- 22 Temmuz 2008
- 562
- 818
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.921
Hosgeldiniz kizlar..
Topigimizin esi benzeri yoktur..
Hoş buldumbende çok sevdim bu topiği, keşke daha önce keşfetseymişim ama olsun geç olsun da güç olmasın demiş atalarımız
bu arada bu gunun menusunude ayarlamis bulunuyoruz:)
benim geveze güzel arkadaşlarımmm
Gözlerim şaşı oldu yahu okucam diye aman maaşallah bizeee nazar değmesin
Aklımda kalan tek şey nenoşun yemek tarifleri
Süpersin valla nenacım...ben de milföyün muska gibi kapatıldığı tarifin var ya en çok onu yaparım kurtarıcım mis gibii...
Kedi dili de hiç kullanmadım ben...
Haftaya yıl dönümümüz onun şerefin bi pasta yapayım diyorum..
çikolatılı pastadan başka yemezken bebişte huy değiştirdim meyveli seviyorum ...senin şu son tarif süperçilekli olan...
Yemek deyince akşam kvlerde beklediğim plojonun da tahmin ettiğ son oldu
Neyse eşim doysun da ben zaten zevkle yemiyorum hiçbir şeyi...
O yüzden içimi kötü tutmuyorum..ama kp kvye kızdı siviti bi arayıp soraydın istediği bişi var mı diye dedi...
Bu bundan sonra arıcağı anlamına gelmiyor tabineyseeeeee
Major keşke maaş farkı yatırsalar ama nerdeeeeee...
Bütün iş yerleri aynı....
Iznine az kaldı en azından..benim izin günüm bile muallak...
IsyaaaannnDiye halil sezai ye bağlıcam şimdi
Asoşşş bi süpürüdün mü tamam işte..kimse parmaklamaz yerleri toz mu var diye
Zaten akşam gelicekler di mi?
Insan yine de telaş yapıyor da baktım hiçbir tatlı tutmadı ya tavuk göğüsü yap çook kolay...
Ya da en en kolayı ya çikolatalı puding yap kasenin altına bisküvi üstüne fındık ya daa
nena sölemişti ya çilekli puding yapıp üstünü çilekle süsle tamam....
Bi de ben patates salatası ay da kısır yaparım genelde...
Ben çok sevdiğim için sanırım bencil sivit
Plojoo sling miydi neydi unuttum bak
Daha katetmem gerekn çok yol var
Zaten burda tecrubeli bi arkadaşım var öğrenirim kiii
Bu arada çok yazdım ama sabah gaz'dan mı bilinmez midemden sırtlarıma bir ağrı girdi....iki büklüm oldum dik duramadım
Ağrıya dayanırım da böyle durumlarda bebişe bişey mi oldu diye korkuyor insan allah korusun...
Bu hafta sabah eşimin de semineri olduğundan neyseki o bırakıyor işe..şimdi biraz daha iyiyim...
Amayaaa bitirdin mi işleri kızçeee?ama bir 657 memura göre çok fazla çalışıyorsun kuzuuu
SLMHosgeldiniz kizlar..
Topigimizin esi benzeri yoktur..
Hoş buldumbende çok sevdim bu topiği, keşke daha önce keşfetseymişim ama olsun geç olsun da güç olmasın demiş atalarımız HOŞ GELDİN
merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)
Ne güzel bir bölümmüş burası :128: Yeni keşfettim, bende geldiiimmm
merhaba bende evleneli 1 ay 2 gün oldu:) bende aranıza katılmak istiyorum :))
Benim geveze güzel arkadaşlarımmm
gözlerim şaşı oldu yahu okucam diye aman maaşallah bizeee nazar değmesin
yemek deyince akşam kvlerde beklediğim PLOJONUN da tahmin ettiğ son oldu
neyse eşim doysun da ben zaten zevkle yemiyorum hiçbir şeyi...
o yüzden içimi kötü tutmuyorum..ama kp kvye kızdı siviti bi arayıp soraydın istediği bişi var mı diye dedi...
