- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.901
meksıka yedım cok sevmedm he yenır de tekraryermıyım bılemıyorum , çin yemegı dedıysem tavuklu yemeklernden yada noodle falan onlarn kırmızı etını ben yemem artk kopek etmıdr faremdr ayırt edememtavuklu yerm yersem suşi severm hemd ecokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet hazr tatlıda alablr dr outkerin
hehehehe utandın dimi kocandannnnofff yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim varçok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm
Hmm pekii
Nenaa gecen gun fox'ta adam balik yapti..Buarada orda da farkli ascilar cikiyor cok seri bir sekilde anlatip yapiyorlar degisik ve farkli seyler guzellerde..
Neyse levregin icine feslegen koydu sardi onu dolma gb,sonra strec filmle sıkı sıkı yuvarladi sardi kenarlarini bagladi kesti kenarlarini fazla olanlari..Sonra tencerede sutu isitti icine 2 sogan 2 sarimsak atti soymadan kabuklariyla bide defne yapragi koydu isininca strece sardigi baligi koydu pisirdi..sora streci bi kenarinda kesip diger kenardan cekerek cikardi levrek oylw dolma gb kaldi..yavasca dilimledi lokum gb duruyordu valla..tabaga servis etmeden altina zeytin ve kirmizi biberi kucucuk kucucuk dogradi onu koydu uzerinede levrek dilimlerini..
Cok etkilendim
Ben balik her turlu cok cok severim ama esimde koku takintisi var evde hayatta pisirmemi istemez
Yemekler bile yapilirken bizde olagan hal ilan ediliyor
gelinccciiiiikkkkllleeeeeerrrrrrr
hehehehe utandın dimi kocandannnnben de ilk günlerde aniden ve tutamadığım bi gaaakkkk olmuştu çok utanmıştım
iyidir tatlım coşmuşsunnnnn yemekler tatlılaaarr.... senden naber :)))))amoşşşşş kızçe nbrrrrrr
merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
bizler sadce dertleşmiyoruz; sohbet ediyoruz, bilgi alışverisi yapıyoruz, yemek tarfleri paylaşıyoruz...
biz aynı zamanda hamilelik sürecini de beraber paylaşarak yaşıyoruz...
________________:123:_________
plojovic______________16.09.2012_____
amayaa____________28.10.2012____
deva2_______________23.05.2013
damlacikolata_______25.05.2013
sweatfebruary27____ 26.06.2013_____
do_major____________10.08.2013_____
asen7_______________24.08.2013__________
AyPrensessi ________ 01.09.2013_____
nena______________22.09.2013
citircik_____________29.09.2013
_____
gelinler___________durum________cinsiyeti
plojoo _____________ anne______________ kız
nena ______________hamile_____________ ?
svit________________hamile_____________ ?
damlaçikolata _______hamile_____________erkek
angelheart__________hamile_____________ ?
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
iyidir tatlım coşmuşsunnnnn yemekler tatlılaaarr.... senden naber :)))))
merhaba bende evleneli 1 ay 2 gün oldu:) bende aranıza katılmak istiyorum :))
iyilik nolsun bunalımdan cıkmamıssın yine
Poff o zaman senin icin dua edelim kuzumm :26::26:zaten genel muduun fena oldugu belliher gelen 1 ay dayanabiliyo
Aa nefis yemek tarifleriiben bu sitenin faniyimm ama bu tarifi hic gormemistim kiii tesekkur ederim tatliskom bakalim cedaret edebilirsem yaparim yoksa piyano keke talim
Sagoll kuzucummm
offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim varçok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm
yok çıkmadım daha çok battım hatta
nena şu meyva suyundan jöle yapma fikrinde çok iyimiş tuttum valla
peki gıda boyası yerine ne kullanmalı sizce :26:
evet malesef dayanılacak bir tip değil.
kendi asistanıda sırf maaşı iyi diye katlanıyor zaten.
eee ben onun yerine bakınca bir şey yok ama bana prim falan hiç yok yani
aaaa geçmiş olsun canım. mikrop kapmış olmayasın sudan ya da balayına gitmiş miydiniz havuz deniz falan?
merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)
merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)
Ne güzel bir bölümmüş burası :128: Yeni keşfettim, bende geldiiimmm
midem bulanıyorrrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Bu arada bu gunun menusunude ayarlamis bulunuyoruz:)
o zaman bu akşammm topikçe sizdeyizzz