Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ben aramıyorum cunku ıcımden aramak gelmıyor gerek duymuyorum,gtmede ısrarım eşim için yoksa ben 1 yıl gormesem banane ya kan bagım yok bsyım yok,eşim için saygıyı koruyorum zaten saygszlık yapıck bırı deılım ben hala szlı bızlı konusurum mecbur kalmadkca anne baba demem yanı gerek duymuyorum

gel gel yalnzlıgın tek cozumu bu topıccc sadece aksamları sıkılablrsn cunku herkes sevglsnn yannda pek gıren olmaz anca esı mesaı kalan olursa takılıo arada bır

abisine neymiş hesabınızdaki paradan.
bakıyorsun bari yorum yapma ay bak çok kızdım şuan

bende kızmıstm sadece esımın kıne baksa ıyı esımın 1 tane arkdsı var hatta kardesı evlılgımzde cok yardmı oldu kosulsz sartsz o da lıg tv spor spikeri smdı askerde onun hesapalrnı bıle ıncelıo snra hulya avsar alp kırsan daha bıssuru bılıo yaptgı yasak bsyama bana bıkere agzndan kacırmıstı ... varya bı sıkayet etsem ceza alırsalak kafa calısmıo bıde yuksek lısanslı baktgnda akıllı görünüo

Selam NeNa cim üzme kendini boşver Allah yardimciniz olsun ayni dert bendede var azicik farklı olarak babam beni evlendim diye reddetti annemle görüş tütmüyor
Kardeslerimle onun yanındayken konuşamıyorum kardeşlerim babami dinlenmiyor konuşuyorlar ama anneme diyorum o yaninda yokken ara diye aramiyor
Annemde babamda bana sirtini döndü Allah esimin ailesinden razi olsun benimkileride islah etsin
Yaninda olmayan tek babam sirf bu yüzden bütün akrabalar arkadaşları nefret etti ondan

sennkıde farklıymıs yaaa hay allah cok uzucu ,peki neden baban evlenmenıısteemdı damadnımı sevmıyor acaba:26:

Düşün yani beni Esim ve ailesi teyzemle enistemden istedi benim ailem yok muydu evlenirken zirnik vermedi bana ben köyde büyüdüm çocukluğumdan beri tarlada bahçede calistim kimsenin cicuklari calismazken biz calistik sonra ise girdim iki sene kazandigim parayi elimden aldi bana çeyiz diye bi havlu bile almadi benim paramla bile bana çeyiz aldirtmadi İstanbul a geldimde gizli sakli aldim birşeyler bisuru borçla Allah teyzemden ve esimle ailesinden razi olsun:44:

teyzen ve enıstenı kutluyorum bellıkı sende emeklerı cok fazla madem aılen senı ıstemıyor sende arayıp sormazsn zor bır durum ama alısmak zorundasn

sennkıde farklıymıs yaaa hay allah cok uzucu ,peki neden baban evlenmenıısteemdı damadnımı sevmıyor acaba:26:

Sevipte görüştüğüm için canım her halti yddigimi sanıyor bu arada onlar sinopta ben istanbuldaydim teyzemde kaliyordum ben buraya gelince çok değiştimkapandim namaza basladim
ben ve Esim ilimizde namazimizi kilar orucumuzu tutariz evlenmeden elimi bile tutmadı kaldiki ben her halti yemiş olsam o huzura cikip alnim ak olmadikca nasil namaz kilacam vicdanim elverecekmi benim babam bayramdan bayrama cami görür oruçyok namaz yok haliyle bunlari beyni almiyor

teyzen ve enıstenı kutluyorum bellıkı sende emeklerı cok fazla madem aılen senı ıstemıyor sende arayıp sormazsn zor bır durum ama alısmak zorundasn

Aramiyrum zaten umurumda bile değil kardeşlerim beni birakmasin yeter birakmiyorlarda zaten uzulmuyorum artik onun zulmünden kufurlerinden kurtuldum ellerini çekti sonunda uzerimden ne hhali varsa görsün

allah kabul etsn ınsallah oyle dusunmesı yanlıs olmus kaldıkı sen her haltı yemıs olsan bıle arkanda olmaları lazım anne baba onlar herkesn gorevı yanlıs bsy yapmssan bıle onlarn kabahatdr otursunlar kendılenrını sorgulasnlar evlenmssn sevdgnle allah krosun kocan kotu bı adam olsa senı ıtıp kaksa aılen vıcdan azabı duymıcakmı mılettece ne zmn gelıscz cok merak edıyrm

Birazda babam cebi zengin olsun isterdi brnse gönlü hal boyle olunca da istemedi ama evlenmede demedi ne bilim ya ne biçim bi babam var benim baba demeye dili varmiyor insanin

Birazda babam cebi zengin olsun isterdi brnse gönlü hal boyle olunca da istemedi ama evlenmede demedi ne bilim ya ne biçim bi babam var benim baba demeye dili varmiyor insanin

ya bana bıraz tuhaf geldı acıkcası baban bnmkıyle arasnda daglar var ınsan evladı ıcın bıraz caba sarfetmezmı :26:

Merhabalar kızlar bende yeni üye oldum uzaktan takip ediyordum sadece burası çok güzel dertlesmek için stres atmak için hepiniz güzel insanlara benziyorsunuz allah şansınız bahtinizi açık etsin umarım güzel dostluklar kazanirim burada

Esim bana zulmetse babam keyfinden çatlar beddua ediyormus arkamdan kinadan dönerken bile güle güle git kizin diyeceği yerde küfürler savuruyirdu Allah belani versin diyordu bana defol git dedi gittim bende iste rahat etsin ama hakkim helal değil ona o da etmiyor zaten. Kimin ne olacagi belli değil bugün herşey güzel yarin nr olur bilemem tabi ama su bir gerçek büyük konuşmak gibi olmasinda surunsem muhtacim demem ona o keyfi yasatmam ona asla

hos geldın sende gel aramıza

hay allahım yaaaa valal cok uzuldum, ne denır bılemıyorum malesef

Hosbuldum
Valla tesekkur ederim e nasılsınız ne var ne yok okuyorum yazılanları allahım sabir versin zor şeyler ama iste yapacak bisi olmuyor bazen esinle yuvanla mutluysan bosvereceksin gerisini biraz

ıyız nolsun ıslermın yogun olamdgı gunler burdaym yogun olunca bosluyorum arkdslarım kızıor bugunde demırbaslarn hıc bırı yok ben bır hafta gelmeyımde ozlesın hepsı benı surda hayatmda ılk defa dert anlattm demırbaslarn hıc bırı yok kustum hepsıne

yuz vermıcem hıc bırıne

böyle işte atlasss a uzuldm abbasıyla problemı varmıs allah herkese yardm etsn....................

ben esımle cok cok cok sukurler olsn hıc bırproblemımız yok hatta tencere kapagz masallahhhhh,kendı aılemlede hıccccccccccc sıkıntım yok aslnda esımn aılesylede sıkıntm yok yanı aramıolar karısmıolar bnde ole sadece esım gtmek ıstemıo kabak bnm basıma patlaamsn derdndeym........

yoksa banane yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…