bu bundan sonra arıcağı anlamına gelmiyor tabineyseeeeee
PLOJOO sling miydi neydi unuttum bak
daha katetmem gerekn çok yol var
zaten burda tecrubeli bi arkadaşım var öğrenirim kiii
Topikce buyurun gelin o zmn canlar...ama menumuz herkese uygunmu onu bilrmiyorumm
tarıf guzele benzıoda ben feslegenı yakıstırmıorum balıga yanı gecen esımle balık yemege gttık feslegen vardı zor yedm ac oldgm ıın mıdem cok bulandı hamıleym ya ondan begnmemıs olablrm
AMAYAAA bitirdin mi işleri kızçeee?ama bir 657 memura göre çok fazla çalışıyorsun kuzuuu
evet hemen anlat menuyu az canım ceksın agzımın suyu aksın
kıyamam sırtını ovım bebek gbı belkı rahatlarsn ruhıkızımtatlıdan kolay ne var bı mualllebı yap ustune ıstedgnı koy ıster kuru meyve ıster taze meyve ıster kuruyemıs ıster altna kek koy ıster bsy koyma ıster borcama dok sonra dılımle ıster cuplar da yap muhallebı yaptnmı gerısı cerez kalır bn cunku serbetlı tatlı hıcccc bılmem tembelım tembellll
Hosgeldiniiizzz :)
Tam yerine geldiniz alismak icin sabredin gitmeyin sonra zaten gidemiyorsunuz
aman degmesin sakin nazar fln
Bosver simdi arasa sorsa sende gidince yiyemesen baska turlu olur :)
Ogretir minigin herseyi merak etme kizce
Buarada nasilsin? Biraz daha iyisindir insallah..
Ben gelirim yerim her turluac kalmayimda ben
Bi bamya yemem
Hmm bende bi onu denememisim:)
Ama esim sevseydi bunu kesin deneyecektim :)
he costum yok be tatlıalrı hep netten buldm pek anlamam tatlıdan da asoşunyardma ıhtıyacı vardı acillll dio bide yardm dıyoruz bı kualgnda gırıo oburunden cıkıoay yapablrmyım ay soyle ay boyle pıyano kek yapcm dıo bu sıcakta daha ona tarıf verırsem bnde nena dılım
ner deeeeeee.... Benim yaz böyyyyleee geçer artıkkkSıradan bi insan olamadığım gibi normal bi memurda olamadım, olamıyorum napıyımm.....
Bugün şube müdürüm tebrik etti beni... Sebep dün bi anket çalışması yaptılar, wc temizliği yeterli mi demişler misal ben erkekler bölümü için yorum yapamam ancak kadınlara wc kullanımı eğitimi verilmeli, pedler çöp kutusuna atılır, çeşme kapatılır, tuvalet kağıdı kullanılıp wc ye atılmışsa üzerine su dökülür, lavabo da ağız çalkalanmışsa çıkmadan bir kez bakılır arkadan gelenin midesi kalkmamalıdır...vb. Yazmıştım. çok etkilenmiş olmalıDaha neler neler....mesela herkes birbiri ile işbirliği içinde yardımsever bir şekilde çalışır diye bir ibare vardı 5 puan var katılma durumuna göre altına da açıklama bölümü koymuşlar, bazı kişiler birbiri ile işbirliği içinde çalışır. Ayrıca ilk yılımda anladım ki memurluk da "yardım" ettiğiniz konu" göreviniz" zannediliyor, yardım ettiğim konuları yardım olarak görenlere yardımda bulunurum diye de belirttim. Iş dağılımının adaletsiz olduğunu, izin konularının adaletsiz olduğunu yazdım da yazdım.... Bi de isim yazma zorunluluğu yoktu ama elle doldurulacaktı, yazılardan anlaşılır pcye gönderilsin, herkes doldurur çıktı alır kaydetmez böylece şeffaflık sağlanır demiştik bi kaç kişi.... Ben de öyle yaptım ancak sonuna bu fikirler tamamen bana aittir, isim yazmakta sakınca görmüyorum diyip imzalamıştım çok cesursunuz dedi şube müdürü... Deli cesareti diyelim dedim Adam daha yeni atandı bir kaç ay oluyo, okul müdürüymüş eskiden.... Sanırım öğretmenler benim kadar cesur davranmamışlar
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişleeerrrrrr
kocana bu kaygından bahset, gitmeme sebebini bana bağlarlar diye anlat ve de fazla üsteleme.... ailesi ile sorun olursa da kendi çözsün veya bağları koparsın... o onun tercihi artık....Kızlar ya benım bır derdım var akıl verın...
