- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.141
Canım yazdıklarını okuyordum bnce usteleme kendi haline bırak birazda mesafe koy arana ne bilim iste üzüldüğünü falan anladın iyice ozlesin seni seninle sohbet etmeyi falan KV ile konuş bi sure gelmiceni şöyle bırak o gidip dursun eninde sonunda bi karisi olduğunu hatırlatacaktır yani navizane bu geldi bnmde aklıma krndlmi yerine koydum da valla bilrmedim nasıl davranacami
ilk zamanlarımızı düşünüyorum, benim eşimin babası 20 yıl kadar önce vefat etmiş, bi anne bi abla bi kız kardeşi var... yani evdeki tek erkek... kv me gelen misafirler falan da sadece kadınlar olurmuş ve küçük yaşlardan itibaren "misafir geldi hadi sen kahveye" gibi bi durum olmuş. evlendik adam evde durmaz.... ki ben nişanlıyken telde konuşuyoruz falan, nerdesin kahvede, ne yapıyosun kahvedeyiz arkadaşlarla...vb. çok uyarmıştım. evlendiğimizde de böyle mi olacak, istemem ben böyle olmasını...gibi. sonra tabi evlendik, yemek yiyo azcık oturuyo ben bi çıkıp geliyim, yada ne biliyim sigarası bitiyo almaya diye gidiyo bikaç saat sonra geliyo falan.... hatta her kahve dönüşü suratımın asık olmasından şikayet etmeye başladı, bi şikayetçi hatun benmişim..... bi gün dedim ki evde huzurun yok mu tatlım, ben çok mu tadını kaçırıyorum.... o mu bu mu bi sürü bi şey sordum... hayır ne alakası var dedi. peki dedim yeni evli biri her gün kahveye gidiyosa, arkadaşları ne düşünür ne konuşur tahmin edemiyo musun???? normalde bizim şu an tavşanlarla yarışır halde birbirimizin tototsundan ayrılmamamız gerekirken sen sürekli dışardasın, ben dışarı çıkma yada arkadaşlarınla görüşme demiyorum ki manyak mıyım böyle bi şey diyim ama nişanlıyken de uyardığım gibi haddimi aşma raddesindeyim(haftada 2 en fazla, arasıra olmak kaydıyla 3 olur sesim çıkmaz ama aşarsa ben de haddimi aşarım demiştim.) dedim. bitti çok şükür, gerçi sonrasında da hangi arkadaşını görsek arada izin verde yüzünü görelim yenge diyolarkonunu da nena burda söyledikten sonra okumuştum tatlım... ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Allah yardımcın olsun ama bende arkadaşlara şu konu da katılıyorum, biraz dur kenardan seyret...erkekler bi enteresan hem söylersin yapmazlar, hatta inatlaşırlar hemde bi kaç kez aynı şeyleri duymaya tahammül edemezler.... plojonun da dediği gibi en azından annesiyle bi konuşsan, aranız nasıl tam bilemiyorum ama... halden anlar mı kv..
konustummm hep konustum evime gectiğimde bile aradm anne siz söyleyin evine gecsin diye dedim..snra dün sordm ben yokken eve nasl geciyodu die..takılıyordu evde bahcede snra ezanı duyar duymazz anne ben gidiyorum diyormus yani bişey dedikleri yok oğullarına..herseyin farkında yani ne işi var oğlunun orada..
kendi haline de bıraktım ama olmadıı yine direk annesine gidiyorduu..artk tamamen bıraktm ne arayacağım nede gideceğim adım atarsa da atmazsa da kendisi bilir..
ilk zamanlarımızı düşünüyorum, benim eşimin babası 20 yıl kadar önce vefat etmiş, bi anne bi abla bi kız kardeşi var... yani evdeki tek erkek... kv me gelen misafirler falan da sadece kadınlar olurmuş ve küçük yaşlardan itibaren "misafir geldi hadi sen kahveye" gibi bi durum olmuş. evlendik adam evde durmaz.... ki ben nişanlıyken telde konuşuyoruz falan, nerdesin kahvede, ne yapıyosun kahvedeyiz arkadaşlarla...vb. çok uyarmıştım. evlendiğimizde de böyle mi olacak, istemem ben böyle olmasını...gibi. sonra tabi evlendik, yemek yiyo azcık oturuyo ben bi çıkıp geliyim, yada ne biliyim sigarası bitiyo almaya diye gidiyo bikaç saat sonra geliyo falan.... hatta her kahve dönüşü suratımın asık olmasından şikayet etmeye başladı, bi şikayetçi hatun benmişim..... bi gün dedim ki evde huzurun yok mu tatlım, ben çok mu tadını kaçırıyorum.... o mu bu mu bi sürü bi şey sordum... hayır ne alakası var dedi. peki dedim yeni evli biri her gün kahveye gidiyosa, arkadaşları ne düşünür ne konuşur tahmin edemiyo musun???? normalde bizim şu an tavşanlarla yarışır halde birbirimizin tototsundan ayrılmamamız gerekirken sen sürekli dışardasın, ben dışarı çıkma yada arkadaşlarınla görüşme demiyorum ki manyak mıyım böyle bi şey diyim ama nişanlıyken de uyardığım gibi haddimi aşma raddesindeyim(haftada 2 en fazla, arasıra olmak kaydıyla 3 olur sesim çıkmaz ama aşarsa ben de haddimi aşarım demiştim.) dedim. bitti çok şükür, gerçi sonrasında da hangi arkadaşını görsek arada izin verde yüzünü görelim yenge diyolarzincir vuruyom ben evde adama çıkamaz öyle her zaman diyom... ilk zamanlar buna da sinir oluyo açıklamaya çalışıyodum....
kıyas değil, zaten seninkinin durumu apayrı, ayrı bi vaka.... aile tamam uyarmalı da, zaten senin adam da sorun çok, hatırladığım kadarıyla kendinden yaşça oldukça küçük kişilerle arkadaş, onlarla futbol falan oynuyodu ailesinin sitesinde...
zaten kavga da etmişsiniz biraz daha geriden izlemene sebep olsun bu, az bekle bakalım tartışmadan hiç bi laf söylemeden.....
