- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.881
bak bu da guzel
Yazdır
[h=2]Çilekli Kedidilli Pasta[/h]
(0 oy, puan: 0,00 / 5)
Puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik Hazırlama: 25dk
reklam
Üzeri için
- 1 paket kedidili bisküvi
- 1 lt süt
- 3 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı nişasta
- 50 gr margarin
- 2 vanilya
- dilediğiniz meyve (muz, kiraz, çilek, kivi v. S. )
- ve aynı meyvenin jölesi
Eğer büyük dikdörtgen borcama yapacaksanız 2 paket bisküvi kullanın. Ancak benim yaptığım normal dikdörtgen borcama yapmak isterseniz muhallebi biraz fazla geliyor tümünü kullanmasanız iyi olur. Kalan muhallebiyle birkaç tane kupta hazırlayabilirsiniz.
Margarin ve vanilyalar hariç bütün malzemeyi tencereye koyup orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatıp ocaktan alın.
Margarin ve vanilyaları ocaktan aldığınız muhallebiye ekleyip mikser ile 10dk çırpın.
Dikdörtgen borcamın tabanına kedidillerini döşeyip üzerine muhallebinin yarısını dökün kalan bisküvileri de döşeyip kalan muhallebiyi de yayın düzgünce.
Meyveleri doğrayıp muhallebinin üzerine aralıksız döşeyin.
Derin bir kasenin içerisine jöleyi boşaltıp 2 su bardağı sıcak suyu ilave edip jöle eriyene kadar katıştırıp pastanın üzerine dökün ılıyınca buzdolabına koyup soğuk olarak servis yapın.
Aaa sanki bu daha kolaaayy
offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim varçok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm
iyiyimmkii sen nasılsınnn??
ayy bebeğim yinede bizi bırakmıyorsun süpersinn
Sling ne kizz cok cahil kaldimm
Bende operim tatliskomm
sling ne hakkaten ya,sen van dasn cahıl kaldn ben ıstanbul dayım bılmıyorum
canım bol kasarlı yogun domates corbası cektı normalde hıc sevmem hyrdr ınsallah
Normalde silkeleme yasak bizim sitede canim...aradim yonetimi zatn...uyari alir...devam ederse bende saclarindan yolmak kosuluyla uyarabilirim:)
bende turkmax gurmenın fanıyım ugur volkan dıe bır ascı var okadr keyıfle anlatıo ve cok orjınal seyler yapıokı ama henuz onun tarflernı denemedm degısık soslar kullanıyor onalr her yerde satılabılen seyler olmadgndan suanlık sadece ızlıyorum
offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim varçok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm
Birakamiyorum
Bu diziyi cok tuttum
Su bebekleri tasirken kanguru denilenin baska,daha kucak versiyonuBebek arabasiyla her zaman cikilmiyor da..Hem anneyle temas oldugundan oneriliyor..
Neden aceeeebaa
Bi ogrensekte cinsiyeti sende bizde kurtulsak
Yercekimine karsi koyup sende onun camlarini pislet
Annen bunlari okusa bu arkadaslarini birak der
Aaa onu bizim arkadaslarda cok izliyo hatta bi kere yapmislar direk cope gitmis
Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin
Deneeyim kuzummyap yap bunu yap hem kolay hem guzel pıyano kek cok cıkolatalı yakar mıdeyı bu sıcak havada sen mesela kedıdılı yerıne duz beyaz bır kekteyapablrsn alt tabanına
Aaa onu bizim arkadaslarda cok izliyo hatta bi kere yapmislar direk cope gitmis
Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin
Kizce benim bunu bilmem imkansizmisBirakamiyorum
Bu diziyi cok tuttum
Su bebekleri tasirken kanguru denilenin baska,daha kucak versiyonuBebek arabasiyla her zaman cikilmiyor da..Hem anneyle temas oldugundan oneriliyor..
Neden aceeeebaa
Bi ogrensekte cinsiyeti sende bizde kurtulsak
Yercekimine karsi koyup sende onun camlarini pislet
Annen bunlari okusa bu arkadaslarini birak der
Ahaha kizz bende her mutfaga acik degil turk mutfagi yerimmmesela ben yapsam o yemeklerı yalnz yerım bnm esım degısık tatlara acık deıl o her seyı yer ama turkish olck yedıgı seyler cın restoranına gıdıoz o kola ıcıo ben yemek yıorum dusun yanı yemezz bı defa onada soyledk yarısı cope gttı bıde para verıozartk gdnce o baska restorana grıo ben baska her zmn dıl tabı de bazen ıste
Ahaha kizz bende her mutfaga acik degil turk mutfagi yerimmbenim esimde oyleherseyi yemez
Kizce benim bunu bilmem imkansizmisama nenoss bilmeliii
cınsıyetı kız ben dıyorum sıze yaaaogrenmeye gerek yok ben hıssedyrm bu bebek bır kızceeee
arkdslarn becerememıstr adamn yaptgı kombınasyonn cop olması mumkun deıl yada arkdslarnn damagı soslara alısık deıldr ben tam bır sos canaverıyım o yuzden çin ve ıtalyan yemeklerne bayılırımmmmm
Deneeyim kuzummartik bunua beceremezsem tatlisiz olur
bur da neyı bılmem gerekıo hemserm asos nena blr dıo anlamadm kı:26:
:) hadi bakalim saglik olsunda..
Cin yemekleri mi :120: meksika olsun bari
Su hazir paketlerden alsana madem dr.outkerin bari tatliyi hemen cikarirsin aradan kizce..
Yahu yap bi kakaolu kek ustunede cikiiiilata sosu tmm :)
Krem karamel cok basit denemis olsan yap derdim ama ilk defa yapilan seyler boyle zamanlarda oyalar..