şimdi herkesın bıldgı gıbı ben kv ve kp aynı zmanda esımn kardeslernden hoslanmıyorm dusman deılım ama onlar aramıo ben aramıyorum 2-3 haftada bır bılemednz ayda 1 defa gdıyrz onlarda gelmezler hamıleym bır seye ıhtycnz varmı dıye sormazlar neyse ıste bn anneme yakınm ya bır de hamılelıkte cok gttım halada gdyrm pek yemek yapamadgmdan neyse sız bunları bılıosnz zaten sorunum su benım esım kendı aılesıne gtmek ıstemıyor 1 aydan fazla oldu hanı meraklı oldgmdan degıl gtme ıstegm kendı aılesı ve onu doldurusa gtrdgmı her an dusuneblrler adam gtmıo yaaaa hadı hadı dmektn dılımde tuy bıttı ben hıc bır yere gtmıyorum dıyor ısrar etme lutfen onların yuzunu gormek ıstemıyorum naptıkları umurumda deıl dıyor en son annenler gununde gttık smdı htrladm kac zamn oldu dusunsenıze bnm endısem kafalrnda bsylerı dogru yanlıs krımalarnı ıstemedgm ...ki oyle ınsanlar deılız ama kendı ogullarınada yedırmezler oglum bızı durduk yere ıstememelık yapmaz dıe 2 saat once whatsapptan yazdm aksam annelere gdlm hem yemek yerız bahanesıyle gordu ama cvp vermedıBabalar gununde babsını aramadk gtmedk hedıye bıle almadknapıcam ben yaaa esım cok ıyı cok hos ama kın tuttumu kendı aılesı bıle olsa tavız vermz bnm aılemn ılgı alakasını gorukten snra kendı aılesnde degersz oldgnu hıssedıo ve onlardan kacıo evlenme arıfesnde dıodu evlenım onlarla bagımı koparıcam hıc bsyıme yardm etmedıler ımkanları oldgu halde dıo...benı rezıl ettıler kız tarafına falan dıe soylenıodu ama neyse ılk evlendgmzde 10 gunde bır gıdıoduk sonra 2 haftaya cıktı smdı 1 aydan fazla oldu
ben daha once bu kaygımdan bahsettm oyle dusunmezler benı bılıolar demişti bnde ustunde durmadm ama ıs gttıkce cıgırından cıkıo adam ıstemıo cıldırıcam hayr bari ben gdım dıyorum hyr dıokocana bu kaygından bahset, gitmeme sebebini bana bağlarlar diye anlat ve de fazla üsteleme.... Ailesi ile sorun olursa da kendi çözsün veya bağları koparsın... O onun tercihi artık....
merhaba :) bende 8.ayındayım evliliğin...ve de hamile kalmaya çalışıyorum bir kmyasal düşüğüm oldu.bu ayda adetim geçti beklemedeyim :)
Ne güzel bir bölümmüş burası :128: Yeni keşfettim, bende geldiiimmm
gıda boyasını ne ıcın sorosn nerde kullanıosn normalde bn hc bsye kullanmadm gerek duymadm ne cesıt yemek ve tatlıda kullanıoan soylersen belkı dogal onerım olablr....
ya sen sınırlenmekte haklsn barı prım verseler...ama napıcan major sıkıcan gıbı gorunuyor dıslerını
Esimle konstm sımdı annene gdelm msjına neden donus yapmadn dedım tlfnm dondu o an donemedm smdı resetledm kendıne geldı dedı neyse...
Gtmıyorum lutfen ısrar etme dedı bıraz sesı yukseldı bend epekı pasacm etmıyorum dedım dunde sormstn dıyor olsn yıne soraym dedm gtmemız gerekıo neden gtmemız gerekıo dıe sordu dedmkı 1 aydan fazla oldu gdelım ıste hayr efendm ben bır yere gtmıyorum neden gtmedgmzı oturup dusunsunler dedı bende pekı dedm senı sevyrm dıyerekten kapadm tlfnu gergnlıgın manası yok ıstemıosa ıstemıo napım bu tempoyla daha gdersek en az 1 ay daha gtöeyız
hoşgeldiniz kızlar..
pınar umarım bebiş vardır
clemantin alıştıkça bağımlılık yapar kopamazsın dikkat
ya bende gıda boyası hiç kullanmadım kullanmakta istemem yani ama mesela şeker hamurundan pastalar yapıyorlar içine gıda boyası koyup renklendiriyorlar. bende sırf o yüzden şeker hamuruyla bir şey yapmadım hiç.
ahh canım sen öyle düşünmekte haklısın aslında ama yinede arayabilirsin bence.
tamam siz gitmiyorsunuzda onlar neden gelmiyor.
mesela telefonla konuşurken bunu söyle sende.
telefonlada mı konuşmuyorsunuz?