Canım allah yardımcı olsun inşallah düzelir ya kafası Dank eder bi zaman sonra ama inşallah is isten geçmemesi olur sabırlı ol bakalım biraz belki altında başka sebepler de vardır sana soyleyemiyodur utaniyodur falan
inşallah tez zamanda sende alırsın kucana bebeğini arkadaşım allahım buyuk nasip eder inşallah
Bazen insanlarin kendilerine gelmeleri icin degisik uyarilmasi gerekiyor..
Farkina varir madem gercekten ne istiyorsa karar verir canim..
Ama oncelikle ailesiyle yalniz konusup sana yardimci olmalarini istemelisin..
Insallah gonlunden gectigi gb olur hersey..
Kendimi senin yerine koymaya calisiyorumda koyamiyorum bile bilmem ne yapardim..seni bu kadar uzmesi haksizlik..
Oyle deme oyle demee,olcaksin kiii enistede hazirlasin paralari
Var bir zamani di mi prenses biliyorsun..Hayirlisiyla saglikla olsun insallah..
kendi haline de bıraktım ama olmadıı yine direk annesine gidiyorduu..artk tamamen bıraktm ne arayacağım nede gideceğim adım atarsa da atmazsa da kendisi bilir..
sabrımın sınırındayımmm gercektennnn...söylesin derdi neyse ben nasıl söylüyorsam oda söylesinn..Allah'ım kimseyi çağresiz bırkmasın bu sınavıda doğru bi şekilde atlatırım inş..
Inşallah. Kızlar tez zmnda nasip olur bnda
Hoşgeldin..
Bn pek okyamdım sorununu..Basım ağrıyor Pcden okuyamıyorm telden de yetişemiyorum. .hayırdır inş.
Eşin annesinde mi hep yanlış mı anldm bn?
Eger öyleyse boşver ne tavır yap ne surat yap.hepimiz geçtik o yollardan.biraz zmn lazm.
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
Amin canım bnm sabir biliyorum çok zor ama sabir
umarım sonumuz dediğiniz gibi olur..artk uzak duracağım inş. hatasını anlar diyorum ve pek fazlada üstüne gitmedimm dün sadece söyleyeceklerimi söyledm ve sinirlendi tartıstık..
Amin amin inşallah allahım herkesin evladını kendine bagislasin vaktinde doğum yapmayı nasip etsin sizlerede
wuhuuuu çok kalabalıklaşmışız, aynen svitinin dediği gibi oldum dün bende, nicklerin hiç biri tanıdık değildi sayfaya geldiğimdeburası neresi yaaa oldum
canım iyi günlerde güle güle kullanın önce sen, sonra sezoş.... çok zarif çok kibar... eşine de bi
bu arada 26sında kontrolüm var yeni bir tedavi sürecine gircem ama enteresan bi şekilde endişem de yok, heyecanım da.....
PLOJİCUM haklisin gercekten insan birilerine ohtiyac duyunca kotu hissediyor kendisini mesela annem yapio su an bi cok isimi aliskin diilim ya bi tuhaf gelio yani
AMAYA canim evt adim diler pek duymuyorum bende cok kullanilmiyor...
Bakalim kismet acaba kagan pasa nerde dogacakkk:)
Sen kendini topla kendine biraz zaman ayir canim..Ona da biraz zaman ver bakalim sen hic olmadiginda ugrasmadiginda ne yapacak..
Ailen ya da baskasi icin sakin katlanmak gb bi dusunceyede girme..
hayr katlanmak zorunda düşünmüyorum sadece iyi olmayı isterdim ama cabalarım buraya kadar..smdi yokum onun yanında..nasıl istersede öyle davransınn
Hosbuldm
Teskkur yorum için aynen öyle..sürekli ailesinde olmak istiyor ve sinirlerim bozuldu artk..
Anladım ne kdr oldu ewleneli
bugün 16 gün oldu
Hmm anldm. Bn birinci ayımızda ne cadılıklar Yaptm.yatar yatmaz uyuyo diyeee düşünn
Eşine zmn ver.sende ewinde zmn geçir.ardaslarını akrabalarını çaya kahveye davet et.eşinede haber ver isterse gelsin..
Sanrm eşin annesini bırakp gittim diye düşünüyor.zmnla anlar sende senin Ailene git.
Eşim bugun düşün 9ay 20gün sonra bugun gitmicez kimseye hep biz gidiyoruz gelmek isteyen gelsin dedi..daha öncede demişti ama bu sefer cok farklıydı. ..
Sadece sabır düzelir.....Bnde senin gibi mutsuz umutsuzdum o yüzden bu topiği actm sağolsun kızlar geldi de bi bn değilmişm anldm
ama asıl ben uzaktan geldim ailem uzaktann..bundan snra gitmeyeceğim ailesine..o düzelip evimize gelene kadar..
Gitmemek de sorun yaratır sen bnm ailemi istemiyorsun fln diye dha kötü olur...
Arada git sürekli gitmemezlik yapma...
Bnm eşim bnsiz kendi ailesine gitmez..giderse de bişey almaya fln.onunla git bi saat oturp kalkalım de
kalkalım dediğimde tartısma baslıyor dur otur..ne gitmesii fln diyor orda kalmak istiyor o yüzdende gitmk istemiyorm..ve dünde tartstıkk hiç gitmem :s