Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bak bu da guzel

cilekli-kedidilli-pasta-fotografi-500x333.jpg

belma ulusan
TAKİP ET
112
kişinin defterinde
star.png
Deftere Ekle

Yazdır

[h=2]Çilekli Kedidilli Pasta[/h]

rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
(0 oy, puan: 0,00 / 5)
Puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik Hazırlama: 25dk

reklam

• 1 paket kedidili bisküvi
  • 1 lt süt
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 çorba kaşığı nişasta
  • 50 gr margarin
  • 2 vanilya
Üzeri için

• dilediğiniz meyve (muz, kiraz, çilek, kivi v. S. )
  • ve aynı meyvenin jölesi

Eğer büyük dikdörtgen borcama yapacaksanız 2 paket bisküvi kullanın. Ancak benim yaptığım normal dikdörtgen borcama yapmak isterseniz muhallebi biraz fazla geliyor tümünü kullanmasanız iyi olur. Kalan muhallebiyle birkaç tane kupta hazırlayabilirsiniz.
Margarin ve vanilyalar hariç bütün malzemeyi tencereye koyup orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatıp ocaktan alın.
Margarin ve vanilyaları ocaktan aldığınız muhallebiye ekleyip mikser ile 10dk çırpın.
Dikdörtgen borcamın tabanına kedidillerini döşeyip üzerine muhallebinin yarısını dökün kalan bisküvileri de döşeyip kalan muhallebiyi de yayın düzgünce.
Meyveleri doğrayıp muhallebinin üzerine aralıksız döşeyin.

Derin bir kasenin içerisine jöleyi boşaltıp 2 su bardağı sıcak suyu ilave edip jöle eriyene kadar katıştırıp pastanın üzerine dökün ılıyınca buzdolabına koyup soğuk olarak servis yapın.

Aaa sanki bu daha kolaaayy:KK52:

bende turkmax gurmenın fanıyım ugur volkan dıe bır ascı var okadr keyıfle anlatıo ve cok orjınal seyler yapıokı ama henuz onun tarflernı denemedm degısık soslar kullanıyor onalr her yerde satılabılen seyler olmadgndan suanlık sadece ızlıyorum

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var:KK50::KK50: çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm:KK52:

iyiyimmkii sen nasılsınnn??

ayy bebeğim yinede bizi bırakmıyorsun süpersinn :KK52:

Birakamiyorum :KK9::KK9:
Bu diziyi cok tuttum:KK9:

Sling ne kizz cok cahil kaldimm:KK53:
Bende operim tatliskomm

sling ne hakkaten ya,sen van dasn cahıl kaldn ben ıstanbul dayım bılmıyorum:KK52::KK52:

Su bebekleri tasirken kanguru denilenin baska,daha kucak versiyonu :KK9: Bebek arabasiyla her zaman cikilmiyor da..Hem anneyle temas oldugundan oneriliyor..

canım bol kasarlı yogun domates corbası cektı normalde hıc sevmem hyrdr ınsallah:KK52::KK52:

Neden aceeeebaa:KK9:
Bi ogrensekte cinsiyeti sende bizde kurtulsak:KK9::KK9:

Normalde silkeleme yasak bizim sitede canim...aradim yonetimi zatn...uyari alir...devam ederse bende saclarindan yolmak kosuluyla uyarabilirim:)

Yercekimine karsi koyup sende onun camlarini pislet:KK9::KK9::KK9:
Annen bunlari okusa bu arkadaslarini birak der:KK9:

bende turkmax gurmenın fanıyım ugur volkan dıe bır ascı var okadr keyıfle anlatıo ve cok orjınal seyler yapıokı ama henuz onun tarflernı denemedm degısık soslar kullanıyor onalr her yerde satılabılen seyler olmadgndan suanlık sadece ızlıyorum

Aaa onu bizim arkadaslarda cok izliyo hatta bi kere yapmislar direk cope gitmis:KK9:
Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin:KK56:

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var:KK50::KK50: çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm:KK52:

Hem ates hem ishal hem mide bulantisi..Bence sen bir gorun doktora..Dugun sonrasi sendromu bu:KK9::KK9:
Serum yiyince rahatlarsin:KK9:
Bende de saskinlik derecesinde istifrayla olmustu:KK9:

Son düzenleme:

Su bebekleri tasirken kanguru denilenin baska,daha kucak versiyonu :KK9: Bebek arabasiyla her zaman cikilmiyor da..Hem anneyle temas oldugundan oneriliyor..

cınsıyetı kız ben dıyorum sıze yaaaogrenmeye gerek yok ben hıssedyrm bu bebek bır kızceeee

Aaa onu bizim arkadaslarda cok izliyo hatta bi kere yapmislar direk cope gitmis:KK9:
Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin:KK56:

arkdslarn becerememıstr adamn yaptgı kombınasyonn cop olması mumkun deıl yada arkdslarnn damagı soslara alısık deıldr ben tam bır sos canaverıyım o yuzden çin ve ıtalyan yemeklerne bayılırımmmmm

mesela ben yapsam o yemeklerı yalnz yerım bnm esım degısık tatlara acık deıl o her seyı yer ama turkish olck yedıgı seyler cın restoranına gıdıoz o kola ıcıo ben yemek yıorum dusun yanı yemezz bı defa onada soyledk yarısı cope gttı bıde para verıoz :KK52: artk gdnce o baska restorana grıo ben baska her zmn dıl tabı de bazen ıste:KK52:

Kizce benim bunu bilmem imkansizmis:KK1:ama nenoss bilmeliii:KK6::KK9:

mesela ben yapsam o yemeklerı yalnz yerım bnm esım degısık tatlara acık deıl o her seyı yer ama turkish olck yedıgı seyler cın restoranına gıdıoz o kola ıcıo ben yemek yıorum dusun yanı yemezz bı defa onada soyledk yarısı cope gttı bıde para verıoz :KK52: artk gdnce o baska restorana grıo ben baska her zmn dıl tabı de bazen ıste:KK52:
Ahaha kizz bende her mutfaga acik degil turk mutfagi yerimm:KK56: benim esimde oyleherseyi yemez:KK9:

cınsıyetı kız ben dıyorum sıze yaaaogrenmeye gerek yok ben hıssedyrm bu bebek bır kızceeee

arkdslarn becerememıstr adamn yaptgı kombınasyonn cop olması mumkun deıl yada arkdslarnn damagı soslara alısık deıldr ben tam bır sos canaverıyım o yuzden çin ve ıtalyan yemeklerne bayılırımmmmm

:) hadi bakalim saglik olsunda..
Cin yemekleri mi :120: meksika olsun bari:KK9:

Deneeyim kuzumm:KK52: artik bunua beceremezsem tatlisiz olur:KK1:

Su hazir paketlerden alsana madem dr.outkerin bari tatliyi hemen cikarirsin aradan kizce..
Yahu yap bi kakaolu kek ustunede cikiiiilata sosu tmm :)
Krem karamel cok basit denemis olsan yap derdim ama ilk defa yapilan seyler boyle zamanlarda oyalar..

asennnnnn sey de yapablrsn milföyü alıosn elınle hafıf acıosun içine rendelenmiş kaşar ve yuvarlak dogranmış sosıslerı koyup muska gbı kapatıosun ustlerıne yumurta sarısı surup pısırıosn mx. 20 dkka fırına gore degısır ama artk bakıcaksn pıstgı zamn cıtır cıtr aralarndan erimiş kaşar akıo hemde superrr

:) hadi bakalim saglik olsunda..
Cin yemekleri mi :120: meksika olsun bari:KK9:

Su hazir paketlerden alsana madem dr.outkerin bari tatliyi hemen cikarirsin aradan kizce..
Yahu yap bi kakaolu kek ustunede cikiiiilata sosu tmm :)
Krem karamel cok basit denemis olsan yap derdim ama ilk defa yapilan seyler boyle zamanlarda oyalar..

meksıka yedım cok sevmedm he yenır de tekraryermıyım bılemıyorum , çin yemegı dedıysem tavuklu yemeklernden yada noodle falan onlarn kırmızı etını ben yemem artk kopek etmıdr faremdr ayırt edemem:KK52::KK52:tavuklu yerm yersem suşi severm hemd ecokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet hazr tatlıda alablr dr outkerin

seyde yapablrsn ahahhah asossss aklıma geldkce yazıorm ama normal krep yap tavada sonra ıcıne evınde varsa bal,recel yada sokella sur bol olsn sonra durum yapıp yuvarlak kes ,ustune kurdan tak oda hafıf hemde tatlı al sana pratık

X