,selam kızlarr ben de bu topiği yeni keşfettim süper valla her konudan dem vurulmuşben de 9 aylık evliyim bi kimyasalım bi de düşüğüm oldu şimdi mola verdik biraz
ben daha once bu kaygımdan bahsettm oyle dusunmezler benı bılıolar demişti bnde ustunde durmadm ama ıs gttıkce cıgırından cıkıo adam ıstemıo cıldırıcam hayr bari ben gdım dıyorum hyr dıobabası kardeslerı anası hıc araamzlar gecen aradı annesı 1 ay sonra aklına geldk kadınn,eşimde zaten ters konustu kapattı....bnm aıleme gelınce 3-4 gun gtmeyelm evd ekös kös oturuyorz hadı sıze gdelm dıo bu saattemı yok yarn gderz dıorm mesela cunku bnm 1 erkek kardesm var esımde annemlern 2. Oglu bız kalabalık aıleyz hala babanede var herkes basının ustunde tutuo hem ılk damat dıe hem sayglı kulturlu dıe daha bı cok ssevıolar babam da dahıl... Esım bazen mesaı kalıo annemlere yemege gdıorm herkes teker teker soruo gokhan nerde dıe bzdeyken 1 dedıgı 2 olmuo annem gtcegmz gunler menuyu damada gore ayarlıo falan fılan yanı bız bıde hep sevgıyle saygıyla buyuduk esımn ılgısını cekıo onalrda bu yok hep cıakr ılıskısı kardesı yenı tlfn alms gecen arıo esımı abı tlfnu sana satmı dıe esımde kapadı tlfnu bn dıo kendıaılemden bıle kazık yıorum ınsanlara hc guvenmıorm dıo varsa yoksa hayatnda bı ben bnm aılem ve cok yakın sadece 1 arkdsı var o da asker suan
selam kızlarr ben de bu topiği yeni keşfettim süper valla her konudan dem vurulmuşben de 9 aylık evliyim bi kimyasalım bi de düşüğüm oldu şimdi mola verdik biraz
hoşgeldiniz kızlar..
pınar umarım bebiş vardır
clemantin alıştıkça bağımlılık yapar kopamazsın dikkat
YOK CANIM HIC BIRI ARAMAZ OYLE ALISKANLIKLARI YOK,yardm etmezler destek olamzlar hıc aramazlar sebebı yok yanı bız esımle 5 yıl flort ettk ben bılmem annesınn babasınn aradgnı sadece annesı arada bır arardı gelırken ekmek getr dıe :26:... ben dıodum esıme benı aılenle tanstr falan bnmkıler sennkıler gbı gormus gecrmıs medenı ınsanlar deılller arayıp sormazlar dıe....kısmet olurda evlenrsek anlarsn demstı cok tuhaflar abısı bı havalarda bankacı sanırsınkı banka sahıbı erkek kardesı varsa yoksa alısverıs tutkunu kendı yer kendı ıcer kımse umurunda deıl,kayın valıdem gunde enaz 4-5 cesıt yemek yapar yesın ıcsn gezsn arkdslaryla falan kp zaten mazısı kara durumları gayett ıyı hıc eksıklerı yok ev araba yazlık 3 dukkan kırada maas artı emeklısı var her pazar keyflerını yaparlar .... bız evlılıkte bı kac ay zorluk cektık eve ekmek alamadgmızı bılırım esım babasndan para ıstedı napıcan parayı dıo cıakrdı 50 tl verdı ,eşim yere fırlattı hıc bsyınızı ıstemem dıe sonra benı tuttu elımden cıkıp gtmıstık arayıp demedıler bıle yanlıs anladnz bızı bılmem ne dalga gecer gbısımdı cok sukur durumumuz ıyı artk her ay cıddı anlamda bırıkım ıcın parada atıyrz abısı hesaplrmıza bakms bankacı ya erısım yapabılıo esıme sey demıstı cıronuz ıyı bsy yııp ıcmıosmnz dıe esımde cok sukur her seye yetıoruz o da bızım ekstramız ıhtıyac oldkcada kullanmıyrz hayatmzızı garantıye alıorz szın gbı gunu bırlık yasamıyrz demıstı o halde bıle dalga gecebılıolar esımn basarısnı azmını kabullenemeıyorlar