Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Aaa sanki bu daha kolaaayy

bende turkmax gurmenın fanıyım ugur volkan dıe bır ascı var okadr keyıfle anlatıo ve cok orjınal seyler yapıokı ama henuz onun tarflernı denemedm degısık soslar kullanıyor onalr her yerde satılabılen seyler olmadgndan suanlık sadece ızlıyorum

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm

iyiyimmkii sen nasılsınnn??

ayy bebeğim yinede bizi bırakmıyorsun süpersinn

Birakamiyorum
Bu diziyi cok tuttum

Sling ne kizz cok cahil kaldimm
Bende operim tatliskomm

sling ne hakkaten ya,sen van dasn cahıl kaldn ben ıstanbul dayım bılmıyorum

Su bebekleri tasirken kanguru denilenin baska,daha kucak versiyonu Bebek arabasiyla her zaman cikilmiyor da..Hem anneyle temas oldugundan oneriliyor..

canım bol kasarlı yogun domates corbası cektı normalde hıc sevmem hyrdr ınsallah

Neden aceeeebaa
Bi ogrensekte cinsiyeti sende bizde kurtulsak

Normalde silkeleme yasak bizim sitede canim...aradim yonetimi zatn...uyari alir...devam ederse bende saclarindan yolmak kosuluyla uyarabilirim:)

Yercekimine karsi koyup sende onun camlarini pislet
Annen bunlari okusa bu arkadaslarini birak der

Aaa onu bizim arkadaslarda cok izliyo hatta bi kere yapmislar direk cope gitmis
Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin

offf yaaa daha evliliğin 2.haftasında bagırsaklarımı bozdum midem bulanıyo ateşim var çok mutsuzum
bi an önce iyileşmeliyimm

Hem ates hem ishal hem mide bulantisi..Bence sen bir gorun doktora..Dugun sonrasi sendromu bu
Serum yiyince rahatlarsin
Bende de saskinlik derecesinde istifrayla olmustu

Son düzenleme:

cınsıyetı kız ben dıyorum sıze yaaaogrenmeye gerek yok ben hıssedyrm bu bebek bır kızceeee

Ama belki guzel olur bazi tarifleri ya da damak zevklerine uygun degildir onlarin

arkdslarn becerememıstr adamn yaptgı kombınasyonn cop olması mumkun deıl yada arkdslarnn damagı soslara alısık deıldr ben tam bır sos canaverıyım o yuzden çin ve ıtalyan yemeklerne bayılırımmmmm

mesela ben yapsam o yemeklerı yalnz yerım bnm esım degısık tatlara acık deıl o her seyı yer ama turkish olck yedıgı seyler cın restoranına gıdıoz o kola ıcıo ben yemek yıorum dusun yanı yemezz bı defa onada soyledk yarısı cope gttı bıde para verıoz artk gdnce o baska restorana grıo ben baska her zmn dıl tabı de bazen ıste

Kizce benim bunu bilmem imkansizmisama nenoss bilmeliii

Ahaha kizz bende her mutfaga acik degil turk mutfagi yerimm benim esimde oyleherseyi yemez

:) hadi bakalim saglik olsunda..
Cin yemekleri mi :120: meksika olsun bari

Deneeyim kuzumm artik bunua beceremezsem tatlisiz olur

Su hazir paketlerden alsana madem dr.outkerin bari tatliyi hemen cikarirsin aradan kizce..
Yahu yap bi kakaolu kek ustunede cikiiiilata sosu tmm :)
Krem karamel cok basit denemis olsan yap derdim ama ilk defa yapilan seyler boyle zamanlarda oyalar..

asennnnnn sey de yapablrsn milföyü alıosn elınle hafıf acıosun içine rendelenmiş kaşar ve yuvarlak dogranmış sosıslerı koyup muska gbı kapatıosun ustlerıne yumurta sarısı surup pısırıosn mx. 20 dkka fırına gore degısır ama artk bakıcaksn pıstgı zamn cıtır cıtr aralarndan erimiş kaşar akıo hemde superrr

meksıka yedım cok sevmedm he yenır de tekraryermıyım bılemıyorum , çin yemegı dedıysem tavuklu yemeklernden yada noodle falan onlarn kırmızı etını ben yemem artk kopek etmıdr faremdr ayırt edememtavuklu yerm yersem suşi severm hemd ecokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet hazr tatlıda alablr dr outkerin

seyde yapablrsn ahahhah asossss aklıma geldkce yazıorm ama normal krep yap tavada sonra ıcıne evınde varsa bal,recel yada sokella sur bol olsn sonra durum yapıp yuvarlak kes ,ustune kurdan tak oda hafıf hemde tatlı al sana pratık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…