Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Hmm pekii

Nenaa gecen gun fox'ta adam balik yapti..Buarada orda da farkli ascilar cikiyor cok seri bir sekilde anlatip yapiyorlar degisik ve farkli seyler guzellerde..
Neyse levregin icine feslegen koydu sardi onu dolma gb,sonra strec filmle sıkı sıkı yuvarladi sardi kenarlarini bagladi kesti kenarlarini fazla olanlari..Sonra tencerede sutu isitti icine 2 sogan 2 sarimsak atti soymadan kabuklariyla bide defne yapragi koydu isininca strece sardigi baligi koydu pisirdi..sora streci bi kenarinda kesip diger kenardan cekerek cikardi levrek oylw dolma gb kaldi..yavasca dilimledi lokum gb duruyordu valla..tabaga servis etmeden altina zeytin ve kirmizi biberi kucucuk kucucuk dogradi onu koydu uzerinede levrek dilimlerini..
Cok etkilendim
Ben balik her turlu cok cok severim ama esimde koku takintisi var evde hayatta pisirmemi istemez
Yemekler bile yapilirken bizde olagan hal ilan ediliyor

gelinccciiiiikkkkllleeeeeerrrrrrr

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm
hehehehe utandın dimi kocandannnn ben de ilk günlerde aniden ve tutamadığım bi gaaakkkk olmuştu çok utanmıştım

tarıf guzele benzıoda ben feslegenı yakıstırmıorum balıga yanı gecen esımle balık yemege gttık feslegen vardı zor yedm ac oldgm ıın mıdem cok bulandı hamıleym ya ondan begnmemıs olablrm

bugun cok acım ve netten sadece yemek tarflerıne bakıyrm suan hepsnıde cnm cektı valla bugun bzm ıs yernn kofte gunu ascı her seyı cok guzel yapıo ama bu kofte ısını tutturamıo yaaayemıyorum bnde

merhaba bende evleneli 1 ay 2 gün oldu:) bende aranıza katılmak istiyorum :))

iyidir tatlım coşmuşsunnnnn yemekler tatlılaaarr.... senden naber :)))))

he costum yok be tatlıalrı hep netten buldm pek anlamam tatlıdan da asoşunyardma ıhtıyacı vardı acillll dio bide yardm dıyoruz bı kualgnda gırıo oburunden cıkıoay yapablrmyım ay soyle ay boyle pıyano kek yapcm dıo bu sıcaktadaha ona tarıf verırsem bnde nena dılım

iyilik nolsun bunalımdan cıkmamıssın yine

yok çıkmadım daha çok battım hatta

nena şu meyva suyundan jöle yapma fikrinde çok iyimiş tuttum valla

peki gıda boyası yerine ne kullanmalı sizce :26:

evet malesef dayanılacak bir tip değil.
kendi asistanıda sırf maaşı iyi diye katlanıyor zaten.
eee ben onun yerine bakınca bir şey yok ama bana prim falan hiç yok yani

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm

aaaa geçmiş olsun canım. mikrop kapmış olmayasın sudan ya da balayına gitmiş miydiniz havuz deniz falan?

Son düzenleme:
merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)

gıda boyasını ne ıcın sorosn nerde kullanıosn normalde bn hc bsye kullanmadm gerek duymadm ne cesıt yemek ve tatlıda kullanıoan soylersen belkı dogal onerım olablr....

ya sen sınırlenmekte haklsn barı prım verseler...ama napıcan major sıkıcan gıbı gorunuyor dıslerını

merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)

Ne güzel bir bölümmüş burası :128: Yeni keşfettim, bende geldiiimmm

Hosgeldiniz kizlar..
Topigimizin esi benzeri yoktur..

midem bulanıyorrrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sabir nenosummm az kaldiii

Bu aralar topikte bi bereket yeni gelin yagiyor masallahhh:)

Benim geveze güzel arkadaşlarımmm
gözlerim şaşı oldu yahu okucam diye aman maaşallah bizeee nazar değmesin

aklımda kalan tek şey NENOŞUN yemek tarifleri
süpersin valla Nenacım...ben de milföyün muska gibi kapatıldığı tarifin var ya en çok onu yaparım kurtarıcım mis gibii...
kedi dili de hiç kullanmadım ben...
haftaya yıl dönümümüz onun şerefin bi pasta yapayım diyorum..
çikolatılı pastadan başka yemezken bebişte huy değiştirdim meyveli seviyorum ...senin şu son tarif süper çilekli olan...

yemek deyince akşam kvlerde beklediğim PLOJONUN da tahmin ettiğ son oldu
neyse eşim doysun da ben zaten zevkle yemiyorum hiçbir şeyi...
o yüzden içimi kötü tutmuyorum..ama kp kvye kızdı siviti bi arayıp soraydın istediği bişi var mı diye dedi...
bu bundan sonra arıcağı anlamına gelmiyor tabi neyseeeeee

MAJOR keşke maaş farkı yatırsalar ama nerdeeeeee...
bütün iş yerleri aynı....
iznine az kaldı en azından..benim izin günüm bile muallak...
İSYAAAANNN diye Halil SEZAİ ye bağlıcam şimdi

ASOŞŞŞ bi süpürüdün mü tamam işte..kimse parmaklamaz yerleri toz mu var diye
zaten akşam gelicekler di mi?
insan yine de telaş yapıyor da baktım hiçbir tatlı tutmadı ya tavuk göğüsü yap çook kolay...
ya da en en kolayı ya çikolatalı puding yap kasenin altına bisküvi üstüne fındık ya daa
nena sölemişti ya çilekli puding yapıp üstünü çilekle süsle tamam....
bi de ben patates salatası ay da kısır yaparım genelde...
ben çok sevdiğim için sanırım bencil sivit

PLOJOO sling miydi neydi unuttum bak
daha katetmem gerekn çok yol var
zaten burda tecrubeli bi arkadaşım var öğrenirim kiii

bu arada çok yazdım ama sabah gaz'dan mı bilinmez midemden sırtlarıma bir ağrı girdi....iki büklüm oldum dik duramadım
ağrıya dayanırım da böyle durumlarda bebişe bişey mi oldu diye korkuyor insan Allah korusun...
bu hafta sabah eşimin de semineri olduğundan neyseki o bırakıyor işe..şimdi biraz daha iyiyim...

AMAYAAA bitirdin mi işleri kızçeee?ama bir 657 memura göre çok fazla çalışıyorsun kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…