- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.861
Aaa patlassan ya acil kuzuuummgunaydnnnn hatunlarrrr bu sabah cok guzeellllll bol bol opucuklu uyandımmmmm canım kocıs ılk defa bnden once kalkmıssss
neeeeeeee biri bizim güzel topıgımıze sıkııcı mı dedi:26: buyur sende katıl aramıza burası gayet keyıflı bir topıktır biz kimseyi dıslamayız hos gelmıssnzzz umıtlı ve tubaabiz demirbaşlar olarak kalabalık deglızdr artk herkesn her synı bılırız o sebeple sohbetmz koyu ve keyflıdır yenı gelenlern alısması zor oluyor konulara adapte olamadklarndan gdıyorlar bır hafta vakıt ayrsanz sizde kendnızı dahıl olmus hssedıceksnz zaten
bizim topık mısafır perverdır dıslamak olmaz yenı gelenlerı dıslayanı ben dıslarım dermişimmmmmmmmmmmmm
asen gecen cok pratık guzel bı tarf buldm netten paylasımda yap cok pratık ve keyflıaz sonra bulunca paylasacgm
pıyano kekıde yazın yapma agır kacar topıkce pıyanocuyuz zaten ama yazın olmazzzzzzzzzz
Nena yazmis ama bende yazayim kuzum subatta atanmis ogretmenimm suan aaylik seminerim var vee aksama misafiri olan pasakli kiziminşallah canım:) hergün olmasa da sizleri tanıdığıma sevindim..
iyi gidiyo çok şükür..
inşallahh çook daha iyi olacak :)
siz napıyonuz bakiiimm ??
umıtlı sen de mi ögretmensin bizim asos ta ogretmen szn ortak yanınız var cabuk kaynasrsnzzz ama o senn gbı hamarat deıl erkenden yemek yapmıohatta aksam mısafırı var kuzumun kıyamam yaaa yakın olsam yardm ederdm
Kocisim sagolsun denge konusunda superdir hatta terazinin fazlasi karicigini tartar:) seviyorum onuanasinin huyunu bildigindn oda sanirim...hepimizin yuvasi mutlulukla dolsun ins.
Sabah dolanmasindayim su an benkahvalti etcm oglusum acikti..
Ben icra katibiyim aslinda su an oglum icin evdeyjm ev cok guzelll:))
Bu gun ne yapsak nenosummmenu bulunca haber et...annemde sormaya basladi bana
Aaa patlassan ya acil kuzuuummcunku sanirim kurs ogleden sonrda var kesin totomda pireler ucusacaaaakk
En kotu islak kek yaparim haa kizdirmatin
Nena yazmis ama bende yazayim kuzum subatta atanmis ogretmenimm suan aaylik seminerim var vee aksama misafiri olan pasakli kizim(nena nin dedigi gibi)
Ne ogretmenisin kuzum
Valla kuzumm hakkatten evimi sey goturuyoo
Neyse yaparim yaa 3 cesit yaparim artik
Menumu sayimmiii canin istermikii:18:
evett yeni türkü
denizlere çıkan sokaklar Bodrum'da çok güzeldi
sahi sen TV'den bağlanmıyorsun artık bize dimi
umarım canım hepimizin inşallah gönlüne göre olur...
konularımdakiler yansıtabildiklerim..
Allah gizli saklı her derdimize deva versin inşallah :))
Sabh sabh sabrimimi deniyorlar acaba benim...oklava ile hali silkeleme mi kaldi yahuuu ...neyse simdilik susuyorm camlarim silinince silkelesinde goreyimmm
Annem hastanede karistirdimmi acep seni dio..cadalozmusum:) gelsin tepeme silkelesin o zmn:)
Bu arada gunaydinn demeden daldim konuyaa
GUNAYDINNN tatliskolaaarr:87::87::87::86::124::124::131:
Yineee seminerdwyimm telefon ve kitapla katiliyorum:123: :124:
Nasilsiniz bakalimm
dur hemen patlatıcam menunde neler var merak ettm sayyyy
offf müdürüm çağırdı genel müdür asistanının yerine yeni birisi bulunana kadar ben bakacakmışım.
ya bulunmazsa dedim o süre uzarsa ben ne yaparım
zaten 7 temmuzda yıllık izne çıkıyorum müdürüm dedim.
o zamana kadar birisini bulacaklardır dedi inşallah bakalım :84: :84: :84: :84: :84: :84:
major naberrrr
umıtlı sanada gunaydn
Yok artik telefondan :)
Yemek yerken,Sezen uyurken,wcden fln artik
Bende sabah sabah sling derdine dustum
Insallah bulurlar kuzumm:26: neyse 7 temmuza az kaldi zaten kuzumm sabrett
Amin :)
Esinle bol bol konus,icine atma da onemli olan o..
En sevmedigim sey..Silkelenmek icin bi kural yok mu oyle rasgele mi yahu..
Bi gunu olur hatta onunda tek bi camı olur!
Iyiyizz operiz ellerinden yanaklarindan :))
iyiyimmkii sen nasılsınnn??
ayy bebeğim yinede bizi bırakmıyorsun süpersinn
Amin :)
Esinle bol bol konus,icine atma da onemli olan o..
En sevmedigim sey..Silkelenmek icin bi kural yok mu oyle rasgele mi yahu..
Bi gunu olur hatta onunda tek bi camı olur!
Iyiyizz operiz ellerinden yanaklarindan :))
Sling ne kizz cok cahil kaldimm
Bende operim tatliskomm
Poff o zaman senin icin dua edelim kuzumm :26::26:zaten genel muduun fena oldugu belliya bizim genel müdür çok fena biri mutsuz oluyorum orda.
çünkü ofisim, masam, düzenim her şey değişiyor.
hem kendi işimi yapıyorum hem onun işlerini yoruluyorum bunalıyorum :18::18:
Aa nefis yemek tariflerii
Üzeri İçin:
- 1 paket kedi dili
- 1 lt süt (1 çay bardağını krem şanti için ayırıyoruz)
- 5 yemek kaşığı tepeleme un
- 6 yemek kaşığı şeker
- 1 paket süt kreması
- 1 paket krem şanti
- Meysim meyveleri (Erik, kayısı, şeftali, kiraz kullandım. Bir bölümünde de çilek püresi kullandım)
Mevsim meyveleriyle yapabileceğiniz harika pratik bir lezzet. Bugün kardeşim geldi onun için yaptım ama enfes olmuştu :))
Tenceremize sütü, şekeri, unu katalım ve güzelce muhallebi kıvamına gelene kadar karıştıralım. Biraz katıca oluyor. Sonra ocaktan alınca süt kremamızı dökelim ve mikserle önce düşük devirde sonra yüksek devirde çırpalım. Harika bir kıvam ve lezzet elde ediyoruz.
canım bak bu tarıfff kedıdıllerını dızıosn ustune bırazck sut serpıosn snra muhallebısını yapıp dokuosn... sonra kremayı bıcakla dılım yapar gbı kremayı sekıllı sıkıosun en son ıstedgn meyvelerı dılımle marketen 3-4 cesıt meyve al 1 er tane yetr ne bılım 1 seftalı 3-4 tane cılek 1 kıvı gıbı hem malıyetsz olur hem pratık en ugrastrıcı seyı muhallebı yapmak o da 10 dakıka bukadr yanı