyle :) kagan pasa ne zmn gelecek bakalimmm

Insanin kendi isini yapmasi kadar guzel birsey yok :)
Unutur muyum ben onuu ona bakip bakip yapiyorum ha uyandi ha uyanacak diye :)
Piknik ilgisini cekebilir
Daha erken ama yaa uzmez annesini Kagan

hemde cok üzülüyorumm artk gönlümdede bişey kalmadı ki cok kırdı benii..artk aileside farkında konusurlarsa kendileri bilirler..onlarlada görüsmeyeceeğim bi süre

Biz degisik varliklariz biraz azicikta olsa vardir gonlunde sakladiklarin..O kendine bi gelse senin gonlunu yine kazanmayi basarir..Bu bi donemdi diye gulerek bahsedersiniz insallah..
Senin icin zor olur ama biraz dinlenmeyi dene o zaman hicbisy yapmadan sen ustune gittikce seninle savasmaktan yoklugunu farkedecek zamani kalmiyor belki de..

umarım sonumuz dediğiniz gibi olur..artk uzak duracağım inş. hatasını anlar diyorum ve pek fazlada üstüne gitmedimm dün sadece söyleyeceklerimi söyledm ve sinirlendi tartıstık..

Amin amin inşallah allahım herkesin evladını kendine bagislasin vaktinde doğum yapmayı nasip etsin sizlerede

wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimde burası neresi yaaa oldum

Günaydııınn :)
Esim dogum hediyesini son anda boyle biseye karar verdigi icin 40miza yetismiss kizlar

Simdi benimmis,sonra da Sezen'e hediye edecekmisiz :82:
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi

Gunaydin kizceler
Bu gunku durumum ozeti..babasinin sevkati annesinin srvgisi ve kocisinin kollarindaki huzur ve ask...
ne güzel......

:)))) kendileri istedi anket dağıttılar... sonra da çok cesursun diyo, adına adımı da yazdım ya, onca şey söyledikten sonra.... deli cesareti dedim ama içimden de yarın öbür gün aynı dobralığı gördüğünüzde de tepkiniz aynı olur umarım diye geçirdim

cinsiyet öğrenebilecek misiniz ki acaba??? ay çok merak ediyorummmmmm kocanın hediye fikri umarım sadece ŞAKA olarak kalır bu arada...

hadi afiyet olsun bakalımmmmm

hayırlı uğurlu olsun, güle güle, sağlıkla huzurla keyifle birlikte yaşlanın inşallahhhh

Hahaha bilemiyorum ailecekte merak konusu zatn bu acaba diler nerde doguracak:)) bu gunde eve geldim sokakta dogurmadim sukur yarin da piknik varrr bakalim orda dogurabilecekmiyimmmmm:)))

kız napıyon sen... kağan paşa hakkatten nenanında dediği gibi ya pazar da ya balkonda ya mutfakta dünyaya gelcek galibaaaa.... bu arada adın diler mi benim görümcemle adaşsınız öyleyse... ben ilk duyduğumda enteresan gelmişti

hemde cok üzülüyorumm artk gönlümdede bişey kalmadı ki cok kırdı benii..artk aileside farkında konusurlarsa kendileri bilirler..onlarlada görüsmeyeceeğim bi süre

umarım sonumuz dediğiniz gibi olur..artk uzak duracağım inş. hatasını anlar diyorum ve pek fazlada üstüne gitmedimm dün sadece söyleyeceklerimi söyledm ve sinirlendi tartıstık..
konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..

Amin amin inşallah allahım herkesin evladını kendine bagislasin vaktinde doğum yapmayı nasip etsin sizlerede
valla şekerim beni de ağlattın... Rabbim hiç ayırmasın sizleri bir daha.... bizlere de tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....

Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahh

konunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..

konustummm hep konustum evime gectiğimde bile aradm anne siz söyleyin evine gecsin diye dedim..snra dün sordm ben yokken eve nasl geciyodu die..takılıyordu evde bahcede snra ezanı duyar duymazz anne ben gidiyorum diyormus yani bişey dedikleri yok oğullarına..herseyin farkında yani ne işi var oğlunun orada..

Canım yazdıklarını okuyordum bnce usteleme kendi haline bırak birazda mesafe koy arana ne bilim iste üzüldüğünü falan anladın iyice ozlesin seni seninle sohbet etmeyi falan KV ile konuş bi sure gelmiceni şöyle bırak o gidip dursun eninde sonunda bi karisi olduğunu hatırlatacaktır yani navizane bu geldi bnmde aklıma krndlmi yerine koydum da valla bilrmedim nasıl davranacami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…